Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra! (beszélgetés)
Mas:olvastatok Szendi uj paralelo-dietajarol??Esküszöm1 nap beveszek 1 doboz ssri-t es kinyirom:))Vagy inkabb neki kene bevenni,hogy visszazökkenjen az agya..
Addig is ragcsalja csak a repat:)))A husit,sütit,vajaspiritost megesszük mi!!
Abban bizony nagyon is igazad van, hogy a sport meg a tánc kiváltja az antidepiket, valamennyire, illetve az abbahagyása elősegíti a depi kialakulását.
Én ezeket hagytam abba + egy alkoholista érj, előtte a drága mostoha mamim. Szóval ezt elcsesztem.
Jaj,nem akarok ilyen kioktato lenni,de ilyen a stilusom-ezuton kerem mindenki szives bocsanatat!!
Ez most nem vicc volt:))
A Remeron igazan nem depire valo,hanem alvaszavarokra,nyugtalansagra,szorongasra.Kicsit keslelteti a noradrenalin visszavetelet,ezert van szuper nyugtato hatasa-ezert is fontos a sport mellette,hogy az adrenalin viszont gyorsan visszavevödjön a szimpatikuson-ertve vagyok??
De a depire tenyleg nem jo!!
Köszi a Remeron nem használt a depimre!
De azért figyelem a hozzászólásokat.
Gondolkodászavarra is írják, pl-ul, ha valaki "nem tud szabadulni egy gondolattól"
Még ennyit találtam...
Tisztelt Doktor Nő!
Szeretném megkérdezni, hogy mi a véleménye a Truxal nevű gyógyszerről, ez is szorongáscsökkentő? Az orvosom írta fel, hogy a Rivotrilt csökkentsük. Ehhez is hozzá lehet szokni?
Tisztelettel:
Gabriella
tovább Dr. Bezzegh Éva adatlapjára
"A Truxal egy enyhe antipszichotikum, talán kevésbé lehet hozzászokni mint a Rivotrilhoz, de nem kizárható."
Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva
Ezt tudtam neked kimazsolázni...
Köszönöm, de most tényleg meg vagyok keveredve.
Értem amit leírtál, csak fel nem foghatom:)
Én programozó vagyok nem gyógyszerész.
Vki elmagyarázná, hogy megértsem, mert most már kezdek megijedni. Major depresszióm van, Akut.
egy rivót truxallal ki tudtam simán váltani,
azért kérdezem,hogy ez is olyan mint a rivotril
vagy más? Sonja Tőled kérdezném.
Megmondanád mi az a mirtazapin?
Nekem átlagos halandónak elárulod mi a neve?
És a truxal mennyire hülyít?
Nem a rivot vagtam ki-a diazepem meg marad-de nem sokaig:))
Szerintem nincs 90-es a mirtazapinbol-csak a dokinenim mondta,hogy addig lehet fölmenni-de en 60-on vagyok jelenleg es most igy kibirhato-csak hamar elfaradok-az agyam dolgozik 1000-el es a külsö hatasok hamar lezsibbasztanak-most tul sok az inger-de delelött mindig jobb,estere leszek zombi..
bammeg...azt hittem , diazepam cseppről beszélsz:)
Most néztem, hogy ban 90-es kiszerelés a mirzatenből?