Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Történt már veled valami vicces, vagy kiakasztó dolog koncerten, színházban? fórum

Történt már veled valami vicces, vagy kiakasztó dolog koncerten, színházban? (beszélgetős fórum)


2011. dec. 23. 19:03

Sajnos személyes a történet. Úgy kb. tíz éve lehetett, színház előtt elmentünk barátokkal vacsorázni, ittunk egy-két pohár bor a vacsorához, mint kiderült, szívem kicsi csücske úgy érkezett, hogy letolt két sört egy rég látott haverjával. Ettől fene mód viccessé vált, mivel nem egy nagy piás.

A Svejket néztük meg Kern Andrással a címszerepben, aki maga sem volt már nagyon szomjas . Cukikám valami kommentet fűzött az egyik monológjához, mire a derék katona felröhögött és leszólt a színpadról, ez meg vissza. A két részeg disznó :)) kedélyesen elszórakoztatta egymást.

Most is röhögök, ahogy eszembe jutott, de akkor a szőnyeg alatt kúsztam ki a színházból :))

2011. dec. 23. 16:40
Kecskeméten Don Carlos előadás, a címszerepet Gábor Miklós játszotta. Eloldódzott a cipőfűzője. Amikor észre vette, leült a lépcső szélére, megkötötte masnira, plusz rá még egy csomót. Felállt, visszament a színpadra és közben mondta szemrebbenés nélkül a szövegét.
8. Csigusz 79 (válaszként erre: 2. - Gofrika)
2011. dec. 23. 15:53
Eddig ez a legjobb :DDDDDDDDDD
2011. dec. 23. 15:18

A nagypapámmal történt még fiatal korában.

A papa fiatal testnevelőtanár és edző volt Kecskeméten.

Mivel pénzszűkében volt, elvállalt egy utazó színtársulatnál egy statiszta szerepet. Annyi volt a feladata, hogy, mint alabárodos (egy másik fickóval együtt)átsétáljon a színen.

Az utazó társulat egy este Kiskunfélegyházán lépett fel, az ottani tanárok jól ismerték a papát, és a komplett tantestület jegyet foglalt az előadásra az első két sorba.

A papa akkor lépett színre (rendkívül nagy "szerepével"), mikor elhangzott az ominózus mondat:

"Itt jönnek az alabárdosok."

(Ez egyébként az előadás negyedénél volt.)


Ahogy a papa a színre lépett az első két sorban ülő tanárok felpattantak, virágokat szórtak a színpadra és hangosan éljeneztek.


Az előadást le kellett állítani, és a többi színész annyira megsértődött, hogy nem is folytatták a játékot.

:)

6. Boszy28 (válaszként erre: 2. - Gofrika)
2011. dec. 23. 15:16
:DDD
2011. dec. 23. 15:16

1994, egri Gárdonyi Géza Színház, A padlás c. előadás.


Nővéremmel a 8-9.sor környékén ültünk, tehát jó helyen, ráadásul középen.

Ugyebár benne van a Szilvásgombóc c. dal, amit nagyon jól előadtak akkor is.

Dal vége felé "dobtak" gombócot közénk, nézők közé is. Tesóm automatikusan talpra szökkent és nyúlt, hogy elkapja, amikor kiderült, hogy csak similabda. :) Jó nagy röhögés lett belőle még a színpadon is.

Mi azóta is jókat nevetünk, ha emlegetjük.:)

2011. dec. 23. 15:13
Csókosasszony szilveszteri előadás....mély csend a csókjelenet alatt...6 éves kislányom könyököl a páholy korlátján és hangosan kommentált......Ó ÓÓÓ! az általános röhögés kinyírta a romantikát :)
2011. dec. 23. 14:52

Nem az én anekdótám, de ütős :)

Egy focicsapat ajándék jegyet kapott a Bánkbán előadásra a jó teljesítményeikért és el is indultak, de útközben lerobbant a busz és késve értek oda. Az előadás már ment,ők pedig a sötét nézőtéren osontak a székeik felé, éppen akkor, mikor a darab ahhoz a részéhez ért, hogy elhangzott a következő kérdés: - Kik vagytok parasztok?!

Erre a csapat egyik tagja megszeppenve: A ...focicsapat vagyunk, lerobbant a buszunk....


Hát amikor nekem ezt elmesélték bepisiltem szó szerint a röhögéstől. Hogy mi történt a színpadon és a nézőtéren nem tudom. :D REmélhetőleg a színészek kibírták röhögés nélkül és játszottak tovább.

2011. dec. 23. 14:47
én kiskoromban az osztállyal először voltam színházban és olyan vékonka-könnyű voltam,hogy a szék,"nem érzékelte" hogy rajta ülök,és felcsukódott!!:DD ott kalimpáltak az égben a lábaim,amíg ki nem szabadítottak:))))
2011. dec. 23. 14:42

Nemrég barátnőkkel elmentünk koncertre,napokig készítettük a transzparenst,hogy jó legyen,amikor csarnokban koncert előtt a kordonra akartuk tenni,elszakadt...

színházban egy csávó annyira unta az előadást,hogy elaludt,és befeküdt majdnem az ölembe


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook