Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Ma kentem fel az első adagot, és remélem be fog válni, mert nekem nagyon elvan töredezve a vége száraz a töve pedig zsíros, ráadásul folyamatosan ritkul, pedig az én koromba még nem kellene neki.
kb. 2-3 naponta kenem a szempilláim-szemöldököm (jó, eleve hosszúak, csak kicsit megritkult), a hétvégén a sminkes csaj meg is dicsérte őket:)
a hétvégén bevetem a hajamra is:!)
Sziasztok...Ma kentem először, eddig csak a hatást láttam..:D Mindenki esküszik a saját módszerére. Én eddig sem használtam semmi extra hajpakolást, sampont, csak ecetes vízzel öblítettem minden hajmosás után, sem korpa, sem zsír,sem szárazság, sem töredezés.. fénylik, mint Salamon tö....e :D .És mielőtt meg kérdezné valaki, nem érzik az ecet :D... Én növeszteni szeretném. A hatásra nagyon kíváncsi vagyok.. Én csak melegen natúr kentem, nem számítottam a ragacsra :D Mindenképp leírom a tapasztalataimat... Sziasztok..
Böbe.
Sziasztok:)
Jajj,én annyira örülök..:)
Decemberben voltam fodrásznál,vágattam a végéből meg úgy mindenhonnan.Elkezdtem a ricinust megint,1 hónapja használom,és nagyon úgy néz ki ,hogy kb 3 cm-t nőtt:)
Régen is gyorsabban nőtt tőle a hajam,aztán abbahagytam,de most sem okozott csalódást:)
Sziasztok!
Sajnos a hajam elég lassan nő, ezért kipróbáltam a ricit :) Tegnap volt az első alkalom és 4 órán keresztül rajta volt a fejemen, egy kicsi rici meg olívaolaj. De egy problémám volt nehezen tudtam lemosni. Gondoltam bepróbálom a garnier samponommal, de még mindig olajos volt ezért nyomta rá egy kis wu2-t és akkor nagy nehezen lejött. Ezek a samponok ezek szerint szilikonosak?? Tudtok helyette javasolni valamit? Amúgy a hajam tökjó selymes és puha :) imádom remélem nőni is fog :) Dúsítani mondjuk nem szeretném, mert nagyon sok és erős, vastagszálú hajam van:)
Köszi Nektek a tippeket :)
Miért nem lehet heti 3-nál többször ricinusozni?
Nem mintha én úgy csinálnám, csak kiváncsi vagyok:)
Mit értesz azon hogy elrontani? A ricinussal növekedést és dúsulást is el lehet érni,mivel sok sok új hajszál fog nőni.
A szempillát az első 1-2 hónapban ajánlatos mindennap kenni,aztán meg már ugyis látod hogy nőtt :)
A szemöldököt szintén,bár én mikor azt kentem turbóba nőtt ki a szemöldököm ahol nem volt,szóval óvatosan vele.
A hajat heti 2szer ajánlom,van aki 3szor csinálja,ennél többet semmiképp.
de ugye nekem nem fogja elrontani (remélhetőleg)? nekem nem is hullik a hajam kifejezetten, csak a növekedését akarom serkenteni...
amúgy milyen gyakran lehet kenni a hajat és a szemöldököt/szempillát?
Dehogy haragszom,nálad nem használt,van ilyen.
Igen abban igazad van hogy nem mindegy miért hullik a haj én is azt szoktam mondani hogy előbb doki vizsgáljon ki aztán ricinus.
:S nem hangzik jól:( én ma akarom pont kipróbálni, kicsit rám hoztad a frászt...
mondjuk nekem festett vörös a hajam, azt csak nem színezi el...és remélem, hullani sem fog, mert elég dús a hajam szerencsére...és júliusban lesz az esküvőm...
Sziasztok !
Én is leírom a tapasztalataimat a ricinussal.
Remélem Csigusz 79, hogy nem haragszol meg érte....
Nekem sajnos nem jött be. majdnem 1 évig használtam, a hajhullásom egyáltalán nem szűnt meg, marokszámra hullott a hajam :(((. A hamvas melírcsíkjaim besárgította, a második melír szinte be sem fogta :(((. el voltam keseredve rendesen. Nem tudom, hogy egyébként milyen gyorsan nőtt a hajam - ricinus nélkül - de hajnövekedést sem tapasztaltam sajnos.
Elkezdtem használni novemberben a Varga hajcseppet (mindkét fajtát felváltva), és hajmosáskor alig 10 szál hullik ki.
Biztosan az is számít, hogy kinek miért hullik a haja, illetve milyen típusú a haj.
Remélem, mindenki másnak bejön a ricinus :))))).
Bocsi Csigusz !
További ajánlott fórumok:
- Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok!
- Szempillára ricinusolaj
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Miért nem használ a ricinusolaj?
- A ricinusolaj halványítja a striákat?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?