Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:) fórum

Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:) (beszélgetés)

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
507. ALLICS (válaszként erre: 506. - E7d58500d8)
2010. jan. 23. 22:24
Lehet,bár akkor már minimum kockásnak kéne lennie a hasamnak:-D
506. e7d58500d8 (válaszként erre: 505. - ALLICS)
2010. jan. 23. 20:43
Fogadjunk, hogy te még álmodban is tornázol:DDDD
505. ALLICS
2010. jan. 23. 17:10

Hááát csajok a megszállottság teszi ezt velem:-DDD

Tegnap du nem indította el a dvd lejátszó a dvd-t így este amikor már mindenki aludt és kihoxáztam magam beletettem a laptopba a dvd és elindult:-)

Gondoltam egyet és csináltam Rékával:-)

Én még a tegnaphoz számítottam,ma megcsináltam az új dvd-ről a 40 perc teljes átmozgatást és a has blokkot.A has csuda jó,nagyon erős nekem sokkal jobb,mint a 4-es hasa.

Pitypang!

Ha a sportot a diétával párhuzamosan csinálod nem fog lógni a bőröd,az is visszahúzódik szép fokozatosan.

Én is tornáztam a kezdetektől(95 kilósan),de még közel sem vagyok bomba formában,de nyárra remélem sikerül még némit alakulnom.

A karon lévő integető izom is alakulni fog a megfelelő súlyzós gyakorlatokkal mindennek időt kell hagyni,majd látod a változást és egyre elszántabb leszek.

Sok sikert mindenhez:-)

2010. jan. 23. 15:51
Én most fejeztem be a RR4-et. Most pedig megyek fürcsizni:)
503. e7d58500d8 (válaszként erre: 499. - 5e48d37001)
2010. jan. 23. 15:50
Ennyi nasit, te is megérdemelsz!!!!
502. e7d58500d8 (válaszként erre: 498. - ALLICS)
2010. jan. 23. 15:49

Szia!

Te, nem vagy semmi Csaj!

Sosem állnék neki éjjel tornázni!

És akkor, ez már a mai tornának felel meg?:DDDDDDDDD

Ügyi vagy!

501. e7d58500d8 (válaszként erre: 497. - Pitypang)
2010. jan. 23. 15:47

Szia!

Pici gyerkőc mellett tényleg nem könnyü neki állni, nekem is férjem van el velük addig amíg tornázom:)

Ha nem érzed tökéletesen jól magad, nehogy nek állj tornázni!

Jobbulást!

500. Pitypang (válaszként erre: 498. - ALLICS)
2010. jan. 23. 15:29

Te egy hős vagy! :) Különben RRRRENGETET fogytál! Aki nem tudja, nem is gondolná, hogy valaha voltál duci, olyan vékony vagy most. Én nem látom, hova akarsz még fogyni. :) Azon a bikinis képen a naplódban olyan vagy, mintha világ életedben sportoltál volna és sosem lettél volna több kiló.

A bőröd hogy bírta a fogyást? Van pl. az a kép, amikor egy strandon tartod a kisfiadat... Ott még azért látszik a pocak, stb. Alatta meg a vékony, friss kép ugye. Én így képen nem látom, hogy bármi lenne a bőröddel.

Na, hogy nehogy félreértsd a kérdésemet, leírom, honnan jön a gondolat. :) Nem titok, van mit fogynom. Az én ideálisnak vélt súlyomig is egy jó 9-10kg, de a divat szerint mehetne több is, csak én el sem tudom képzelni, hogy sikerülne. :D Meg nem is tudom, nekem tényleg elég lenne a 63-65kg szerintem. Na, a lényeg, hogy én úgy híztam mindig, hogy egyenletesen. Előnye is van, de a hátránya, hogy a világon mindenemen van felesleg is. A combom biztos nem fog lógni, de pl. a karon az "integető izom"? Az a bőr el fog tudni tűnni? Meg a has? Hogy lesz olyan kis lapos has nyomtalanul? Mert ahogy nézem, neked pl. sikerült. Meg tegnap belelestem pár naplóba és csak ámultam.

Fokozatosan fogytál te vagy nagy iramban idult meg a súlyod lefelé?

2010. jan. 23. 15:14

Ügyik vagytok Csajok.Allics éjfélkor popsit nyomni...nem vagy semmi:-)

Én most csokit zabálok 2 pofával,nem lesz ennek jó vége,ez legalább 2 óra Réka banya,hogy rendbetegyem a károkat:(

498. ALLICS
2010. jan. 23. 15:04
Meg van a 2009-es dvd is.Éjfél körül le is nyomtan a csípő-popsi részt:-)
2010. jan. 23. 14:50

Sziasztok!

Krisztácska, jó munkát!

Böbe, te nagyon ügyes vagy! :) A múltkor mondtad, hogy tornázni szeretnél, de valahogy nem is gondoltam, hogy ekkora az eltökéltség már benned. :))

Olyan jó olvasni, hogy igenis másoknak is sikerül kimászni az elkényelmesedésből. Milyen kis finom szó, ugye? :D Elkényelmesedés... Írhattam volna nyersebbet is, de hát ha egyszer tényleg kényelemből, motíválatlanságból tunyul el az ember lánya... :)

Én meg úgy jártam, hogy éjszaka elkezdett fájni a fejem, olyan 2 óra körül, amikor a kisfiamat a pocakja felébresztette. Különben egy ideje átaludta az éjszakákat vagy csak hajnali 4 körül ébredt, de mindegy... Evett, visszaaludt, én meg nem tudtam nagyon, mert a fejem egyre jobban hasogatott. Reggelre az lett, hogy 8 körül még kihoztam a kis pöttömöt etetni, de a fotelből már fel sem tudtam kelni. Fejfájás, hányinger, erőtlenség, szédülés...

Megjött a férjem reggel (dolgozott), átvette a kölyköket és én csak etettem a kisbébit és ennyi. Most keltem fel, de még mindig fáj és hányingerem van, csak egy kicsit enyhébb. El sem tudom képzelni, mi ez. Így biztos nem tudok nekiállni tornázni, annyira nem vagyok megszállva, hogy ha halálomon vagyok, akkor is nekiálljak. :) Holnapra össze kell magam kapni viszont. A torna miatt is, de egyedül leszek a gyerekekkel és hát őket nem lehet elnapolni. :)

Na, így jártam. Lehet, hogy én úgy tornázok inkább, hogy csak torna, de az evés marad normális. Tegnap elég keveset is ettem. Arra gondoltam, hogy az is lehet a ludas kicsit.

Na, ez regény lett, lehet, hogy át is másolom a naplómba. :D

Remélem, másnak nincs baja és mindenki jól tölti a hétvégéjét! :)

2010. jan. 23. 13:57

Sziasztok!

Én lassan kezdem a tornát!

Böbe, de jó fej a férjed!!!!

495. Böbe77 (válaszként erre: 493. - Pitypang)
2010. jan. 23. 09:00

Hello,

én sem súlyzóztam még, de férjem látva buzgalmamt, ma beállított 2 1/2 kg-s súlyzóval. Nem is kértem, már nézegettem a flakonokat, de azért jó, hogy vett. Nekem jó lesz így az elején a 1/2 kg-s is, annélkül is kitikkadok.

Szerintem normális, hogy az elején fáj mindened, be kell járatnod magad, nekem is minden bajom volt ha a mozgás bármilyen fajtájára akár gondoltam is. Kitartás, bár még én is csak 1 hónapja próbálom csinálni, nincs olyan nagy múltam mint itt a lányoknak :))

2010. jan. 23. 04:24

Jó reggelt!Remélem mindenkinek jó hétvégéje lesz:)Én megyek ma dolgozni:(

Szerintem Pitypang,most egy ideig"mindened"fájni fog,de majd elmúlik...:D Addig is kitartás!

493. Pitypang (válaszként erre: 487. - Böbe77)
2010. jan. 22. 21:41

:) Remélem, tartósan maradok is és majd én is lelkendezhetek hamarosan, hogy nem kötözött sonka vagyok a ruháimban.

Én is súyzók nélkül csináltam a 30 perc felsőtestet és még így sem volt könnyű elsőre, de legalább végig tudtam csinálni. Súlyzóval még nem menne tutira.

Amin kiakadtam magamon nagyon, az a 30 perc has. :S Ráadásul nem is a hasam fájt közben, hanem a derekam és a hátam úgy fájt, hogy alig tudtam felüléseket csinálni. Uhh... mint egy vénasszony. Ugye elmúlik? :S Volt valaki még így eseteleg? Mikorra múlt el?

492. ibuska1990 (válaszként erre: 488. - Böbe77)
2010. jan. 22. 21:10

Mikor nekem még nem volt súlyzóm akkor fél kilós ásványvizes üveggel csináltam. Avval is éreztem rendesen.

Nekem ma RR3 30 perc popsi volt lábsúllyal.

491. Kima21
2010. jan. 22. 20:39

hali...én most réka mellé beiktattam a csallanetics-et:)

üdv pitypang:)

490. e7d58500d8 (válaszként erre: 489. - Böbe77)
2010. jan. 22. 16:40

Igen, a zenék is tényleg nagyon jók alatta!

Annyit beszélünk róla, hogy lassan kedvet kapok hozzá:DDDDDDD

489. Böbe77 (válaszként erre: 476. - E7d58500d8)
2010. jan. 22. 16:16
Az a DT2008. Igen szeritem is nagyon jó, és a jó zene mennyit számít alatta.
488. Böbe77 (válaszként erre: 478. - Ibuska1990)
2010. jan. 22. 16:14

Hello Ibus!

Igen-igen úgy csináltam, ahogy mondtad súlyzó nélkül. Nem kapkodok, majd eljön annak is az ideje.

487. Böbe77 (válaszként erre: 484. - Pitypang)
2010. jan. 22. 16:13
Szia Pitypang :)))Üdv a klubban!!!
486. Böbe77 (válaszként erre: 475. - Szöszi71)
2010. jan. 22. 16:12

Szia,

megcsináltam a RR2-t súlyzó nélkül. Így is elég volt így elsőre, de ment olyan rosszul. Valóban hasonlít az első részre, és talán, hogy egy hétig előtte az elsőt csináltam, azért ment ez jobban. Ez most azért jön be jobban nekem, mert pörgősebb, és szerintem gyorsabban telt az idő...legalább is nekem. Most egy hétig ezt szeretném csinálni, persze ha a fiam is úgy akarja. Aztán lassan-lassan súlyzóval is próbálkozom, de nem akarok mindent olyan hirtelen.

485. ALLICS (válaszként erre: 484. - Pitypang)
2010. jan. 22. 16:05

Üdv közöttünk és sok sikert!!:-)

Amit ma csináltál az RR3,de teljesen mindegy a lényeg,hogy csináld:-D

2010. jan. 22. 16:02

Köszönöm a köszöntéseket. :) Közben tornáztam is egyet, hogy elkezdjem végre és hogy igazi fórumtag legyek, ne csak kibic. :D

Én 18 kilót szedtem össze a 2. terhességem alatt, de nagyon vizesedtem is. A szülés után 5 kilóval voltam csak kevesebb, mint a terhesség leges leg végén, de utána pár nap alatt ment le sok, mert a visszatartott víz szépen lement. Aztán csúszott le pár kiló itt-ott, de még mindig kb. 2-3 kilóval több vagyok, mint terhesség előtt. Csak az a baj, hogy már akkor is több kiló voltam a kelleténél. Na, hogy rendes számokról beszéljek, 72 kilóval kezdtem a terhességet, 90 kilóval mentem szülni, most pedig 74-75kg vagyok. Szeretnék 65kg lenni, akkor jól éreztem magam, amikor ennyi voltam. Pl. tavaly ősszel. Vagyis na, az már tavaly előtt. :) Vagyis a terhesség előtt pár hónappal. (Mi a franvank kellett meghíznom, mi? :D )

Na, hát röviden ennyit a súly(osság)omról. :)

Nekem nincs meg az összes Réka torna, de ami van, azokat fogom használni. Az első 3 van meg szerintem. Ja, meg a 4x20 perc, amit talán itt R.Réka 4-ként említetetek?

Nekem másolt lemezen van mind, így nem tudom a pontos címeket még. A mai cd-n RR 3X30 perc van írva. (fenék + felsőtest + has). A felsőtestet és a hasat csináltam meg. Nem mintha a fenekemre nem férne rá, de ébrednek lassan a gyerekek, nincs időm. Talán még délután vagy este be tudom iktatni.

Majd visszaolvasok, hogy ki hogy tornázik, milyen terv szerint.

483. ALLICS
2010. jan. 22. 16:01

Sziasztok!

Ma RR4 felsőtest,csípő-popsi és has blokkját csináltam meg:-)

2010. jan. 22. 15:33

Sziasztok!

Üdv.Pitypang!Örülök,h.csatlakozol:)tuti,h hatásos lesz a torna,ha kitartóan csinálod:)

Én még ma nem Rékáztam...Ma valahogy még nem volt kedvem...

481. ibuska1990 (válaszként erre: 479. - Pitypang)
2010. jan. 22. 15:27

Üdv köztünk, és sok sikert!

Óvatosan és fokozatosan kezd a tornát hogy ne legyen semmi a tejeddel. Nekem 6 hetes volt a kisfiam mikor elkezdtem a tornázni fokozatosan, és így nem lett semmi a tejemmel még most is van, pedig már egy éves.

480. e7d58500d8 (válaszként erre: 479. - Pitypang)
2010. jan. 22. 14:46

Szia!

Üdv a csapatban!

A második terhességemnél én is sokat híztam majdnem 30 kilót!

És elég sok maradt rajtam utána, sőt még a szoptatás alatt is híztam.

Ja és tavaly év elején kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van, és még hopp 8 kiló felugrott 1 hónap alatt(

Szerencsére, ez már a múlt!

De nagyon sok munka van mögötte!!!! Ha tényleg van akaraterőd akkor nem kell félned, meg fogod csinálni!

Sok sikert!

2010. jan. 22. 14:30

Sziasztok! Igaz, ti itt már rég elkezdtétek a tornát, de ha nem gond betársulnék a csapatba.

Sajnos két kicsi gyerek és a háztaráts mellett nekem magamtól kevés az akaraterőm ehhez, de ha van húzóerő, akkor törtetek, amíg van bennem szussz. :D Ez a húzóerő most lehetne pl. ez a fórum is. ;)

Kicsit elszaladt velem a ló a második terhességem alatt, muszáj a méreteimen faragni, mert sem a ruháimba nem férek normálisan bele, sem az önbizalmam nem repdes túl magasan így. Sosem voltam még ilyen, mint most, nem is óhajtok hozzászokni. :))

Alszanak a gyerkőcök, megyek is gyorsan nekifogok egy kis "rékázásnak".

Amúgy meg mindenkinek gratulálok, hogy ilyen kitartóak vagytok! A fórumot nem tudtam elolvasni végig, annyi időm azért nincs hirtelen, de ahova csak belelestem, mindenhol azt olvastam, hogy ügyesek vagytok és szorgalmasak. :) Én decemberben egyszer belekezdtem, de hirtelen jött minden nyűg és abbamaradt sajnos. Olyan gőzerővel nem merek tornázni azért, mert a 3 hónapos kisfiamat még jó ideig szeretném szoptatni, de muszáj magamért is tennem valamit, hogy nekik is jobb legyen. ;)

2010. jan. 22. 12:22
Böbe szerintem is elsőre súlyzók nélkül csináld a RR2 combját, elég nehét azokkal együtt. Nekem nehezebb mint a RR4 combja.
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook