Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

2105. Tuncii
2012. dec. 16. 11:12

Sziasztok.

helló főszakács-cukrász asparagus.

Szóval megint alkottál..Köszi a receptet,mindjárt elmentem.

2104. asparagus
2012. dec. 16. 07:39

Sziasztok!

Egy újabb, villámgyors süteményt kísérleteztem ki :))

Nevezzük téli szeletnek :DDD

*

tészta:

25 dkg liszt

1 sütőpor

1 kanál cukornak megfelelő édesítő

15 dkg zsír

1 reszelt citromhéj

1 tojás

pici só

Ezt össze kell gyúrni, két részre osztani és az egyiket vékonyra nyújtva a tepsi aljába fektetni. (sütőpapíron nyújtottam, így könnyű áttenni a tepsibe)

A töltelék:

8 tojás habja 25 dkg cukornak megfelelő édesítővel felverve

25 dkg kókuszreszelék

1 sütőpor

vaníliás cukor vagy aroma

Ezt mind összekeverni és az alsó lapra kenni, majd a másik lappal betakarni. A felső lapot villával óvatosan meg kell szurkálni, hogy ne púposodjon.

Közepes hőfokon addig kell sütni, amíg a széle rózsaszínesedni kezd.

Cukormázat készítünk a citrom levéből és nyírfacukorból, majd a kihűlt tésztára kenjük.

*

Bioboltban lehet kapni gluténmentes kenyérlisztet, 980 Ft egy kiló, nekem bevált, tudom, nem olcsó, de mi nagyon kevés lisztet eszünk amúgy is, szerintem megéri áldozni erre.

*

Szép vasárnapot!

2103. Tuncii (válaszként erre: 2102. - Viki 60)
2012. dec. 15. 16:48

Én nem hagytam volna abba,ha nem pocsék amit küldtek!

Nekem január közepén járt volna le a 4 hónapom!

Szerintem tarsatok ki megéri!!!

2102. Viki 60
2012. dec. 15. 16:46

Sziasztok!

Én is gondolkodom, hogy az ünnepekre felfüggesztem a reg enor ivását, de nagyon bizonytalan vagyok.Jó lenne minél rövidebb idő alatt leadni betervezett 20 kg-ot.Eddig 10 hét telt el a kezdéstől és -10kg az eredmény.Ha abbahagyom, akkor visszajöhet egy pár kiló, amit nem szeretnék.Na majd lesz valahogy, mindenesetre az étrendet tartani fogom az biztos. Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek. Sziasztok

2101. Tuncii (válaszként erre: 2100. - Asparagus)
2012. dec. 15. 16:04

Sziasztok!!

asparagus azért ne faljál fel mindent :)))

2100. asparagus (válaszként erre: 2097. - Tuncii)
2012. dec. 15. 12:28

Ez remek hír!

Megerősítesz abban, hogy az ünnepekre nyugodtan abba lehet hagyni a kúrát, mert úgyis pénzkidobás lenne. Szinte mindegyik tervbe vett sütemény vajas és tejszínes, és úgyse bírnám ki, hogy ne kóstoljam meg.

Nomeg a szilveszter sem szilveszter pezsgő nélkül.

Az étrendet tartani fogom, ezeket a kilengéseket engedélyeztem magamnak előre.

Három és fél hónapja csinálom a kúrát, leadtam 12 kilót, elégedett vagyok a sikerrel.

A vérnyomásom ma is 110/63 volt, ez már szinte alacsonynak számít. Nekem ez a legnagyobb eredmény és a leghihetetlenebb az egészben! Az egész eddigi életemet gyógyszerekkel és 140-150 körüli vérnyomással éltem le.

Ünnepek után folytatom majd a kúrát, azt a hátralévő 4-5 kilót ráérek nyárig leadni, akár löttyel, akár lötty nélkül.

Ha még az is sikerül, akkor nyugodtan visszajöhet 2-3 kiló, nem megyek miatta a Dunának ;))

További kitartást és sikereket, és szorgos ünnepre készülődést mindenkinek! :))

2099. Tuncii
2012. dec. 14. 16:11
Gratulálok Zsuzsi,ügyes vagy!!
2098. Zsuzsi13
2012. dec. 14. 14:31

Sziasztok!

Én folyamatosan olvaslak Titeket, de írni soxor nincs időm a pici miatt. Ma reggel 77.4-t mutatott a mérleg nyelve. Nagyon boldog vagyok. Már azt hittem a 80 körül fogok megöregedni, avagy szülés után lehetetlen még ezt is leadni. De mégse :D

2097. Tuncii
2012. dec. 14. 10:10

Sziasztok.

MA teljesen megdöbbentem.

Lassan két hete nincs szerem,.KB.95 %-ban betartom az étkezést,de a reggeli órákban(nem mindennnap)de engedélyezek pékárút vagy csokit.

ÉS AKKOR A MEGLEPI!!

MAI MÉRÉSEM 68.5 kg :))

74-ről !!!!!!

szóval nagyon boldog vagyok.Persze tudom,hogy még visszafog dobni pár kg és fel-le ingázom majd és nem kell kétségbeesnem,mert úgyis én vagyok aki győz a kitartásával!!!

68 kg volt az álom és ott vagyok a kapuban :))

Remélem jól vagytok,mert nagyon eltüntetek

2096. Tuncii (válaszként erre: 2095. - Gg_dori)
2012. dec. 14. 10:03

Szia Dori.

Én is rettenetesen finnyás vagyok,úgy hogy biztosan mondhatom letudod nyelni.Én azt csináltam hogy mivel szájba kell tartani kis időre (hátha nemtudod) szóval közben engedtem vizet és amint lenyeltem már ittam is rá!! Igazából a mentól érvényesül a legjobban,szóval menni fog!!!

Egyszerű szénhidrátokat kell kivonnod(pl:csokik-cukrok-fehérliszt)+ tejtermékek! savanyúságok.Mindjárt megpróbálom megkeresni azokat az oldalakat ahonnan is én sokmindent megtudtam és átdobom privátba,nehogy kapjak érte,hogyha kiteszem a linket :(

2095. gg_dori (válaszként erre: 2094. - Tuncii)
2012. dec. 12. 17:32

Szia Tuncii! Nagyon köszönöm a válaszod :) Remélem, nem lesz gondom az ízével, ilyenekben nagyon finnyás vagyok, gondolom inkább csak pszichés okai vannak, hogy mindentől rosszul vagyok, amit "kell" szedni :)

A diétával nem lesz gond, már több, mint két éve szinte szóról szóra azon a diétán élek, ami ehhez kell, nekem már ez a normális étkezés. Majd még megnézem, hogy kell-e valamit megvonnom, de régebben már olvastam róla és úgy rémlik, nem volt benne semmi olyan, amin változtatnom kell. (És ezúton is bíztatok mindenkit, aki a diétától fél, hogy csak rá kell jönni a "trükkökre" és a megengedett élelmiszerekből is szinte mindent nagyon finomsan el lehet készíteni! ;) )

Köszi még egyszer a segítséget! :)

2094. Tuncii (válaszként erre: 2093. - Gg_dori)
2012. dec. 12. 16:54

Szia dori..

A doki mondta,vagy valaki más??

AZ íze??

Grapfruit és a mentol érvényesül,de igazából nem rossz,bár én eleinte nehezen nyeltem le.

Én azt nem tudom neked biztosra megmondani,de mivel tisztitókúra alapja igy nagy valószínűséggel jó!

De a kúrát neked is bekell tartanod,ha elkezded.Azt is gondold át,mert elég keményen megkell vonnod az egyszerű szénhidrátokat!! Úgy vágjál bele,.hogy akard csinálni,különben csak kidobott pénz a regenor ára.

Majd a többiek is biztos elmondják a véleményüket

2093. gg_dori
2012. dec. 12. 09:02

Sziasztok!

Nemrég egy vércsepp-analízisem mondták nekem, hogy a májam miatt reg-enort kéne szednem/innom. Tudtok nekem abban segíteni, hogy milyen íze van, mihez hasonlítható? Tényleg jót tesz a májnak?

Köszönöm a segítségeteket! :)

Dóri

2092. Tuncii
2012. dec. 11. 18:54

Sziasztok.

hebőci,én köszi nem kérem.

asparagus.A te citromosadat varriáltam de nagy mértékben.

Annyiban módosítottam,hogy 1 citrom levét+ héját tettem a tésztába.Két teáskanál natur kakaóport+ diót hozzá.Viszont nem 1.2dl vízben oldottam fel az édesítőt,hanem kb 3 dl.Ennyit fel is vesz a tészta.Ezenkívűl a tojást szétválasztottam és a fehérjét habnak vertem fel,.úgy tettem bele.

2091. hebőci
2012. dec. 10. 21:17

Sziasztok Lányok!

Van két ü.regenorom, 2013.február ill.márciusig van a szavija. 5500-ért vettem/db. Ugyan annyiért odaadom, akit érdekel.

2090. asparagus (válaszként erre: 2079. - Tuncii)
2012. dec. 9. 18:36
Ugye te variáltad át kakaósra? Elküldenéd nekem is? előre is köszi :))
2089. asparagus (válaszként erre: 2084. - Alena65)
2012. dec. 9. 18:34

Bizony, dúskálok a jóban :))

Nomeg a lelkiismeretfurdalásban, mert olyan jól sikerült a hájas szilvalekvárral, hogy muszáj volt megkóstolni :))

2088. janosweisz (válaszként erre: 2086. - Tuncii)
2012. dec. 8. 18:42

Szia.Az egyik baratom kuldte ki nekem es a masik meg kihozta.

Teljesenmasok az etelek itt es fojik a nyalam,amikor olvasom,hogy ti miket esztek.Jo lenne ha kuldenel egy kis toportyu kremet,de lehet,hogy megennek mire ide erne.En abszolut nem eszek edesseget es hala istennem,meg szalon cukrunk sincs.De legalabb itt nem esik a ho.Sziasztok.

2087. gabcsibi
2012. dec. 8. 14:25
Sziasztok! Kicsit eltűntem,de újra itt vagyok.Ma reggelre 63kg-ot mutatott a mérleg amitől nagyon boldog vagyok.Múlt hét pénteken bűnöztem.A fiam szalagavatóra kapott egy kókuszos csokis tortát és abból muszáj volt ennem mert nagyon jól nézett ki.Hát volt bűntudatom.Remélem ti jól vagytok és olvadnak lefelé a kilóitok.Mindenkinek szép hétvégét kívánok!
2086. Tuncii
2012. dec. 8. 09:58

Sziasztok!

asparagus,de jó lesz neked.Mindneféle hazai finomságok!

János nagyon szívesen.

Nahát.........Amerikában vagy és úgy regenorozol velünk,,ez szuper!!

Hogy kaptad meg a szert?Postai utánvétellel megy oda is?

Hát nem vagy könnyű helyzetben akkor.Gondolom a szalonna sem oylan mint itthon.A fiam Angliában él,és ott is telejsen más ízű minden.Küldök fénypostán egy hatalmas adak töpörtyűkrémet :))

Nem vagy egyedűl az eszem-iszom vágyakozással.Nem könnyű megállni az biztos,de együtt szerintem könnyebb.

A lényeg,hogy jobban érzed magadat ez a legfontosabb!

remélem mindneki kitart a hétvégén is.Én persze a számat jártatom és közben bevágtam jópár szaloncukrot.De az volt a felmentésem(magam elött),hogy mivel nem iszom a szert igy talán nem olyan nagy baj,csak vigyázzni kell ne legyen mindennnapos.A szerről még semmi hír nem hívtak telefonon és eddig az ára sem érkezett vissza.De talán jövőhéten!

bevallom hiányzik a "szertartás".

Egy kupica regenor reggel-délben-este :(

veres megkaptad a másik adagodat?Kiváncsian várom annak rendes régi ize lesz-e.Remélem igen!!

Nekem ma is meló,hát nagyon nem kívántam de ez túlóra legalább duplán fizetik:)

Jók legyetek amint tudok jövök ám!!

2085. janosweisz (válaszként erre: 2079. - Tuncii)
2012. dec. 8. 04:45

Szia.Koszonom a receptet.En ugy 10 kg szeretnek fogyni.Nagyon nehez,mert nem nagyon tudok olyan eteleket enni,amiket ti esztek,mivel en Amerikaban elek.Toportyut azt nem talallok sehol es a zsirt is csak szalonnabol szerzem.Sokkal jobban erzem magam viszont,miota elkezdtem a kurat.Neha meginnek egy pohar sort,vagy ennek egy kis sutit,de muszaj betartanom a szabajokat.

Megegyszer koszi Tuncil.

2084. alena65
2012. dec. 7. 10:12

Sziasztok!

Nálam sajnos minden megált,de akkor is kitartok és nem hagyom abba.Látom megint többen vagyunk.

asparagus:Látom készül a jó Reg-enoros kaja!:)

2083. asparagus (válaszként erre: 2082. - Tuncii)
2012. dec. 7. 07:02
Mi ma disznót vágunk, mindjárt indulunk, majd beszámolok ;))
2082. Tuncii
2012. dec. 6. 23:18
Sziasztok,hol vagytok???
2081. Tuncii (válaszként erre: 2080. - Vjzs)
2012. dec. 6. 11:32

Sziasztok.

Ettől és attól is :))

MA csináltam megint kakaós muffint,de most tettem hozzá egy kis gesztenyét is.

Ma megint örülni fognak melóba hogy viszek nasiznivalót.Még a végén úgy rászoknak,hogy ők is elkezdenek egészségesen étkezni :)

Ízlett a puliszkám is.Maradt mára is,igy arra piritottam hagymát a zöldés mellé.Huuu,de dörzsölök ma,ennyi finomsággal!!!

2080. vjzs (válaszként erre: 2078. - Tuncii)
2012. dec. 6. 09:30

Sziasztok!

Kitől kapsz pontokat,jeleket? Csak nem a Mikulástól?

2079. Tuncii (válaszként erre: 2075. - Janosweisz)
2012. dec. 5. 12:00

János! Dobtam át neked privátba recepteket amit asparagus irt le és nekem nagyon megtetszett és elmentettem.Szóval nem az én érdemem :))

Használd egészséggel! Jó étvágyat hozzá:)

2078. Tuncii
2012. dec. 5. 11:56
Mit jelent ha pontokat,vagy jelekt kapok??Én evvel még nagyon nem vagyok képben:)
2077. Tuncii
2012. dec. 5. 11:47

Sziasztok.

Csináltam ma magamnak puliszkát kukorica lisztből.Tettem rá párolt zöldséget és ez lesz a kajám fasirttal:) Úgy csináltam ahogy irtátok átforgattam egy kis zsírban.

János üdv közöttünk,szépen haladsz!

Mekkora súlytól szeretnél megszabadulni??

2076. veres (válaszként erre: 2074. - Tuncii)
2012. dec. 5. 09:09
Én úgy gondolom, hogy ha már elkezdtem megiszom ezt az üveget akármilyen is. Most éppen fogyok, ma reggel már megint kevesebb voltam 0,5kg-mal. A másik még megvan,de rendeltem már újat és szerintem mire ez elfogy az megjön.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook