Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Szia :) Nálam váltakozik - hol hasmenés, hol szorulás... a hasmenéses időszak után szokott beindulni, hogy lemegy pár kiló. Regenoros Szép Napokat :)
Nem próbáltam, hiszen eddig semmi bajom nem volt tőle.
Próbáltad a teljes gluténmentességet?
Kedves asparagus! Köszönöm a válaszod! Digest complexet napi 3x1-et szedek, étkezés előtt fél órával. A kúra elején nem szedtem,kb 3-4 hónap múlva kezdtem el, mivel székrekedésem volt. Ezt szépen rendbe is tette, hasfájást viszont nem okozott. Amire még gyanakodni tudok, hogy az antibébi tabletta abbahagyása okozhatott valami változást a szervezetemben.Tényleg mindent pontosan betartok, nem változtattam az eddigi étkezésemen.
Szia!
Én mangalica zsírt vettem a piacon. Isteni magában is. Picit vajszínű, nem olyan hófehér.
Sziasztok!
Az összetétele nem változott a REG-ENORnak, mindössze arról van szó, hogy pontosítani kellett az összetevők listáját.
Olyan viszont bármikor előfordulhat, hogy egyik szállítmány íze más, mint a másiké, ennek oka - megkérdeztem - hogy élő anyag, folyamatosan változik és attól függ az íze, hogy a folyamat melyik pontján kapjuk meg. A hatásán nem változtat ez.
A puffadást okozhatja bizonyos emésztő enzim hiánya, vagy kevés mennyisége, ezt vagy szakember tudja kimutatni, vagy pótolni kell az enzimet.
A privát megkeresés oka lehet az is, hogy az illető szívesen segítene, de ha nyilvánosan teszik, rögtön lehurrogják. Én is írtam már emiatt privát üzenetet, bár annak a híve vagyok, ha az ember egy ilyen fórumra jön, akkor ütésállónak kell lenni - nem mindig sikerül.
Régen se volt hashajtó hatása a REG-ENORnak, vagy csak átmenetileg, a többség székrekedésről panaszkodott mindig is.
Azt mondom, kérdezzetek továbbra is bátran és jöhetnek a tapasztalatok is, mindig is ez vitte ezt a csoportot előre és ezen a mostani helyzeten is át fogunk lendülni!
Sok sikert mindenkinek!!!
Pedig ez a fórum arról kellene, h szóljon. Én pont azért léptem be ebbe a csoprtba, mert azt hittem nagyon sok segítőszándékú sorstársammal fogok majd tapasztalatot cserélni. A facén én is benne vagyok a terméktanácsadóm csoportjába, nincs is azzal semmi gond, tudom, hogy segítene ha kérdeznék. Mégis én itt jobban szeretnék társalogni. :)
Szabad enni, de mértékkel ,ki kell tapasztalni ha mondhatom egyéni minden.Ami fix....a zsír ,szalonna,kolbász önmagában nem hízlal viszont vigyázni kell minden körettel,a piritóssal.
Nekem nagy problémám,hogy lement a kacsa szezon...nincs háj.mi lesz velem kacsazsír nélkül!?:( Mindent azzal főztem, abban sütöttem.
Van egy rakás disznózsír itthon de az nem olyan jó.:(
Nekem nem fáj a gyomrom tőle.
Kinek van kedve ide jönni egyáltalán?Amióta ez a fórum arról szól,hogy egyesek mennyire gagyinak tartják a szert ,megszünt a fórum tapasztalatmegosztónak lenni.:(
Viszont!Ha privátba kaptál levelet látszik a segítőkészség ,nem nyíltan ,de magánban tartva van a kapcsolat.Én se vágyódok megnyílvánulni...böngészem a facen a csoportokban a kérdéseket,válaszokat.
Egyébként az én regenoromnak is más az íze és a szine.De mintha lett volna ilyen már az előzőekben is.
Az a baj, ha egy fontos (vagy kevésbé fontos) kérdést feltesz itt valaki, napokig vagy talán soha nem érkezik rá válasz.
Azonban ha valaki megkérdezi, hogy lehet legolcsóbban a terméket megrendelni.....pár óra alatt 5 magánlevél is érkezik.
Szia!igen,en is ezt tapasztaltam,nem tesz jot a gyomromnak.
Nem tudom másoknál mi a helyzet, de mióta az "új" tejsavós reg-enort iszom, a bevétele után fáj a gyomrom kb egy órán át. Nem vészes, de eddig ezt nem tapasztaltam... illetve az első napokban a hasam is ment. Nem híztam, mégis hatalmasnak érzem magam, puffadok. Az étkezésemen nem változtattam, és nem is bűnöztem. Tapasztal még valaki hasonlót?
Sziasztok!Ma egy hete hogy elkezdtem!Sem előtte sem most de egy darabig nem is fogok mérlegre állni!A korábbi tapasztalatomra hagyatkozva menjen minden a maga útján.Az tény hogy az íze más lett a regenornak!Első pár nap inkább ki mint befelé ment volna!Aztán változtattam a kupica után egy nagy pohár víz és mehet minden tovább!Így már nem irritál!Mivel kevesebb a kenyér és nincs édesség nyilván jobban érzi magát az ember!Kinek lelkileg kinek látványra kinek közérzetre de biztosan jobb!Az biztos a mozgás ehhez az életvitelhez nekem hiányzik!Mondjuk sokan én mennyit jövök megyek egész nap,szaladozom a gyerek után stb!De ez nem ér fel azzal a mozgással amit egy edzőterem ad.Ez biztos mindenkinek nem fér bele konyhapénzbe.Nos nehéz de megéri!!Ennyi időt kell szánjunk magukra!Én mezőgazdaságban dolgozom,Sokáig azt gondoltam kinéznek majd az emberek!Jó közösségnél fel sem tűnik hogy nem vagyunk nádszálak!A lényeg mozgás és regenor a kettő együtt csodákra képes!Aztán hogy tényleg a "regenor"esetleg a szénhidrát és cukor megvonásának eredménye nem tudom!De mindenki higgyen abban amiben akar!Ez még megmaradt nekünk.Tény hogy másodszorra kezdtem a diétát! Lenne kérdésem:Korábban volt hashajtó hatása nálam a reginek:Most nem tapasztalom.Miért lehet?
Teljesen egyetértek! Én egy hete kezdtem azóta nem álltam mérlegre fogalmam sincs hány kiló ment le vagy fel (nyilván még nem sok) de jobban érzem magam. Rajtam röhögnek a kollégák, hogy szalonnával akarsz lefogyni? Meg jönnek, hogy pszichésen vagy csak jobban.. Én pedig úgy érzem, hogy végre megtaláltam amit mindig is kerestem, jól vagyok finomakat eszem és ez többet nyom a latban mint a lemondás. Az a baj a Magyarokkal, hogy ha valaki feltalál valami jót akkor rögtön elkezdik fikázni. Ezért van az, hogy oly sok Magyar elment innen és vitte a világhírű kis találmányát.. Szeretem a nemzetemet félreértés ne essék, de maximálisan kiállok azok mellett akik azt mondják, hogy ide ne szapulni jöjjön senki, hanem másoknak erőt adni!
Ha tudtok valamit az összetevő változásról légy szíves írjátok meg, tegyétek közzé. Köszi
Az enyém is tejsavós és tényleg más az íze... 🙁
en most rendeltem es a baratnom isd o felhivott hogy valami nagyon fura ize van . azt hittem halucinal mondjuk ismeri az izet hisz 6 honapja isszuk . de ma utanna kerezek en is
Sziasztok! Én kb. 16. napja iszom a Reg - Enort, eddig még csak cm-be van változás, kb. csípőn 4-5 cm, mínuszba.
Kg-ba stagnálás, hozzá teszem mellette hosszútáv futok, a cél inkább salaktalanitás volt.
Az én adagomba érdekes módon tejfehérje van. Szívesen olvasom itt a véleményeket még, hasznos tanácsokat.
Sikeres fogyást, tisztulást mindenkinek! :)
Mondtam én :) Eladják a pár forintos tejsavót 6 000+ -ért, csodaszerként.
Sziasztok!
Olvasgattam itt a hozzászólásokat én is regenorozok két hónapja -6kg. Most rendeltem újabb adagot és ezen már nem tejfehérje oldat van írva mint az előző csomagolásán hanem tejsavó ja és az íze is más. A kollégámmal össze is hasonlítottuk az ízüket nem csak az én véleményem ez. Esetleg tudtok valamit erről a módosításról? Mi lehet ez mi az oka?
en is azt hittem , de szerintem nem , van bizonyitekom hogy egy ismerosom hogy le fogyott tole ! ... nekem sincs nagy valtozas ,de remelem lesz jobb is
Sziasztok!
Én 2 hete kezdtem el de még abszolút semmi eredménye,pedig mindent betartok,mivel eddig paleoztam, és ez azért valamivel könnyebb is.
Ez normális? hogy még semmi változás?
Koszi a biztatast,attol felek penzkidobas volt az egesz.
gabika69 en is mar mindjart 3 hete regenorozok , es lehet nekem is lefog allni a fogyas ! ne add fel a remenyt , mert azt mondjak megindul a fogyas is tovabbra !
Sziasztok!
Egy honap reg-enorozas utan 4,5kg ment le,de sajnos ez a folyamat leallt,es kb egy honapja mozdulatlan.
Nem tudom mi tevo legyek?
Sziasztok!
Eladnám megmaradt 1 üveg bontatlan Reg-enoromat.
5500Ft. Átvehető Pécsen.
Akkor most rizset, quinoat, kölest stb. szabad enni? Vagy aki fogyózik keveset?
Sziasztok! Szerintetek goji bogyót szabad enni?
További ajánlott fórumok: