Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)
Festés után pár napot ajánlatos várni.
A szempilládra nagyon kevés kell,ne tocsogjon,fülpiszkálóval kend be,a tövét mindenképp ha növeszteni akarod.
Közvetlen felkenés után hunytam vagy 1.5 órát,és így tényleg tocsog,pedig spirállal vittem fel ahogy az elő van írva:)
Ugye pillára nem gond ha nem melegítem fel?
Szia, várjuk a naplót:)
Heti 2x ricizz szerintem és a szempilláidnak azért csücsögni nem kell:)Nem is kényelmes és felesleges is, elég ha fülpiszkálóval a töveket és a pillákat átitatod.Szerintem a vörös hajnak nem árt a rici semmit.
Sziasztok!
A mai napon én is belevágok ebbe a haj-/pillanövesztő projektbe:) (répás)Vörös a hajam, szombaton voltam befestetni. Szerda-csüt. környékére terveztem az első pakolást,szerintetek kicsit toljam el? Mennyi idő teljen el a festés és a rici között?Mivel elég intenzív a színe,hamar kopik,ezért semmi esetre sem akarok a pakolás lemosásán kívüli hajmosásokat.. Remélem értitek mire gondolok:D
Képek természetesen lesznek,de mivel érettségizek,lehet nem fogok minden nap írni:)
Jelentem a szempilláim tocsognak a ricinustól!:D Sőt,remélem elindultam a Gorbacsov-szemöldök felé vezető úton:D
Üdv!
Még egy ricinus-rajongó! :)
Kérünk fotót a hajadról. :)
Sziasztok!
Nekem 4.alkalommal volt fent a ricinus és nem hittem a szememnek,mert a halántékom felett egy kicsivel már volt egy folt mindkét oldalt, ott kikopott a hajam és most meg kicsi babahajak vannak rajta,nyoma sincs foltnak.
Sziasztok!
Tegnap vettem magamnak 3x30 g ric.olajat!
Tegnap este felkentem melegítve 1x30g-t és reggel kimostam a hajam majd balzsamoztam!
Kíváncsi vagyok, mennyire hatásos... :)
És amúgy elég olcsó...
1x30g = 136 Ft :o)
Szerintem fog ezen is segíteni, de ne felejts el elég vizet is inni!
Hogy hogyan jobb a hajadnak, ki kell tapasztalni. Önmagában eléggé sűrű az olaj, főleg ezért szoktuk mással keverni. Van, aki étolajat tesz hozzá, én 1:1 arányban olívaolajjal keverem.
És ha nem keverek hozzá semmit? tisztán csak ricinusolajjal kenem be ugy jó? leirnátok lépésről lépésre ma fogom elsőnek kiprbóálni
:)
Sziasztok!
Én ma kezdtem el használni :) Olyan kérdésem lenne, hogy ha nekem eleve zsíros tövű-száraz végű hajam van (a hangsúly a zsíros tövén van), mit ajánlotok, melyik "receptet" használjam? Étolajjal vagy tojássárgájával keverjem inkább? Köszi előre is :)
További ajánlott fórumok:
- Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok!
- Szempillára ricinusolaj
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Miért nem használ a ricinusolaj?
- A ricinusolaj halványítja a striákat?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?