Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Helyzetjelentés!
Tegnap 9-ől ot tudtak megtermékenyítenii, ami mára már szépen mutatja a fejlődés jeleit, de a maradék 3-ból még ma is sikerült egyet megtermékenyíteni, így 7-en vannak versenyben!!! Holnap újra kell telefonálni!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem mindig ez a telefonálás a mumus! Olyan ideges tudok előtte lenni, hogy csak na!
Köszi mindenkinek!
Sztem rövid protokoll volt. Ciklus 2. napjától 4 napig 1 Gonapeptyl, utána csak fél, a 3. naptól 112,5 Gonal F 4 napig, de emelni kellet így utána 150-nel nyomtam.
Valaki tud nekem segiteni hogy ez az eredmeny jo-e?
Glükóz éhgyomri 5,2
Glükóz 60 perces 5,6
Glükóz 120 perces 5,0
Inzulin 6,5
Inzulin 60 perces 85,0
Inzulin 120 perces 56,1
HOMA index 1,5
A cukorrol meg tudom allapitani hogy jo de az inzulint nem.
Írtam neked privátba :)
Önköltségen össz-vissz kb. mennyi jön ki ?
Legutóbb pont egyforma volt a stimulációnk,az mennyibe került nektek ?
Nekem az első után annyit mondtak telefonon, hogy írjak Dalmának e-mailt.
Ő azt válaszolta, hogy 3 hónapnak el kell telnie, aztán mehetünk újra, nem kell középidős UH, és az előzetes vizsgálatainkat is elfogadja még.
De ez önköltséges lesz.
Szerintem legjobb, ha odatelefonálsz, és megkérdezed.
Nekem most fogamzásgátlót kell szednem és a 18-20nap között jelentkezni. Valószínű a 19. napon telózok mert az esik hétfőre. Ebből arra következtetek hosszú protokoll lesz aminek örülök mert a rövidet lekellett állítani 10nap után. Most bizakodó vagyok.
Neked mi a tapasztalatod a rövid és a hosszú protokollal kapcsolatban?
Megtudnátok írni hogy a második vagy többedik lombiknak mi a menete ?
Konzultációra megint bekell jelentkezi ?
Ugye szeptemberbe lesz a következő lombik.
Vagy elég lesz csak vérzéskor jelentkezni ?
25-ös érzékenységű tesztet csináltál?
Nekem et + 14-et mondott Dalma, de ki a fene bírna addig várni?
Ez nagyon szuper eredmény gratulálok! :) Megkérdezhetem, hogy ez rővid vagy hosszú protokoll volt? És miket kellett szúrnod?
Lassan kezdem elhinni, hogy egy rosszul indult stimuláció után is reménykedhetek! Olyan jó olvasni ezeket a jó híreket!
Sziasztok
Már a patikát is megjártam, irány haza! 9 petesejt lett!!! Soha nem volt még ennyi!!! És a páromnak is csak 1x kellett bemennie!
Holnap telefon!
Nagyon él a remény...!!!
Nagyon sok tényezőn múlik, szerintem lombiknál is annyi az esélye az elhalásnak, mint normál terhességnél. Csak mi hamarabb tudjuk, hogy terhesek vagyunk, így hamarabb bele is éljük magunkat, de sajnos nagyon sok nő átesik ezen. Ha megnyugtat, csináltasd meg a vizsgálatot.
Nekem most véralvadásgátlót kell szúrni, a doki szerint megakadályozza a korai vetélést. Eddig erről sem hallottam.
Nekem is Et+10 nap már pozi volt :)
Azon gondolkodom hogy érdrmes lenne e elmenni egy nk ölősejtes vizsgálatra ?!
Nagyon megvisel hogy elhalt a terhesség :( Azt olvastam lombiknál kisebb erre az esély erre tessék...
Engem este rábeszélt a párom a tesztelésre. ET+10-ik napon, ma reggel pozitív lett a teszt, majd a vérvételen kiderül az érték is. De a lényegre még két hetet várni kell, hogy hányan vannak, egyáltalán elindul-e szívdobogás, és még utána is az izgulni valók.
Holnap reggel simán pozitívat tesztelsz te is, meglátod :).
Kedves Timon!
Így ismeretlenül is kívánom Neked a mielőbbi megnyugvást. Tudom hogy nagyon nehéz de csak az jusson eszedbe hogy megtapadt a picur tehát van esély arra hogy ez majd másképpen alakuljon és végre babázhass.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018