Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Ha nem haragszol én már nem olvasgatom a hsz.od....de ez a szekta gyűlés betyáros!:)
Úgy vannak dolgok amik felett elsiklasz ,míg van amire rákattansz.
Tessen értekezni az elmlített Úriemberrel.Itt mindannyian egy nagy nullák vagyunk ahhoz képest ,aki ezt a löttyöt kitalálta.Ahhoz nem kell szektásodni,hogy konzultálj a bácsival.
Szia Móni!
Ez egy nyilvános fórum, sokan olvassák azok is, akik nem írnak be. LieTilt írásainak nem az a célja, hogy titeket bosszantson. Azok számára hasznos, akik csak tervezik, hogy kipróbálják a regenort és beleolvasnak a fórumba. LieTilt beírásának hatására talán elgondolkodnak a dolgon és nem hagyják magukat átverni.
Én öt visszajelzést kaptam az elmúlt évben, hogy köszönik, hogy szóltam és nem fognak a semmiért pénzt kiadni. A regenor üzlet az emberek hiányos természettudományos (emberi szervezet felépítése, az emésztő- és kiválasztórendszer működése) ismeretét és a kétségbeesettséget használja ki arra, hogy gátlástalanul pénzt szedjen ki a zsebükből.
Drága!
Ne irkálj már ide- de tényleg- :D Nem bántásként mondom, hanem mert semmi értelme annak amit itt művelsz, csak a helyet foglalod- aki akarja úgyis issza aki meg nem az meg nem itt van- keresd meg a csoportod :D
Nem biztos, hogy nekem kell az eligazítás, főleg nem szekta gyűlésen :D
"Nem tömődik el a máj és a vese:
A detox apostolai a májat és a vesét valamiféle passzív, mechanikus szűrőnek mutatják be, ahol a méreganyagok fennakadnak és felgyülemlenek. Úgy érvelnek, hogy ezeket a szerveket időről időre ki kell tisztítani, ahogy egy elkoszolódott törlőrongyot kimosunk, vagy ahogy kicseréljük az autónkban a légszűrőt. Azonban a máj és a vese igazából egyáltalán nem így működik. A máj kémiai reakciók sorozatán keresztül a mérgező anyagokat olyanokká alakítja, amelyek aztán az epével vagy a veséken keresztül békésen távozhatnak a szervezetből. A máj tehát öntisztító: semmi szüksége pucolásra, mivel – hacsak valaki nem szenved orvosilag igazolt májbetegségben – a méreganyagok nem gyűlnek fel benne, és rendszerint gond nélkül üzemel egész életünkön át. A vese a vizeletbe választja ki a salakanyagokat, amelyek máskülönben a vérben maradnának. Bárki, aki arra hivatkozik, hogy akár a máj, akár a vese rendszeres „tisztogatásra” szorul, az nem rendelkezik a legalapvetőbb ismeretekkel sem az emberi élettan, anyagcsere és toxikológia terén."
Ó hagyjad már magadat...
Ha legalább próbáltad volna.Már mondtam Neked,hogy vitapartnernek ott a feltaláló,ha nem hozzá mész menj egy regenor estre,majd ott eligazitjátok egymást.
- Fel foglak jelenteni. Nem EU-s.
- Mi a f...t akarsz?
- Ne tegezz!
- De tegezlek!
- De nem!
- De én téged tegezlek, te!
- Tönkre foglak tenni!
- Ahhoz te hülye vagy.
- De megpróbálom! Nem ismersz meg?
- Nem adod fel, mi?
- Nem!
- Nem helyi hülye vagy?
- De, helyi.
- Helyi?
- Helyi!
(Üvegtigris)
Szia KörO!
Nagyon megköszönném ha velem is megosztanád a sajtimitáló receptet :). Már én is vágyok egy kis sajtra de amit eddig olvastam, mindről azt írták, hogy lehetetlen megenni. Köszi :)
"A regenor folyamatosan tisztítja a szervezetet."
Ennek semmi valóságalapja nincs.
Szia!
Nekem kötényhasam van,ahogy fogyott a zsír ,víz ,méreganyag a hasam egyre jobban lógni kezdett és a felkarom is lötyög.Hogy kinél milyen a bőr visszahúzódása egyéni kérdés.Anyukám 3 gyerek után is gyönyörű szakadásmentes hassal rendelkezik,sehol megereszkedve a bőre...na én nem ezt örököltem :(
Én nem gondolom,hogy neked a regenor ezen segíteni fog.
Az idő majd megválasztja fog - e feszesedni a bőröd!
Szia!:)3.napja iszom a csalánt pont a vízhajtás miatt de fogok venni bodzát meg akácvirágot ezek is hajtják a vizet.Iszom az útifű maghéjat is.
Ma ettem fagyos szalonnát hagymával reggelire.Vártam már mikor fagy ki a sós szalonna..na ezt se gondoltam volna,hogy ilyet fogok enni,hogy fogyjak.:)
Ma már teljesen az étrenden vagyok.Köszönöm a bíztatásod!:)
Sajnálom,hogy odalett az 5 hónapom...megrendeltem az új mérlegem a jövő héten már tudni fogom mennyi az annyi.
Szia!Epeköved van,vagy csak a rengeteg zsirt nem bírja a szervezeted feldolgozni?A zsírbontáshoz a digest complexet ajánlatos szedni.Napi folyadékbevitel 2-3l de ez az étrend kívánja is a rengeteg vizet,ha nem megy igyál gyógyteát.Mennyi regenort iszol?Segíthet ,ha csökkented az adagot.A fejfájás nálam nagyon sokáig fenn állt,gondolom a méreganyag,mert a vízfogyasztása nálam 3-4l is ,én már tudatosan szomjaztatom magam.
A regenor folyamatosan tisztítja a szervezetet.
Köszönöm a bátorító szavakat és a biztatást,elfogadom tanácsod és türelmes leszek.
A víz nem annyira probléma,azt sokat iszok,inkább a zsírral van a gond azt nem igazan szeretem.
Üdv, Szerintem a napi folyadékbeviteled mindenképp növeld. Minimum 2L de inkább több víz fogyasztása javasolt/nap. Nem mondom, hogy önmagában ez felelős a panaszaidért, de pl. a fejfájásnak az egyik tipikus okozója.
(Ha napi 3L vizet írtál nem 1,3-at akkor tárgytalan. Esetleg helytelen táplálkozás/stressz/allergia lehet a ludas)
Mai kotyvasztásom :) Halgombóc leves - az ünnepekről maradt egy kevés hal a fagyóban :)
+nekem horgásznak a fiúk, így halbelsőség is bőven akadt :)
Legalább 30 dkg halbelsőség, 30 dkg hal (lehetőleg szálka mentes) ponty, amur, busa, de lehet afrikai harcsából is :) - 3 kis tojás nagyságú hagyma, 1 nagyobb fej hagyma 2 szál répa, 1 szál fehér répa, kis zeller gyökér zölddel (eredetileg angol zeller, de lehet, hogy amit én vettem újzellert angolul szólalt volna meg :P szerintem ezzel is nagyon jó volt :) gyömbér, szerecsendió, babérlevél, só, bors, rizstejpor, keményítő (ki mit használ, tápióka, kukorica, stb.) 2-3 egész tojás.
A nagy fej hagymával pörköltes halászlé alapot készítek, főzöm kb. 15 percet, botmixezem, kis vízzel hűtöm, felengedem vízzel, hogy olyan krémleves szerű legyen, de nem olyan sűrű mint a krémleves. Lassú tűzön felforralom. A 15 perces időszak alatt a halhúst ledarálom, só, bors, gyömbér és (vagy) szerecsendió, házi szárított őrölt zöldség keverék, 2-3 tojás, kukorica dara - ezt hagyom állni amíg az alaplét behabarom, majd felforr, az kb. 25 perc. Amíg felforr az alaplé a zöldségeket megpucolom, nagyobb darabokra vágom, és zsíron megpirítom annyira, hogy pörzs anyag keletkezzen rajtuk - a kis fej hagymákat csak félbe vágom, és lapos felüket pirítom meg - felforr a habart alaplé, már lehet belerakni a pirított zöldségeket, újra felforr, lehet a halgombócokat beletenni, a zeller szárral, és zölddel együtt, majd 1 citrom levével készre forralni - végső felforrás után kb. 5 perc múlva már zárom alatta a tüzet, a zöldség aldente egy kicsit. Kockázott pirítóssal ettem, amire csorgattam egy kis zsírt :) így egy fogásos ebéd lett :), a férjem koppintotta, és azt mondta pirítóssal még finomabb :) Jó étvágyat!
Hali! Szénhidráttal nem foglalkozom, lehet, hogy kellene, mert akkor gyorsabb lenne a fogyás is.De képtelen vagyok megtenni, időm sincs rá, hogy számolgassak, meg a nagyon alacsony szénhidráttal nem bírnám a tempómat se - ráadásul vezetek is, tehát nem igazán kellene egy idegbeteg tyúk a mostani pancser úri-vezetőkhöz (aprítanám őket a levesbe szerintem :) Persze, azért nem kg-számra eszem a rizst, meg a kenyeret, de ha megkívánom, akkor 3-4 szelet pirítóst is megeszek a rozskenyérből (nincs egy tenyérnyi sem egy szelet). Viszont nálam van amikor nincs affinitásom enni egész nap - volt amikor egy egész napot kihagytam, mert...- ilyenkor csak pár szem töpörtyűt bekaptam, meg vettem kukorica "lepény" vagy mi a fene azt ropogtattam el hozzá 1-1 tallért (Fine Corn Patties a neve, 1 tallérban kb. 35-40 kcal van) Rizzsel is szintén így vagyok...A kúra elején, az első 3-4 hónapig szigorúan betartottam a diétát, de szénhidrátot akkor sem számolgattam - viszont idővel egyre kevesebbet, és kevesebbet kívántam - éhes sem voltam, meg valahogy semmit nem is akartam enni. (édesszájú meg h'Istennek nem vagyok) Sokszor csak salátalevélbe csomagoltam zöldségekkel a sült husit+zsír, ehhez meg nem is ettem pirítóst, vagy rizst, csak így natúr. :)
Regenoros Szép Napot Neked :)
:) Nem is kell titkolni :) mi meg már úgy is megadtuk Neked a gyémánt fokozatot :) ...
Sajt imitáló receptedet koppintottam :) bevált, nagyon finom lett - egy kis kénes sóval tuningoltam (fekete sóként van forgalomban) így teljesen olyan volt, mintha valami márkás sajt keverék lett volna :)
Hajrá Nekünk :) Új év, új energia, új lendület :)
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása