Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)
Milyen az eredeti hajszíned?
És ha sápadt vagy, akkor ott más lehet a probléma, érdemes lenne egy vérképet nézetni.
A fodrászokat mind ismerjük, 1%-a ha azt csinálja, amit kérünk tőlük... A youtube-on van jónéhány videó arról, hogyan vágjunk hajat magunknak (khm, és a blogomba is összegyűjtöttem ebből néhányat), lehet, érdemes lenne megbarátkozni ezzel is. :)
Nekem ott gyerekkorom óta nagyon rövid a hajam, egyszerűen nem nő meg hosszúra... Lehet, h valami rejtett vashiányom van? (Ami nem kizárt.)
Igaz, ricizés óta ott is sűrűsödött.
Feltettem ezt a csodát.Lehet perverz vagyok,de nekem bejön az illata(szaga:D)!
Sokan írtak olyat,hogy csurgott az olaj a hajukból...hát nekem azért ez erős túlzás.
Elkezdtem a naplómat,tettem be 2 képet, de még csak az indulás,szóval nem olyan érdekes:)
Bár ez csak a homlokom,hisz itt vettem észre a változást,hajnövekedés terén,én nem a hosszra utazok hanem a sűrűségre,s néha nagyon szomorú vagyok!mi lesz a vége,mert horrorisztikusan vékony lett a copf a vashiánytól 2 éve.
Egy kis vigasztalás jót tenne,mert néha nagyon nehéz,s kell a kitartáshoz mindenkinek.Nektek is HAJRÁ LÁNYOK!!!
Sziasztok!
Tettem fel képet az adatlapomra,de amikor ott még nem volt haj akkor még nem gondoltam,hogy valaha is fényképet készítek a hajamról.
Sziasztok!
Felbuzdulva a sok jó tapasztalaton amit itt leírtatok a héten én is belevágtam a ricizésbe. Azt ugyan még nem tudhatom, hogy valóban nőni fog-e tőle a hajam, de már az első használat után sokkal jobbal áll valahogy, jobb a tartása, tetszik, pedig néhány hete nagyon elszúrták a fodrásznál. A másik dolog, hogy (hidrogén)szőke volnék, és jelentem, nem lett zöld. Szóval köszi a tippet mindenkinek! :)
köszi a hasznos infókat!:)
hát nem lesz olcsó mulatság a festés,ha tényleg ilyen nagyon begyorsul a hajnövekedés:D De annyi biztos, így könnyebb lesz nyomon követni az eredményt!
vuvuzelácska: nekem valaki azt mondta,pont a napokban,hogy a hennára az első használat után(hajon) mindenki automatikusan allergiás lesz. Most mi az igazság?
Üdv a csapatban! :)
Ha mégis bezöldíteni/belilátlaná a vörösed a rici, a hennát biztosan nem bántja, és azzal is szép répaszínt lehet produkálni. :)
További ajánlott fórumok:
- Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok!
- Szempillára ricinusolaj
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Miért nem használ a ricinusolaj?
- A ricinusolaj halványítja a striákat?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?