Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Szegénykém, biztos megijedtél nagyon. Mostmár jobban vagy? Dolgozol amúgy? Lehet pihenned, feküdnöd kellene.
Ölelés!❤
Szia Napocska,
Nekem a kislanyom is csaszarral szuletett es mondtam hogy igy akkor most azt szeretnem. Tul sokat tettem erte nem szeretnek kockaztatni. Amugy most a kisfiam sem fordult be tehat nem is tudna maskepp megszuletni🤪 De ha a Robertben szulsz ott szerintem az van amit Te kersz en ugy lattam de lehet hogy orvos valogatja! Ott fogaz szulni?
Jaj de izgi, nagyon jó hír😍
A robiba mész ugye?
Sziasztok,
Most voltam uh-on: 1 petezsák van 16 mm-es. 3 hét múlva megyek megint.
Szia Eviczi
Neked kapásbol a császárt mondták? Vagy te választottad a természetes szülés helyett? Tudom nálam ez még messze van és még nem is választottam szülészt,kiváncsi vagyok mit fognak mondani.
Nem baj jol teszed muszaj kikapcsolni nem lehet, hogy ekorul forogjon minden gondolata az embernek, mert abba tenyleg bele lehet orulni!! Pihend ki magad es toltodj fel elmenyekkel😉😘
Meg egyben vagyok aug 17. a csaszar idopontja ha addig nem indul meg magatol!
Igen, most várom a vérvételek eredményét, aztán majd meglátjuk Nyéky mit mond augusztusban. Igyekszem közben pihenni, feltöltődni, élvezetes dolgokat találni az életben. Csak hát közben mindig érzem hogy igazából ezek csak pótléknak jók :(
Te hogy vagy, megszületett már a baba, vagy mikorra várod?
Jövő héten csináltatom az AMH vérvételt...
Igyekszem optimista maradni... 😇
Értem. Ezt nem is tudtam, mármint, hogy a töredezettségre a biopszia a megoldás.
Én úgy emlékszem, h 3 hét volt az eredmény. Ha email- ben kérted, érdemes 3 hét után rájuk csörögni ha nem kapnád meg addig.
szia! még csak másfél hete voltam vérvételen úgyhogy nem kaptam eredményt. 5 hét a genetika úgy tudom...
töredezettséget nem vizsgáltak, nem is merült fel, hogy ilyen kéne. mondjuk nálunk azoospermia van, csak biopsziával lehet spermiumot nyerni eleve, lehet hogy ilyen esetben ezt már nem kell nézni...
Igen, a Róbert Károlynak nem ártana egy kis pozitív hullám!
Csatlakoznék már Én is a sikeresek közé! 😦
De jó, gratulálok! ☺ Reméljük Medlinnel és veled beindul a pozitìv hullám és kitart őszig ☀️
Fannikutya, veled miújság, mikor lesz a köv. kör?
További ajánlott fórumok:
- Róbert Károly Magánklinika szülészete (régi Nyírő) vélemény?
- Járt már valaki a Róbert Károly Magánklinikán (volt Nyírő Gyula Kórház)?
- Maternity Magánklinika vs. Róbert Károly Magánkórház
- Róbert Károly Magánklinika - tényleg csak az írjon, akinek van tapasztalata erről!
- Róbert Károly Magánklinika (volt Nyírő) meddőségi vizsgálat
- Milyen a Róbert Károly Magánklinika szülészete ill. csecsemőosztálya?