SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
Nagyon helyes meglátás!
Soha nem értettem, miért gondolja egy férfi, hogy a nő beveszi a hazugságát. Ennyire hülyének nézi? (Bár gondolom, van olyan eset is, amikor a nő nemcsak hülyének látszik, hanem az is.)
Mindenkinek kellemes Ünnepeket kívánok!
ezennel el is köszönök Tőletek, itt csak gumicsont lenne már :)))
Sziasztok, mindenkinek köszönöm, hogy elolvasta a cikket, és gazdagított a hozzászólásaival.
Zoe
1. számomra van
2. örülök neki
3. a cikk rólam szólt, ott a végén:"és én"
:) ennyi, több mondanivalóm nincs a kérdésről
1. Nincs olyan, hogy "soha többé"
2. Van, aki ezen az úton talált rá valakire
3. Ne ítélj meg mást!
Nem? :O Pedig már lelki szemeim előtt láttam. A szemed Zoe, mint a villanó villám! :D
Akkor Do not disturb! Nem ráncoltuk a szemünket! Ezt hivatalosan is leszögezhetjük! :D
(Húúúú, de megkönnyebbültem! :D)
egyetértek, utálom a hazugságot
ha egy kapcsolatban hazudik az egyik fél, azt a kapcsolatot megette a fene
(a férfiak valamiért azt hiszik, hogy tudnak hazudni a nőknek, innen üzenem Uraim, hogy nem, nem tudnak, átlátszóak, mint az üveg; egy nő legfeljebb nem akarja észrevenni a hazugságot, vagy nem teszi szóvá, de minden nő mindig pontosan tudja, mikor lódít a pasija:)
Ez durva általánosítás.
Részemről százszor inkább az őszinteség, mint az elhallgatás, csúsztatás, netán hazugság.
ezért vonzza be az ilyeneket:) ha elismerné, hogy szeretne egy normális társat, több esélye lenne...
ezen én is átmentem, aztán rájöttem, miért vonzottam be a link alakokat, változtattam, most már ilyenek nem kerülnek elém...sajnos normálisak sem nagyon:D
úgy látszik több változás kell...vagy a pasik változhatnának, előnyükre:)))))))))))))))
Az, hogy a nő rettenetesen megharagudott rám, hogy hülyét csináltunk belőle, meg hogy a háta röhögtünk rajta. Hiába mondtam, hogy nem így volt, kőkeményen betartottuk a diszkréció szabályait.
Azóta sincs mellette egy normális férfi se. Néha összefut egy-egy hazudozó, több nőt egyidejűleg szédítő alakkal, s közben hatalmas vehemenciával bizonygatja: neki nem kell senki, neki így jó…
Áh, ne sajnáld! Az adatlapja alapján többet kellett volna várnom tőle, de ha őszinte akarok lenni, pont az lepett volna meg, ha kapok egy értelmes középhosszú levelet. :D
Lepjen máááá meg valaki! :D
hihi, örülök, hogy tudtad:)
Neked is jó éjt!
További ajánlott fórumok:
- Ötletek az internetes társkereséséhez
- Te mit gondolsz az internetes társkeresésről?
- Soha többé társkereső
- Tapasztalatok internetes társkeresővel kapcsolatban
- Aki internetes társkeresőn találta meg a párját, elmesélné a sikersztoriját?
- Fenyő Iván internetes társkeresőn keres az egyik bulvárlap szerint... vajon hol?