Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás? (beszélgetés)
pontosan: hogy tereld el a figyelmedet erről, ha minden nap valami negatív dolog ér!!!???!!!!
én esküszöm, megpróbáltam........de ha mindig valami rossz történik körülöttem, hogyan dolgozzam fel???????????
csak gyűlik, csak gyűlik
Köszönöm szépen a válaszodat.És vszinű sőt biztos ,h igazad is lehet...a környezetemben élők:párom,családom is azt modja,h ne foglalkozzak vele,tereljem el a figyelmemet.
Ilyenkor segít a társaság is.
Csak tudod ez olyan nehéz,ha az emberen a pszihésen már arra gondol,kijön testileg.Félelmetes,de igaz.
Mindig azt szokták mondani nekem:Ne gondoljak rögtön a legrosszabbra!
Elég pesszimista vok..az a baj.De te az írásodból,válaszodból itélve pozitivabban állsz hozzá.
Pszcihologus sem ir gyógyszert csak a háziorvos vagy a pszcihiáter.:)
Nah én meek ebédelni, majd ha vissza értem, vissza olvaslak titeket.:)
Én azt mondom,hogy az a legjobb megoldás ha az ember nem foglalkozik azzal h mennyi a pulzusa meg kihagy a szive stb.Hidd el,mindenkinek kihagy,csak valaki észre veszi valaki meg nem.Ha nem figyelsz rá akkor elmúlik.Nem kell mindig önvizsgálatot tartani,ha hirtelen halál érne,ugyse akkor fog bekövetkezni amikor várod.:)Onnan tudom, h amikor én beteg voltam, én is mindig vizsgálgattam magam, és attol féltem én is h szivinkfartust kapok,de nem történt meg:D Csak stresszeli magát az ember,az meg nem tesz jót még egy egészséges embernek sem, főleg nem egy olyannak akinek pszcihés probkémái vannak.
De ez csak saját vélemény, saját tapasztalat.
Ha lenne vmilyen kérdésed,nyugodtan irj, ha tudok segitek.:)
Kineziológus szerintem nem,max.a már háziorvos által előírt gyógyszert szedeti veled tovább,de ő nem írhat ki.Gyógynövénytartalmút,ill. vény nélkülit igen.
De lehet h ez attól is függ milyen végzettséggel rendelkezik,mert a kineziológusom nem végzett doktorit,de a pszichológus már igen-ő írt ki gyógyszert.
ez tényleg így van!!!!!!!!!!!!!
de ha azt mondom, hogy nem akarok az lenni, és mégis az vagyok, ott már valami baj van!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Az én problémám a következő:Pánikbetegséget diagnosztizáltak 3 évvel ezelőtt, azóta jártam kineziológusnál, pszichológusnál vmennyire elmúltak a betegségre jellemző tünetek.
De 2hete ismét előjött hirtelen szívdobogás, a pulzusom kb. 120/perc, félelem , feszültség. Aztán probáltam elterelni a figyelmem és megszüntek a tünetek. A múlt 7en pedig az ellenkezője ami a maai napig is tart nem folyamatosan de naponta többször:szívbedobogás, mintha kihagyna utánna gyorsabbasn ver, és alacsony pulzusszám 56-60/perc jelenleg is. De éjjel 47/percet számoltam. Gyengének is érzem magam, fejfájás, rossz közérzet.Xanaxot szedek,de ugyérzem ,h sokat nem segít,de ha abbahagynám-már volt rá példa-visszajönne a roham,v. az egyébb rosszullét.
Az a baj már nemtudom hova tenni a tüneteket. . . :(
Félek-ahogy gondolom sokan akik átéllik ugyanezt.
Tapasztalt más is ilyen tüneteket?Mennyire normális a pulzusszám?Rettegek,h lehet szívritmuszavarom van...nemtudom.
Előre is köszönöm , ha vki megosztja velem a gondolatait. Már annak is gyógyító hatása van:)
hát... ez tény és való, sajna, hogy a depiből való kijutás csak saját magunk akaratától függ... nem más személyektől, nem gyogyiktól. (azon mondjuk nevetek egyet, mikor azt írják a betegtájékoztatóra, hogy: mellékhatása lehet depresszió, ingerültség, stb... :D). Ez az egész depis ügy olyan, mint a cigi. - fejben döntöd el az egészet. A gyogyikhoz sajnos hozzá lehet szokni, - tudom, mert én is szedtem már, és nem fél évig, - úgy éreztem muszáj lesz, mert bár stem túl nehéz időszakokon. De ha szedtem volna továbbra is, azzal semmit sem értem volna el. A múltat nem lehet megváltoztatni, Anyumat "visszahozni" nem tudom † és lám, mégis élek :))
Felesleges az embernek teletömnie magát ócska szemét gyogyikkal, amik amúgyis csak a pénzt viszik. Nekem ennyi a véleményem
Akkor jó. :-)
A szorongásnak is több foka van, örülhet az, aki csak kicsit szorong, vagy inkább tart valamitől.
mindenkinek aki depresszióban szenved vagy hasonlókban.
nagyon vigyázzatok hogy megfelelő vitamin és táplálék jusson be a szervezetbe,mert ha lerobban az immunrendszer akkor igen komoly betegségek is lehetnek belőle.
gondolom senki sem szeretne rákos lenni a depresszió miatt.szóval ha másra nem is figyeltek de a vitaminra az immunrendszerre nagyon figyeljetek!fontos!
egyébkén nekem magánvéleményem hogy a depressziót is vitaminhiány okozza.de ez csak az én véleményem.
célozgatni* :)
írni se took☻
Remélem, ezzel nem rám célzol, mivel nem ismersz engem. Egyébként csak a véleményemet írtam le, tudom, hogy rengetegen szednek gyógyszert.
Én nem teszem, annak ellenére, hogy többek szerint szükségem lenne rá.
További ajánlott fórumok:
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Terhesen súlyos depresszió és erős pánikbetegség
- Homeopátia szorongásra, depresszióra. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
- Mennyi idő után hatnak kb.azok a gyógyszerek, amit pánikbetegségre írnak fel?
- Normális .hogy amit kaptam gyógyszert szorongásos éa pánikbetegségre az ideggondozóban attól még jobban felerősödtek a tüneteim?
- Ki, milyen gyógyszert szed szorongásra, depresszióra? S milyen tapasztalatai vannak?