Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯
2017. jan. 10. 07:20
Én tegnap elkezdtem. az lenne a kérdésem, hogy a feldolgozott hús termékek mindegyik tartalmaz cukrot. Virsli, felvágott stb. Akkor ezeket nem is lehet enni? Vagy nem kell ennyire merevnek lenni? Pirított napraforgót sem lehet az olaj miatt??
10114. orchidea41 (válaszként erre: 10076. - Kör0)
2017. jan. 9. 21:52
Szia!Köszönöm a segítséget de minden megoldódott!Már várom az adagom!Megérkeztéig kihasználom a lehetőségem és eszem a tiltott "gyümölcsökből".Utána gondoljatok rám jön a "7"év szegénység!!!!Ti már javában szűkölködtök!Második nekifutásra próbálom.Az első jó volt sportoltam heti 2X edzőterem személyi edzővel.2 hónap után élveztem.Meg is látszódott.Imádtam.Jött egy váltás elmaradt az edzés elmaradt a regenor.Most edzés nélkül egyenlőre de remélem nem sokáig ismét elkezdem.Kolbász szalonna sonka van vágtunk malacot!!!!!Csak kitartás kell!Mindenkinek kívánok eredményekben gazdag heteket kitartást és bátorságot hozzá.
10113. Sweet Harmony (válaszként erre: 10110. - Ade2e414b4)
2017. jan. 9. 21:13

Ha nem haragszol én már nem olvasgatom a hsz.od....de ez a szekta gyűlés betyáros!:)

Úgy vannak dolgok amik felett elsiklasz ,míg van amire rákattansz.

Tessen értekezni az elmlített Úriemberrel.Itt mindannyian egy nagy nullák vagyunk ahhoz képest ,aki ezt a löttyöt kitalálta.Ahhoz nem kell szektásodni,hogy konzultálj a bácsival.

10112. eindhovenaar (válaszként erre: 10111. - Moni999)
2017. jan. 9. 19:41

Szia Móni!

Ez egy nyilvános fórum, sokan olvassák azok is, akik nem írnak be. LieTilt írásainak nem az a célja, hogy titeket bosszantson. Azok számára hasznos, akik csak tervezik, hogy kipróbálják a regenort és beleolvasnak a fórumba. LieTilt beírásának hatására talán elgondolkodnak a dolgon és nem hagyják magukat átverni.

Én öt visszajelzést kaptam az elmúlt évben, hogy köszönik, hogy szóltam és nem fognak a semmiért pénzt kiadni. A regenor üzlet az emberek hiányos természettudományos (emberi szervezet felépítése, az emésztő- és kiválasztórendszer működése) ismeretét és a kétségbeesettséget használja ki arra, hogy gátlástalanul pénzt szedjen ki a zsebükből.

10111. Moni999 (válaszként erre: 10104. - Ade2e414b4)
2017. jan. 9. 13:41

Drága!

Ne irkálj már ide- de tényleg- :D Nem bántásként mondom, hanem mert semmi értelme annak amit itt művelsz, csak a helyet foglalod- aki akarja úgyis issza aki meg nem az meg nem itt van- keresd meg a csoportod :D

10110. ade2e414b4 (válaszként erre: 10109. - Sweet Harmony)
2017. jan. 9. 11:40

Nem biztos, hogy nekem kell az eligazítás, főleg nem szekta gyűlésen :D

"Nem tömődik el a máj és a vese:

A detox apostolai a májat és a vesét valamiféle passzív, mechanikus szűrőnek mutatják be, ahol a méreganyagok fennakadnak és felgyülemlenek. Úgy érvelnek, hogy ezeket a szerveket időről időre ki kell tisztítani, ahogy egy elkoszolódott törlőrongyot kimosunk, vagy ahogy kicseréljük az autónkban a légszűrőt. Azonban a máj és a vese igazából egyáltalán nem így működik. A máj kémiai reakciók sorozatán keresztül a mérgező anyagokat olyanokká alakítja, amelyek aztán az epével vagy a veséken keresztül békésen távozhatnak a szervezetből. A máj tehát öntisztító: semmi szüksége pucolásra, mivel – hacsak valaki nem szenved orvosilag igazolt májbetegségben – a méreganyagok nem gyűlnek fel benne, és rendszerint gond nélkül üzemel egész életünkön át. A vese a vizeletbe választja ki a salakanyagokat, amelyek máskülönben a vérben maradnának. Bárki, aki arra hivatkozik, hogy akár a máj, akár a vese rendszeres „tisztogatásra” szorul, az nem rendelkezik a legalapvetőbb ismeretekkel sem az emberi élettan, anyagcsere és toxikológia terén."

[link]

10109. Sweet Harmony (válaszként erre: 10104. - Ade2e414b4)
2017. jan. 9. 09:49

Ó hagyjad már magadat...

Ha legalább próbáltad volna.Már mondtam Neked,hogy vitapartnernek ott a feltaláló,ha nem hozzá mész menj egy regenor estre,majd ott eligazitjátok egymást.

10108. Sweet Harmony (válaszként erre: 10106. - Jozef75)
2017. jan. 9. 09:45
Lehet inkább 5ml.re kellene csökkentened az adagod,míg nem rendeződik a problémád és utána fokozatosan emelni.A fokozatosságot én se tudtam egyből 15ml.vel kezdtem.
10107. jgaabor
2017. jan. 9. 09:34

- Fel foglak jelenteni. Nem EU-s.

- Mi a f...t akarsz?

- Ne tegezz!

- De tegezlek!

- De nem!

- De én téged tegezlek, te!

- Tönkre foglak tenni!

- Ahhoz te hülye vagy.

- De megpróbálom! Nem ismersz meg?

- Nem adod fel, mi?

- Nem!

- Nem helyi hülye vagy?

- De, helyi.

- Helyi?

- Helyi!

(Üvegtigris)

10106. Jozef75 (válaszként erre: 10101. - Sweet Harmony)
2017. jan. 9. 09:24
Köszi a tanácsokat. Több vizet fogok inni aztán meglátom hogyan tovább. Ja meg csökkentem a regenor adagomat 10 milire. Idáig 15 milit ittam. 76kg vagyok.
10105. orchidea02 (válaszként erre: 10091. - Kör0)
2017. jan. 9. 08:20

Szia KörO!

Nagyon megköszönném ha velem is megosztanád a sajtimitáló receptet :). Már én is vágyok egy kis sajtra de amit eddig olvastam, mindről azt írták, hogy lehetetlen megenni. Köszi :)

10104. ade2e414b4 (válaszként erre: 10101. - Sweet Harmony)
2017. jan. 8. 18:54

"A regenor folyamatosan tisztítja a szervezetet."

Ennek semmi valóságalapja nincs.

10103. Sweet Harmony (válaszként erre: 10069. - Namaste12)
2017. jan. 8. 18:29

Szia!

Nekem kötényhasam van,ahogy fogyott a zsír ,víz ,méreganyag a hasam egyre jobban lógni kezdett és a felkarom is lötyög.Hogy kinél milyen a bőr visszahúzódása egyéni kérdés.Anyukám 3 gyerek után is gyönyörű szakadásmentes hassal rendelkezik,sehol megereszkedve a bőre...na én nem ezt örököltem :(

Én nem gondolom,hogy neked a regenor ezen segíteni fog.

Az idő majd megválasztja fog - e feszesedni a bőröd!

10102. Sweet Harmony (válaszként erre: 10090. - Kör0)
2017. jan. 8. 18:21

Szia!:)3.napja iszom a csalánt pont a vízhajtás miatt de fogok venni bodzát meg akácvirágot ezek is hajtják a vizet.Iszom az útifű maghéjat is.

Ma ettem fagyos szalonnát hagymával reggelire.Vártam már mikor fagy ki a sós szalonna..na ezt se gondoltam volna,hogy ilyet fogok enni,hogy fogyjak.:)

Ma már teljesen az étrenden vagyok.Köszönöm a bíztatásod!:)

Sajnálom,hogy odalett az 5 hónapom...megrendeltem az új mérlegem a jövő héten már tudni fogom mennyi az annyi.

10101. Sweet Harmony (válaszként erre: 10096. - Jozef75)
2017. jan. 8. 18:14

Szia!Epeköved van,vagy csak a rengeteg zsirt nem bírja a szervezeted feldolgozni?A zsírbontáshoz a digest complexet ajánlatos szedni.Napi folyadékbevitel 2-3l de ez az étrend kívánja is a rengeteg vizet,ha nem megy igyál gyógyteát.Mennyi regenort iszol?Segíthet ,ha csökkented az adagot.A fejfájás nálam nagyon sokáig fenn állt,gondolom a méreganyag,mert a vízfogyasztása nálam 3-4l is ,én már tudatosan szomjaztatom magam.

A regenor folyamatosan tisztítja a szervezetet.

10100. gabika69 (válaszként erre: 10098. - Gabriella 117)
2017. jan. 8. 18:14

Köszönöm a bátorító szavakat és a biztatást,elfogadom tanácsod és türelmes leszek.

A víz nem annyira probléma,azt sokat iszok,inkább a zsírral van a gond azt nem igazan szeretem.

10099. ade2e414b4 (válaszként erre: 10096. - Jozef75)
2017. jan. 8. 16:52

Üdv, Szerintem a napi folyadékbeviteled mindenképp növeld. Minimum 2L de inkább több víz fogyasztása javasolt/nap. Nem mondom, hogy önmagában ez felelős a panaszaidért, de pl. a fejfájásnak az egyik tipikus okozója.

(Ha napi 3L vizet írtál nem 1,3-at akkor tárgytalan. Esetleg helytelen táplálkozás/stressz/allergia lehet a ludas)

10098. Gabriella 117 (válaszként erre: 10082. - Gabika69)
2017. jan. 8. 14:46
Ne add fel vannak idöszakok amikor leáll a fogyás én azt vettem észre amikor fogyo hold van akkor mennek a kilok ,szinte minden reggel mérlegre allok es nekem is van hogy akár 2 hétig is ugyan azt mutassa a mérleg.
10097. Gabriella 117 (válaszként erre: 10095. - Gabika69)
2017. jan. 8. 14:35
Naponta 3 szor eszek odafigyelek a zsirbevitelre es a vizre ha nem iszom elég vizet nekem is fáj a fejem,es minden nap meg eszek egy fehér grapefruitot ,es az utolso étkezés este 6 körül van utanna nem eszem.
10096. Jozef75
2017. jan. 8. 13:03
Sziasztok. 3 hónapja regenorozok. Egy hónapja fej és gyomorfájás gyötör. És még epe is jön fel. Sajnos ezért nem tudok enni,és így a regenort sem fogyaszthatom. Tanácstalan vagyok. Napi1,3 liter vizet iszok,és van hogy csak kétszer tudok enni. Ha tudtok segítsetek mert szeretném folytatni a kúrát. Minden jótanácsot megköszönök.
10095. gabika69 (válaszként erre: 10089. - Gabriella 117)
2017. jan. 8. 12:07
szia,hogyan csinálod?,vagy én mit nem csinálok jól.
10094. Kör0
2017. jan. 7. 22:13
Ja - most olvasom, hogy kihagytam - a nagy fej hagymához a halbelsőségeket is beleteszem az alaplébe :) - de szerintem ez sejthető volt :)
10093. Kör0
2017. jan. 7. 22:11

Mai kotyvasztásom :) Halgombóc leves - az ünnepekről maradt egy kevés hal a fagyóban :)

+nekem horgásznak a fiúk, így halbelsőség is bőven akadt :)

Legalább 30 dkg halbelsőség, 30 dkg hal (lehetőleg szálka mentes) ponty, amur, busa, de lehet afrikai harcsából is :) - 3 kis tojás nagyságú hagyma, 1 nagyobb fej hagyma 2 szál répa, 1 szál fehér répa, kis zeller gyökér zölddel (eredetileg angol zeller, de lehet, hogy amit én vettem újzellert angolul szólalt volna meg :P szerintem ezzel is nagyon jó volt :) gyömbér, szerecsendió, babérlevél, só, bors, rizstejpor, keményítő (ki mit használ, tápióka, kukorica, stb.) 2-3 egész tojás.

A nagy fej hagymával pörköltes halászlé alapot készítek, főzöm kb. 15 percet, botmixezem, kis vízzel hűtöm, felengedem vízzel, hogy olyan krémleves szerű legyen, de nem olyan sűrű mint a krémleves. Lassú tűzön felforralom. A 15 perces időszak alatt a halhúst ledarálom, só, bors, gyömbér és (vagy) szerecsendió, házi szárított őrölt zöldség keverék, 2-3 tojás, kukorica dara - ezt hagyom állni amíg az alaplét behabarom, majd felforr, az kb. 25 perc. Amíg felforr az alaplé a zöldségeket megpucolom, nagyobb darabokra vágom, és zsíron megpirítom annyira, hogy pörzs anyag keletkezzen rajtuk - a kis fej hagymákat csak félbe vágom, és lapos felüket pirítom meg - felforr a habart alaplé, már lehet belerakni a pirított zöldségeket, újra felforr, lehet a halgombócokat beletenni, a zeller szárral, és zölddel együtt, majd 1 citrom levével készre forralni - végső felforrás után kb. 5 perc múlva már zárom alatta a tüzet, a zöldség aldente egy kicsit. Kockázott pirítóssal ettem, amire csorgattam egy kis zsírt :) így egy fogásos ebéd lett :), a férjem koppintotta, és azt mondta pirítóssal még finomabb :) Jó étvágyat!

10092. Kör0 (válaszként erre: 10088. - Darkangel69)
2017. jan. 7. 21:49

Hali! Szénhidráttal nem foglalkozom, lehet, hogy kellene, mert akkor gyorsabb lenne a fogyás is.De képtelen vagyok megtenni, időm sincs rá, hogy számolgassak, meg a nagyon alacsony szénhidráttal nem bírnám a tempómat se - ráadásul vezetek is, tehát nem igazán kellene egy idegbeteg tyúk a mostani pancser úri-vezetőkhöz (aprítanám őket a levesbe szerintem :) Persze, azért nem kg-számra eszem a rizst, meg a kenyeret, de ha megkívánom, akkor 3-4 szelet pirítóst is megeszek a rozskenyérből (nincs egy tenyérnyi sem egy szelet). Viszont nálam van amikor nincs affinitásom enni egész nap - volt amikor egy egész napot kihagytam, mert...- ilyenkor csak pár szem töpörtyűt bekaptam, meg vettem kukorica "lepény" vagy mi a fene azt ropogtattam el hozzá 1-1 tallért (Fine Corn Patties a neve, 1 tallérban kb. 35-40 kcal van) Rizzsel is szintén így vagyok...A kúra elején, az első 3-4 hónapig szigorúan betartottam a diétát, de szénhidrátot akkor sem számolgattam - viszont idővel egyre kevesebbet, és kevesebbet kívántam - éhes sem voltam, meg valahogy semmit nem is akartam enni. (édesszájú meg h'Istennek nem vagyok) Sokszor csak salátalevélbe csomagoltam zöldségekkel a sült husit+zsír, ehhez meg nem is ettem pirítóst, vagy rizst, csak így natúr. :)

Regenoros Szép Napot Neked :)

10091. Kör0 (válaszként erre: 10084. - Asparagus)
2017. jan. 7. 21:34

:) Nem is kell titkolni :) mi meg már úgy is megadtuk Neked a gyémánt fokozatot :) ...

Sajt imitáló receptedet koppintottam :) bevált, nagyon finom lett - egy kis kénes sóval tuningoltam (fekete sóként van forgalomban) így teljesen olyan volt, mintha valami márkás sajt keverék lett volna :)

Hajrá Nekünk :) Új év, új energia, új lendület :)

10090. Kör0 (válaszként erre: 10085. - Sweet Harmony)
2017. jan. 7. 21:30
Sziamia:) Szorítok azért Neked, hogy beinduljon:( ez tényleg elkeserítő lehet - ne add fel!!! De meggyógyultatok?... A vízkötés most nálam is megvan - időjárás függő, és stressz is persze - holnaptól én is csalán tea kúrára fogom magam - vízhajtó, és vértisztító, ugyanakkor magas vastartalma van - amúgy is bacis időszak jön :) Ha gondolod, próbáld ki, hátha nálad is beválik. Naponta kb. 1-1,5 litert megiszogatok, natúr minden nélkül, másnapra elindítja a víztöbbletet kifelé - egy hétig iszom, aztán pár nap szünet, aztán megint 1 hét. Kitartás :) Szurkolok Neked :) Regenoros Szép Napot Neked :)
2017. jan. 7. 18:39
3 honapja iszom a reg-enort es Nekem 9,5 kg sikerült fogynom az elsö honapba több ment utána lassabban, még nem adom fel ,még 25 kg szeretnék fogyni de azt hiszem nem elég a 6 honap aki több kilotol szeretne megszabadulni.
10088. darkangel69 (válaszként erre: 10078. - Kör0)
2017. jan. 7. 16:33
A szénhidrátot mennyire csökkentetted le? Rizset, kenyeret, milyet és mennyit eszel napi szinten?
10087. darkangel69 (válaszként erre: 10086. - Sweet Harmony)
2017. jan. 7. 16:28
Nagyüzemben is van ahol raknak hozzá, mert van itthon egy mangalica zsírom, és azt olvasom a dobozán, hogy nyomokban tej származékot tartalmaz. Akkor azt már nem ehetem?
10086. Sweet Harmony (válaszként erre: 10080. - Darkangel69)
2017. jan. 7. 15:30
Mi soha nem teszünk tejet a tepertőhöz .Most sütöttem ki, 15l zsír lett.
❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook