Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana? (beszélgetés)
A profi tanár az tanítani tud.
Minek mentél ki nyelvtudás nélkül? A helyesírásod alapján nem sok nyelvérzéked lehet.
A törökök is megtanultak németül, pedig ők általában tényleg együtt ültek otthon a nagy családdal. Mármint az első generáció, akik Németországban maradtak. Már a sokadik generáció született Németországban, és inkább csak az arc és a név árulja el, hogy török.
A Kauflandos vásárlás nem elég, de több olyan programot is csinálhatsz, ahol németek között vagy és a német beszédet hallod.
Még mindig "utálja", csak szólok.
remek ember a párod, látom, te pedig egy ritka értelmes hölgy vagy, hogy ezt közkinccsé is teszed. Így már mindenki tudja, hogy szegény gyermeketek mekkora előnnyel indul majd Németországban. Egy csak magyarul beszélő, de magyarokat lenéző anya, akiről az első büfinél kiderül, hogy nem német (de mi???), és egy olyan apa, aki fajgyűlölő, és mindezek mellett egyébként magyar. Kérdem én: a saját gyermekével szemben is lesznek fenntartásai?
Tehát mindenki más csúnya, rossz ember, csak te vagy tökéletes. Értem én.
Azért itt egy jó tanács: amíg másoktól várod, hogy megoldják az életed, addig ugyanilyen nyomorult maradsz. Persze ha neked jobb másokat hibáztatni a saját tehetetlenséged miatt, csak így tovább.
Magyar????? és utálja a saját véreit?
Biztos nem élnék egy ilyennel :(
Nekem ez már túl meredek, hogy Hitlerék és köztetek párhuzamot vonsz.
Vásaroltal már a babának valamit?
Biztos, hogy kislány?
További ajánlott fórumok:
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- Ha kislányom születne a Kíra nevet választanám neki! Mi a veleményetek erről?
- Milyen keresztnevet adjak a leendő kislányomnak?
- Melyik homeopátiás szert adjam a kislányomnak fogzásra?