Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok!
Ti hol szerzitek be a Regenort?
Láttam 6900ért is, én ezt sokallom!
Jó lenne ilyen 5000-5500 ft környékén hozzátjutni, lévén hogy több hónapos kúráról van szó!
Köszi :)
Fényszem!Lehet,hogy nem kaptad meg a privát levelem?
2014.07.07-ig érvényes,,és az Arany J. u. metronál lakom,bármikor átvehető.
Sziasztok!
Még csak ismerkedek ezzel a lötyivel. Felesleg az van rajtam bőven, talán be is tudnám tartani a "szabályokat", de van egy 5 hónapos babám, akit szoptatok. Ezt lehet inni szoptatás alatt is?
Előre is köszi a válaszokat:)
:)
az étrenddel nincs gond....szó szerint "1 csepp" se tej,se olaj,se cukor,tészta,krumpli,ecet,gyümölcsök...semmi...
csak zsír,citrom,füstöltek,pirítós...meg ezek kombinációi...:)
szerintem,lényegesen könnyebb helyzetben vannak azok,akikre jellemző a nassolás(csokik,sütik,csipszek...stb) és "csak" ezek elhagyásával már nyerésben vannak fogyás terén...
akikre nem jellemző e "káros" kaják azoknak nincs mit elhagyniuk...
nem beszélve arról hogy nem mindegy hogy 65-ről akar leadni pár kilót v.ki,vagy 80-90-ről 10-t 20-t..
Van akinél nagyon hamar beindul a fogyás, van, akinél beindul, majd leáll, és csak később folytatódik, és bizony van, aki a 3. üveg után érez csak "valamit". Szerintem ne hagyd abba, kitartás.
Persze attól is függ a fogyás, hogy szigorúan betartod-e az étrendet.
Érdemes megnézni Sigfrid videóit, Ő mit mond a készítmény fogyasztásáról.
Sziasztok!
A fórumon új vagyok, de már nagyon sokat olvastam a Reg-enorról, itt is, és más oldalakon is.
Azt látom, hogy rövid távon hatásos. A kérdésem viszont az, hogy hosszú távon is megmaradnak-e az eredmények. Nem csak a fogyásra gondolok, hanem az egyéb hatásokra: pl. cukorszint, vérnyomás, bőr, stb.
Kérem, azok írjanak, akik már néhány éve megcsinálták a kúrát, és azóta is érzik a pozitívumait.
Én nem elsősorban a fogyókúra miatt kezdeném el a kúrát.
Jó, sőt leginkább a stevia ajánlott.
Répalekvárt még nem csináltam, de úgy tudom elképzelni, hogy lereszelve kevés vízben péppé főzöm és citromlével ízesítem.
Megfőzöd egészben, kihűtöd, meghámozod, felszeleteled és citromlével, édesítővel, sóval, babérlevéllel, tormával (nem ecetes) kevered össze, vizet rá, amennyi ellepi. Hűtőben hetekig eláll.
Ez a saláta recept, köretnek hámozva, cikkekre vágva, sütőben sütve, mint a krumplit.
az már siker ha "csak" pár kiló jött vissza....:)
...amúgy kérdezem azoktól akik nem ,vagy keveset,vagy csak nagyon lassan tudják leadni a kilókat:
-mennyire működik az "ürítés"...:)
-a sok-sok pirítós,semmi tejtermék...gondolom másnál is visszafogja a folyamatot....így nem tud tisztulni,kellőképpen ürülni a szervezet....hiába dolgozik a Regenor....:(
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása