Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
Amúgy mennyire mozdultok ti ki otthonról??
Július-aug-ban megejthetnénk egy találkozót,mert aztán mi (Rebivel)elvonulunk szülni:-DD
Mit szóltok hozzá??
Csajok,gratula a babák méreteihez,bár én totál nem vagyok jártas ebben,hogy mikor hány grammosnak kell lenniük,de azt látom,hogy egyre gyarapodnak,tehát az jó!!:-D
Ma fogom átválogatni a tesómtól kapott kisruhákat,és összeírom hogy mit kell még megvennünk:-)) Ezt a "melót" szeretni fogom!!:-)
Jó reggelt! Gergő ma 12 hetes, voltunk védőnőnél. 6040g és 65 cm. :)
Mi újság? Mostanában eléggé leült a fórum... :(
Sziasztok!
Tettem fel képet a leendő kiságyunkról:-))igaz még nem rendeltem meg,de mihelyst megegyezek az eladóval ez is megtörténik!!DE JÓ:-DDD
Köszi a válaszokat!!
Azt a plusz 1-2 uh-ot meg nem bánom:-))
méreteink:BPD:72mm THQ:75mm FL:48mm :-D
nem hinném,ismerek olyat,akinek a 33.héttől 3-as fokú volt,és kihúzta a 40.hétig :)
nálam pl. fontos volt,hogy mikor lett 2-es,mert ugye pici volt Júlia,és ezért jobban ellenőrzött a dokim.Max neked is lesz 1-2 plusz Uh :)
Sziasztok!
Minden rendben a babóval!!:-))
Csajok az normális,hogy a 27.héten a lepény érettségi foka 1-es???
:) tök jó!
Lányok,nálatok hullott a bébik haja? Júlia haja elkezdett hullani,a textilpelus teli van picike hajszálakkal.Ez normális?
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- 10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz?
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Tudnátok jó és megbízható nőgyógyászt ajánlani Sopronban?