Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én fórum

SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
434. 93d2586711 (válaszként erre: 431. - C44ea43b8b)
2013. nov. 27. 16:29

Kedves Ödön!

Mondjam, hogy melyik társkeresőre regisztrálj és mi a felhasználónevem? :D (Csak vicceltem! :))

Én nem azt mondom, hogy ne legyen fontos a külső. De ne az legyen a legfontosabb. Mekkora gáz már, hogy bunkó hangvételű levelet írt, majd mikor elküldtem a levélhez csatolva a fényképemet (jó, nem minden hátsó szándék nélkül...), akkor meg találkozzunk, romantikus vacsora. Fityfenét! (bemutatós szmájli)

"Nem értem én sem, hogy miért kell sürgetni az időt, én is inkább azt mondom, hogy beszélgess előtte többet vele! Ha már kialakult beszédkontaktus, akkor maga a találkozás se lesz kényelmetlen, mivel addigra m ár tudtok a másokról elég sokat. Sokkal könnyebb úgy találkozni, ha már tudod, hogy másikat mi érdekli, mennyire közömbös bizonyos dolgokra és mire érzékeny. "

Teljesen egyetértek Veled! :)

433. licsi (válaszként erre: 430. - 93d2586711)
2013. nov. 27. 16:15

Szerintem mindenki bizonyos mértékig a külső alapján ítél. :) Nem hiszem, hogy te is hosszas levelezésbe bonyolódnál valakivel, akinek picit sem tetszik a külseje, akármilyen szép lelke is van. :) A férfiak pláne vizuálisabbak, és nem szeretnek hosszasan levelezni, mert számunkra a személyes találkozás a mérvadó. A netes ismerkedésnél sokszor előfordulhat szerintem, hogy személyesen teljesen más egy nő vagy férfi, mint a fényképein, és csalódást okoz. Ha valaki belefut több ilyenbe, biztosan nem szereti húzni a találkozást. De ha igazán megtetszik neki a másik, belemegy a levélváltásokba, de ha sokáig húzódik, akkor inkább tovább lép.

Ha valakinél nem érzed úgy, hogy kíváncsi lennél rá, akkor felesleges találkozni egy "romantikus vacsorára". :)

2013. nov. 27. 15:43

Mindenkinek kellemes délutánt!:-))

[link]

431. c44ea43b8b (válaszként erre: 430. - 93d2586711)
2013. nov. 27. 15:11

Drága Kriszta!

Látom már közel jársz a 100-hoz, így tudhatnád, hogy ennyire általánosítani nem szabad!:-)) Külső, igenis fontos, de nem biztos, hogy a legfontosabb. Mit kezdjen az ember egy olyan nővel, akivel két mondatot se tud váltani, de azért abban is van valami, hogy ki hogy öltözködik, úgy gondolkodik. Ha valaki szeret jól öltözni és általában mindenkinek tetszeni, ez valahol azt jelenti, hogy másiktól is ezt várja el. Ha pedig másik egyáltalán nem törödik, hogy épp mit húzott magára, ő valamilyen szinten így is gondolkodik!

Nem értem én sem, hogy miért kell sürgetni az időt, én is inkább azt mondom, hogy beszélgess előtte többet vele! Ha már kialakult beszédkontaktus, akkor maga a találkozás se lesz kényelmetlen, mivel addigra m ár tudtok a másokról elég sokat. Sokkal könnyebb úgy találkozni, ha már tudod, hogy másikat mi érdekli, mennyire közömbös bizonyos dolgokra és mire érzékeny. Tehát én is azt mondom, hogy türlem! Akivel meg beszélgetni sem tudsz...és nem képes két értelmes mondatot leírni őt inkább hanyagolni, mivel a találka csak csalódás lesz neked!

..és sok síkert kívánok, és ne add fel!:-))

430. 93d2586711 (válaszként erre: 428. - C44ea43b8b)
2013. nov. 27. 14:33

Á, nem! Igazából annyi volt a lényeg, hogy -mint a legtöbb férfi- a külső alapján ítél. :) Mivel ezen mondatát meg sem tudta magyarázni (nagyon finoman megkérdeztem, hogy ez mi ez? :D), a stílusa kiábrándító lett. Alapkiindulás: fent van a fényképem, csak nem nyilvános és Ő marhára szerette volna látni.

És mert egy dög vagyok, csatoltam a fényképemet a következő levelemhez és elköszöntem Tőle szerencsés párkeresést kívánva.

Jött a levél: találkozzunk, romantikus vacsora. Egy olyannal, aki nem tudja magát fékezni még egy levélben sem? Nem ettem meszet...

@-->-->---

Ödön Drága!

Magyarázd el nekünk, hogy miért a külső a legfontosabb a férfiaknak? Miért nem lehetséges, hogy egyszerűen csak ismerkedünk és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, elküldjük a fényképünket, majd pedig ha még mindig kölcsönös a vonzalom, akkor találkozunk. Hova rohantok ennyire? Miért nem értek rá pár levelet váltani valakivel? Hogy lesz ebből komoly párkeresés? Tanácstalan vagyok.

429. 93d2586711 (válaszként erre: 427. - Csinoska2012)
2013. nov. 27. 14:24

Jaj, de jóóóóó! :) Drukkolok nagyon Neked!:) Nem is szabad feladni... Csak akarni sem szabad görcsösen.

Kérjük a beszámolót, hogy megtaláltak-e! :D

428. c44ea43b8b (válaszként erre: 426. - 93d2586711)
2013. nov. 27. 14:01

Megpróbált írni egy nem túl tolakodó és erőszakos sablon szöveget, csak egy kicsit balul sikerült! Fogalma sincs, hogy kit keres, de ha lehet, akkor az IQ-ja érje el 100-t, külsőre pedig adjon magára! De lehet, hogy úgy érti, ne külsőt nézd, hanem azt ami mögötte van.

Egyszerűbb, ha te óvatosan kifaggatod, hogy mi érdekli, és mit szeret, aztán beszélgettek arról, és nem foglkozni külsővel se belsővel, a többi úgyis jön magától!:-)

2013. nov. 27. 13:47
No csak nem adtam fel, máshol regisztráltam magam,nincs fent képem, de már 28 levelet kaptam,majd otthon át olvasgatom öket.Hátha ott van már a nagy Ő :)
2013. nov. 27. 11:18

No, felmentem ma a társkeresőre! Megrökönyödtem! Volt egy normális levélíróm!!!! Nem a sablonszöveget használta... Fel is csillant Kriszta szeme! Hú, mi van itt készülődőben? :D

Válaszoltam is Neki sebtében (na jó, ez azért nem pont így igaz! :D ) és megkaptam a választ.

Sajnos hiába a végzettség, a sok tanulással eltöltött idő, egy mondatát, illetve egy részét baromira nem értem. Legyetek szívesek segíteni és megmagyarázni nekem, hogy mit jelent ez:

"szeretnék megismerkedni egy csinos intelligens nővel akivel a külső és belső tulajdonságok alapján megértenénk egymást."

Baccus! Hogy lehet külső tulajdonságokban megérteni egymást??? :D :D :D

Na, ezt tedd össze és ne a két kezed! :D

425. 93d2586711 (válaszként erre: 424. - 44ee78d7b4)
2013. nov. 23. 16:50
:D :D :D Ugye???
424. 44ee78d7b4 (válaszként erre: 422. - 93d2586711)
2013. nov. 23. 15:56
Sablonszöveg, aha, sablon-embereknek:) De kinek kellenek olyan pasik, akiknek még saját gondolatuk sincs?!
2013. nov. 22. 06:39

Dehogy vagy hülye! Ne mondj már ilyent magadról!

Egy kicsit most hagyj fel a társkereséssel! Szerintem van annyi dolgod, hogy el tudod magad foglalni... Biztos vagyok benne, hogy Te sem vagy magányos. Én értem, hogy hiányzik az életedből valaki, de idővel majd eljön. Lazíts és foglalkozz most csak magaddal!

Milyen idősek a Gyermekeid?

2013. nov. 21. 21:19

Én mindig olyankor találtam valakit vagy olyankor találtak rám, amikor abszolút nem számítottam rá. Egy biztos, nem szabad görcsösen keresni!

Tudod, Zoe, szerintem ezt a dumát a férfiak csak úgy sablon-szövegként írták. Valahol meglátták, megtetszett Nekik és lekoppintották. :D

Érdekes ez a dolog. Tényleg magunkhoz hasonlókat vonzzunk be? Ezen már annyiszor elgondolkoztam...

421. 44ee78d7b4 (válaszként erre: 420. - 93d2586711)
2013. nov. 21. 19:29

A vonzás törvénye működik, csak baromi nehéz elengedni az 'akarást', mert nyilván, ha vmit nagyon szeretnél, vmire vágysz, azt nem könnyű elengedni...mert arra gondolsz, hogy hiányzik, és akkor már baj van, mert a hiánynak adsz energiát, és veled marad.

(Majdcsak bevonzom a megfelelő férfit, vagy ha nem, hát nem, ez van:D)

Ezért vicces nekem, mikor olyanokat írtak pasik, hogy 'űrt betölteni' kellene az életükben, meg magányosak, hát itt nagy gáz van, mert mit tud adni az, akinek ott tátong egy nagy űr, vagy szenved a 'magány'-tól, és a másiktól várja, hogy 'boldoggá tegye', ha én nem vagyok teljes ember, nyilván olyanokat vonzok be, akik szintén nem azok. Most lehet, ez hülyén hangzik, mert nekem sincs 'társam', de mint a cikk végén is megírtam, nem dőlök a kardomba, meg nem vagyok 'magányos', teljes életet élek. De például ketten többet lehet nevetni, jókat beszélgetni, bár azt a barátokkal is lehet, de valahol jó, ha van egy férfi az ember lánya mellett:))) És NEM azért, mert nem tudok egyedül meglenni, remekül megvagyok, hálistennek, sőt, egy olyan szoros kapcsolatban, ahol sülve-főve együtt vannak a felek, én megfulladok...Szükség van valamennyi személyes térre...

Na jól elfilozofálok itt, pedig csak a Titok-hoz szerettem volna kicsit hozzászólni, nem tudom, érthető volt-e:)))

2013. nov. 21. 09:14

Én ugyan nem olvastam el a könyvet, de megnéztem a filmet. Továbbá van egy web-oldal, ami kizárólag ezzel foglalkozik. Nekem nagyon sok minden bejött, amiket ott olvasva és a filmből merítve megcsináltam. :) Konkrét példákat tudnék Neked mondani!

És igen... Valahol igazad van. Hiába próbálod magadat rendben tudni, ha a környezeted ezt megakadályozza. Ha van egy Gyereked, akinek a búját-baját magadra veszed. Persze Vele együtt is örülsz a sikereinek. Ez olyan hullámzó érzés... Ha vannak olyan emberek... ÁH, ezt inkább nem is folytatom...

De én mégis úgy érzem, hogy van, amiért hálás lehetek. Van egy okos, szép (á, talán túl szép is, fiú létére lányos arccal :D) Fiam, van saját családi házam, jól fizető állásom. Szeretem a munkámat és a munkatársaim is nagyon jó fejek. A főnökünk pedig... Annak dacára, hogy nő, a legjobb fej!!! :D Nincsenek viták, veszekedések. A Szüleim kigyógyultak a rákból (mindkettőnek egyszerre volt) és már 8 éve, hogy rendben vannak. :)

Van egy klassz Tesóm, aki boldogan él két Gyermekével és a Párjával. Nekik mindenük megvan. :)

Igazából tényleg csak egy valami hiányzik az életemből és az is csupán 3 hónapja. Ha nem lesz azonnal, akkor sem esek kétségbe, van türelmem kivárni, amíg megérkezik az életembe Ő. És hiszek benne, hogy meg fog érkezni.

A vonzás törvénye pedig sajnos létezik, ha hiszel benne, ha nem. Ha állandóan arra gondolsz, hogy nem fogod megtalálni a Párod, nem is fogod.

Pont ezért javasoltam, hogy egy kicsit pihenj! Ne menj fel pár napig a társkereső oldalra.

Persze nekem is vannak rossz tapasztalataim, de kinek nincsenek? És lehet, hogy a mércét is kicsit magasra raktam (tekintve az előző kapcsolatomat). De nézz nyugodtan hülyének! Én mégis tudom, érzem, hogy megtalál/megtalálom Ő/t. :)

419. ittmost
2013. nov. 21. 07:22
Ez akkor volt..és a fórumok közönségéről beszéltem,meg az én célcsoportomról korban.Ettől még megpróbálhatod,akár csak beszélgetni-barátkozni nőkkel-ffiakkal,mert ott ezt is lehetett:)
418. ittmost
2013. nov. 21. 06:41

Nézzétek meg a paratlan .hu-t.Pár éve ott volt egy civilizált társaság,sokan vállalták az arcukat,és jó fórum volt,lehetőségek mindenféle beszélgetésre.

A korosztály kb 30-40 közötti volt,aki nem iylet keres,annak nem tudok hasznosat mondani.

2013. nov. 21. 06:05

Tudom, hogy nem könnyű. Magam is meglepődtem, hogy ennyi mindenkinek sikerült a neten a Párt találnia. És más topicban is találtam. Én magam eddig nem hittem a netes társkeresőkben, mert az ismerőseim példája is azt igazolta, hogy ott képtelenség Párt találni. De ezek szerint mégiscsak meg van az esélye. :) Nem szabad feladni! :)

A Cronost én magam már nem ajánlom senkinek. Nagy gáz, ami ott megy! Sosem fogom tudni, hogy a rendszertől kapok egy levelet vagy éppen a pasitól. Röhej az egész társkereső. Szóval a Cronost inkább ne!

A love.hu-n is vicc, ami megy. A Barinőm ott volt fent...

Ha más társkeresővel van valakinek jó tapasztalata, akkor kérem, az ossza meg velem! :)

416. b59d50028c (válaszként erre: 415. - Lacko77)
2013. nov. 21. 01:26

Ne ezekkel a kamukkal foglalkozz!

Önmagaddal.

Ha rendben vagy magaddal, akkor nem tök mindegy bárki körülötted?

De, tök mindegy.

415. lacko77
2013. nov. 21. 01:02
nagy kamu az egész ráadásul a fele kamu fótokkal
2013. nov. 21. 00:09
Megpróbáltad?
2013. nov. 20. 23:31

Válaszolok.

Segítek. A megszólalásaid alapján úgy látom, valamit "nem jól csinálsz".

Írj nyugodtan, túl negatív vagy és ezt én soha nem szeretem. :)

2013. nov. 20. 22:53

Szerintem egy kicsit pihentesd a dolgot. :)

Most én is azt teszem...

Ami fontos, ne akarj mindenáron párt találni. De hidd, hogy meg fogod találni. :)

2013. nov. 20. 22:42

Szia! Ne legyél elkeseredve,vannak "normálisak" is.Jól kell működnie annak a bizonyos szűrőnek...

A Cronos és a Randivonal viszonylag jó oldalak..

Sok sikert!Ne add fel!

2013. nov. 20. 09:26

Áh... Írni sem tudok! :D

messze lakik

erőltetnem

2013. nov. 20. 09:25

Most egy ideig nem lépek fel a társkeresőre.

Azt hiszem, valóban küldözget ki a rendszer leveleket. :( Már harmadjára írtam egyébként az adminnak.

Erre úgy jöttem rá, hogy valaki nagyon szépen, kedvesen válaszolt arra a levemre, amit én a fényképkérésére küldtem. Az enyém azért nem volt olyan szép. :D

El kezdtünk levelezni, de mivel Ő messzebb lakik, nem igazán látom esélyét a dolgoknak.

Majd hét közepén felmegyek és reménykedek, hogy a sok fényképkérő "egymondatos" levelek mellett talán lesz egy normális is. Nem hiszem, hogy ezt nagyon erőltetném kellene. :D

2013. nov. 20. 08:53
Min a helyzet lányok?sehol senki?
407. 44ee78d7b4 (válaszként erre: 405. - Csinoska2012)
2013. nov. 16. 20:56

Dehogy, csak sok a szemorvosra szoruló pasi:))

Nehogy már az alapján ítéld magad, hogy az a néhány pasi, aki látta a képed, nem írt Neked!

406. 93d2586711 (válaszként erre: 405. - Csinoska2012)
2013. nov. 16. 19:53
Jaj, ne viccelj már! Hogy mondhatsz ilyent?
405. csinoska2012 (válaszként erre: 404. - 93d2586711)
2013. nov. 16. 18:09
Igen tettem fel 1 képet ami nem régen készült,és öszintén szólva úgy érzem ezek után,hogy csúnya nö vagyok.
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook