SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
Te. :)
És Petronius. :P
Na, szép álmokat! :)
jogomban áll nevetni, bocs:D nem változtat az együttérzésen:)))
ki is mondta: 'az élet nevetséges, tehát nevetek'? :D
Nem nevet! :P Együttérez! :D
A privátban megküldött levelen lehet... Az nem csak nevetséges, szánalmas is. Gondoltam, felteszem ide, hogy segítsetek megfejteni, de inkább hagyjuk!
Na, jóccakát! :)
Sárm az nincs! Láttam a képét.
Gazdag? Albérletben lakik...
Humoros? Hát látod, lehet, hogy ez fogna meg egy kopaszodó, pocakos, albérletben, a feleségétől különélő férfiban. A fenébe, hogy erre nem gondoltam. :D :D :D
Igen. :D
De nem rohanunk sehova. Ott (vagy éppen máshol) van a másik felem. :)
na mondom én, ez a divat, úgy látszik:)
szerintem törődjünk bele:D
:D :D :D
Anno én is nagy kerítőnő voltam, és nem is rossz!!! Majd egy alkalommal nem sikerült, és mind a ketten megharagudtak rám. :( Onnantól kezdve megbeszéltem magammal: mindenki saját sorsa kovácsa.
Egyébként egyszer kerítettem társat a régóta egyedül lévő barátnőmnek. :)
A társkeresésem során megismerkedtem egy nagyon jó fejjel, de hamar kiderült: hiába vagyunk egy hullámhosszon, barátságnál több nem lehet köztünk. Sokat meséltem neki a magányosságtól folyton nyafogó légi utaskísérő "barátnőm"ről.
Az nő fülét meg rágtam: keressen már társat valahol, valahogy. Nagy nehezen beadta a derekát, feladott egy hirdetést, amire persze az én ismerősöm is válaszolt.
Lefektettük a játékszabályokat (ha már egymást nem tudtuk :D):
- a férfinak tilos bármiről beszámolnia nekem, ami kettejük közt történik
- a nő bármiről számol be nekem, terepszínű pofával végighallgatom, és nem mondom vissza a férfinak
- ha jól sül el a dolog, akkor a férfi vallja be hogyan kerültek össze, ellenkező esetben én.
Amilyen a formám: egy nap közölnöm kellett a barátnőmmel, hogy beszélnivalónk van. Hú, amit akkor kaptam! :(
Szóval nem könnyű műfaj a kerítés. Hacsak nem fából van. :D
muszáj:)
évekig tanultam verekedni, de nem vagyok erőszakos:D
Nem én vagyok rajta! De ez nagyon durva! :D
És hogy miként is jön ez a társkereséshez? :D Fogalmam sincs. :D
Csípek, rúgok, harapok. :D
Nekem sincs hegyes orrú cipőm. Viszont van tűsarkú! :) És hát valljuk be, kell is. Az én magasságomhoz...
Nincs a baráti társaságban valaki, akit el tudnál Neki képzelni? A Párod ismerősei között? És akkor lehetne egy négy fős randit összehozni akár Nálatok is. :)
Én a társkeresőket nem ajánlanám...
Na, ez új, ilyennel én nem találkoztam (na nem is hiányzott), ez kimeríti a parasztság fogalmát :)
Asszem le is csaptam volna a delikvenst, ha ilyen "üzleti" ajánlattal jön:D
Bakker! Most hogy olvaslak, beugrott: én is jártam így, NET se kellett hozzá! (Akkor még nem is volt.)
A kölcsönös szimpátia megvolt, de nekem nem kellett a fickó, mert jó pár évvel fiatalabb volt. Na akkor előhozakodott a Herbal...-fal.
Mondtam, hogy köszönöm szépen, nem kérem. Akkor megbízott szórólapok készítésével. Elvállaltam, megcsináltam, kifizette. Ennyi.
Hát igen, ultra gáz. Ha társnak nem jön be, majd bejön "üzlettárs"nak? :(
További ajánlott fórumok:
- Ötletek az internetes társkereséséhez
- Te mit gondolsz az internetes társkeresésről?
- Soha többé társkereső
- Tapasztalatok internetes társkeresővel kapcsolatban
- Aki internetes társkeresőn találta meg a párját, elmesélné a sikersztoriját?
- Az internetes társkeresőkön létrejövő kapcsolatok ugyanolyan erősek, mint a személyesen kialakultak?