Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok.
4. Napja szedem a biokom 10 napos tisztítókúráját semmiféle hatás nélkül. Mindent betartok, amit kell. Valami tapasztalat valakinek?
Szia!
A nickednek vagy Neked van valami közöd a LifeTilt nevű fogyókúrás programhoz? Vagy csak véletlen hasonlóság?:)
2,5 hete iszom a reg-enort. A súlyomban semmi változás, nem is nőtt, nem is csökkent. Az első 3 napban nagyon erős jobb oldali, epe fájdalmam volt, ami már megszűnt. Probléma az,ha a reggeli elcsúszik 10-11 órára, de a reg-enort bevettem 9-kor? És így természetesen a többi étkezés is csúszik, vagy az a lényeg hogy a napi háromszori étkezés megtörténjen. Ezt a zsír bevitelt nem igazán értem. Reggel két szalonnás tojásból készítem a rántottát egy szelet kenyérrel. Ez reggelre elegendő zsír menyiség? Délben húsleves, amibe még teszek egy kanál kacsa vagy libazsírt + valami második fogás, de abba már külön nem teszek zsírt. A vacsora változó időpontban 7-10 óra között 1 szelet pirított kenyér kolbász vagy szalonna /1 vékony szelet/ valami zöldség. Tea én 2 liter vízhez teszek 2 tasak Mrs. Parkins vegyes gyümölcs teát. Ezt iszom magában egész nap.
Ennyi zsír elegendő? Nagyon undorodom a zsíros ételektől.Annyi változást vettem észre magamon, hogy nem kívánom az édességet - függő vagyok - és nem igazából vagyok éhes, ezért is van, hogy csak este későn eszem, mert nem kívánom az ételt. Nagyon várom segítő tapasztalt válaszotokat.
Köszi a videót! Már kerestem ezt csak nem jutott az eszembe a nő neve ,a facen osztotta meg valaki az egyik regis csoportban ,ott láttam.
Neked is szépségeset!☺
A szájszárazság és a szomjúság érzet miatt gondoltam a cukorra. Az természetesen természetes, hogyha az ember megiszik napi 2-2,5 liter folyadékot, akkor többször jár pisilni:).
Befejezem az offolást, de még itt egy torna Tiffany Rothetól. Több, ehhez hasonló 10-15 perces tornái vannak a youtubon, egyszerű, állásban végzendő torna. Nem nehéz és kicsit megmozgat, az még az emésztést is segítheti. Itt ajánlotta valaki anno a Hoxán.
Szép hétvégét nektek!
Én még új vagyok, 3. hete regenorozok. Eddig napi szinten szinte semmi folyadékot nem ittam. Soha nem voltam szomjas és nem kívántam inni. Amióta regenorozok 2-2,5-3 liter folyadékot (natur teát citrommal, term. édesítővel) is megiszok, mert igénylem. 3 x fel kell kelnem nekem is pisilni. Valahol azt olvastam, hogy aki elkezd rendesen folyadékot inni, annál ez normális, és előbb-utóbb be fog állni. Ha nappal nem megyek gyakran a wc-re, akkor annyit pisilek mint egy ló. :)
Fogalmam sincs mi váltja ki, hogy most megnòtt a folyadékigényem. Ja, a vércukrom rendben van.
Szia!
Nincs baj a cukrommal a pajzsmirigy miatt 6 hetenként van vérvétel meg itthon is tudom mérni,jó.amikor normálisan mindent eszek akkor nincs ez a problémám.Nincs ami kösse a vizet ezért gondolom átmegy rajtam hamar,meg ez a sok víz ivása..csak érdekel másnál nincs ilyen hatása?.
Nekem addig a napig míg el nem kezdtem inni a regenort addig napi szinten ettem tejterméket túró ,joghurt formájában leginkább és nekem soha nem okozott puffadást.
Kérdeznék:lehet -e enni céklát savanyúságként?Nyersen eszem,de olyat amit savanyúságosnál veszünk szabad -e?Azt olvastam ,hogy nem szedi magába az ecetet meg a cukrot se,ha lemosom a levét úgy lehet?
Szia!
A tüneteid alapján (szájszárazság, gyakori szomjúságérzet, gyakori vizelés) a túlsúlyodat is figyelembe véve indokolt lenne, hogy megnézesd a vércukrodat. Magas vércukorszintet minél hamarabb kezelni kell.
Akik tejcukorra (laktóz) allergiások, azoknak figyelembe kell venni, hogy a tejsavó laktózt tartalmaz. A Regenor fő alkotórésze tejsavó. Ez okozhat felfújódást és egyéb emésztési kellemetlenségeket. A Regenor dobozán biztosan fel van tüntetve a laktóz tartalma, mint allergén információ.
Szia.
Nekem is puffadást okoz,ma még nem ettem csak a zsírt vittem be és olyan kis lufi a pocakom.Napi 5 digestet szedek.
Nektek nem okoz problémát a tengeteg pisilés?
Vagy csak nekem gond?Szájszárazság éjjel min.3x kelek pusilni iszok egy kis vizet mert majd megpusztulok szomjan utána meg ugye kelni kell..alig alszom:(
Elmenni nem is merek sehová mert hová megyek ha szükséges:(
olyankor teljes vízmegvonás.
Egy ketogén diétát csináló férfinál olvastam hasonlót de itt senki nem említi ezt a sok pisilést.Az este is 4x voltam félóra alatt,nehezen viselem:(
Most,hogy 1hónap megszakadt a regenorozásban ez idő alatt nem volt ilyen gondom.
Sziasztok!
Kezdő regenoros vagyok. :)
Lenne egy kérdésem az étkezéssel kapcsolatban.
Azt írják ne zsírosan főzzünk, de minden étkezésnél meg kell enni 2-3 kanál zsírt. Akkor most hogy?
Köszi!
Szia Asparagus!
Írod, hogy “megkérdeztem - hogy élő anyag, folyamatosan változik és attól függ az íze, hogy a folyamat melyik pontján kapjuk meg.”
Szeretném megkérdezni, hogy a terméken feltűntetett összetevők közül melyik az élő anyag, ami folyamatosan változik és milyen folyamatra utalsz, amitől a termék íze függ.
Gondolom a fogyasztókat is érdekli a válaszod, mivel eddig erről még tettél említést:)
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása