Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Szia Eviczi😊
15.hétesek leszünk,még mindig felfoghatatlan az egész 😊jövőhéten megyünk kontroll UH-ra. És igen az RK messziről elkerülöm,így a szülést sem ott tervezzük.
Gratulálok a babához!😍Remélem rendben vagytok! Sok erőt,egészséget Nektek!😊🍀🍼
Szia Eviczi!
Jó, hogy már rendbe jöttél.❤
Mi történt a csecsemősökkel?
Napocskának spontán összejött!
❤😁👍🌞
Sziasztok Csajok,
Koszi mindenkinek a gratulaciokat! 😘😘Elnezest, hogy csak most irok vissza! A kezdeti boldogsag utan hideg zuhanykent jott egy mellgyulladas, megjartam vele a poklot az ellensegemnek sem kivanom!! Mind1 tul vagyok rajta, megusztam hogy korhazba keruljek, de a tejem rament! Nalam a Robis csecsemosok leszerepeltek eleg rendesen!
Köszönöm! Időközben a másik fórumon felhivták rá a figyelmemet hogy lehet nem is uabban a mértékegységben mérték mint eddig. Igaza lett: nem abban mérték,107nmol/l a progim.
Mázsás kő a szívemről...
Szia!
Igen, megvan az eredmény, minden rendben ezen a téren is. Szeptemberben megyek Nyékyhez és megbeszéljük a továbbiakat.
Szia Felícia!
Hogy vagy?
Meglett a genetikai eredmény?
Szia Emma!
Olvastam valahol, hogy a progi pótlást nem tudják kimutatni. Te már így is többet tolsz mint a doki ajánlása.
Ha nem barnázol akkor nem kell aggódni.
Ma lett eredményem, hcg: 6262, de a progim megint a béka segge alatt (már bocs a megfogalmazásért): 37,8.
Van arra ötletetek, hová tűnik "belőlem" ez az iszonyat mennyiségű progi és hogy tudnám rendesen szinten tartani...?
Macska! Igyál sok mentes vizet, az segít a vérnyomásodon ha esetleg alacsony. Bár a kávé a pulzust növeli nem a vérnyomást.
Én kb.4 éve nem kávézom. Igaz volt egy félév amikor reggelente ittam egyet, de simán el tudtam már hagyni utána.
A kávé elhagyásakor kb. 2 hétig "szenvedtem", utána szépen megszokja a szervezet.
Puszi.
Én tegnap óta nem iszok kàvét.
(Ez elég nehéz feladat) Csak zöldség, tojás, húsleves, gyümölcs volt a menü. 😀
Pedig szombaton lagziba megyünk.
Nagyon szépen köszönöm 🌞 a tippet! Mindent megvettünk,amit ajánlott. Le kell állnom a kávèval, a tej/tejtermékekről.
Mozogni kell újra! 😁
Most kezdődik a 2-3 hónapos kúra. A Robiból amikor eljöttél mit mondtál? Odaadták a papírjaidat?
Szèp estét!
Szia Medlin! Ma voltam. Vettem rengeteg szert, nagyon kedves a hölgy! Azt mondta változtassak pár dolgon- étkezés, mozgás...
Aztán 3-4 hónap múlva reméli minden oké lesz. Kb 1 hónap múlva nézzük meg mi változik. 😇
További ajánlott fórumok:
- Róbert Károly Magánklinika szülészete (régi Nyírő) vélemény?
- Járt már valaki a Róbert Károly Magánklinikán (volt Nyírő Gyula Kórház)?
- Maternity Magánklinika vs. Róbert Károly Magánkórház
- Róbert Károly Magánklinika - tényleg csak az írjon, akinek van tapasztalata erről!
- Róbert Károly Magánklinika (volt Nyírő) meddőségi vizsgálat
- Milyen a Róbert Károly Magánklinika szülészete ill. csecsemőosztálya?