Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Lehet hematóma is. Még két babát kaptál vissza, lehet, hogy csak az egyik miatt vérzel. Ne add fel!
Hányat fagyasztottatok?
Helyzetjelentés!!!
Tegnap délután óta barnázás van. Akkor még csak egy hangyafasznyi volt a betéten, de estére több lett.
Ma reggelre pedig jóval több!
Hívtam az intézetet, de már nem érték el a dr. nőt, majd visszahívnak.
Tegnap este az Utro-t már szájon át vettem be, meg pihenek egész nap. Jah és magnerot-ot dupláztam.
Reménykedünk!!!
Biztos minden rendben lesz! 😘
Az első 6 napban nagyon pozitív voltam, most már kétségeim vannak, ami kis tünetek voltak, elmúltak. 🤔
Teszek-veszek itthon, de pihenek is napközben.
Igen, még 1 hét...
Álmos vagyok, nagyon más tünetem nincs, kicsit tartok is a péntek délutántól.
Te hogy érzed magad? Még legalább egy hét a tesztig, ugye?
Drága Timon, sokat gondolok Rád!!!
😯
Nagyon sok erőt kívánok neked! Sajnos tavaly nekem is át kellett élnem, nekem mindent kaparással távolítottak el.
Azt hittem utána könnyebb lesz, de nagyon sok időnek kellett eltelnie, hogy másképp lássam a dolgot... 💙
:( mielőbbi felgyógyulást kívánok neked. Lelkileg nem lesz könnyű, de legyél erős és bízz a következő próbálkozásotokban!
Nekem a tavalyi műszeres befejezés után nagyon intenzív menstruációim voltak.
Tegnap du.16.15-kor megvolt a műtét,előtte már annyira görcsöltem életembe nem fájt így még semmim :(
A nagyja részt megvárták h távozzon magától láttam a petezsákokat is...
Azt mondták hamarabb regenerálódik a méh ha magától távozik a 2 petezsák,altatásba pedig a nyálkahártya nagyját kikaparták.
Nagyon sajnálom. :(
Sok erőt neked!
Majd jelentkezz, hogy hogy vagy.
Lányok!
Valaki tudna nekem segíteni, hogy a hosszú protokoll, hogy indul és mire lehet számítani? Holnap telefonálok, gondolom kedden vagy szerdán mennem kell. Ilyenkor ugyanúgy vérvétel és uh lesz? És pár naponta menni kell ellenőrzésre?
Timon!
Nagyon-nagyon sajnálom! Próbálj meg tényleg a szeptemberben kapaszkodni és addig is ápolni a lelked! Az idő tompítani fog a fájdalmadon egészen biztosan. Kitartást!
Sziasztok kórházban vagyok megindult a vetélés :(
Itt jobb a gép mint az sztk-ba legnagyobb meglepetésemre mindkettő megtapadt,az egyik 3 mm a másik 11 mm,holnap vagy kedden lesz a gyógykaparás :(
Csak a szeptemberi lombikba tudok most kapaszkodni,hogy az sikerülni fog!
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék hogy van valaki akik spermadonorral lombikoztak? Érdeklődnék hogy tb által ment az is, vagy az csak magánban a spermadonor miatt. Nálam nem találtak problémát, a férjemnél ugye igen. És ezáltal azt próbálják mondani hogy a spermadonor miatt csak magánban mehetünk. (külföldön dolgozunk) Szóval érdeklődnék, hogy van-e ezzel valakinek tapasztalata itt? Köszönöm előre is.
Sziasztok lányok!
Hétfőn kell hívni a Kaálit. Kezdek ismét izgulni! Jajj annyira szeretném, hogy minden klappoljon és kezdhessünk végre!
Köszönöm lányok. Majd jövő hétvégén referálok, hogy mi volt :).
Szilvácska, szerintem Remény75-re gondolsz, mi még emailban kapcsolatban vagyunk, pár hét különbség van a lányaink között :).
Köszönöm lányok. Majd jövő hétvégén referálok, hogy mi volt :).
Szilvácska, szerintem Remény75-re gondolsz, mi még emailban kapcsolatban vagyunk, pár hét különbség van a lányaink között :).
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018