Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Nagyon köszönöm a gyors választ.. Ő 125-ről indult, és most 120 kg..
Mondtam is neki, hogy majd beindul újra... csak most a szervezete újratervez.. :)
Még 20 kg-tól szeretne megszabadulni.. legalább..
Jó reggelt! A férjem és én, január 3-án kezdtük a Regenort... Ő két hét alatt fogyott 5 kg-ot, én kb. 2-t.. Mondjuk neki nagy súlya van..
Azt olvastam, hogy ahogy megindul a fogyás, utána valamivel leáll, majd újra indul. Nektek is megállt? És mikor indult újra? Hetek telnek el? Mert eddig minden reggel ráállt a mérlegre, és kevesebbet mutatott. Két napja viszont nem mozdul.. Nem akarom, hogy elveszítse a lelkesedését,... mondtam neki, hogy ez természetes.. csak mit mondjak neki, mikor indul meg megint? :)
Hmmm...tisztogatas volt?
Csak tudnam, hogy én miert is lettem torolve...
Nézzétek meg a Tv 2 mokka műsorát! Az elfogyasztott zsírból nem lesz testzsír - szögezte le Schobert Norbi, miközben libamájat készített a Mokka konyhájában. Kijelentette: ha fogyni akarunk rostokat, fehérjét és növény, valamint állati zsírokat együnk, vagyis májat, töpörtyűt és csülköt együnk.
S mi a Regenoros étrend alapja?!
Tényleg, ez a projekt halad, beszéltél már Szigfriddel? Mert amilyen lelkesedéssel érdeklődsz a téma iránt, egy face-to-face beszélgetés, teljesen logikus lépés kellene hogy legyen.
Egyébként azt senki nem állította, hogy az aminosavak tisztítanak. A lötty és a zsír a fokozott epetermelést/ürülést szolgálják és az epesav végzi a lényegi munkát. Ez abszolút egyértelműen van kommunikálva.
Sziasztok!
Január elején vásárol bontatlan csomagolásban 2 db Regenor-t tovább szeretnék adni. Ha valakit érdekel keressen privát, hogy a részleteket meg tudjuk beszélni. Köszönöm.
No, most tényleg jól fogalmaztál, és ez az, ami engem például megfogott, hogy egy u.n. hétköznapi reflexológus nem nyugszik bele abba, hogy egyik páciens adja a másiknak a kilincset és így telik el napra nap, hanem elkezdett motoszkálni a fejében, hogy a sokadik, első látszatra megmagyarázhatatlan betegség hogyan, mitől alakulhatott ki? Nem egyik napról a másikra jött rá a megoldásra, hanem mint a kis mozaikokat, úgy rakta össze a módszerét. Engem sem zavar egyáltalán, ha nem tudományos alapon magyarázza el, hanem úgy, hogy még a kis falumban is megértsék, így hiteles, ettől fogadjuk el, hiszen egy közülünk! Viszont az sem mellékes körülmény, hogy nem csinált abból hiúsági kérdést, hogy tanult tudós embereket vett maga köré, akik biztosították, hogy a módszer hatásos és működőképes.
Másképpen nem tartana ott, ahol.
Lehet fanyalogni, kritizálni, de lehet utána csinálni is! Hajrá!
Szigfrid nem egy tanult tudós ember, ez kétségtelen. Én is utaltam rá korábban, hogy szerintem is lenne mit csiszolni a kommunikációs képességein.
Hogy az egész módszer alapötlete mennyire "vak tyúk is talál szemet" alapon történt, avagy mennyire tudatos esszenciája a sokéves természetgyógyászi múltjának, az érdekes kérdés lehet, számomra eléggé indifferens.
Az a (fél)hivatalos kommunikáció része, hogy a pontos körüményeket (pl. erjesztett ételek is tiltottak, növényi zsírok gátolják a folyamatot, stb.) magán kísérletezte ki. Emiatt változnak a szabályok, ahogy ő maga is újabb tapasztalatokkal gazdagodik.
Az nekem elég jó kiindulási alap, hogy régen, amikor szalonnát ettek kolbásszal és zsírral sütöttek, főztek, se betegesek se elhízottak nem voltak a parasztemberek. A többit meg tapasztaltam én magam is, immár magamon.
De ahogy már korábban is írtam: nem lennék boldogabb egy olyan regenortól (és ez alatt nem csak a lötyit értem, hanem a javasolt étrendet, időtartamot, stb.) aminek minden elméleti háttérmorzsája támadhatatlan lenne mainstrem orvostudományi nézőpontból, de valamiért nem oldotta volna meg a problémáimat.
Ehelyett sokkal jobb ez a 'tudománytalan' kúra, ami viszont hozta, amit ígértek.
Igen, azóta is így kezdem a napot: éhgyomorra 10ml regenor, utána regenoros reggeli 1 szelet pirítóssal.
Figyelek azért - főleg hét közben - hogy a többi étkezés során ne szaladjon el a kalória, meg, hogy lehetőleg minőségiek legyenek a szénhidrátok. Ebéd után fél kocka 85%-os étcsoki becsusszan a kávé mellé, vagy ha vmelyik kollgéanő sütött valamit és hoz belőle, akkor azt megkóstolom, de nem semmiképp sem zabálok.
A hétvégéket lazábbra veszem, de akkor meg arra próbálok figyelni, hogy ha relatíve nagy minőségű szénhidrátot viszek be, akkor előtte, vagy utána lehetőleg legyen valami sport.
Nem tűnik így vészesnek a súlytartás egy kis odafigyeléssel, de ha kedvemre elkezdenék úgy zabálni, mint a kúra előtt, nyilvánvalóan visszahíznék.
Nincsenek kétségeim, én teljesen biztos vagyok a dolgomban, de ha gondolod, hívd fel Te is.
Tény, hogy én csak a savanyú káposztát kérdeztem, nem tértem ki rá, hogy nyersen vagy főzve, mert nem emiatt hívtam, de ha már vonalban volt, erre is rákérdeztem.
A kúra az alatt a 4 év alatt is sokat változott, amióta én találkoztam vele.
Ezért kell mindig az aktuális információkat figyelni.
Akkor még szó sem volt a gránátalmáról, azóta kis mennyiségben megengedett.
Megjegyzem, több, mint 10 éves felvétel, mert ma már jóval túl van a 70-en és semmivel sem nem néz ki öregebbnek mint akkor.
Köszönöm a videót :)
Már írtam, hogy rengeteg az ellentmondás az étkezéssel kapcsolatban. Ezért én eléggé beleástam magam a témába.a videó 8. percétől mondja Szabó Szigfrid:"Hordós káposztát nyersen nem, de főzve igen".
Ez volt a hozzászólásom/ az egyik/ a témával kapcsolatban.6878.hsz.2016.03.11-én.
Csak, hogy ne maradjon kétséged!
Szép napot mindenkinek, főleg Neked!
Úgy tűnik én is az okostojások táborába tartozom.A regenorozásról már csak múlt időben beszélhetek, de folyamatosan olvasom a fórumot. Hónapokkal ezelőtt én is feldobtam a savanyított káposzta témáját.Szabad, vagy nem szabad enni? Mivel én szeretek tájékozódni és csak azután mondok véleményt és a memóriám sem hagyott még eddig cserben, bizonyítékot is találtam. Ugye, az internet nem felejt Szigfriddel ellentétben. Csatoltam egy videót amelyben a fentnevezett feltaláló saját szájából hangzott el, hogy főzve lehet enni a savanyított káposztát.
Hogy idézzelek: ennyi!!!
Sziasztok!
Facén rengeteg okos tojás van, és annyi baromságot írnak, hogy az hihetetlen!
Meguntam az összevissza félretájékoztatást és az előbb felhívtam a Szigfridet!
Ő olyat sose mondott, hogy engedélyezné a savanyított káposztát!
Citrommal is remekül el lehet készíteni édes káposztából azokat az ételeket, amelyekhez savanyú káposzta kellene.
Ennyi!
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása