Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Szombaton hívott a biológus hölgy es a 3. Pre-embriónk is beindult. Szombaton le is lett fagyasztva.
Szombaton nagyon nem voltam jól egész nap fajt a hasam meg minden odalent. Mára ezt elvágták semmi. Néha a derekam van oda, hőhullámaim vannak es a cicim néha fajdogál, de a hónaljam körül. Már alig várom, h teszteljek egyet. 19-en kel mennem vervetelre, előtte pár nappal tesztelni fogok.
Most szerkesztjük meg a stimus táblàzatot nekik.
Ez normàlisan átlàtható.
Le fogom tenni a dokinak, hogy valami ilyesmit kellene adni.
A sajátomat is megcsinàlom àtlàthatóra. Illetve elmondom majd, hogy a recepciós kolleganő hangsúlyozza ki,hogy a vérvétel eredmény utàn kell kezdeni du-n a szimu szurikat! 😀
Szia😊
Én semmit nem éreztem és akkor volt 6 petesejt,szóval ne izgulj és 🤞🤞🤞🤞😊
Köszi szépen az infót!
Nagyon szeretném, ha reagálnék rá! 🙏😇🌻🌷🐈
Szia Macska!
Én sem éreztem sokmindent, max a vége felé puffadtam, de ez sem törvényszerű, ez attól is függ hányan érnek odabent.
Egyik punkció alkalmával a szobatársam azt mondta, hogy ő semmit nem érzett belőle, neki 4 tüszőből 4 petesejt lett. Nem feltétlen a mennyiség, inkább a minőség a lényeg.
Neked szorítok!
Kíváncsi vagyok, hogy Nekem mit mondanak hétfőn!
Én szúrom a szurikat, de nem érzek semmi különöset.💉
Nem kellene feszítő, szurkáló érzésnek lenni? Vajon ezekre reagálni fog a szervezetem?
Suprafact 💉
Gonal f 💉
Clexane 💉
Meriofert 75 💉
Prednisolon
Estrofem
Letrox
Szerintetek?
Tudom, h nehéz 2 hét következik, legalábbis én nehezen viseltem mindig.
Próbáld lekötni a gondolataid, a munka is jó lehet, csak a stresszt nem árt kerülni.
A Robiban is csinálják, Tekse doktorról tudom.
Akik Csehbe mennek beültetni, szinte mindenki megy. Egyik lány akivel levelezek, ő volt nemrég Teksénél.
Sziasztok! Köszönöm a szurkolást, ma megvolt a vérvétel és 400 a HCG-m 😊😊😊 de még kedden teszteltem egyet és már az is pozitív volt😊😊😊
Hétfőn megyek újabb vérvételre, reméljük duplázódik az érték!
Sok sikert nektek!!!!
Szia!
Ma volt a beültetés?
További ajánlott fórumok:
- Róbert Károly Magánklinika szülészete (régi Nyírő) vélemény?
- Járt már valaki a Róbert Károly Magánklinikán (volt Nyírő Gyula Kórház)?
- Maternity Magánklinika vs. Róbert Károly Magánkórház
- Róbert Károly Magánklinika - tényleg csak az írjon, akinek van tapasztalata erről!
- Róbert Károly Magánklinika (volt Nyírő) meddőségi vizsgálat
- Milyen a Róbert Károly Magánklinika szülészete ill. csecsemőosztálya?