Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra! (beszélgetés)
egyébként még az eset után (92) ,még így szültem 3 db. gyereket. a kicsikém 1 éves. gondolom ,csak nem csináltam olyan rosszul.
Nem tudok korszakalkotót, csak annyit, amennyihez értek-:)
na, akkor maradjunk annyiban, hogy, ha tudsz valami korszakalkotót, akkor osszad már meg velem légyszi!!! az emilem fent van a priviben.
edit
És ha nyugalmi időszakod van?:)
nanana...megyünk följebb?-:)
Az nem is olyan sok...azt hittem, ennél jóval több!
de, ha felidegelnek kicsit többet:))
Akkor tisztázzunk valamit..mit szeretnél? Gyógyszert váltani? Vagy lejönni a xanaxról?
Hány millit veszel be úgy PMS előtt?
Az én orvosom győri, tőlem 60 km...
de komolyan megkérlek, hogy nézz már utána egy speckó dokinak a neten, vagy máshol. na, ha az nekem beállítja, akkor örökké hálás leszek. csak,azért ,mert létom, hogy vágod a témát nagyon.
neked, mi a bajod?
bocs, nem tudtam ,hogy dolgozol. akkor kérdezem a dokit, de a hormonnok miatt egy nőnél nem olyan könnyű egyensúlyozni egy állandó adagot, mint a fiúknál. ezért kell ilyenkor xanax
Nem az antidpresszáns van itt megkérdőjelezve, hanem a benzó...igen, az antidepit egy életen át is lehet(séges) szedni..
Ne haragudj, de mit kérdőjelezel?:)
Dolgozom is közben..
a szerotonint nem pótolja a xanax...Ha tényleg hatásos lenne az antidepi, akkor a helyreállt szerotonin szinttel vígan élhetnél xanax nélkül is...
A panaszaim nem maradtak meg, mert szedem a gyógyszert és így panaszmentes vagyok. De ez olyan kicsit, mint az inzulin a cukorbetegeknek, mert nálam a szerotonin hányzik az agyamból. Ez pedig nem termelőddik eléggé nálam, mert genetikai eredetűen ilyen az agyam felépítése. Ezt lehet pótolni, de magától nem fog termelődni. Csak az orvosok ,nem szertik kimondani, hogy hölgyem, uram Önnek gyógyíthatatlan ,de kezelhető betegsége van, ha kellően odafigyel elélhet 80 évig is. Lásd: hamophilia, cukorbetegség. Ezekba száz éve belehaltak, most meg vígan élnek, a gyógyszereikkel. De senki nem mondja nekik, hogy ez borzasztó, miért szeded még mindíg a győgyszereidet? logikus, hogy akkor elpatkolnak. Én, azért nem, csak nem tudnék funkcionálni.
Nézd..én nem vagyok orvos..nyilván nem is tudok nyilatkozni..
de az én véleményem az, h 17 évig egyfajta gyógyszert írni...hát...finoman mondva, felelőtlenség..főleg, ha a panaszaid meg is maradtak..
A betegségem soha nem fog megszűnni! Csak , ha csoda történik, ezért állandó gyógyszer kell. Ez tény. Most már csak kérdezek, hogy tudsz e a jelenleginél jobbat, mert én nyitott vagyok erre!
de Te meg vagy elégedve ,nem? vagy most már nem értem..-.)
De látom ,hogy értesz hozzá, ezért hajts már fel nekem egy jobb helyet tényleg!
Várom válaszod!
Neked mi a panaszod, mert tudod vannak élethosszig taró betegségek is.
budaőrsön az egyi kmaszek patikában váltottam ki, mert csak ott volt.
de, nagyon rossz helyre jársz...mivel nem szűntek meg a panaszaid, márpedig nem szűntek meg, ha így kell adagolnod a xanaxot, már réges-rég más gyógyszert kéne szedned..jó kisérleti nyúl voltál!
Tudod, mikor dícsérném a dokidat, ha mindezt múlt időben írtad volna..akkor igen....de így, h 17 éve ezzel tömnek, hát ..meg van a véleményem, csak magamba tartom..
hozzáteszem, Te erről nem tehetsz:(
először piros volt a felirat rajta ,mostmár kék, volt kerek, meg ovális is.
További ajánlott fórumok: