Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Olyan jò sikereket is olvasni már végre 😀😊
Nálunk 2 hete volt a biopszia és sajnos amit találtak mind halott volt vagy nem mozgott, két feje volt vagy nem volt farka. Azt még nem tudjuk hogyan tovább. Ti hallottatok már ilyenről ?
Köszönöm mindenkinek 😊
Kettő lett beültetve,de már ez is egy csoda számomra,hogy úgy néz ki az első lombik sikerült,egy embrió tapadt meg 🙂
Sziasztok! A 3 meg is termékenyült, hétfőn 9-kor kell telefonálni, hogy hányan vannak versenyben, valószínűleg aznap lesz a transzfer délután.
Én bevettem tegnap az Aspirin Protectet, remélem, nem lesz gond belőle.
Timon, gratulálok, vigyázz magatokra! :)
Helyette semmiképpen, de az aspirinnek is van egy kis vérhígitó hatása.
Azt soha sem tudjuk meg, hogy a prednisolon miatt tapadt-e meg a babája, vagy amúgy is sikerült volna. Gondolom (remélem), az orvos tudta, hogy miért szedeti vele és milyen adagban, nem csak úgy a hasára csapott. Erről még nem hallottam, hogy korral nő a szervezet "védekezése" az embrióval szemben.
Képzeljétek, egy másik fórumon azt olvastam, hogy a csajszinak úgy jött össze a baba, hogy két hónapig Prednisolont kellett szednie ( már a ciklusindítástól kezdve), mivel egy bizonyos kor felett a szervezet már hajlamos kivetni magából, azt ami idegen ( ez esetben az embriót). A harmadik lombikja sikerült az immunrendszert gyengítő bogyóval, már meg is szült. Nekem csak öt napig ( a pinkciótól a beültetésig) kell szednem az orvos előírása alapján, nem tudom ilyen rövid idő alatt segít-e, ha esetleg ilyen probléma lenne,m nálam is... persze ha két hónapig kéne szteroidot kellene szednem, akkor meg azon aggódnék, hogy nem lesz-e baja tőle a babának. Mi a véleményetek erről?
Bianconera, mi újság? Telefonáltál? Mikor lesz a beülti?
Timon mi ujság veletek? Már nagyon hiányoltalak.
Többieknek gratulálok a sok petesejthez és sok szerencsét kívánok!
Elvileg a korai vetélés megakadályozása miatt kaptam. De szednem kell
Doxycyclint és Prednisolont is. Plusz MagneB 6 és Utrogestan.
A stimuláció elején azt mondta a doki, hogy ha lesz 3 szép sejt, mindet visszakapom. Majd meglátjuk, hányan lesznek.
Marha jó, hogy nem jelennek meg a hozzászólásaim, aztán meg egyszerre kétszer is....
Bianconera, nagyon szurkolok! Mennyit kértek vissza? Mi, amikor három volt, mindet visszakértük, nem akartunk egyet a fagyasztóba küldeni, hogy ott árválkodjon egyedül... dilis vagyok, mi?
A Clexane véralbadásgátló, nem? A punkció után már valószínűleg kaptál egyet, csak nem tudsz róla, ezért kell holnaptól. Nem tudom mi alapján döntöttek úgy, hogy felírják, nincs trombózishajlamod?
Antibiotikumot neked nem kell szedned?
Sziasztok! Túl vagyok rajta én is. 6 tüszőből 3 sejt lett. Holnap kell telefonálni, hogy mennyi osztódik. Mostantól izgi :).
Ti kaptatok Clexane-t? Én most először, és a kezelő lapomra azt írták, hogy holnap estétől adjam. Miért nem mától? Ma volt a műtét.
Katapanna gratulálok a szép eredményhez :).
Triniti hajrá ;)!
Trinity, hajrá a tüszőidnek és köszönöm a gólyát!😉
Akkor biztosan láttalak, mert megnéztem, kik vannak ott, hol ültél?
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018