Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Csináltak, csak az senkit nem érdekelt egy nap után, úgyhogy visszajárnak ide a jó társaság kedvéért. :)
Nem próbálták, de saját, illetve rokoni élettapasztalatokra támaszkodva győzködik azokat, akik tapasztalják, hogy működik, hogy "hát de b@sszus, hát nem működhet!"
Ez így nekik valamiért jó.
Szeretném megkérdezni, hogy z étrendekben olvasom, hogy kenőmájast lehet enni. Ide tartozik a boltbn kapható Gyulai májas is? Illetve, amikor kezdtem a kúrát, azt mondták, hogy boltban kapható virslit és felvágottakat ne fogyasszak. A letöltött mintaétrend viszont ajánlja a májast, virslit, felvágottakat.
Előre is köszi,
:):):)
Működő étrend? Persze, ha nem eszel cukrot hónapokig, valószínű, hogy fogyni fogsz, és javul az egészségi állapotod.
Hűha micsoda felfedezés, fantasztikus találmány.
Van ezernyi "működő étrend", lehet vitatkozni, hogy kinek melyik szimpatikus.
De itt nem étrendet árulnak, hanem egy szép palackba csomagolt regenor címkével ellátott tejsavót, akkora kamu szöveggel mint a ház. "Megtisztítja a szervezetet, méregtelenít, segít a fogyásban" stb, ezért kell megvenned... Több komolyságot:)
A szponzor témát szerintem nem kell túlmisztifikálni, nekem például nem is volt szponzorom, a Szigfridtől rendeltem az első hónapra való REG-ENORt.
Nem is tudtam, hogy létezik a Biocom.
Itt, ebben a fórumban tanultam meg mindent - vissza lehet olvasni - és tökéletesen működött a módszer.
Itt olvastam azt is, hogy olcsóbban hozzá lehet jutni a REG-ENORhoz, addigra már teljesen képben voltam, amikor beregisztráltam a Biocomhoz. Más kérdés, hogy azóta több száz ember szponzora lettem, mert szükség volt a tapasztalataimra, a segítségemre, de én vagyok a példa, hogy aki veszi az időt és a fáradságot és utánanéz a szabályoknak, annak semmi szüksége szponzorra.
Ok, közelítsünk innen:
A Paleo is tele van ellentmondásokkal és önkényesnek tűnő tiltásokkal, mellesleg azt se ajánlja a mainstream dietetika. A ketogént még annyira se.
Ezekhez képest a regenor nagyon light-os és konzisztens szabályokkal rendelkezik. Még az 50-30-20%-os ajánlást (CH/zsír/fehérje) se rúgja fel. Csak annyit mond, hogy minden étkezésben legyen meg 20g zsír és, az állati eredetű legyen. A növényi eredetű zsírokat tiltja (többnyire amúgyis szintetizált formában elérhetőek), meg az erjedésre erősen hajlamos szénhidrátokat. Meg értelemszerűen a bármilyen formában eleve erjesztett dolgokat.
Ez nekem nem tűnik szedett-vedettebb logikának, mint a paleo, amelyik engedi a vajat, kemény sajtokat, olivaolajat, de tiltja a paradicsomot, paprikát, lencsét, rizst.
A regenor italról meg nem állít mást, mint hogy fokozza az epe termelődését. Elolvasva, hogy mi van benne, én ezt nem tartom elképzelhetetlennek. De hangsúlyozza, hogy valószínűleg anélkül is működik az étrend - messziről látható, hogy az egésznek a kulcsa a kaja összeállításában van.
Azt még csúcstrollunk, LT is elismerte (10378), hogy a regenor étrend egy működő diétának mondható.
És igen, az MLM üzletek mindegyike bűzlős nekem is. Ehhez hozzájön a Magyarországon tipikus sajnálatos mentalitás - és kész is van a felelőtlen szponzor, aki nem hívja fel a figyelmet a kúra alatt szükséges vitaminpótlásra. Nekem szerencsém volt, és hangsúlyozták, hogy fontos.
Aki persze csak kacsazsíros pirítóson él és nem visz be mellé elegendő rostot, zöldséget, engedélyezett gyümölcsöt, egyéb módon pótolt vitamint, annak könnyen lehet, hogy hullik a haja, meg borul a bélrendszere pár hónap után.
De ha írni-olvasni tudó ember belekezd egy ilyen diétába (=kvázi egészségtudatos lépést tesz) és nem olvas utána a neten a dolgoknak, az tulajdonképpen eléggé meghökkentő önmagában. Tehát a trehány szponzorra se lehet rákenni mindent, úgy gondolom.
Nem, csak nem értem, mit keresel itt? Nem próbáltad, nem is szeretnéd, tapasztalatod nincs, nem is érdekel, ketogénezni fogsz, miért szánsz időt ránk?
Persze tőlem elférsz, csak kérdem?
Nézd, különbözőek vagyunk.
Én jobban szeretek az élet dolgairól magam meggyőződni, kevéssé bízok abban, amit 'kikövetkeztetek', vagy ha esetleg én csődöt mondtam, akkor a - remélhetőleg elfogulatlan és hozzáértő - ismerőseim véleményére támaszkodni az adott dologról. Ha egyszer van lehetőségem kipróbálni, érted?
A fórum nagyágyúihoz így se érsz fel, mert ők a "természetesen sose próbáltam és nem is fogom" szólamhoz még hozzáteszik a "sose volt szükségem még csak hasonló dologra se" refrént is. Az az igazán menő egy tapasztalatokról szóló fórumon. :)
Ezzel szemben viszont Te rögeszmésen próbálsz valahogy lefogyni. A regenor kúra slusszpoénként ráadásul nem is fogyókúra - én se abból a célból kezdtem, bár ez persze mellékes információ.
Vagyis többszörösen rossz nyomon jársz, amikor ostorozod itt ezt a dolgot, amit nem próbáltál és zsigerből idegenkedsz tőle.
Szia!
Én is így látom, és egyetértek veled, úgy, hogy használtam több hónapig a terméket.
Nagy csalódás volt!
Értem.
:-DDD
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása