Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok! 6 hete regonorozok, de másfél kilótól tudtam csak megszabadulni. Kissé el vagyok keseredve, de nem hagyom abba. lelkileg segítene, ha valaki megosztaná velem a hasonló tapasztalát és pozitív eredményét (ha van.)
semmilyen tejterméket nem lehet használni. Esetleg váltsd ki rizstejporral.
Főzőtejszínt lehet használni regenor kúra alatt?
Sziasztok.
Ismét lehet rendelni digest complexet!
Szia! Engem érdekelne a Regenor. Melyik nap tudnám átvenni?
Sziasztok!
Hajhullásra egy "regenoros" fodraszno ajánlotta, hogy használjak hajtonikot.
En még a pajzsmirigyre gondolok, hogy az lehet az oka, attól szokott durván hullani, ha semmi más probléma nincsen. Szerintem azért van, mert a kúra azt is rakja rendbe.
Nekem a tonik egyelore segít.
Szia. A hajhullás fura dolog, mert ha nincs mire fogni az okát, akkor sem nagyon tudnak vele mit kezdeni az emberek (az orvosok még annyit sem). Nekem is nagyon hullik a hajam, egy kicsit talán jobban mint máskor, az elején az én fejemben is megfordult, hogy talán a reg-enortól van, de továbbgondolva ez nem a reg-enor, hanem a vitaminhiány következménye lehet, ugyanis minden évben ez van, csak máskor esszük a gyümölcsöket, most meg semmi. A reg-enor beindított a szervezetben tisztító folyamatokat, a vitaminbevitel is csökken a hetek alatt, valamilyen szinten majdnem természetes, hogy ez valahol kiüt, hát ez most a fejbőr. Én is most kezdtem el a multivitamint szedni, remélem lesz hatása. Szép napot!
Gyogyreakciokent elofordulhat a panaszok felerosodese. tulajdonkeppen jo jel.
Szia az ingerlekenyseg lehet a meregtelenites tunete. Ha nincs tul renyhe belmukodesed vagy sulyos szekrekedes, esetleg segithet az utifumaghejj napi egyszer gyogyszer es gyogytermekektol egy oraval elkulonitve, 1kiskanal 2 dl vizben utana meg 2 dl vizet erdemes meginni.
113/89 pulzus 80.most mértem a vérnyomásom ,hihetetlen...reggel is 114/90 p:86 volt.
súly ma reggel:136.2.
Remélem, a vitamin és ásványi anyag visszapótlás megoldja a problémátokat.
Szia lehetseges de ha 49 osszel nem hullott akkor csak arra gondolsz mitol mas mint a tobbi osz..
Koszonom. Hat azert ijedtem meg mert meg soha nem hullott a hajam ennyire. Es a gond a baratnom szinten eggyutt kezdtuk es neki is hullik. En tudom hogy osz meg minden . De eddig is volt osz .. koszonom szepen a valaszod xxxxx
Koszonom. Hat azert ijedtem meg mert meg soha nem hullott a hajam ennyire. Es a gond a baratnom szinten eggyutt kezdtuk es neki is hullik. En tudom hogy osz meg minden . De eddig is volt osz .. kiszonpn szepen
Szia, amiket írtam, mindhárom biocomos: Ona A Days, Mega Minerals, meg a d vitaminokból valamelyik, mondjuk nálunk a rágótabletta a sztár.
Mehet még a Green Multi is, vagy az Immun Supreme, lényeg a visszapótlás.
Amúgy ősszel az egészségesek is hajat váltanak, én annyira nem ijednék meg ettől. Persze, ha társul más tünetekkel is, akkor figyelni kell rá.
Sziasztok. Egy üveg (bontatlan, dobozában) Ökonetnél vásárolt (számlával igazolva) Regenor eladó 4000 forintért (2016.12.08ig felhasználható). Átvehető hétköznap 9-18ig az Árpád-hídnál.
Megmondanad mit ajanlasz potlasnak koszii
Nem.Magas a cukortartalma.
sziasztok, sütőtököt lehet fogyasztani?
Koszonom,en is arra gondoltam.
Szia nekem is erősödtek de azután ahogy tisztult a szervezeten el is multak
Sziasztok! Én is most kezdeném el a regenort, de félek a hajhullástól. Valóban az egyik mellékhatása lenne a regenornak? Sokan mondják hogy nem, de most mi az igaz? Mik a tapasztalatok?
Szia! Egyetértek veled. A hajunk ilyenkor cserélődik, megújul. Ezt biztosan nem a regenor okozza.
Sziasztok. Én már abbahagytam a kúrát, de azért szoktam olvasgatni a fórumot. A hajhullással kapcsolatban az a fura, hogy amikor májusban kezdtem a kúrát, a fórumot visszamenően sokat olvastam, nem nagyon volt hajhullással kapcsolatban írás. Most meg folyamatosan majdnem csak az van, már majdnem olyan a hatás, mintha ez egy ilyen fórum lenne.
Nem gondoltatok arra, hogy esetleg azért van ez a hajhullásos folyamat, mert ősz van és lassan haladunk a tél felé? Nem ítélkezni akarok, ne értsétek félre, csak próbálok válaszok után kutatni. Nekem is hullik a hajam, de minden ősszel van ilyen problémám. Remélem mindenkinek megoldódik a problémája. Szép napot mindenkinek!
Hajhullas vegett abbafogom hagyni en is mert remisztoen sok. A kilok meg nem nagyon mentek le 4 honap 5 kilo de nem akarok kopasz lenni megvagyok ijedve
Nekem durvan hullik a hajam . Megvagyok ijedve
Flora plust és digestet próbáld ki, remélhetőleg megoldják a helyzetet.
Jó jel, ha nem is annak érzed, elindult a méregtelenítés.
Ha nagyon kínoz, akkor pár napra felezd meg a regenort is és a zsírt is.
Sziasztok, hajhullásra, de amúgy is mindenképpen érdemes vitaminokat és ásványi anyagokat pótolni, mert a méregtelenítéssel azok is jobban ürülnek, a one a day és a mega minerals kiegészítve d vitaminnal ajánlott!
További ajánlott fórumok: