Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana? (beszélgetés)
Egész biztos, én látom rosszul, miután felhív a tulaj elnézést kérve , ésmkirúgják csak menjek vissza.
Akkor biztos velem volt a baj,
Magyarok: Törtető, féltékeny, irigy, félti a munkáját, hogy a másik ügyesebb, ezért fúrja, és megtesz mindent nehogy felvegyenek, te nem tudom dolgoztál -e már külföldön, ha nem akkor tapasztalat nélkül, nem értem miért adsz véleményt
Én egész más érdekességeket vélek felfedezni és elég sok kérdés is felmerült bennem amit nem kívánok feszegetni...
Egy biztos!
Nagyon rosszul látod a dolgokat!
Akkor ez az érdekes
1:Egy Német tanult , szemorvos, megbízik bennem annyira hogy kulcsot ad a rendelőjébe ahol szabad bejárásom van bármikor, non-stop éjjel nappal, akkor biztos olyan vacak vagyok, a konyhai kisegítő magyarnak, meg a gyári munkásnak nem vagyok elég jó. hmm ez érdekes.
2: ez egy jó példa: Hotel, szobalány, kollégám egy erdélyi magyarka, 3 napja dolgoztunk együttamikor számonkérték tőle, miért van olyan mocsok a takarítóraktárba ? Szerintetek? Elkezdte rámkenne, hogy miattam, ( megjegyzem 3 hetes kosz volt, amit az egyik német kolléganő meg is mondott a fönöknek, hogy nem lehettem én, hisz csak 3 napja vagyok ott, szóval a német mellém állt)
A magyar folytatta azért van rumli mert mindent neki kell csinálni, én nem csinálok semmit, és ő nem tud mindenre odafigyelni. Én mászkáltam fel a harmadikra a lépcsőn, a mosodába, én kaptam azt a szintet ahol több szoba volt, duplaágyakkal, addig bejött hozzá a török pasija és a szobába smároltak.
Aljas módon , a fönök előtt, persze németül amit nem értettem szidott, egy két szót értettem és nem tudtam magam megvédeni, erre rászóltam hogy fordítson legyen szíves, mire elkezdett ordítozni.
Nos felmondtam, két hét múlva jött a telefon a tulajtól, elnézést kért belátták igazam volt, elküldik, mert egy másik kollégát le kúr@a anyázott egy fekete férfit, pusztán azért , mert rosszul ejtette ki a nevét.
A mai napig ez a szálloda tulajdonos tart bejelentve, hogy legyen biztosításom a terhesség alatt, ja mellesleg vissza is mentem dolgozni.
Szóval csak ennyira vagyok pocsék, és minden más magyar hú de kafa,
Talpra magyar, hí a haza, gáz
Beengedtek? Munkába álltál??
Esély volt, igen!
Ezt úgy hívják, hogy kognitív disszonancia.
Hozott egy döntést, ami jónak látszott, külföldre ment dolgozni. Rájött, hogy nem fenékig tejföl, akkor viszont hibást kell keresni, valakire rámutatni.
Kaptál esélyt, az volt a próbamunka!!!
Ott kellett volna bizonyítanod ! De ahogy a példáid is mutatják veled van a gond, különben lenne munkád, meg értelmes életed!
Nem kell grófnőnek kezelni, de arosszindulat más, mellesleg a bizonyításhoz, esélyt kell kapj, esély nélkül nem tudsz bizonyítani.
Igen magyar vagyok, és néha már kezdem megérteni a párom, hogy miért szégyelli hogy ő is az, pedig eleinte sokat veszekedtem vele emiatt, ő pl náci , de a magyarokat szégyelli, és mióta kinn élek, meg Hoxázom, már kezdem érteni az okát.
Folyamatosan köpködsz a magyarokra, de ők miért is kellene hogy grófnőként kezeljenek, mert magyar vagy??
Itthon is bizonyítani kell egy munkahelyen , itthon kit köpködsz ha nem kellesz nekik?
Nézz magadba is!
És volt még ilyen, egy gyár, oda kifejezetten egy magyar csaj kolléga miatt vettek fel, oda is vitt a főnök, és a magyarra bízott , megtörtént a fordítás minden. Szerintetek a magyar lány magyarázta magyarul hogy könnyítsen a munkán?
Nem mondat magyarul a munka menetét, hogy jobban megértsem, pedig egymás mellett voltunk, ugyanis ez csoportmunka volt, és elviekben neki az lett volna a feladata hogy betanítson, nem tette, 5 nap múlva közölték, nem elég a németnyelvtudásom a munkára, pedig tudta a német főnök mikor felvett hogy nem megy a német, egy magyarra bízott, és az nem tette amit kértek tőle, ennyit a magyarról, de igazából már én is így állok hozzájuk, avagy sehogy, ha segíthetnék is bármelyiknek, akkor sem tenném.
Gondolod hogy veled közlik, hogy mi volt a bajuk veled?
Ne reménykedj! Meg volt a maguk véleménye, és nem kértek belőled!
További ajánlott fórumok:
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- Ha kislányom születne a Kíra nevet választanám neki! Mi a veleményetek erről?
- Milyen keresztnevet adjak a leendő kislányomnak?
- Melyik homeopátiás szert adjam a kislányomnak fogzásra?