Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Sziasztok! Eddig jól állok, 11,1 és 11,4 mm-esek a babák, 158-as szívveréssel. Elég hihetetlen, hogy két baba fejlődik bennem.
Most ki következik? ;) Drukkolok mindenkinek!
Sziasztok
Megjött a vérzésem ET+9 napon, a hétvégén még beszedtem a gyógyszereket, hétfőn telefonáltam és elköszöntünk egymástól.
Hétfőn délután megyek elvileg. Majd referálok.
Triniti?????
Hány napja késik? Olvastam, hogy sajnos sokaknál késik a mensi. Nekem a doki két ampullát írt fel, én is most szúrom. Rákérdeztem, mi van ha késik, akkor még felír, de szúrjam.
Bezzeg ilyenkor meg nem akar megjönni, amikor várjuk.....
Ki ismeri a conceive plus gélt ?
Most rendeltem a babaproject oldalról egy 30 ml kiszerelést és páromnak fer14 3 havi vitamint,szeptemberi lombikig próbálkozunk :)
Triniti, mi újság veled?
Teszteltél-e hétvége óta?
:( sajnálom Triniti.
Én is óvatos duhaj vagyok, majd ha lesz szívhang, meg ha a genetikai vizsgálaton is minden rendben, akkor nyugodtabb leszek, persze még aztán is egy csomó aggódnivaló lehet.
Sajnos ma reggelre erősödött a vérzés...
Azt hiszem, el kell engedjük a kistesó projektet.
Rendben lesz minden!!! Nagyon örülök, hogy 2 pötty van!!! Vigyázz magadra/magatokra nagyon! Már megérdemelted a boldogságot és most duplán érkezik!
Ez még korán volt a teszthez. Drukkolok, hogy pozitív legyen a keddi teszt. Ilyenkor olyan lassan telik az idő :-/.
Nekem két baba látszódott ma, majd jövő héten vagy utána a saját orvosomhoz kell mennem, akkorra szívhangnak is lennie kell. Remélem, hogy minden rendben lesz.
Tényleg nincs rajta a papíron.
Szerintem legjobb, ha írsz egy e-mailt Dalmának, hogy meddig fogadja el. Ebben ő dönt.
Valaki tudna nekem abba segíteni hogy a bakterológia vizsgálat ami 6 hónapig érvényes,azt a következő lombiknál páromnak is újra kell nézetni ?
Most nézem a papírokat,hogy mit kell nézetnem újra de csak a női oldalhoz írjàk a 6 hónapot.
Kedden lesz a 14.nap.
Ma ellőttem egyet, negatív lett.
Nem erős a vérzés, kitartok, szedem a bogyókat és hétfőn újra.
Jajjj………
Mikor kellene tesztelni? Vagy teszteltél már?
Színváltozás!
Barnásból bordó... 😖
Most nekem is ezt javasolta a dr. nő az Aspirin protect 100 helyett.
Majd látjuk...
Nekem még kalcium pezsgőtablettát javasoltak ilyen szituban. Nem tudom, ér-e valamit....
Szurkolok nagyon, hogy elmúljon!
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018