Segítség! Kiakaszt az anyósom! (beszélgetés)
Hülyével nem lehet értelmesen beszélni. És sajnos a legtöbb fiús anyuka ilyen...
Ez olyan, mint galambbal sakkozni.
Tisztelet a kivételnek!
Nálunk anyos a lányát kapatta el nem kicsit ...férjem le volt tojva mindig.
Most is balhé van mert a lány hazudik,mi tudjuk az igazat de mi beszélünk hülyeséget mert a lánya szent .
Engem utál,állandoan csesztet,beszólongat,de már elengedem amit mond...nem hozzá mentem feleségül :)
Nemigen van olyan gyerek, aki nem aranypofának születik. Csak később "elromlik", mert a kisebb ellenállás irányába megy. Nyilván.
Az erkölcsi erő nem gyerekkori téma még.
Lányom is van, fiam is van.
Az "apa már megengedte" nálunk nem játszott. Míg meg nem beszéltük egymással, nem volt döntés.
Lányok apásak,fiúk anyásak ,legalább is én így tapasztaltam a családban és az ismerösök között.
Fiam van,todom miröl beszélek! Mikor tudta a kölök,hogy én valamire nemet mondok,elötte futott az anyjához és már el is volt minden intézve...
Igen, főleg ha "két lány után szültem egy fiút az uramnak" az attitűd.
Eleve nem is értem, miért él még ez a fordulat, a férfi, aki apa lesz, nem szokta mondani, hogy csináltam x gyereket a nejemnek.
Téged valószínűleg nem abban a szellemben neveltek a szüleid, hogy Te vagy a világ fényességes középpontja, és minden férfi az. :D
Egyébként igazad van. Így is kell!
Mindenki a maga anyósából,tapasztalataiból indul ki!
Sosem engedtem meg Anyámnak,hogy egrecíroztassa a nejem és nejemnek sem engedem meg,hogy a menyemet okítsa! Mikor a gyerekekek külön család lesznek,attól kezdve a szülök ne neveljék,okítsák öket!
Majd ha tanácsra lesz szükségük,akkor majd kérdeznek!
Szerintem annak kérdése is, hogy az illető nő, aki anyós lesz esetleg, mennyire értelmes, milyen körülmények között élt.
Az én ex-anyósom mindig is háztartásbeli volt, majd házfelügyelő. Valamikor elvégzett egy kazánfűtő tanfolyamot, fűtötte a környékbeli házakat is. A férje időnként kikergette a családot a lakásból, de az asszony köténye mindent eltakar.
Ez a generáció már kihalt, butácska nők még vannak ugyan, de a mai fiatal nők azért már könnyebben találhatnak más nézőpontokat is...
Azért az érdekes,hogy a sok hülye pasiból,elöbb-utóbb rendes após lesz,közben a hölgyek (tisztelet a kivételnek) el anyósosodnak!:) Totál hülyének nézik a menyüket,mint Öket anno a megboldogult anyósuk!
Szerintem mindenkinek a saját jó ídös annyával kell rendezni a dolgokat,már úgy értve,hogy az asszonyka az övével és az emberke szintén,ha van hozzá bátorsága!
Anno ex-anyósom elmagyarázta nekem, hogy a fia miért is csajozik mellettem.
Mert a nő, ugye, havonta megtisztul. A férfiak meg csak ÚGY tudnak megtisztulni.
Ő ezt komolyan adta elő, én meg fapofával hallgattam, ahogy a fejemben szólnak a riasztócsengők.
Ja, a palik hamar leosztják az öreglányokat, mint a János vitéz! "Hanem most már elég, hallja-e kend, anyjuk? Fogja be a száját, vagy majd betapasztjuk."
Kevés, aki mer velük kötekedni. Mivel az ilyen mutterok meghajolnak a f. nagysága előtt, szerintük a férfi a zisten, a "Kenyérkereső":), még akkor is, ha a nő 3x annyit keres.
Mert ha túlélted a lányod kamaszkorát, örülsz, hogy másnak így is kell...
(Bocs a szuperlányok anyukáitól!)