Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Rajta van a dobozon,1 evőkanál.
Én 2 hete vettem,azért mert lassult az anyagcserém.Azért csak ritkán,mert nem tudom szabad e szedni,bár minden szempontból megnéztem,de soha nem lehet tudni.
Ez van az egyik rohadt drága és agyon reklámozott béltisztító termékben .Az a jó benne, hogy nincs hascsikarásom tőle és nem robban fel a wc alattam.
Munkahely-kompatibilis termék. .
Találtam egy jó dolgot, a neve útifű maghéj.Kipróbáltam,garantált a wc látogatás,de semmi durva.
Leírása:
Fogyasztása ajánlott
- emésztési problémák (szorulás, hasmenés, puffadás) esetén
- kúra szerű alkalmazására az emésztőrendszer tisztításához
Megfelelő rost mennyiség fogyasztása biztosítja szervezetének a megfelelő kiválasztást, ami az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges, valamint biztosítja a szervezet számára az élelmiszerekben található minden fontos tápanyag felszívódását. Egy szennyezett, bedugult emésztőrendszer megakadályozhatja az emésztés megfelelő működését. A legtöbb ember csak kb. 15g rostot fogyaszt naponta, míg a megfelelő mennyiség több mint 25g lenne. A rostok segítik a salakanyagok gyors távozását is a szervezetből, ezáltal hozzájárulnak egy teljes értékű egészséghez.
Oldható rostanyag tökéletes forrása az útifű mag, amely vízből képes a saját tömegének a húszszorosát magába szívni. Ezáltal létrejön egy lágy zselé, ami elkezd felszívódni a béltraktusban. Ez segíti a toxikus anyagok eltávolítását, valamint segít megelőzni, hogy ezek az anyagok hosszú időt töltsenek a belekben.
Érzékeny belek esetén az útifű mag egy ideális forrása a rostoknak azok számára is, akik a búzára érzékenyek. Nyugtató hatással bír az érzékeny belekre, amit a búza rostjai alaposan kidörzsölhetnek. Az útifű maghéj teljesen természetes és biztonságos. A világon több millióan használják évről évre. A szervezet nem szívja fel, nem hat izgatóan rá, és nem okoz függőséget. Ezen okok következtében alkalmas a hosszú távú használatra.
Ha valaki beszél Sigfriddel kérdezzen rá mi a véleménye?
Én este,vacsi után 3 órával veszem be,3-4 naponta.
RIZSTEJ
1. Egy nagy, legalább 5 literes lábasban a kb fél kiló rizst annyi vízben, amennyi elllepi, feltesszük főni.
1 órán át főzzük, úgy, hogy közben időnként megkeverjük, hogy le ne ragadjon.
A vizet is folyamatosan pótolni kell alatta. Az egy óra végéig mindig annyi vizet öntsünk alá, amit a rizs felvesz.
2. Ha kész, kb 1-1,5 liter vizet keverünk hozzá, és botmikxerrel pürésítjük. Akkor jó, ha olyan az állaga, mint a nagyon híg (menzás) tejbegríznek.
3. Hagyjuk, amíg kihűl, különben a "fejés" nehezen fog menni.
4. Ha kihűlt, fogunk egy kb 5 literes tálat.
A kulimászt egy adagonként belepakoljuk valamilyen nagyon laza szövésű kendőbe. (Nekem ilyen nem vol, így még nem használt nejlon térdzoknit áldoztam be az ügy érdekében).
5. Most jön a móka: a kendőn át kipaszírozzuk a rizspépet a lavórba.
6. Ebből a mennyiségből kb 4 liter joghurt sűrűségű rizstej lesz.
Összefőzheted kókusz reszelékkel, édesítheted steviával, vagy vanília rudat is tehetsz bele stb. Hígítható. Édesség pótléknak nagyon finom. Van aki tejszín helyett használja. A legolcsóbb rizs is megfelelő. Én ezt ittam eleinte,de mostmár simán megiszom a kávét magában.
Igen, külön is lehet kapni krémet.
A masszázs ára négyezer forint.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Szabó úrnál külön is lehet kapni a ránckrémet? Mennyi nála egy masszázs? Előre is köszönöm: ringo
Szia Strigis!
Két üveggel fogyott el szeptember 24-e óta. Eddig csak jó tapasztalataim voltak, de én még csak 3 kilót tudtam fogyni. Igaz, nekem alul működik a pajzsmirigyem, úgyhogy ezt is nagyon értékelem. Másrészt pedig már a nyáron - más módszerrel - is fogytam 12 kilót.
Most délutánra már jobban vagyok és úgy érzem, hogy - talán - most következik nálam az igazi gyógyulás és olvadhatnak a kilók!
Neked gratulálok, ez nagyszerű!!!!
Szia!Nagyon érdekes amit írtál!Te mióta szeded?
Én kb 8 hete, 9 kg ment le,most belassult a fogyás egy kicsit.Én ilyet nem tapasztaltam.
Sziasztok!
Leírom az utóbbi napok tapasztalatát, hátha más is kerül hasonló helyzetbe.
Szóval, a múlt héten csütörtökön vettem be az utolsó adag reg-enort, mert elfogyott és nem volt időm átmenni Budaörsre.
Péntek óta erős hasmenésem, hányingerem van és egyszer hánytam is úgy, hogy álmomból ébredtem arra, hogy marja valami a torkom.
Délutánra már mindig jobban voltam egy kicsit, de ez a néhány nap legyengített. A mai reggel sem kezdődött másképp, ezért felhívtam Szabó Urat. Azt mondta, hogy beindult az epetermelés és a méregtelenítés. Ilyenkor csökkenteni kell a zsírbevitelt egy kicsit, tehát nem kell pluszban zsírt bevinni, csak amennyit az ételekkel beviszek és folytassam a kúrát.
Feltuningoltam magam a romjaimból és mostanra el tudtam indulni, voltam Budaörsön. Be tudtam menni hozzá masszázsra is, nagyon jó volt. Nem talált semmi különöset, csak azokat a dolgokat, amikről eddig is tudtam. Megvettem 6 doboz folyadékot és járt hozzá egy ajándék krém is.
Megkérdeztem, hogy ettől elmúlnak-e a ráncaim. Azt mondta, hogy jó arckrém, de a ráncaim a vér megfelelő összetételétől fognak elmúlni, nézzem meg az arcát.
Hááát, az utóbbi húsz évben tényleg semmit nem öregedett.
Most várom a fejleményeket és a jobbulást. Majd leírom a további tapasztalataimat is!
Jó egészséget Mindenkinek!
Sziasztok!
Csak gyors beköszönök nektek!
Szerintem lehet a tk lisztet enni. Nekem nem zavar be a fogyásba.
A mai kis burgonya viszont lehet, mert fáj egy kicsit a gyomrom.
Ez nagyon jó, mert én is hasonlót készülök főzni.
Nálunk lucskos káposztának nevezték ezt az ételt és készült libából és kacsából is:
Pörkölt alap bármilyen hússal,
(a mi esetünkben lehet szalonna kisütésével kezdeni, mert csak finomabb lesz tőle)
melyhez rakunk köménymagot.
Amikor félig már megfőtt,
hozzáadjuk a csíkokra vágott édes káposztát,
sózzuk, borsozzuk és pároljuk.
Amikor a káposzta összeesett,
felöntjük vízzel és majdnem készre főzzük.
A végén hozzáadunk rizst,
citromlevet és lehet babérlevelet is.
Mennyei étel!
Nyáron tele rakom még
paradicsommal, paprikával,
borsikafűvel, de kaprosan is finom.
Jó étvágyat hozzá!
Sziasztok!
Találtam a régi szakácskönyvemben egy egyszerű receptet, ma estére meg is csináltam.
Káposztás rizs.
Hozzávalók: 50dkg káposzta, 20dkg rizs, 1 fej vöröshagyma, 1 nagy kanál zsír, 1 csapott e.k. ételízesítő, só, fél liter víz.
( +kömény, +kolbász )
A káposztát legyaluljuk, vagy apróra vágjuk, és besózva állni hagyjuk. A zsírban megfonnysztjuk az apróra vágott v.hagymát, beletesszük a kinyomkodott káposztát és szép aranysárgára pirítjuk. Belekeverjük a rizst, az ételízesítőt és felöntjük fél liter vízzel. Fedő alatt, kis lángon puhára pároljuk.
Nagyon finom étel, csak annyit variáltam rajta, hogy szeltem bele kb. 15 cm parasztkolbászt, és meghintettem köménymaggal, mielőtt felengedtem volna vízzel. Nagyon kiadós, laktató kaja, a zsírt sem sajnáltam belőle :) Jó étvágyat!
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy laktózérzékenyek miért nem fogyaszthatják? (A leírásnál olvastam)
Sziastok! Én most 3 napig nem tudtam tartani a kúrát :( Kiállításon voltunk a céggel, annyira nagy volt a pörgés, ettem, amit tudtam. Ebben a 3 napban nem is ittam inkább a regenort.
Holnaptól ismét visszaállok, szerintetek mennyi idő alatt kezd megint visszaállni a szervezetem a fogyásra?
Szerinted tönkölylisztet ehetünk?
Szerintem csak rizslisztet vagy zabkorpát.
Recept: Most olvastam. Szerintem jó.
Hagymás cukkini tócsni
Hozzávalók:
40 dkg cukkinihez
1 tojás
30-35 dkg liszt (ez tk tönköly liszt nálunk))
1 fej hagyma (lilahagymával finomabb)
só
bors
kevés olaj a sütéshez (ezt zsírral helyettesítjük)
Elkészítés:
A cukkiniket meghámozzuk, lereszeljük, majd besózzuk, és állni hagyjuk. 20 perc elteltével kicsavarjuk, hozzáadjuk a tojást, az apróra vágott lilahagymát, sót, borsot és a lisztet.
Forró olajba kanállal lepénykéket szaggatunk, és pirosra sütjük.
Tegnap reggel 69,7-et mértem, ma reggel viszont már csak 68,8 lett. Úgy örültem neki. Gyorsan be is jegyeztem magamnak. Sok teát és vizet ittam.
Reggeli: pirítós paradicsommal
utána 2 rizses muffin.
Ebéd:zöldséges rizs 2 pulykamell hússal.
utána kicsit később kb 3 palacsinta.
Este már csak 1 palacsinta
És voltam step aerobikon. Utána már nem ettem, csak sokat ittam.
Szia!
Palacsinta: A mennyiségeket csak saccoltam magamnak 6-7 palacsinta lett.
3 tojás, tk tönkölyliszt, 2 ek olvasztott zsír, 2 ek xilit, víz, szóda. Mindenből annyit tettem, hogy megfelelő sűrűségű legyen. Ezt zsírozott palacsinta sütőben sütöttem. Elég volt csak az első előtt kicsit zsírozni a sütőt, utána nem kellett. Picit fura volt az íze, hogy nem volt benne tej, de ehető.
Kókuszos rizs: Megfőztem a rizst rendesen, picit több vízben, mert öntöttem hozzá ízlés szerint kókuszreszeléket (még fővés közben), pici xilitet vagy steviát. Megfőtt és utána botmixerrel pépesítettem. Elég jó íze lett. Lehet kakaóval, fahéjjal még ízesíteni.
Nekem frissen, melegen nem ízlett a palacsintában, de mikor kihűlt minden jó lett nagyon.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása