Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra! (beszélgetés)
Na megyek filmen szunyokalni,gyereket altatni-vagy megint en alszom be elöbb:)))
Öröm volt kiadni a gözt Lanyok,köszönöm-munka közben mindig csak mosolyognom kell-de ti többet ertek 10 szem rivonal is-es meg mellekhatasotok sincs:)))
Tudod, a gyerekeimre allergiás vagyok..rajtam vághatod a fát, de őket hagyd ki, ha lehe..
"Csak" öngyi akart lenni? Hmm...ez is benne van a génekben.) az én családomban soha nem fordult elő:)
"en nem vagyok panikos-nem is igazan ertem,mit erez 1 panikos"
na itt a pont, és ne oszd tovább sz észt!!!!
nem a doki szed le a gyogyszerről, hanem saját magam elhatározása. anélkül szart se ér az egész.
nekem már mondta a doki, h nem kéne szednem. akkor nem is kellett, aztán történt vmi, ami miatt megint szedni kellett.
Sajna,nem zagyvasagokat irok:(((Te magyarazod folyamatosan,hogy miert jo a rivotril-magad gyözködöd fölöslegesen,3 honap mulva megint kitalalsz valami szupi elvonast-mindig benne lesz a tudatodban,hogy függö vagy fölöslegesen 1 karos es erös gyogyszertöl-de csak gyözködd magad-engem tuti nem fogsz se meggyözni sem eltantoritani:)))
A sors ironiaja-vagy csaladi karma?Mama andaxin-függö,lanya rivotril-függö-adja Isten,hogy a lanyod ne essen bele ebbe a vegzetes lancba...
Ezen te mért aggódsz, mikor engem nem nyugtalanít?:)
Mi vagy te..Szent Szűz Mária?:)
Akkor mit vegyek be egy panikroham eseten????
Mert allitolag azert valanilyen erosebb nyugtato nem art.
Akkor nem ertem miert adtak az orvosok a surgossegin a Diazepan-t??? Ez kulfoldon tortent, nem Magyarorszagon...
Most kicsit ketsegbe estem....
Erika
Nem tudom, hogy ki és mit mondott és miért, de Pánikra ne szedjen Diazepánt. Nyugtató ugyan, de elsősorban sulyos állapotokra és epilepsiás nagyrohamra jó.
Rivotril vagy Xanax ilyenkor a választandó gyógyszer !
Üdvölettel:Szemerédi Péter
Na, tessék..nesze neked diazepam:(
Magyarázom a bizonyítványom-DD
Mért kéne abbahagynom ezt a gyógyszert
Lajtavári Doktornak!
Kedves Doktor Úr!
Rivotrilt szedek, reggel 1 mg-ot, pár éve. Nagyon jól érzem magam. . Több orvos akart már rábeszélni az antidepresszánsra, mert hogy akkor leraknám a a Rivotrilt. De én nem akarok SSRI-t szedni, így nem hagytam magam.
Mért kéne abbahagynom ezt a gyógyszert, mikor tökéletesen jól érzem magam? Sok helyen hallottam, hogy az antidepresszánst is ki kell kísérletezni, mert nem mindegyik hat egyformán az emberekre. Nem szeretném ezt!
Élhetek ezzel az adaggal nyugodtan tovább? Mi a véleménye?
Válaszát köszönöm!
Kedves levélíró!
Tudja különféle szakmai és emberi vélemények vannak. Évtizedes tapasztalat után csak azt tudom írni, hogy maradjon minden a régiben, szerintem 1 mg Rivotriltól nem lesz baja, igaz a szakmai protokollok valóban az antidepresszansok adását javasolják, dehát ezek mögött gyógyszergyári érdekek is húzódnak, meg sokan fóbiásan félnek a szorongáscsökkentőtől, mert függés alakulhat ki. Ha évek alatt sem kellett emelnie a Rivotril dózisát,
akkor biztosan nem függő. A lényeg az , hogy jól legyen, úgyis kevesen állíthatják ezt magukról.
Ne hagyja magát!
Üdvözlettel: dr. Lajtavári László
:))) már fel vagyok készülve a legrosszabbra!!! :)))
Lehet azért parázok már ma,mert szerdán megyek???
Eszméletlen!!! :)))
Nem osztottam be senkinek mg-okat-csak kiszamoltam diazepamban-tölem 5 rivot is beszedhettek...amugy tudtad,hogy a benzok sulyosan növelik a depressziora valo hajlamot hosszutavu alkalmazasuk soran?
Az idegvegzödesek vegen többszöri nyilasra kesztetik az idegkanalisokat,ezaltal sokkal gyorsabban nyelödik el a szerotonin,noradrenalin,adrenalin-innen a depi-erdekes,nem?