Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra! (beszélgetés)
Ez így igaz...aki nincs benne, fogalma sincs mennyire rossz dolog. Sőt még a rossztól is rosszabb.
Jókedv:)! Korral??:) Nemááá írigylésre méltó vagy!
Mentem főzni csajok, majd később jövök!
Puszi Nektek!!
Sonjától kérdezem,ha erre jár: Szerinted,ha én odaállok a dokimhoz,hogy mostantól nekem a seduxent írja fel a rivó helyett, - megteszi? Egy fenét teszi meg! elhajt a náthás..p..ba. Az orvosokat próbáld meggyőzni a terápiád hatékonyságáról!Vagy a professzort,aki kezel, kérd meg,hogy okítsa ki a már a magyar pszichiátereket elmélete helyességéről!
Mert ez csak akkor tény,amit te mondasz,ha a betegnek már nincsenek gondjai,pusztán a bogyókat nem tudja letenni. De amíg az alapbetegség nem múlt el,addig valami kapaszkodó kell!
ok ezt örömmel hallom, remélem egyszercsak elmulik nálad is ez az egész, szivből kivánom
én csak rövid ideig voltam pánikos az is csak a dokik szerint, maamtól jöttem rá hogy a panaszaimat reflux okozza, ettől fulladtam, nem mertem enni, féltem a kajáktól hogy allergiás vok rájuk és megfulladok...
miután rájöttem az okokra már nem pánikoltam tőle
Szia, Gina!
Az a nagy helyzet, hogy én sem szereetk utazni, nyaralni, sőt még a húgomékhoz vidékre is úgy kell 6 lóval elhúzni. Ám nekem nem az a gond, hogy nem érzem jól magam, hanem inkább az indulás, a készülődés, az előtte lévő nap, ami kicsinál:) Ám azt mondják, ez korral jár..nem tudom:)
Én sem kávézom...csak reggel egy nagyon gyengét tejjel:)
Bár baromijókedvem van-DDDDDDDDDDDDDDD
Hát az...most már annyira nem jelent gondot az egyedüllét, mint az elején!
Inkább ez idegesít, hogy képtelen vagyok hosszabb utakra...remélem ezen a nyáron menni fog, bár már most rettegek tőle, mert nem szeretném azt eljátszani a gyerekkel amit tavaly:(
persze, hogy elengedem...nem teszem rá a gyerekre a bajomat..erre felvilágosított az orvosom is.
Ő nem szenved hiányt kirándulásokban, nyaralásokban, csak Én, hogy nem tudok vele menni!
Xanax, Rexetin amit szednem kell.
Köszi Jókedv! :))
Bár se kép,se hang..:)) És nemrég még mertem kávézni is,mert imádom.Saknos a kávé is kiválthat pánikot. Mostanában már csak nagy ritkán iszom nagyon enyhe koffein tartalmú kávét
seképsehang!
Hogy Te mennyire jól nézel ki!!-:):):)
Sziasztok!
Nekem 6 éve kezdődött ez a pánikroham...persze volt előzménye:(, de az ellenségemnek nem kívánom az első rohamot, ami egy plázában tört rám! Akkor volt a fiam 2éves. Nálam is diagnosztizáltak először mindent, mire rájöttek, hogy pánikbeteg vagyok. Otthonomtól nem mertem 20km-nél távolabbra menni...nyaralás, túrák...felejtős:(. Írtak 3 különböző gyógyszert, amit az orvosom tanácsára egy év után fokozatosan elhagytam..hát nem kellett volna:(! Fél évig tünetmentes voltam, aztán egyik pillanatról a másikra rámtört a reszketés, hidegrázás, halálfélelem és az evvel járó "kellemes" tünetek. A Fiamat 2 hétig nem vittem óvodába, mert ha nem volt mellettem még a gyogyik sem segítettek..ez sajnos nem akarat kérdése. Nekem ott volt/van a gyerekem aki elég erő lenne, de nem ment..úgyhogy azóta is szedem az erre előírt gyógyszert/ket és valószínű, hogy elég sokáig fogom is:)! És nem azért mert olyan marha jó ennyi idősen gyógyszereken élni, meg nem is azért mert mert nem volt akarat erőm, hogy leszokjam...hanem mert muszáj. Azóta sem tudtam menni a gyerekemmel még a Balatonig sem:(..képtelen voltam rá. Mindent megadok neki szeretetben..., ő az életem és a mai napig nem mennek dolgok!
Ez nem függőség, ez egy kiba...ott állapot, amin ha fejre állunk sem tudunk változtatni! Sajnos ez a tény és aki képes ennek a elhagyására örökre (nem ideig-óráig) az előtt fejet hajtok.
Sziasztok:-)))
Igen cicás:-)
Láttam Te is!
Ha Váliummal helyettesítik a súlyos függőséget, akkor szerinted könnyebb?:) Bár szerintem relatív a "súlyos függőség"-:)Ami Sonját illeti, napi 3x1 rivotrilt szed (szedett)a 0, 5-ből...na most ez súlyos vagy nem súlyos..ez itt a kérdés?-:):)
Puszi:)
Igen dohányoztam,nem is keveset!
Tudod mivel beteg lettem, nekem könnyebb volt letenni,hiszen az egészségem fontosabb,bár egyelőre "gyógyíthatatlan"!