Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Almafajták, melyik a legjobb? fórum

Almafajták, melyik a legjobb? (beszélgetés)

tegnap 23:25

[link] 🍎

[link] 🍏

[link] (olcsó és finom)

29. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
tegnap 17:49
Jonathán van a kertben, úgyhogy azt szeretem.:)
28. hajnallányka (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
tegnap 17:28
Én az idared almát szeretem leginkább,de minden fajta alma jöhet.Gyerekkoromban a nagyszüleimnél volt nagyon finom😋 starking alma.
27. ,zumba
tegnap 17:19
Mi az Idaredet szeretjük, gyümölcsöskertből vesszük meg télire.
26. Mirrmurr2 (válaszként erre: 6. - Fülemüledal)
tegnap 17:15
Nekem a Pink Lady ilyen: kemény, édes, roppanós.
25. fülemüledal (válaszként erre: 23. - 55Judit)
tegnap 16:51
Akkor téli, mert nyáron általában más gyümölcsöket eszek.
24. 55Judit (válaszként erre: 13. - Fokhagyma)
tegnap 16:50
Én is azt preferálom. Múlt héten a Pennyben gyönyörűt lehetett kapni akciósan . Csak keveset vettem, mert itt a sok datolyaszilva.
23. 55Judit (válaszként erre: 12. - Fülemüledal)
tegnap 16:49
A nyári nyáron érik és el is kell fogyasztani. A télit ősszel szedik, többsége egész télen fogyasztható.
22. Csicsi25 (válaszként erre: 5. - Kedvesenfanyar)
tegnap 16:38
Az az! Megnéztem képen és erre gondoltam, igen! 😉 Mostmár legalább tudom a nevét, köszönöm!
21. beYOUtiful (válaszként erre: 20. - BeYOUtiful)
tegnap 16:07
Oké feladtam. Kép az adatlapomon.
20. beYOUtiful (válaszként erre: 19. - BeYOUtiful)
tegnap 16:06
Talán most: [link]
19. beYOUtiful (válaszként erre: 6. - Fülemüledal)
tegnap 16:06
Talán kép alapján felismered. [url= [link]
18. beYOUtiful (válaszként erre: 17. - BeYOUtiful)
tegnap 15:48
A jonagoldot és a kronprinzet kihagytam. Szóval mint látható mi szeretjük az almát!
tegnap 15:47
Fuji(alig kapható), Arlet, Starking (alig kapható), Braeburn. Ezek mindegyike öszi alma, nem eltartható, szóval csak pár hétig lehet belölük teleenni magunkat.
16. globus
tegnap 15:26
Az igazi jonatán, de olyan már nincs. Falun egy majdnem hasonló ízű, állagú, csak apró méretűnk van.
15. xochipilly (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
tegnap 15:19
A Gála a kedvencem.
tegnap 15:19
Crimson snow, Granny Smith a kedvenceim. De tulajdonképpen mindegy, csak savanyú legyen és kemény, roppanós.
tegnap 14:35
Nekem az Idared számít a legjobbnak.
12. fülemüledal (válaszként erre: 10. - 55Judit)
tegnap 14:25
Piros. Nem tudom téli vagy nyári. Azt honnan lehet tudni?
tegnap 13:54
Mucsu, idared,jonagored.
10. 55Judit (válaszként erre: 6. - Fülemüledal)
Milyen színű? Téli vagy nyári?
9. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)

A cosmic crisp a kedvencem, 30valahány évig nem szerettem az almát, egyszer vettem egy cosmic crispet, hogy mit tud ennyiért, azóta imádom az almát :DD

Legutóbb az új aldisat próbáltam, amúgy nagyon finom, csak kicsit drága, annyira nem dobtam el az agyam mint a cosmic crisptől.

A gála a 2. kedvencem, mert azért nem veszem meg mindig az 1400 forintos cosmic crispet. :D Pink lady meg a crimson snow ugyanannyiba kerül mint a cosmic, de a pink lady nekem nem jön be, a crimson finom, de nem annyira hogy 1300-1400 forintot fizessek kilójáért. Az evelina meg az ambrosia is jók, de drágábbak mint a gála, viszont nem annyival finomabbak. Még a jonagoldot szoktam venni. Nálam a red chief van a lista alján, borzasztó kásás, nekem nem finom.

8. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 6. - Fülemüledal)
Strarking, és a golden ezek, ha jól vannak tárolva, roppanósak, ugyanakkor levesek is, finom édesek.
tegnap 13:52
Gála,golden
tegnap 13:50
Én a kemény, édes, roppanós fajtát. Tudtok ilyet? Ettem már, de a nevét sose tudom.
5. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 3. - Csicsi25)
tegnap 13:44
Esetleg a strarkingra gondoltál?
tegnap 13:42
Idared almát szeretem.
tegnap 13:39
Férjem is az idaredet szereti, fiam inkább az édesebb, kásás almát: red chief vagy gála. Én nem szeretem az almát, de ha muszáj enni, akkor én is az édes, kásásat részesítem előnyben. Gyerekkoromban volt egy fajta, hosszúkás, piros, nagyon édes, nagyon kásás, ha jól meg van érve, azt nagyon szerettem. Jó illatú, nagyon finom almafajta. Mostanában nem igazán lehet kapni, nem tudom, mi a neve.
tegnap 13:27
Idared, jonagold. Ezek savanykásak. Édes, kásás almát nem szeretem.
tegnap 13:17
Annyi féle van már a boltokban, egyre több forintért. Ti melyiket szeretitek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook