Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

❮❮ ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... ❯❯
10235. orchidea41
2017. jan. 18. 18:29
Regenoros dinsztelt káposztát csináltam!Édesítő és citrom.Imádtam
10234. gaboka1
2017. jan. 18. 17:48
gondolta\m benezek regen jartam itt de ugy latom inkabb mar csak a negativ hozzszolasok mennek az okoskodasok. ez a forum meg az elejen nagyon jo kis forum volt itt beszeltuk meg a kerdeseket hogy mikor mit ehetunk ki mennyiot folgyott es ki nem fogoytt es persze rengeteg jotanacsot kaptam itt az oldalon. amit koszonok. most elolvastam kb 20 bejegyzest es mindd tamadja Szigfridet tamadja a Regenort. senkinek nem kotelezo senki nem egyforma . Ami nekem segit nem biztos hogy neked jo de azert enm hordom le a sargafoldog. szoval kedves Forum tarsak inakbb csak azt irjkatk ide ami pozotiv erot ad amivel segitsuk egymast nem lehuzzuk egymast.. hisz mindd azert kezdtuk el szedni, inni , mert valahol hiszunk benne . es ha hiszunk benne akkor segiteni is fog....
10233. Gabriella 117 (válaszként erre: 10232. - Felícia34)
2017. jan. 18. 13:05
Nagyon szivesen,az elsö honapba nekem is 5 kg ment utána havonta csak 2kg megy le,Én még 25 kg -tol szeretnék megszabadulni,további szép napot.
10232. Felícia34 (válaszként erre: 10231. - Gabriella 117)
2017. jan. 18. 12:10

Nagyon köszönöm a gyors választ.. Ő 125-ről indult, és most 120 kg..

Mondtam is neki, hogy majd beindul újra... csak most a szervezete újratervez.. :)

Még 20 kg-tól szeretne megszabadulni.. legalább..

10231. Gabriella 117 (válaszként erre: 10230. - Felícia34)
2017. jan. 18. 11:27
Én oktober 7-én kezdtem a fogyokurát 117 kg voltam ,mostanra minusz 11 kg járok ,az ünnepek után ket hétig le állt a fogyás és most a mérleg megmozdult három nap alatt minusz egy kg ,nem kell feladni mert néha hetekre meg áll de utána csak megy tovább,reg-enoros szép napokat.
10230. Felícia34
2017. jan. 18. 09:32

Jó reggelt! A férjem és én, január 3-án kezdtük a Regenort... Ő két hét alatt fogyott 5 kg-ot, én kb. 2-t.. Mondjuk neki nagy súlya van..

Azt olvastam, hogy ahogy megindul a fogyás, utána valamivel leáll, majd újra indul. Nektek is megállt? És mikor indult újra? Hetek telnek el? Mert eddig minden reggel ráállt a mérlegre, és kevesebbet mutatott. Két napja viszont nem mozdul.. Nem akarom, hogy elveszítse a lelkesedését,... mondtam neki, hogy ez természetes.. csak mit mondjak neki, mikor indul meg megint? :)

10229. orchidea41
2017. jan. 17. 23:57
Most olvasom a regenoros étlapozót.A receptek között olvastam durum tésztát,virslit, tejet,szójaszószt.Mi a helyzet ezekkel?Mondjátok el a véleményetek!Köszi!
10228. orchidea41 (válaszként erre: 10226. - Asparagus)
2017. jan. 17. 22:23
Köszi!Akkor mindegy hogy iszom!
10227. Nitta75
2017. jan. 17. 20:42

Hmmm...tisztogatas volt?

Csak tudnam, hogy én miert is lettem torolve...

10226. asparagus (válaszként erre: 10216. - Orchidea41)
2017. jan. 17. 20:34
Én nem vettem észre semmi különbséget.
10225. ironizáló (válaszként erre: 10221. - A.tuni)
2017. jan. 17. 14:58
De ki az a Sorbi Norbi, akinek ezt elhiszi valaki? Ugye csak viccelsz, amikor őt hozod példának? Mégis mi lesz a többletként bevitt zsírból?
10224. Kör0 (válaszként erre: 10221. - A.tuni)
2017. jan. 17. 14:21
A felesége - azt hiszem Réka?- karácsonykor kocsonyát főzött - csülök, köröm, és minden eredeti hozzávalóval :) Fejlődik, csak nem beszél róla...
10223. Kör0 (válaszként erre: 10220. - Jgaabor)
2017. jan. 17. 14:15
Nem tudtad? A jó házi húsleves, gyógyír a "macskajajtól" kezdve, a gyomorhurutig, és influenzától törött lábújhegyig :) Egyszóval, az emberi testben fellelhető bármilyen bajra :) A családomban mindenki ezt kéri, ha valami baja van - 24 órás húslevest :)...
10222. Kör0
2017. jan. 17. 14:11
Tyúkhúslevest főzi :P Hogy a fejére borítva, hátha megjön az ami már rég elment nála :P...
10221. A.tuni
2017. jan. 17. 11:09

Nézzétek meg a Tv 2 mokka műsorát! Az elfogyasztott zsírból nem lesz testzsír - szögezte le Schobert Norbi, miközben libamájat készített a Mokka konyhájában. Kijelentette: ha fogyni akarunk rostokat, fehérjét és növény, valamint állati zsírokat együnk, vagyis májat, töpörtyűt és csülköt együnk.

S mi a Regenoros étrend alapja?!

10220. jgaabor (válaszként erre: 10219. - Kör0)
2017. jan. 17. 10:32
Miért, gyógyít? :)
10219. Kör0 (válaszként erre: 10218. - Jgaabor)
2017. jan. 17. 10:22
...Sem az Egyetemes Egységtudathoz, sem a Morfogenetikus mezőig nem jutott el, nemhogy Szigfridhez ...méghogy honnan jött a teória, logikus levezetéssel - magyarázza el valaki,hogy miért gyógyít a házi tyúkhúsleves? De logikusan ám!! azzzéé, vazzze, CSAK!! Ennyire egyszerű!!! :)
10218. jgaabor
2017. jan. 17. 09:29

Tényleg, ez a projekt halad, beszéltél már Szigfriddel? Mert amilyen lelkesedéssel érdeklődsz a téma iránt, egy face-to-face beszélgetés, teljesen logikus lépés kellene hogy legyen.

Egyébként azt senki nem állította, hogy az aminosavak tisztítanak. A lötty és a zsír a fokozott epetermelést/ürülést szolgálják és az epesav végzi a lényegi munkát. Ez abszolút egyértelműen van kommunikálva.

10217. Pötyi
2017. jan. 17. 08:06

Sziasztok!

Január elején vásárol bontatlan csomagolásban 2 db Regenor-t tovább szeretnék adni. Ha valakit érdekel keressen privát, hogy a részleteket meg tudjuk beszélni. Köszönöm.

10216. orchidea41
2017. jan. 16. 21:23
Mi lesz a különbség ha éhgyomorra iszod vagy ha reggeli után?
10215. asparagus (válaszként erre: 10214. - Jgaabor)
2017. jan. 16. 16:05

No, most tényleg jól fogalmaztál, és ez az, ami engem például megfogott, hogy egy u.n. hétköznapi reflexológus nem nyugszik bele abba, hogy egyik páciens adja a másiknak a kilincset és így telik el napra nap, hanem elkezdett motoszkálni a fejében, hogy a sokadik, első látszatra megmagyarázhatatlan betegség hogyan, mitől alakulhatott ki? Nem egyik napról a másikra jött rá a megoldásra, hanem mint a kis mozaikokat, úgy rakta össze a módszerét. Engem sem zavar egyáltalán, ha nem tudományos alapon magyarázza el, hanem úgy, hogy még a kis falumban is megértsék, így hiteles, ettől fogadjuk el, hiszen egy közülünk! Viszont az sem mellékes körülmény, hogy nem csinált abból hiúsági kérdést, hogy tanult tudós embereket vett maga köré, akik biztosították, hogy a módszer hatásos és működőképes.

Másképpen nem tartana ott, ahol.

Lehet fanyalogni, kritizálni, de lehet utána csinálni is! Hajrá!

10214. jgaabor (válaszként erre: 10188. - Andika751)
2017. jan. 16. 15:25

Szigfrid nem egy tanult tudós ember, ez kétségtelen. Én is utaltam rá korábban, hogy szerintem is lenne mit csiszolni a kommunikációs képességein.

Hogy az egész módszer alapötlete mennyire "vak tyúk is talál szemet" alapon történt, avagy mennyire tudatos esszenciája a sokéves természetgyógyászi múltjának, az érdekes kérdés lehet, számomra eléggé indifferens.

Az a (fél)hivatalos kommunikáció része, hogy a pontos körüményeket (pl. erjesztett ételek is tiltottak, növényi zsírok gátolják a folyamatot, stb.) magán kísérletezte ki. Emiatt változnak a szabályok, ahogy ő maga is újabb tapasztalatokkal gazdagodik.

Az nekem elég jó kiindulási alap, hogy régen, amikor szalonnát ettek kolbásszal és zsírral sütöttek, főztek, se betegesek se elhízottak nem voltak a parasztemberek. A többit meg tapasztaltam én magam is, immár magamon.

De ahogy már korábban is írtam: nem lennék boldogabb egy olyan regenortól (és ez alatt nem csak a lötyit értem, hanem a javasolt étrendet, időtartamot, stb.) aminek minden elméleti háttérmorzsája támadhatatlan lenne mainstrem orvostudományi nézőpontból, de valamiért nem oldotta volna meg a problémáimat.

Ehelyett sokkal jobb ez a 'tudománytalan' kúra, ami viszont hozta, amit ígértek.

10213. jgaabor (válaszként erre: 10200. - Tengerkek2)
2017. jan. 16. 12:56

Igen, azóta is így kezdem a napot: éhgyomorra 10ml regenor, utána regenoros reggeli 1 szelet pirítóssal.

Figyelek azért - főleg hét közben - hogy a többi étkezés során ne szaladjon el a kalória, meg, hogy lehetőleg minőségiek legyenek a szénhidrátok. Ebéd után fél kocka 85%-os étcsoki becsusszan a kávé mellé, vagy ha vmelyik kollgéanő sütött valamit és hoz belőle, akkor azt megkóstolom, de nem semmiképp sem zabálok.

A hétvégéket lazábbra veszem, de akkor meg arra próbálok figyelni, hogy ha relatíve nagy minőségű szénhidrátot viszek be, akkor előtte, vagy utána lehetőleg legyen valami sport.

Nem tűnik így vészesnek a súlytartás egy kis odafigyeléssel, de ha kedvemre elkezdenék úgy zabálni, mint a kúra előtt, nyilvánvalóan visszahíznék.

10212. orchidea41 (válaszként erre: 10202. - Kör0)
2017. jan. 16. 12:39
Köszönöm!Jól gondoltam hogy csak édesből!!!
10211. asparagus (válaszként erre: 10210. - Táti_eszti)
2017. jan. 16. 11:09

Nincsenek kétségeim, én teljesen biztos vagyok a dolgomban, de ha gondolod, hívd fel Te is.

Tény, hogy én csak a savanyú káposztát kérdeztem, nem tértem ki rá, hogy nyersen vagy főzve, mert nem emiatt hívtam, de ha már vonalban volt, erre is rákérdeztem.

A kúra az alatt a 4 év alatt is sokat változott, amióta én találkoztam vele.

Ezért kell mindig az aktuális információkat figyelni.

Akkor még szó sem volt a gránátalmáról, azóta kis mennyiségben megengedett.

Megjegyzem, több, mint 10 éves felvétel, mert ma már jóval túl van a 70-en és semmivel sem nem néz ki öregebbnek mint akkor.

Köszönöm a videót :)

2017. jan. 16. 10:28

Már írtam, hogy rengeteg az ellentmondás az étkezéssel kapcsolatban. Ezért én eléggé beleástam magam a témába.a videó 8. percétől mondja Szabó Szigfrid:"Hordós káposztát nyersen nem, de főzve igen".

[link]

Ez volt a hozzászólásom/ az egyik/ a témával kapcsolatban.6878.hsz.2016.03.11-én.

Csak, hogy ne maradjon kétséged!

10209. asparagus (válaszként erre: 10208. - Táti_eszti)
2017. jan. 16. 09:23
Lemaradt a videó.
10208. táti_eszti (válaszként erre: 10207. - Asparagus)
2017. jan. 16. 08:50

Szép napot mindenkinek, főleg Neked!

Úgy tűnik én is az okostojások táborába tartozom.A regenorozásról már csak múlt időben beszélhetek, de folyamatosan olvasom a fórumot. Hónapokkal ezelőtt én is feldobtam a savanyított káposzta témáját.Szabad, vagy nem szabad enni? Mivel én szeretek tájékozódni és csak azután mondok véleményt és a memóriám sem hagyott még eddig cserben, bizonyítékot is találtam. Ugye, az internet nem felejt Szigfriddel ellentétben. Csatoltam egy videót amelyben a fentnevezett feltaláló saját szájából hangzott el, hogy főzve lehet enni a savanyított káposztát.

Hogy idézzelek: ennyi!!!

10207. asparagus (válaszként erre: 10202. - Kör0)
2017. jan. 16. 08:16

Sziasztok!

Facén rengeteg okos tojás van, és annyi baromságot írnak, hogy az hihetetlen!

Meguntam az összevissza félretájékoztatást és az előbb felhívtam a Szigfridet!

Ő olyat sose mondott, hogy engedélyezné a savanyított káposztát!

Citrommal is remekül el lehet készíteni édes káposztából azokat az ételeket, amelyekhez savanyú káposzta kellene.

Ennyi!

10206. Kör0 (válaszként erre: 10157. - Szuszy)
2017. jan. 16. 04:08
Sziamia :) Jó, hogy újra itt vagy :) Nekem csak kb. 2 hét kilengés volt - de olyan jólesett :) Regenoros Szép Napot Neked :)
❮❮ ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook