Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én fórum

SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
794. rkme
2021. jún. 1. 13:51

Azért ha eszembe jut hogy 1 év, nagyon tudja bántani az embert ez a végkifejlett. Ez a nagy "zeró". Elment 1 év előre láthatóan az életemből erre anélkül hogy igazi esély lett volna egy kapcsolatra. Tipikus olyan érzetem van, mint mikor az ember pl játékgépfüggő lesz. Felismeri az elején hogy ennek semmi jövője nem lesz , mégis beleengedi magát az ember.

A baj az hogy most ott vagyok hogy ismerkedni sincs sem erőm sem kedvem, emésztek (emésztem a semmit, ami egy virtuális hálózaton keresztül (telefon) zajlott. )

793. rkme
2021. jún. 1. 11:15

Sziasztok:)

Tovább ment a stori. Engedtem a dolognak sikerült letennem róla hogy valaha is kapok tőle képet, ami korábban fontos lett volna számomra. Illetve valahogy magamban sikerült a bizalmat helyre kovácsolni vele szemben, de nehezményeztem hogy ő ebben semmilyen szinten nem volt partner...mind1.

Ismét elkezdtünk beszélgetni. Minden nap órákat. Pár napra rá, felhoztam hogy "és mikor fogunk találkozni". Amira hangzott a reakciója: "találkozni? azt hittem nem akarsz találkozni" utalt arra ugye, hogy korábban mondtam neki én is benne vagyok a találkozóban, de előtte egy képpel tiszteljen már meg és utána találkozunk. (jobb az ha látom kihez tartok, kifog odalépni hozzám).

SZóval válaszolta: "hát amikor neked jó". Nem volt annyira lelkes mint mikor mondogatta hogy "de csak talizzunk". És mondta hogy jó lejön, majd akkor a kocsiban aszik valami erdőben. Aminek én nem nagyon örültem, mondtam akkor majd én is ott alszom veled. bla bla...Aztán pár nap és jött hogy az apjával beszélték, és most hogy covid van nem tudna hol aludni, és hogy az apja sem érti hogy én, hogy mehettem abba bele hogy most találkozzunk és ő meg ott alszik autóban valami erdőben. Mondtam neki, akkor fussunk össze egy köztes helyen, én is és ős is utazik így haza tud estére érni. Neem úgy nem jó neki, mert ő akar jönni hozzám, és ő több napra szeretne. De mikor mondtam neki hogy nekem az is jó lenne ha 1 napra találkozunk pár órára végre. De akkor jött azzal, hogy ez is azt bizonyítja, hogy én csak le akarom őt csekkolni és mégsem fontos számomra ő. És csak azért akarom látni, hogy utána kikukázzam.

Kérdeztem ő mit akarna, és mondta: hogy ő jönneee de csak mert tudja ha most megint azt mondja hogy nem, akkor kibujásnak fogom venni és kuka, deeee, igaza van az apjának is nem tudna hol aludni bla bla.. csak nem meri nekem mondani. Engedtem, mondtam hogy ha úgy találja jobbnak akkor várjunk nem lesz kidobás. Így lett. Aztán teltek a hetek, beszélgetés stb..már a kezdeti "csak fussak vele össze" ből már ott jártunk, hogy ha azt mondtam neki "nekem az is jó ha 1 napra tudunk találkozni csak hozzuk össze" akkor kaptam a : "tudta hogy én csak meg akarom őt nézni, és csak a külsőségről szól ez az egész nekem, és utána dobni fogom" dolog. Így az el lett vetve. Maradtunk hogy több napra fog jönni találkozni. Viszont így meg ugye várnunk kellett, mert minden zárva volt, korlátozás stb.

Már ez is fura volt, mert 1 nap is több mint a semmi, és utána is lehet tervezni majd több napos dolgokat. Na mind1.

----

Közben sokszor volt vitánk hülyeségeken..én ha azt éreztem megint kifogást és kibujást keres ebből a taliból rögtön indulatomban szakítottam tiltottam...1-2 napra. (annyira végén voltam már a türelmemnek)

----

Megbeszéltük a májust, vettem ki szabit is rá. Ahogy közeledtünk egyre többet beszéltünk róla. Milyen jó lesz stb.Kihozták rendeletben hogy csak védettségivel lehet szállás helyekre menni. Ő mondta hogy keresni fog szállást, ő intézi hátha. Na, jött azzal nagy "szomorúan" hogy "nincs semmi, mert ő utána járt és senki nem ad ki semmit igazolvány nélkül. És jaj milyen rossz. Nem tud jönni így... mi lesz..stb. Albérlettel meg az a baj, hogy min fél évre adnak csak ki az tartja vissza. Mondtam neki, semmi baj, majd én utána járok azért és keresek neki szállást. Itt elkezdte mondani, hogy "de nem értem meg hogy semmi nincs, felesleges utána járni mert ő már megtette és nincs értsem meg" bla bla. Aztán azon kapott velem össze, hogy azt mondtam neki: jó ha nincs semmi, akkor legalább egy napra hozzuk össze. Na ekkor nekem állt megint azzal hogy , "látod, te csak meg akarsz engem nézni, nem is vagyok fontos neked stb". Mert a terv az volt hogy több napra és együtt is alszunk már első találkozáskor. Hiába mondtam neki, dehát ha azt mondod nincs semmi lehetőség, akkor az 1 nap is több mint a semmi. Illetve hogy én úgy fogalmaztam "majd én keresek NEKI szállást, és hogy ebben én nem vagyok benne"...

Másnap utána jártam a szállásnak, nekem az első 3 helyen sikerült is elintézni hogy fogadjanak pár napra minket igazolvány nélkül. Elujságoltam neki, aminek (írásban) nagyon örült, de ügyes vagyok jaj de jó stb. Ki is néztünk egy apartmant, tetszett mindkettőnknek. mondtam hogy a felét fizetem, de ragaszkodott hogy majd ő állja. AZtán aznap jött hogy, beszélt egy navos ismerősével , és hogy nagyon rászálltak most ezekre a dolgokra, és ő engem nem akar bajba sodorni, hogy büntetést fizessek ha lebukunk, hiába mondtam neki hogy de vállalom, határozottan mondta hogy nem. Mert ő erőszakoskodott ezen hogy legyen így én az 1 naposra is belementem volna. Jó, elmondtuk hogy ki mit akar, és megbeszétük hogy akkor ő vesz ki albit 2 hónapra nekünk. És nekem semmi kötöttségem nem lesz, nem kellesz fizetnem semmit, és megyek ha akarok oda majd hozzá.

Másnap átgondoltam ezt a dolgot, felhívtam ,józan ésszel belegondoltam, hogy "lehet át kéne mégis ezt az apartmant gondolni, és elsőnek találkozunk úgy, aztán majd közösen választunk albit, meg úgy voltam vele, közel volt a tali időpont, egy albi keresés bajos, meg azt látni kellene élőben, meg kell nézni leutazni ide stb (ezt neki is mondtam). Úgy voltam vele, majd ha már itt lesz közösen elmegyünk és megnézünk pár albit együtt. De azt is mondtam, "nekem az albi is jo", csak szerintem ez a szállás foglalás praktikusabb most nekünk.


Itt a telóban egyáltalán nem úgy festett mint akinek fogalma lenne, vagy csak végig gondolta volna hogy egyyáltalán hogy kezd majd ebbe bele. Mert pl arra is mikor kérdeztem, nem is akar lejönni megnézni az albit? Vagy úgy gondolta hogy majd nélkülem leutazik ide ahol én lakom de velem meg nem találkozik, hanem albit akar nézni? És akkor mondta, hogy "jaj az nem opció úgy". Aztán a beszélgetés végén már azt mondta, hát ő úgy gondolta hogy lejönne talink előt pár nappal és ő elintézi az albit... nem értettem miért nem szebb dolog majd az ha közösen indulunk útra választani.(mert am én is benne lettem volna bármilyen hülyén is hangzik).

----

Na aznap estére az lett az eredmény, hogy közölte hogy am ő már le is beszélte egy sráccal az albit csak nem mondta nekem , mert meg akart lepni de vissza mondta, és ő már szarik az egészbe. És lefossa a talit is, majd összefutunk aztán lesz ami lesz. Na állt a bál. Hiába mondtam neki, hogy én csak annyit mondtam gondoljuk át. Na mind1 szót szót követett. Nagy összeveszés.

----

Pár nap alatt lehigadtak a kedélyek, és mondtam neki, most leszünk 1 éve hogy beszélgetünk telefonon, mit szólna egy talihoz,sétához xy helyen. Hát nem felhőtlen "jaj de várom féle" fogadtatás volt, hanem amolyan jó találozzunk, tetszik az ötlet neki.

Aztán kilyukadt a dolog oda hogy jön majd le valami ismerőse a szülheihez ide a közelembe, és majd vele lejön pár napra, és náluk alszik. A "nagy nap" előtt 2 nappal volt hogy kereken 1 évesek voltunk, de (durva ezt leírni), ő erre nem is emlékezett. De onnan hogy mondtam neki, nagyon fontossá vált ez a nap. És estére el tervezte hogy hamarabb "egymásra találunk" hívjuk egymást, ám nekem voltak teendők még aznap, és én is terveztem hogy hamarabb hívjuk egymást, de volt még tenni valóm másnap meló stb miatt..így mondtam hogy nekem még kell 40 perc. Na teljesen kibukott, hogy én őt leszarom, és lefosom..és hogy így érzi magát. És másnap már mondta is hogy "ő neki igy nincs kedve jönni talizni". És biztos hogy nem fog jönni ilyen érzésekkel le hozzám. Mert ő azt akarja érezni amit pár napja érzett, és úgy lejönni hozzám. Na ekkor igencsak kihozott a sodromból hogy újfent ez van...szakítani akartam vele meg mindent, de mondta hogy várjam meg ezt a hetet ha már ezt a hetet adtam magunknak a talira hogy mostmár összehozzuk. MOndta hétvégén lejön, hát a tali napja előtti napon, össze kapott velem a nagy semmiből. Tudni illik melóba tartottam épp, és vonatról gondoltam felhívom. Így is lett, 40 percig beszélgettünk. Aztán mondtam hogy leteszem, megyek a boltba veszek valamit, elköszöntünk.

Vettem kaját, és felszálltam a buszra (ezzel kell tovább utazzak). Mivel sokan voltak rajta, és mellettem is ültek, írtam neki a buszról hogy majd ha beértem a melóba írok, mert nem szeretek így írni hogy ülnek közvetlen mellettem...(ugyanis táska volt mellettem letéve, de a srác állt, és szóltam neki ha gondoja üljön le nyugodtan). Na és ezen nekem állt hogy biztos hogy valami csaj volt és azért nem értem rá írni neki, és hogy lefosom őt. Meg nem érzi hogy fontos lenne...és ha most ez van mi lesz ha összejövünk, hát ezért érezné ő úgy magát hogy egy semmire kellő értéktelen senki. A vége a vitának természetesen mi volt? Hát ő így nem jön találkozni hogy lefosva érzi magát. Meg első tali, tökéletesnek akarja stb.. Nagyon próbáltam kerülni ekkor a konfliktust már, de csak össze akadtunk ismét. Csúnya vita lett este ebből a buszos dologból. A megbeszélt tali napján (szombat) este 21h hívott hogy tudnánk e kicsit beszélni. A hallhatóan távolság tartó fura beszélgetésben, említette hogy ő volt le ide a közelembe az ismerősével am. Mondom és ezt minek mondtad most el, ha mégsem hívtál fel hogy itt vagy? Hát hogy ő am, úgy jött le hogy találkozni akar majd velem, de valamiért mégsem....ekkor mondtam neki hogy jó, ez a mult, rendben, akkor holnap jösz?- kérdeztem. És hát válasza sok várakozás utána annyi volt: "ezekkel az érzésekkel ami most van benne, meg ami volt meg bla bla...?" magyarán mondom akkor nem? - erre egy "hát........figyelj" jött. Mondom akkor tehát akkor nem. Na itt teljesen elszakadt a cérna nekem. Már eleve a gondolat hogy ha valóban leutazott és nekem nem szólt róla...kész. Elismételtem neki: hogy itt voltál, és nekem nem voltál képes szólni hogy fussunk össze, enélkül mentél vissza. Ekkor még szóllat fel: hogy "várj, várj légyszives..."Rátettem a telefont és tiltóra tettem. Aznap hívott de már tiltva volt.

----

Teljesen elfogytam lelkileg ebben a dologban. Egy sima taliból is görcsöt csináltunk, mert ketten voltunk ebben benne. De szerintem ő volt aki miatt ez meghiusult. És a lényeg: ne lett tali.

Én is tudtam , éreztem hogy ebből semmi nem lesz, vagyis tartottam tőle már hónapokkal előtte, de eskü megszerettem ezt a lányt, és hiányzott, vágytam is rá, kitartottam biztam...de ez lett. Egy közeli hozzám tartozó szintén annyit mondott már hónapokkal előtte: "ezzel a lánnyal soha az életben nem fogtok találkozni". Igaza lett, és nem is igazán lepett meg, mert valahol adta magát hogy e lesz, mert ahogy indult úgy végződött, de valahol biztam hogy mégis...kivétel leszünk. Már maga a stori is kivételes, és bizar egy idegen olvasónak. Szeretem ezt a lányt, magam sem értem de így van. Viszont egyben szenvedés is, leginkább mert semmi nem lett az 1 évből, és ami legjobban fáj, hogy esélyt sem adtunk kettőnknek hogy életben megnézzük...1 hét lenyugván után most próbáltam hívni hogy beszéljünk, és ha nem akarja folytatni(találkozni) mondja meg, zárjuk le. De tiltón vagyok, gondolom mert tiltottam és nem tudott elérni, ő is oda tett. Belül abban bíztam, keresni fog, és belátja hogy ilyen hülyeségen veszekedett velem, és azt mondja: "mit szólnék ha találkoznánk". Na ez nem lett. Helyette én hívtam 9 napra rá. Úgy fest mégis így kell véget érjen és lezárni.(?). Hu...többet nem adom fejem ilyen dologra:) Vissza gondolva, a legnagyobb hibát ott követtem el, mikor szemet hunytam a saját elveim felett egy akkor "idegen" nőért. Magyarán mikor kértem hogy küldjön képet, találkozzunk stb.. kibujt, akkor kilépni. Sok mindent benyeltem a semmiért. Feladtam önmagam, elveim, nem érte meg, és igazándiból mondhatom azt hogy sosem éri meg, vagy ritka az ha igen, de nem ilyen helyzetben - vége ez lett. Igazság szerint azt sem tudom mondani hogy "jaj hát micsoda aljas dolog ez így..." hiszen engedtem magam belecsavarodni ebbe, főleg úgy hogy végig tudatában voltam "csodák nincsenek", vagyis a várható dolgoknak.

Csak mégis reméltem..biztam valahol.

Jó, magam nem hiszem azt hogy átvert, csak szimplán ilyen bonyolult nőről volt szó, de ha mégis átvert, akkor egy elég nagy f*sz vagyok, és megvezettek (pedig nem gondolom ezt magamról hogy megvezethető lennék) :) bár ez édes mind1 hogy ez vagy az , a tényeken nem változtat.

Bocsi a hosszúságért, jól esett kiírni magamból.

792. globus (válaszként erre: 787. - Rkme)
2021. márc. 15. 13:43
Találkozhattál volna vele maszkban. Élőben vágja ki magát!
791. rkme (válaszként erre: 790. - Rkme)
2021. márc. 15. 13:38
viszont nem mintha számítana, de az a csávós stori sztem igaz. Nem hiszem hogy kamuzott. A stori is hihető volt.
790. rkme (válaszként erre: 788. - Gyöngy:))
2021. márc. 15. 13:23
Valoban nem normalis. En is erzékelem magamon a helyzeten.
2021. márc. 15. 12:58
Ez valami függőség-féle? A netes társkeresés?
788. gyöngy:) (válaszként erre: 787. - Rkme)
2021. márc. 15. 12:56

Ne haragudj, de te tényleg nem vagy normális!

Megérdemled ezt az egészet!

Azt meg el ne hidd már, hogy ez a fantom találkozott valakivel meg annak az élettársával, ennyire buta nem lehetsz.

787. rkme (válaszként erre: 786. - Rkme)
2021. márc. 15. 12:50

Sajnos visszacsúsztam. Ismét beszéltünk és benyeltem végül ezt az egész dolgot, kép meg facebook. Olyan szürreális már ez az egész. Ismét beszéltünk 6 napon át minden nap kibékülve, én kicsit zavartan, mint akinek sérült az önbecsülése.

Közben hallgattam tőle hogy mig szét voltunk megismerkedett a neten valami f*ival, akivel átmentek telóra, állitólag a csávónak élettársa van, és csak barátkozik beszélget semmit nem akar. De azért 1 hét után olyakat írt neki hogy hiányzol, szeretlek, hol voltál stb...na mind1. És elmondta hogy találkozott vele 2 szer is:( Hát ez teljes megsemmisülés volt nekem belül. Azt mondja úgy találkoztak, hogy a sráccal az élettársa is ment és 3 asban futottak össze mind a kétszer, mert kettesben nem találkozott volna vele. Fura. Ki tudja tényleg az élettársa volt e mit lehet már elhinni az interneten valakinek, minden esetre számomra fura. Plussz annyira kihangsulyozta hogy milyen ki*tt jó vele beszélgetni, milyen jó társaság. Hát ez teljesen "kedvem szegte", ha hozzá veszem hogy a srác már 2 talit is leszervezett vele, és velem meg lassan 1 éve hogy beszélünk és semmi, se kép se tali még :(((( nagyon rossz érzés.

Viszont végig az volt hogy ő engem nagyon szeret. És vicc de tényleg igazat mondhatott, megérzésem szerint. Nem lehet így eljátszani ezt ahogy ő....

Végül felhozódott(felhoztam) a tali most a minap köztünk, és teljesen úgy vettem észre hogy picit meglepődött hogy mégis belemegyek kép nélkül. Aztán következő nap kitalálta hogy végig maszkban lesz, és hogy nem fogja levenni magáról mert nem szeretné ha megfertőzne a kis vírus részecskével engem ... mire mondtam neki létezik távolság is, és azért remélem ha már találkozunk lesz olyan pillanat mikor látjuk egymást maszk nélkül is. És nem, az volt a mondandója hogy ő végig maszkban lesz az én érdekemben (na persze). És én tudom, hogy ez arra ment ki hogy véletlenül se legyen az hogy végre láthatom őt egészben ki is. Hiszen egy olyan ember aki elmondása szerint házibulikra jár, meg jár kel ... biztos vagyok benne hogy erre ment ki a dolog. És rögtön lejátszódott bennem, hogy ha el is jönne!! a talira, kérlelgetni, könyörögni kéne hogy ugyan vegyük már le a maszkot kicsit, és kifogásokat keresve de megtagadná. Ettől kész voltam. A gondolat hogy ha el is jön a talira, úgy fog véget érni hogy nem láttam az arcát hogy ki ő, ez elfogadhatatlan ennyi idő után, megalázó. Meg eleve az hogy erről kell vitatkozni már tali előtt... Esküszöm szórakozik, nincs más magyarázat. Végig az volt hogy tartotta a mézes madzagot, elsőnek kép facét kértem, jött azzal hogy legyen csak kép és talizzunk. Jó, nagy nehezen megemésztve, benyeltem, legyen csak kép, aztán kihátrált hogy hát tulajdonképpen rájött neki gátlása van nem mer képet küldeni...jó benyeltem..aztán csak tali, és kezdte itt is a hülyeséget, hogy jó tali de végig maszk...és ha ebbe is belemegyek ki tudja mit talált volna ki míg végül el sem jön...:(

Azt hiszem jól tudta hogy nagyon szeretném látni hogy "dönteni tudjak miként is állhatok hozzá, hisz én azt vallom ha láttuk a másikat, és találkoztunk, akkor látszik működik e", és ezt használta ki és sose adta meg, soha. Szóval most szedem össze az önbecsülésem valhogy regenerálódom. Lezártam vele, többet nem keressük egymást ez fix.

Nehéz megállni, olyan ez mint az örvény...beteker. hihetetlen hogy rabja tud lenni valaki egy "fantomnak". Az agy mikre képes, hisz ha végig gondolom, nem tudom ki ő, nem láttam ki ő, semmi kézzel foghatóm nincs róla csak beszéltünk.

Nem vagyok normális :)

Bocsi hogy itt írkálok, de jól esik valahol kiadni magamból.

786. rkme (válaszként erre: 785. - Natasa🌸)
2021. márc. 7. 14:43
:)
785. Natasa🌸 (válaszként erre: 784. - Rkme)
2021. márc. 7. 14:39

Az elején kellett volna már abbahagynod vele,akkor könnyebb lett volna mint most,mert sztem beleszerettél...és ahogy mondják a szerelem vak.

Sztem most már ne engedj neki ha keres...ne vedd fel a telefont...nehéz lesz de nem fogod megbánni.👍

784. rkme (válaszként erre: 783. - Natasa🌸)
2021. márc. 7. 14:16

Szia


Elvált, kb rá 2 hónapra hogy elkezdtünk ismerkedni.

De az is kérdéses nekem hogy volt e egyáltalán férje.

Ugyanis hogy képes valaki több órát beszélgetni otthonról egy idegennel(velem) telefonon, meg fent lenni hajnalig irogatni, úgy hogy egy pasi nem teszi szóvá?

Nem hiszem hogy férjnél volt ő, szerintem az is mese volt.

----

Kb 1 hónapra rá, mikor pl bevallotta hogy nem is ő van a képen bla bla..akkoriban mondtam a talit, mindig kifarolt írtam lentebb miért.

Akkor benne lettem volna kép nélkül is, nem volt sok "méreg" bennem amit benyeltem még tőle. Azért megcsinált dolgokat így távolról is, egyrészről mindig húzta a talit, ő még nem akar. Képet nem akar küldeni, azon mindig vita volt.

Face többször mondtam jelöljük be egymást, mindig kizárt, kifarolt. Akár milyen képet mondtam, én voltam a hibás a rossz. Közben mesélt emberkékről, akik járni akarnak vele, akik facén írtak neki, ott keresték meg, meg volt akivel találkozott is, hogy a kezelőorvosa is keresi, bejelölte facén elhívta talizni stb... több órát beszélgettek...de neki nem jelent semmit, csak baráti céllal ment (és akkor bevágta, most féltékeny vagy? pf) stb...és ezeket elmondta nekem úgy, hogy közben én meg nem kaptam meg alapvető dolgokat tőle, én ne legyek neki ott facén... hogy "velem még nem akar találkozni" mert szeret..és a kezelés miatt hízni fog és majd akkor ha meghízott..mert hogy most biztos bejönne nekem alakra, de majd ha meghizik akkor meg nem bírná elviselni ha elhajtanám stb..eszement okok tömkelege.Nos igen a tali, most végén úgy volt, hogy kikötöttem rendbe akarom tenni a bizalmi dolgot de ide szükségem van a face és képre tőle. Itt aztán mindent bevetett csak hagyjam a facét, de ő küld képet, kép az oké. Azt am is akart küldeni (mondja ő....). nagy nehezen belementem. AZtán mi lett? hát neki gátlása van, és rájött nem mer küldeni nekem képet, mert van 5 DB!!! fotója magáról , 5 db... és mindben talált hibát. És hogy bele fogok kötni stb stb..a vége az lett hogy természetesen nem kaptam képet:DDD. Helyette mondta találkozzunk. Találkozzunk és ott a szemembe néz és bla bla..és hogy minek nekem a kép...

na itt annyira elment már bennem a pumpa, mint akit hülyének néznek, játszanak...hogy mit kell ezen magyarázni ennyit,...így nem mentem bele. Ő meg természetesen inkább hagyta veszni az egészet mintsem küldött volna egy ** képet és aztán a tali, mert úgy találkoztam volna már vele (akár hogy is néz ki).

Ez sok nap alatt ment le:)


Tul sok minden volt benyelve tőle a 8 hónap alatt, amiknek nem kellett volna így lennie ha minden rendben van vele (szerintem).

Elég volt a hülyeségeiből.

A másik dolog, jobbnak tartom azt ha tudjuk kit várjunk a talin, ki fog oda jönni hozzánk mint sem vakon. Pláne 8 hónap után ez nem elvárás kéne hogy legyen, ne vicceljünk már...ez alap dolog.

----

Hihetetlen ez az egész stori..komolyan. .vicc

783. Natasa🌸 (válaszként erre: 782. - Rkme)
2021. márc. 7. 13:38

Szia!

Legalább találkozhattatok volna,és ott nem lett volna nyoma mintha igazán küld egy képet magáról.

Nem lehet,hogy félt a férjétől de közben mégis vágyott valakire akit szerethet vagy őt szeretik.

782. rkme (válaszként erre: 780. - Epresturmix)
2021. márc. 7. 13:18

Áh itt erről szó nem volt. Leszámítva azt hogy nem volt hajlandó képet küldeni, Vagyis a két fej fotó (amiről kiolvastam hogy 2008-2009 ben készültek - tagadta), sem úgy fotózni hogy bármi látszódjon az életkörülményből vagy az életéből, illetve a face jelölésből kifarolása (azt akarta elhitetni velem, hogy neki van 3600 ismerőse:D de őt nem lehet megtalálni a facén mert nem dobja ki a kereső !! ne is keressem, és hogy ő összesen bejelölt ott 5 embert:D "itt vagyok én neked" mondta mindig...neki a face semmit nem jelent stb...aha..és ez így hihető is...tuti kamu volt, az okot nem tudom)


szóval nem volt semmi anyagi jellegű témánk a 8 hónap alatt, még célzás sem. Azt sem nagyon értem mi oka lehet valakinek így inkognítóban maradnia egy olyan emberrel szemben, akivel érezhetően megnyilt sírt csak ne legyen vége, könyörgött...(mondanám őszinte volt, de ezek szerint nem).


Már am rég vége lett volna, csak állandóan keresett és visszabeszéltük a dolgot. Mostmár nem fog.

781. rkme (válaszként erre: 777. - Globus)
2021. márc. 7. 13:08

Azért beszélek ilyen frissen róla, mert friss:) 2 napja beszéltem vele utoljára :)

Eléggé nyomatékos voltam, hogy többet nem akarok hallani róla. Szerintem nem beszélünk már többet.

Gyanítható hogy igazad van, a jó ég tudja mi volt igaz és mi nem. Tisztában vagyok vele hogy nem kezelem én sem a helyén ezt az egészet, mert ha belegondolok nem is ismertem mint ember személyesen. Mégcsak az sincs meg ki volt a vonal végén,..nem becsülte annyira ezt a dolgot hogy azt mondja, igen tessék megmutatom ki vagyok, velem beszélgetsz. Ez valahol nagyon rosszl esik akár hogyis. Viszont, mondhattam volna első alkalommal azt hogy oké akkor viszlát. Na mind1:) Picit (nagyon) abnormális időbe került, ez most így alakult.

"lép"

780. Epresturmix (válaszként erre: 777. - Globus)
2021. márc. 7. 11:57

Index, bocsi.[link]

779. Epresturmix (válaszként erre: 777. - Globus)
2021. márc. 7. 11:56
Ma olvastam azt hiszem az origon egy sztorit erről. Na várj, hozom inkább! 😀
778. gigi> (válaszként erre: 776. - Rkme)
2021. márc. 7. 11:50
Értelek. Elég zavaros ügy. Próbáld elfelejteni. Őszintén kívánom, hogy találd meg azt aki szeret és meg becsül téged, aki fel vállal és nem csak szórakozik veled.
777. globus (válaszként erre: 765. - Rkme)
2021. márc. 7. 09:58

Gyanítható, hogy amit mesélt magáról, abból semmi nem igaz.

Végül mi lett belőle? Eltűnt?

776. rkme (válaszként erre: 775. - Gigi>)
2021. márc. 7. 09:47

Nem. Írtam hogy 1 hónap után telefonon beszéltünk minden nap. Nő volt. És annyinak beillő hang amit mondott kornak. Ez biztos. Minden más nem tudom :D

Az is ködös számomra, hogy amit küldött két fej fotó még anno, az hogy készülhetett 2008 ban. Amit tagadott mikor mondtam neki. Pedig az akkor készült, mert olyan telefonról készült teszteken megnéztem a vele készült fotókat, és minőségben megegyeznek azzal amit kaptam tőle. De egy tuti, nem mai telefonnal készült.

Tuti hogy volt valami vaj a dologban. Am ha valakinek nincs takargatni valója, és őszintén áll a másikhoz, az nem így viselkedik.

775. gigi> (válaszként erre: 769. - Rkme)
2021. márc. 7. 01:13
Most lehet ki fogsz nevetni azért amit mondok. Biztos vagy benne, hogy 8 hónapon át egy hölggyel beszéltél? Nem lehet, hogy ő egy férfi volt és ezért nem akart soha találkozni veled? Ezért nem küldött soha normális fotót magáról,ezért nem találkoztatok, s talán a videó hívásba is ezért nem ment bele. Ez csak egy gondolat részemről, nekem ez jutott eszembe.
774. df1e1c376c (válaszként erre: 773. - Rkme)
2021. márc. 6. 18:07

Ahogy olvastam, azt hittem, egyszer csak lesz benne egy "szivesseget kert", lehuzos fordulat, de szerencsere nem.

Tobbet nem vesztettel, mitha leultel volna valami hulye sorozatot nezni :D

773. rkme (válaszként erre: 772. - Df1e1c376c)
2021. márc. 6. 17:43

Valahogy benne maradtam, ingyen beszéltünk, és valahogy jó társaság voltunk egymásnak, valami fonett módon húztunk egymás felé, sokat beszélgettünk, nem is tudom...Eleinte bizalmat szavaztam neki, hisz én is úgy álltam hozzá, és az ember hajlamos(szeretné) azt gondolni hogy hozzá is így állnak akkor... De aztán ott hogy szint vallott, és kifarolt a kép és face kérésemből már kezdett a bizalmam megrendülni, és kuszálódni. Aztán volt hogy ez háttérbe került és úgy éreztem bízom benne, de a belső hang..


Soha nem gondoltam volna ezt magamról egyébként. Elszörnyedek ha olvasom hogy "8 hónap" így.


Váltig állította ő mindenben őszinte volt de a tények ellene szólnak.

Am volt időszak mikor biztam benne, amiket mond stb. De a tények...

Lényegtelen mert ennek a végére sose fog "pont kerülni":)

772. df1e1c376c (válaszként erre: 771. - Rkme)
2021. márc. 6. 17:22
Miert tartottal fent ilyen hosszan kapcsolatot egy fantommal, akirol magad is tudtad, hogy hazudik? Mit vartal?
771. rkme (válaszként erre: 770. - Df1e1c376c)
2021. márc. 6. 17:20
Mámrmint mire gondolsz?
770. df1e1c376c (válaszként erre: 765. - Rkme)
2021. márc. 6. 17:09
Te miert csinaltad ezt?
769. rkme (válaszként erre: 768. - Gigi>)
2021. márc. 6. 16:42

Hát ha keres is annyit tud az ember tenni hogy nem reagálok majd.

Nem zaklatószerűen teszi.

Igazándiból nem értem miért csinálja ezt, miért ragaszkodik hozzám, miért keres, ha tudja hogy ezt hogy tudnám tovább vinni, de arra meg nem hajlandó.


Ha nem lennék így összekuszálva, és lepörögnék róla, találkoznék vele kiváncsiságból ezek elengedése mellett attól függetlneül hogy nagyon nem tartom "fernek".

Am ehhez nem is ragaszkodtam volna az elején, akkor mondtam is neki hogy jó hagyjuk a képet facét is, találkozzunk inkább minél hamarabb. De akkor nem ment bele, elhúzta, lement 8 hónap és a végére teljes belegabalyodás, totál bizalomvesztés lett, tudtára adtam hogy miként tudnánk segíteni ezen, és helyre hozni, itt már nem! akartam elengedni ezt a két dolgot amit kértem. (ami nem sok) még kezdetben sem volt az, nem hogy most. Vicc


Én azt mondom oka kellett legyen, hogy állandóan kibújkált mindig valamire hivatkozva.

Videó hívásba soha nem ment bele...

768. gigi> (válaszként erre: 765. - Rkme)
2021. márc. 6. 13:53
Nem semmi sztori. Végül,hogyan tudtad lerázni úgy,hogy ne keressen többé?
767. Tamás1985 (válaszként erre: 765. - Rkme)
2021. márc. 6. 13:30

Mindezek ellenére, ha küldött volna egy valós fotót legalább, találkoztam volna vele szívesen akárhogy is néz ki a képen. (de ezt ő sose hitte el nekem, a végén meg volt áldva hogy biztos csak azért kérem már hogy lássam ki volt ő aztán dobjam). esélytelen

Nagyon fura dolog ez és bonyolult. Nem jó ebbe belebonyolódni.

766. gabesz55 (válaszként erre: 765. - Rkme)
2021. márc. 6. 11:32
Nem baj, ez hihetetlen!
765. rkme
2021. márc. 6. 08:41

Sziasztok


Internetes társkeresés:)

Nekem eddigi tapasztalataim..

Még az MSN időszakban sokáig csetelgettem egy lánnyal, összesen 5 hónap is volt. Rendesen érzésnek vélt valamik jöttek. AZtán tali, na ott kapufa. Abszolút nem jött amit várt az ember. konkrétan semmi. 2 tali lett aztán annyi.


Aztán volt egy másik platform, elkezdtünk beszélgetni a lánnyal, pár hét csetelgetés után lebukott előttem, kiderült hogy más képét rakta ki, és nem is ott él ahol mondta magát.

(sajnáltam, pedig igazán szép lány volt a képen)


Aztán volt olyan is, a lányt neten ismertem meg. Először csak csetlegettünk, aztán 1 hónapra rá telefonon is beszéltünk. Itt még eleinte nem is volt annyira botránkoztató, de ragaszkodott hozzá hogy csak rejtett számmal hív. (ergó ő nem adja meg a számát). belementem, hozzáteszem ekkor még csak egy fél kép votl a fejéről kirakva. 2 hétig minden nap beszéltünk, de kezdett frusztrálni hogy bizalmasan csevegek valakivel akiről még képet nem láttam, és rejtegeti a számát is előttem, mindig csak ő hívhat én nem őt. Egyre többször hoztam fel hogy ez így nem jó nekem, amire mindig támadott , hogy miért nem várom ki majd ha ő meg akarja adni, meg erőszakos vagyok stb. Volt olyan hogy mondta ha mégegyszer felhozom, őt nem érdekli befejezte velem. (hát, valamiért nyeltem és belementem).

AZtán jött egy fordulat 1 hónapra rá, elmondta hogy nem is annyi idős, és nem is ő van a képen és férjnél van de válik. (legalábbis ezt adta elő, állítólag el is vált, e én nem tudom valóban férjnél volt e, de hogy az ördögbe képes valaki ha férjnél van minden nap több órát beszélni valakivel telefonon anélkül hogy ne tenné a párja szóvá?). Nam sokkal utána számát is megadta. Igen ám de én sose értem el rajta. Soha. Egyszer volt hogy épp vissza akartam hívni mert megszakadtunk, mire ő is rögtön hívott rejtett számról, mire kérdeztem hogy ez mégis hogy lehet, és mégcsak rekció sem hogy látta én is kertestem? Ekkor mondta két száma van, bla bla..aztán ezen kikeltem hogy nekem miért nem a saját számát adja meg , ekkor már tagadta, azt mondta csak az apja száma volt de kíváncsi volt mit hozok ki ebből...eh katyvasz.


Nem baj :) ! Elfogadó voltam, valahol érezni kezdtem az iránt akivel beszélek, azért minden nap órákat telefonon tölteni valakivel, kialakul egyfajta kötelék. Kértem képet, nagy nyögve küldött két fej fotót, amin nyaktól lefele le volt vágva. Kérdeztem miért vágta le, a válasz az volt csak. Mondtam neki küldje át egészben, mert látni szeretném. Nem küldte, helyette kibuvók tömkelege miért nem küld. Mondtam neki nekem nem igazán zsánereim a molettebb nők. Elmondtam neki a nyaka és a keze alapján nekem az jön le hogy ő nem épp vékony alkat. Mire tagadott és hogy már pedig ő vékony. Persze kép nem volt.

Kértem facebook-on jelöljük be egymást, szintén kihátrált. Mindig volt valami kifogása rá miért nem.


Aztán jött azzal hogy valami betegsége (nem írom mert lényegtelen) hormon injekciós kezelése lesz fél évig. Emiatt meg fog hízni és ezért nem akar képet küldeni, ezt megérthetném...


Még itt sem hagytam a pibe a dolgot. (pedig már rég kellett volna) Napokon át tartó beszélgetések, képkérésre viták hogy miért nem, de nem csak magáról nem küldött, semmi olyat nem küldött amiből látható lett volna valami a személyes teréből, lakás stb. Persze ilyen mint naplemente meg bogarak meg falevél azokat csinált...közben ment a szerelmes belém, szeret stb..hiányzom neki. (ez tényleg érezhető is volt, de nem össze egyeztethető azzal ahogy állt hozzám, mármint rejtőzködött a facén, képet nem küldött, tali még ő nem akar, mert meg akarja várni míg meghízik és ha akkor is kell akkor az úgy nagyon jó lesz). Volt közben idő hogy mondtam ez így nem oké, és hagyjuk egymást békén, de mindig jött utánam, keresett és valahogy ..csak folytatódott a dolog. Jöttek tőle a storik, ez a pasi meg az a pasi meg ez a barátja facén írt neki, ott kereste, bejelölte stb stb.. mindig elgondoltam vajon ugyan mi oka lenne (ha csak nem valami nagy kamuság van) hogy engem kizár onnan(?). Kb 5 hónapnál tudtam meg a vezetéknevét egy vita kapcsán...facén természetesen nem találtam meg sem őt sem más hozzá tartozóját. (mondván ő rejtve van, nem dobja ki a kereső). (aha de van 3000 ismerőse állítása szerint)


Kapaszkodjatok meg, a végén 8 hónapig ment a dolog így.

Sok sok vita is volt, nagyon sokszor dobtam, de valahogy ..nem voltam elég erős, és mindig! jött utánam visszabeszélte magát, ...én is kötődtem hozzá, hiába csak telefonon beszéltünk. (minden nap órákat (1-2 kivételével)).

Rengetegszer volt hogy mondta miniszoknyában sétál épp stb stb, ilyenkor mindig mondtam csináljon már egy meglepi képet nekem , de sose tette. Hanem válasz: Én direkt csinálom ezt a képkérést azért mert őt fel akarom idegesíteni, ki akarom ezzel készíteni. Sok vita vita..emiatt.

Szóval a 8 hónap ment el így. Ez alatt-közben megismertük egymást, teljesen megnyiltunk (bár ki tudja amit ő mesélt mi volt igaz és mi nem), én teljesen, minden téren, megbízható egyenes emberként fordultam felé. Látott sok képet rólam, facémat látta, egyszóval egy hiteles emberként voltam neki. De ő nekem? abszolút nem. Úgy éreztem teljesen kizár a magán életéből, mármint szavakkal mesélt ő, de semmi kép, semmi face, semmi tali. Ha kérdeztem mit végzett, felháborodva visszakérdett hogy ez most miért fontos? tán nem elég jó nekem ha nem olyat tanult? stb stb. Volt hogy mondta jogászként végzett, aztán pár hónap elteltével már teljesen mást mondott.


Eljutottam oda hogy már mikor hallgattam amiket mond, azon járt az agyam, ez igaz, vagy hazudik..minden mondatán ez a gondolat jött fel bennem. Elég volt. Miután ismét kidobtam, (de aztán keresett 1 hétre rá) megbeszéltem vele hogy rendben, nem dobom ki ezt a 8 hónapot így, ha küld végre képet és face bejelöl és egyenesen áll hozzám. Na itt aztán mondott mindent, és mindent elkövetett csak a face ne kelljen. Már a képbe is belement volna (hogy de ő mindig is küldeni akart, meg találkozzunk) de ahogy mondta, "facebook felejtős". Már azt találta ki hogy törölte magát, és nem tudja vissza állítani. Mire mondtam neki, pech mert 30 napig vissza lehet, és én szeretném ha megtenné és bejelölne. Természetesen nem tette. Inkább engedte elúszni az egészet. Ilyen 2 hetes szünetekkel csak össze kerültünk ismét telón, hívott írt beszéljük meg stb...sírt a telefonba, elmondta nem leli helyét nélkülem, nem akarja ezt így elengedni stb..hozzuk helyre..hiába mondtam rendben, benne vagyok de kép és face.

Aztán belementem jó akkor csak képet küldjön. Na erre jött hogy benne gátlás maradt mert hogy én őt lekövéreztem anno..és ezért nem mer képet küldeni mert úgyis belekötnék. Közben mondta véget ért a kezelése, és szépen le is fogyott 47 kg ra. (úgy hogy előtte 2-3 héttel még 69kg volt , vagyis annyit mondott)


Itt erősen tolta hogy: talizzunk inkább. Legyen tali és majd ott csinálhatok annyi képet amennyit akarok. Na hát ez..nem tudtam elfogadni ezt a válaszát, és annyi bosszuságot nyeltem a hülyeségei miatt, hogy egyszerűen nem. Nem mentem bele hogy így vakon találkozzunk. Ragaszkodtam hogy egy képet küldjön amin azért felismerhetően látszik, hogy tudjam kit is várjak majd a talin. És a forgatókönyv szintén ugyan az volt, ő rengeteget gondol rám, szeret, nem akar elveszíteni, de nem küld képet ezé és ezé.

Közben jött hogy ő házat vett és elköltözött otthonról, aztán jött hogy verseny motort vett stb. És mesélte hogy ment vele...(én meg arra gondoltam, hogy? mikor le sem tehette még a jogsit ennyi idő alatt ráadásul mostani időben).


Ja és a 2 kép amit küldött anno, egy programmal megnézve kiderült hogy 2008, és 2009 ben készült, egy akkori telefonnal. Mikor ezt odadobtam neki, természetesen tagadott:)

A kezelés amiről ő beszélt, nincs is nem is létezik arra a betegségre amit ő nekem mondott. (orvostól tudom)


Valahol mindig is tudtam hogy ebből sose lesz kép, meg face. Már az elején kirajzolódott, csak a kibujás volt mindig más okkal. Nem mentem bele a taliba (ki tudja abból is nem e hőkölt volna ki, de még ha tényleg összejön, semmi értelmét nem láttam annak hogy találkozzak valakivel aki ha beszél hozzám, az van bennem: most hazudik, hihetek neki, vagy igaz? nagyon rossz ez így. A másik hogy nem akartam elfogadni hogy nem érdemel meg az ember 8 hónap után egy nyamvadt képet a másikról.


Hát ez a kálvária:) Hihetetlen de a sok együtt telefonon eltöltött idő miatt kötelék az lett, de mai napig nem tudom ki is volt ő igazán, vagy hogy nézett ki. És már nem is fogom megtudni.


Ennyit a netes tapasztalataimból. Ettől függetlenül nyilván tudom hogy vannak kivételek, de vannak ilyen dolgok is. Ebben én is ludas vagyok hogy hagytam eddig fajulni a dolgot.


Nyilván az életben nem lesz több ilyen részemről, és nem volt egészséges és normális részemről sem a stori. A neten sokféle alak rejtőzhet, én azon vagyok, ha lehet bizonyosodjunk meg így úgy amúgy arról kivel is találkozunk. De aki egy képet és facét is rejteget a mai világban előttünk, az mindenképp gyanús.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook