Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Köszönöm mindenkinek!
Az volt a fura, hogy a műtőben amikor még nem is csináltak semmit, már akkor szédültem. Az előttem lévő lány is rosszul lett és őt bent is tartották még tovább, mint engem. Én 16 órakor eljöttem 1 flakon infulziót kaptam. Sose voltam még ilyen rosszul. Azt mondták fura, 2 éve nem hányt senki, most meg ketten is. Lehet az altatóval volt valami? Vagy szén monoxid? Mi a fenétől szédültem, amikor még semmi nem történt? Nem is értem.
Ó, istenem, nagyon sajnálom!
Macska, tudom nem nagy vigasz ilyenkor, de itt vagyunk sorstársak, gondolunk rád sokan és együttérzünk veled. 😟
Borzalmasan sajnálom. Nehéz ilyenkor mit mondani.😥
Mielőbbi felépülést testileg, lelkileg.❤
Adj hírt Magatokról majd.
Sziasztok!
Semmi jó hír.
4 üres tüsző 5×hánytam. 16 órakor engedtek ki.
😨😧😦
Szia Macska!
Nagyon várom a híreket.🤞🤞❤
Ó majd alszol egy nagyon jót, nem fog a eszedbe jutni a kávé.
Én amúgy régen nagy kávés voltam, de leszoktam róla. 1 hétig majd elaludtam, azóta semmi bajom. Mondjuk ezt csak sok víz ívásával lehet kivitelezni. Azért néha maga a szeánsz hiányzott.😁
Most mondjuk ha rágondolok undorodom tőle.😆
Igen, azt tudom.
A kávé az nagyon fog hiányozni reggel! ☕ 😂
Jaj ez olyan izgi.😁
Ne feledd, h sem enni, sem inni nem lehet holnap reggel.😀 Asszem inni csak éjfélig.
Szívesen!💝
Szorítok holnapra nagyon!🤞🤞💗💗💗
Egyet beadtál már, egyet pedig a beültetés után/ napján kell majd beadni a megtapadás segítésére.
A leszívás után kapsz egy új A4es lapot, azon minden rajta lesz, s ha nem egyértelmű akkor kérdezz csak rá, én is ezt csináltam.😉
Szia Macska!
Úgy emlékszem a szteroidot be kellett venni. Estrofemet egyszer Fet-kor szedtem, de az más ugye. Én clexane-t is szúrok, illetve Merckformint is szedek, azokat nem lehetet leszívás előtti este.
Micsoda hírek🤗🤗🤗🤗. Még 4 nap és már ilyen szép csikós?😍😍😍
Szorítok!🦄🐩🤞🤞🤞
Sziasztok!
SOS kérdésem lenne!
Tegnap beszúrtam 22.30- kor az
Ovitrellét.
A szurikkal tegnap végeztem.
Az lenne a kèrdésem, hogy a gyógyszereket:
Prednisolon
Estrofem tabletta
Ma kell-e szedni,ha holnap leszívás?!
Köszi a gyors választ!
Szia Emma!
Ugyanezeket tudom írni mint Felícia.
Sok fehérje, folyadék, úgy tudom a sok fekvés nem túl jó, érdemes sétálgatni.
Én legutóbb kaptam albumin infúziót beültetés után, de érdemes inkább leszívás után kapni szerintem.
Még annyi, h én 2 babát szerettem volna, de a túlstimu miatt egy picit kaptam vissza.
Kitartás, szorítok🤞🤞😍
Sziasztok!Jól jönne pár tanács. Én Brnoba járok és úgy tűnik,kicsit sok lett a tüszőm (kb.25db). Kedden lesz a leszívás és azt mondták,nem biztos,hogy lesz transzfer utána a túlstimuláció miatt.
Ti hogy tudjátok,mit lehet tenni túlstimuláció ellen? Sok víz és fejérjefogyasztást olvastam,de ha van pár tippetek,jól jönne még.
Köszi!
Köszönöm szépen a választ!
😇
További ajánlott fórumok:
- Róbert Károly Magánklinika szülészete (régi Nyírő) vélemény?
- Járt már valaki a Róbert Károly Magánklinikán (volt Nyírő Gyula Kórház)?
- Maternity Magánklinika vs. Róbert Károly Magánkórház
- Róbert Károly Magánklinika - tényleg csak az írjon, akinek van tapasztalata erről!
- Róbert Károly Magánklinika (volt Nyírő) meddőségi vizsgálat
- Milyen a Róbert Károly Magánklinika szülészete ill. csecsemőosztálya?