Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Szia Gabesz11!
Te nagyon ügyes vagy, én jan.3-án kzdtem, 4,5kg!
A centiket nem mértem most le, de azt hiszem Te írtad, hogy azt nem tudod rendesen mérni, én is észrevettem, hogy nem lehet azt normálisan le mérni.Lehet, hogy a második mérésnél kicsit lejjebb megy, és már más az eredmény.Én még nem bűnöztem, az édeset is ki hagytam, pedig a hétvégén aztán sütöttem-főztem rendesen,de meg álltam.Csinálom tovább, hátha nekem is összejön a fogyás, most a 70kg-ot céloztam meg, még van mit le adnom.Hajrá!
Érdekességként írom, mert többen pajzsmirigyesek vagyunk.
12 éve lesz, hogy gyógyszert szedek alulműködésre, már 100 fölötti dózist. A feltaláló azt mondta, hagyjam el, a regenor teljesen helyreteszi, példa is van rá. Teljesen nem mertem elhagyni, így nagyjából feleztem, most 50-et szedek. Tegnap kíváncsiságból megnézettem az értékeimet, kissé elszaladt a TSH, 26 lett. Az anti-TPO hangyányit csökkent, meg szerintem a koleszterin is. Azt beszéltem hozzáértővel, hogy ugyan rendkívül sok a 26, de a t4 nem olyan rossz hozz, mint az "elvárt". Olyan, mintha valami elkezdődött volna a szervezetemben, amire reagált a pajzsmirigyem. Most emelünk a dózison, de szerinte elég lesz majd a 75 is. 1 hónap múlva újra tesztelünk.
Kedves iker55!
Én -5 kg-nál vagyok január 8 óta. Ici-picit bűnöztem egyszer, de egyébként betartok mindent. Centikkel hogy állsz?
Köszönöm a kalóriaszámolással kapcsolatos hozzászólásaitokat! Ebédem 8 dkg házi füstöltkolbász volt, 4 db-ka arany kétszersülttel és 5 db retekkel. Szerintetek ez sok? Nagyon nem vagyok tisztában az ehető mennyiségekkel.
Ma valahogy nem kívántam a meleg ételt.
Tegnap vettem karalábét, zellert. Egyiket rántva, másikat zsírban sütve fogom majd ebédekre enni.
Még egyiket sem próbáltam.:)
Sziasztok!
A fogyókúrával kapcsolatban nekem azt mondta, hogy nem kell számolni a kalóriákat, ha megáll a fogyás, akkor néhány napig kell figyelni a szénhidrát bevitelre. A krumplit a 3. hónap után már nem javasolja annak, aki fogyózik.
Szia Anita!
Rákérdeztem erre a múltkor, amikor kezelésen voltunk Szigfridnél. Azt mondta, hogy attól más az íze, mert friss, vagyis még nem értek össze az ízek. De a hatását ez nem befolyásolja, kizárólag ízbeli a különbség.
Sajna videókat eddig nem tudtam nézni, mert valamiért a laptopom nem nyitotta meg. Ma viszem szervízbe, és pótolok mindent.
Én tutira több zsírt eszek mint 30 gr, a kenyeremet lemértem, 4 dkg.
Ha nagyon visszafogom a ch-t, fennáll a veszély, hogy azonnal tartalékolni fog a szervezetem.
Krumplit, rizst még nem ettem, egyszer volt rizstésztából készült grízestészta, és egyszer rizslisztből készült nokedli.
Holnap lesz két hete, hogy kezdtem.
Sziasztok! Jól elbizonytalanodtam.:( Itt azt olvastam az egyik volt fórumozótól, hogy a napi 1500 kcal-t nem szabad meghaladni, és hogy ezt a feltaláló is elmondja több videójában. Összeszámoltam, és én bizony meghaladom. Mániákus mérlegelő vagyok, és látom hogy jönnek vissza szépen a dekák...Próbáltam számolni, hogy legyek 1500 kalórián belül, úgy viszont éhes vagyok.
Szerintetek mit csináljak? Ti számoljátok? Reggelire és vacsira 4-5 dkg piritóst eszek, hozzá ami éppen van és aminek van rendesen zsírtartalma. Ebédre főtt kaját, tegnap pl. csülökpörkölt és mellé fejes saláta.
Min változtassak?
Kedves Mirella!
Jobbulást kívánok!
Őszintén mondom, három éve figyelem a Reg-Enorral kapcsolatos hozzászólásokat, de hogy valakit ennyire és ilyen hosszú ideig megviseljen, még sehol se olvastam és nem is hallottam senkitől. Légy kedves, ha kiderül, mi okozta a panaszaidat, akkor oszd meg velünk!
Koszonom szepen, nagyon kedves vagy!:)
Sajnos meg mindig faj a fejem, pedig ma mar nem hasznaltam a keszitmenyt, es befejeztemba dietat is.
Biztos el fog mulni..
Tovabbi szep napot kivanok!:)
Köszönöm a válaszod!
Mást sem csinálok, mint orvosokhoz járok, szinte semmilyen eredménnyel.
Min. 20 g zsírt ettem étkezésenként, de volt, hogy többet ..
Túl sok méreg nem lehet bennem, mert a reg-enort egy 1 hónapos méregtelenítés előzte meg, béltisztítással. De félévente szoktam méregteleníteni egyébként is.
Miután egy hete mindennap fejgörcsöm van, és tegnap a kínok kínját éltem át, az ágyból nem tudtam felkelni egész nap, befejezem a reg-enort.:( Ezt a migrént gyógyszer nélkül nem lehet elviseli, és nem akarok mindennap fájdalom csillapítót szedni, főleg, hogy méregtelenítés miatt csináltam ezt a diétát, fogynom nem kell. A munkámat is végezni kell, de így lehetetlen.Így jártam, sajnos. A családom minden tagja csinálja a diétát, és issza a reg-enort, nekik semmi bajuk nincs tőle, pedig én pontosabban betartottam, mint ők.
Nektek továbbra is jó méregtelenítést, fogyást
kívánok!:)
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása