Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra! fórum

Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra! (beszélgetés)

414. 66da4f9239 (válaszként erre: 408. - NAZARET)
2010. jan. 1. 13:18
Csak annyit az orvosokról hogy egyetlen függőséget sem tudnak megállítani.Csak rátesznek valami más szociális drogra.Az addiktológus meg elküld rehabilitációs intézetbe,ahol nincs orvos,csak önsegítöcsoport akik megélt tapasztalatok alapján egymásra támaszkodva gyógyulnak.
413. Sonja1976 (válaszként erre: 410. - 66da4f9239)
2010. jan. 1. 13:18

Köszi,a doki is azt mondta,hogy az utolso 2 hetet megint bentfekve kell eltöltenem!

En is hasznaltam kokaint 2 evig-arrol gond nelkül lejöttem.

Ugy erted,hogy a teljes elhagyas utan lesz a legnehezebb?

412. NAZARET (válaszként erre: 410. - 66da4f9239)
2010. jan. 1. 13:17

Neked nem előbb volt a betegség, hanem a gyógyszerektől ,meg persze a kokaintól lett pánikod! Ez nagyon nagy különbség. Te nem genetikailag vagy beteg, hanem túlhajtottad magad!

De mivel a sejtmemóriád egészséges így nálad csak a függőség a probléma. De könyörgöm értsétek már meg, hogy óriási különbség van a nenedzser szindróma meg az örökölt nyavalyák között!!!!!!!

411. Sonja1976 (válaszként erre: 409. - NAZARET)
2010. jan. 1. 13:14

En folyamatosan hangsulyozom,hogy orvos nelkül SENKI!!!se probalkozzon!!!!!!!!!!!!

En csak a figyelmet akarom felkelteni,hogy mennyi visszaeles van a benzodiazepinekkel!!!

Engem is ovos kiser,minden heten megyek-amikor egyedül probalkoztam a korhazban kötöttem ki!

En senkinek sem irtam,hogy tegye le egyedül-Baromijokedv mögött is orvos all!!En csak biztatom,hisz ö sem panikos!

Jo lenne,ha visszaolvasnal...

410. 66da4f9239 (válaszként erre: 404. - Sonja1976)
2010. jan. 1. 13:11
Zenész vagyok és én ebből is élek.mostanában luxushajókon dolgoztam.Én a stressz miatt kezdtem el használni xanaxot rivotrilt+kokaint hogy ébren maradjak. A leszokás kíméletlenül nehéz,ja és nem a kokainról volt a legnehezebb.A depresszió állandó vendégem volt majd egy éven át szorongással illetve pánikrohamokkal tarkítva.Csak fokozatossan mindíg ezt mondták a pszichó-sok,de a titok a teljes elhagyás.elképzelhető hogy lessz G.M. rohamod is ,ami nem egyenlő az epilepsziával úgyhogy semmi para emiatt.Az elvonás legnehezebb szakasza az első 2 hét ha túlvagy rajta már sokkal könnyebb ezt izolált helyen tedd ha van rá lehetőséged.Szép lassan fokozatossan vállald a napi megterheléseket.Lassan siess.
409. NAZARET (válaszként erre: 407. - Sonja1976)
2010. jan. 1. 13:06
Nem vagy orvos ,és nagyon nagy baj, hogy csak konyítasz. Én is eü-s vagyok ,mégsem akarok mindenhez érteni!
408. NAZARET (válaszként erre: 399. - Fbb53e1d99)
2010. jan. 1. 13:05

Miért kellene a szonjátólól bocsánatot kérned?

Szerintem neg ezt a topikot nyugodtan be lehetne záratni, mert veszélyesen félorvosi infok-ra épül. A mekk. mester módszer pedig többet árt, mint használ. Szonja nem beteg, csak valamikor felírták neki a benzokat és függő lett. De ez más téma teljesen. Mégegyszer figyelmeztetek mindenkit, hogy nagyon veszélyes, ami itt folyik. Mostmár kontra!!! A moderátor belenézhetne nyugodtan!!!

407. Sonja1976 (válaszként erre: 405. - Aysel)
2010. jan. 1. 12:56
Nem teszek ugy-egyszerüen ertek a benzokhoz-ennyi-az antidepikhez nem-mert nem annyira erdekelnek,de azert hozzajuk is konyitok:))
406. Sonja1976 (válaszként erre: 403. - 66da4f9239)
2010. jan. 1. 12:53

Hala Istennek,engem 6 hete atraktak a diazepamra clonazepamrol-erröl könnyebb a leszokas,tudok dolgozni is mellette-a rivotriltol szörnyen ki voltam-1 felet sikerült tavasszal egyedül elhagyni-de rohadt rafinalt 1 cicc-minnel közelebb a vege,annal erösebbek az elvonasi tünetek-aztan 1 nap ugy keltem,hogy jol voltam 2 honapi szenvedes utan..de aztan addig csökkentgettem,mig el nem csusztam vele-nem tudtam mar stabilizalodni..2 het korhaz,hideg atallitas a diazepamra-szörnyü volt..

Most 5mg-al csökkentettem november 20.-a ota-ez fel clonazepam-de most igy nem kinoznak annyira az elvonasi tünetek-neha sirdogalok-sajnalom magam-de mindent meg tudok csinalni amit akarok-a rivoval nem igy volt-egesz nap csak szorongtam es fel se tudtam allni a divanyrol..szörnyü volt..

Jo lenne,ha irnal Te is a tapasztalaidrol!

405. Aysel (válaszként erre: 402. - Sonja1976)
2010. jan. 1. 12:49
Tudod sok minden érdekel, akkor se tegyél úgymintha értenél hozzá!
404. Sonja1976 (válaszként erre: 403. - 66da4f9239)
2010. jan. 1. 12:40

En is:((

Te mar leszoktal???

2010. jan. 1. 12:23
A benzodil származékok nagyon durva függőséget alakítanak ki,de ha már rajta vagy legalább az alkoholt kerüld,mert a kettő tragikus.Bátran kérdezz a témában nagyon otthon vagyok.
402. Sonja1976 (válaszként erre: 396. - Aysel)
2010. jan. 1. 11:57
Amugy meg,ha nem erdekel es jol vagy a bogyiaiddal,minek olvasod ezt a forumot???
401. Sonja1976 (válaszként erre: 399. - Fbb53e1d99)
2010. jan. 1. 11:26

A Te eleted,de hidd el,el fog mulni-nekem is p.szar szilveszterem vol,de nem erdekel,mert a következö jo lesz es bogyimentes:))

Normalis,hohy elötörnek az eddig gyogyszerrel betakart erzesek,de ez enyhülni fog-meg senki sem maradt igy,aki lerakta a benzot!!!

400. Sonja1976 (válaszként erre: 397. - Aysel)
2010. jan. 1. 11:22
A melatoninnak???Jaj neeeeeeeeeee....Hol van a melatonin a benzohoz?Akkor c vitamint se vegyünk be...
2010. jan. 1. 09:27

Elindultunk tegnap 6-kor ünnepelni...10 körül rám jött valami megmagyarázhatatlan dolog...ha azonnal nem jöhettem volna haza, meghalok...:(

Ilyen még sosem történt velem..tehát hazajöttem...éjfélkor már aludta, szegény férjem meg ott maradt..ez volt az első évünk, h nem egymás mellett köszöntöttük az új évet..

Nem hagyom el a gyógyszert...nem fogok szenvedni...visszatérek a megszokott adagomra..

Ne haragudj Sonja-:(Úgy látszik, életem végéig ez lesz a mankóm..de nem bánom, mert emellett nagyon jól érzem magam, és nincsenek hülye gondolataim...

Azt hiszem, többet nem kísérletezem semmivel ha ezzel az egy gyogyival jól érzem magam, hát legyen.....

Valóban, valakinek élete végéig szednie kell...próbálkozhatnék még mindenfélével, de minek? Azt sem tudnám letenni..nekem így teljes az életem, és még egy ilyen szilvesztert nem akarok átélni..

398. fbb53e1d99 (válaszként erre: 397. - Aysel)
2010. jan. 1. 09:07

Jó reggelt,Aysel!

Hol írtál?:)

Csak annyit, h azt hiszem én is feladom...nem vagyok jól,no...:(

És lehet abban valami igazság, h betegebbek leszünk, ha elhagyjuk..mert én már egy hónapja kínlódok, de úgy gondolom, nem csinálom tovább..

Olyan érzéseim vannak, amik még sosem voltak..

397. Aysel (válaszként erre: 391. - Sonja1976)
2010. jan. 1. 06:40
Olvassátok el, mennyi ellenjavallata van!
396. Aysel (válaszként erre: 392. - Sonja1976)
2010. jan. 1. 06:39

Ne haragudj, de most már kinyílt a bicska a zsebemben. Úgy vagdalózol a gyógyszerekkel és a leszoktatással mintha te lennél az Atya Isten.

Bocsi, de közbe kell szólnom, ha bárki is nem értette súlyos következményei lehetnek a "már pedig én leszokok" szindrómának. Nem csak antidepiről van szó! Az én orvosom egyetemi docens elismert prof.

Szerintetek véletlenül írt ki benzot, vagy akármit.

Sonja1976 ne itt kisérletezz az emberekkel, mert több rosszat csinálsz, mint jót!!!

Hát nem érted???

Nem értitek???

Leírtam, olvassátok el, és még tudok sok száz példát mondani!

Leszoktok teljesen, pár év múlva pedig betegebbek lesztek,mint valaha.

395. Aysel (válaszként erre: 391. - Sonja1976)
2010. jan. 1. 06:26
Mert ennek nincs mellékhatása ugye?
2009. dec. 31. 17:19

Na, indulunk, mindenkinek mindent!!-DD

Pusszantás:)

393. Aysel
2009. dec. 31. 15:14

B.Ú.É.K. mindenkinek!

Érezze magát mindenki jól! :o)

2009. dec. 31. 12:57
BUEK!!!!Es ne vedeljetek a bogyikra!!!:)))
391. Sonja1976 (válaszként erre: 388. - Fakavava)
2009. dec. 31. 12:57
Vegyel be melatonint-direkt erre talaltak ki.
2009. dec. 31. 09:59
BUÉK mindenkinek!-:)
389. Aysel (válaszként erre: 387. - Sonja1976)
2009. dec. 31. 09:52
Meddő vita, ne haragudj, de elbeszélünk egymás mellett!
388. fakavava (válaszként erre: 387. - Sonja1976)
2009. dec. 31. 09:43
Mik ezek a hosszútávú veszélyek ? Kb 15 éve lebénultam és nem jöttek rá, hogy mitől. Magától oldódott és végül 1 heti neurológiai bentfekvés után úgy döntöttek, hogy pánikrohamom volt. Előzőekben pár napig szédültem, majd a lebénulás napján káprázni kezdett a szemem és pár perc múlva már totál mozgás- és beszédképtelen voltam. Mindent értettem, emlékezem is rá, de akkor semmit sem tudtam tenni. Szóval 1 hét kórház után gyógyultan távoztam és azóta szedtem a napi 1 0,5-ös Xanaxot. Rövidesen ez után olyan munkahelyem lett, ami egy részt nagyon stresszes, más részt hajnalban kell kelnem. Ezért is jó volt a Xanax, mert elaludtam tőle. Most 4 hónapja mozgásszervi betegség miatt tp-en voltam és nem szedtem a Xanaxot. Hétfőtől megyek dolgozni és nagyon félek attól, hogy megint szednem kell, ugyanis nem fogok tudni fényes nappal elaludni nélküle. Ezt úgy értsétek, hogy fél négykor fel kell kelnem, tehát este 8-kor elméletileg aludnom kéne. Nyáron ilyenkor még süt a nap. Nagyon nem szeretnék visszaállni a Xanaxra.
387. Sonja1976 (válaszként erre: 386. - Aysel)
2009. dec. 31. 09:15
Nekem az antidepivel semmi bajom-akinek ez a betegsege van szednie kell-en a benzok ellen harcolok-mert ezek hosszutavu szedese ertelmetlen!!-es veszelyes!
386. Aysel (válaszként erre: 385. - Sonja1976)
2009. dec. 30. 22:58

tudod több tragédia ért folyamatosan,de erről nem akarok beszélni. 32 éves koromban már csak 1 gyenge szorongás oldót szedtem, mert talpra álltam, majd 2 év múlva rosszul lettem és jöttek a pánik rohamok.

de ismét talpra álltam, közben történt egy s más, e 1 szem tegretolt szedtem 5 évig miközben nehéz szellemi munka mellett természetesen gyerekeket neveltem és háztartást vezettem. Egyszer csak epegörcseim lettek, hánytam, sokszor ment a hasam.

Azonkívül kicsit kótyagos voltam, mintha bedobtam volna egy felest.Nem is tudom mit gondoltak a mh-en.

Kivizsgálásra mentem és mi derült ki: súlyos depi.

Mert ez egy aljas betegség meglapul és ha nem veszel róla tudomást testi tüneteket okoz. Egyébként az epémnek semmi baja.Úgyhogy kedves fórum társaim nagyon vigyázni kell a gyógyszerek elhagyásával, mert később súlyosabban kerülhetünk bele.Nem ijesztgetni akarok senkit , de ekkor százalékoltak le , pedig nagyon nem akartam. Lehet hogy én a gyógyszerektől függök,amit tudok kontrollálni, de nem a betegségtől ami aljas módon bármilyen formában jelentkezhet. Van itt még olyan fórum ahol én ezt nem írtam le mégis valaki már majdnem öngyilkos lett a rohamai miatt.

Még egyszer : mindenki maga dönti el, hogy hogy éli meg a betegségét.

385. Sonja1976 (válaszként erre: 383. - Aysel)
2009. dec. 30. 21:04
Igen a körülmenyek nagyon fontosak-en megertelek a volt ferjem is alkas volt,de en 5 ev utan megleptem:))-en ilyen elkerülös tipus vagyok-de meg igy is k.nehez a leszokas-pedig csodalatos a hatterem,jo a munkam,minden klappol-csak a függöseg ne lenne-de ezt is megoldom!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook