Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mit jelent, hogy egy macska fejnél alszik vagy lábnál? fórum

Mit jelent, hogy egy macska fejnél alszik vagy lábnál? (tudásbázis)

12. 55Judit (válaszként erre: 10. - Lady Lavender)
ma 09:31
Kis drágák! Az új hely stresszeli a cicákat. Biztos így vezették le a stresszt.
11. Lady Lavender (válaszként erre: 9. - 55Judit)
ma 09:30

Dű-dű-hegedű,

Macska seggbe keserű xd

10. Lady Lavender (válaszként erre: 7. - 55Judit)
ma 09:29

A ketlabuak közt is vannak, akik szeretnek osszebujva aludni, vannak akik nem.

Az egyik Macskámmal úgy aludtam, mint egy plüss cicával, a másik csak elfoglalt a helyét az ágyban. Az előbbi minden költözésnel üvöltött pár napig, ha nem vettem a nyakamba, de ha úgy közlekedtem vele, pár nap után megnyugodott, fel érte a terepet magasnezetbol. A másik 2-3 hétig elbujt, és rombolt amíg aludtam.

9. 55Judit (válaszként erre: 8. - Lady Lavender)
ma 09:24
Enyém is volt hogy úgy kunkorodott a fejemhez hogy pont a segge került az orromhoz.😉
8. Lady Lavender (válaszként erre: 5. - Kedvesenfanyar)
ma 09:20

Pl. télen a radiátoron :)

De az apámnak gyermekkorában volt egy macskája, amelyik mindig télen mindig az orrához feküdt, mert az olajradiárot túl forró volt ráfeküdni, a padló meg túl hideg.

7. 55Judit (válaszként erre: 1. - Boldogzokni)
ma 09:14
Imádom a cicát! Ha jobban vágyik a melegre a fejedhez fekszik, ha kevésbé, a lábadhoz. Ha a fejedhez fekszik, valószínű szereti a szuszogásodat is hallgatni. Az egyenletes szuszogást hallva ő is teljesen nyugodt. Gondolom én.😀
6. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 3. - Boldogzokni)
ma 09:09

Mint cicás, a TAPASZTALATOM.

De írhatja az is, a Zálatorvos videókban is elhangzik, linkeltem már többször be, tegnap is kutyaneveléssel kapcsolatban , de olvashatsz a macskák titkos nyelve, a macskák viselkedése és számtalan más irodalomban is erről.

Kielégítő a válasz?

5. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 4. - Csemár)
ma 09:03

Ha egy cica nem szeret, nem bízik benned, nem érdekli azt, hol van melegebb, keres ő magának meleg helyet.

Legalábbis az enyémnek nagyon jó "ágya"van.

Viszont ő átöleli a karom, a nyakamhoz teszi a fejét, úgy szeret aludni. Amikor átfordulok, fordul velem.

4. csemár (válaszként erre: 1. - Boldogzokni)
ma 08:03
Jelent: ott van melegebb.
3. boldogzokni (válaszként erre: 2. - Kedvesenfanyar)
ma 07:51
Ezt mondja az AI?
2. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Boldogzokni)
ma 07:16

Te vagy a fő biztonsági pontom, gondolja amikor a fejednél van, a lábnál viszont kissé tartózkodó, a lábadnál éberebb, jobban figyel mindenre.

Tehát: A fejhez bújás a társas, bensőséges kötődést mutatja, a lábnál alvás inkább a nyugodt, kiegyensúlyozott együttlétezést mutatja.

ma 06:34
Jelent valamit vagy csak a hangulatát?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook