Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

9215. Szaloncukor11 (válaszként erre: 9205. - Orchidea02)
2016. nov. 3. 18:35
Szép, jó estét neked is! Köszönöm, hogy megosztottad tapasztalatod és igen, a vércsoport diétát kifelejtettem a korábbi fölsorolásból. A negatívos vagyok, pajzsmirigy problémámról nem tudok, augusztusban vágtam bele elméletben ebbe a gigantikus vállalásba, miközben tekertem a Balaton körül a 40 fokban. Gyakorlati kezdésnek lefuttattam egy tisztító programot: 2 doboz Para Cleanse, 1 doboz Intestinal Cleasing, 1 doboz Turmeric formájában, aztán jött a 4 flakon REG-ENOR, napi 3 x 15 ml-el nyitottam a 100-asok klubbjában október 13-án. Itt olvastam - a fórumozóknak hála -, hogy milyen biocomos termékeket célszerű még fogyasztani, ezért naponta beveszek 1-1 kapszula C-1000-t, DHEA 100-t, Q-Vital-t, 2 szem D3-K2-t, 6-6 kapszula Immun Supreme-t, Digest Complex 500-t, miért kell módjával az immun supreme-t? Nagyon szeretném eredményesen elvinni legalább Húsvétig ezt a programot, de titokban jövő Karácsonyig tervezem, ha bírom erővel, no meg anyagiakkal. Még semmilyen eü.probléma nem nehezíti a mindennapjaimat, habár a második ötvenesemet már fölváltottam, persze a környezetem a zsíros kenyérrel a kezemben úgy néz rám, mintha ufót látna, remélem sikerül cáfolni a "naugyemegmontamhogymegintmarhaságotcsinálsz" önelégültek mosolyát. Köszönöm, hogy te is segítettél ebben.
2016. nov. 3. 18:30
Köszönöm a sok hasznos választ a kérdésekre! További jó Reg-enerozást kívánok. :-)
9213. vvcsilla (válaszként erre: 9210. - Globus)
2016. nov. 3. 18:13

Persze! Itt kell regisztrálni: [link]

Kell hozzá egy ajánló kód, amit kérhetsz ismerősödtől, vagy ha nincs ilyen, bárki segít a csoportból. Én is ha gondolod, írj privát üzit.

9212. vvcsilla
2016. nov. 3. 18:08
Sziasztok! 3 hónap eredménye: -10,8 kg, de nem ez számomra a legértékesebb. Hanem az, hogy az áprilisban diagnosztizált 27 mm-es struma göböm a tegnapi kontrollon 16 mm volt! Nekem is pajzsmirigy alulműködésem van, most csökkentenünk kell a gyógyszert, mert valóban úgy néz ki, nagyon nagyon takarítja ki a szervezetemből a kóros elváltozásokat, méreganyagokat. Ne adjátok fel! :)
9211. A.tuni
2016. nov. 3. 17:20
Sziasztok! Van eladó két üveg Regenor om 5500ft/ db áron😉
9210. globus
2016. nov. 3. 16:41

Egyre jobbakat olvasok erről a készítményről.

Beszerzési forrást tudnátok adni?

9209. rozsaszinkonti (válaszként erre: 9205. - Orchidea02)
2016. nov. 3. 16:33
Szia! Olvastam, hogy pajzsmirigy alulműködésed van. Megkérdezhetem, hogy miket szedsz rá, illetve menyire hatásos? Másik kérdésem pedig, hogy miért írtad, hogy az Immun Supremet csak módjával? Úgy tudom, hogy az épp a pajzsmirigyet támogatja, alulműködés esetén harmonizálja. Bocsánat az értetlenkedésért, csak egyik ismerősömnek szeretnék segíteni, ezért a sok kérdés :)
9208. orchidea02 (válaszként erre: 9197. - Supernova88)
2016. nov. 3. 16:21

Szia!

Attól függ, hogy mennyit szeretnél még fogyni? Én változatlanul 15 ml iszom a leadni kívánt 20 kg már csak 9 van hátra, de én 15 ml iszom mindvégig :)

9207. orchidea02 (válaszként erre: 9201. - Jonatán)
2016. nov. 3. 16:19

Szia!

Erre tökéletes megoldás ha natu-lax-ot rendelsz a cégtől. Este egy szem és reggel minden megy simán- ez tapasztalatból mondom :)

9206. pintyo577 (válaszként erre: 9203. - Szaloncukor11)
2016. nov. 3. 15:07
Én még csak 2 hete csinálom, nem tudok eredményekről beszámolni. Ami miatt elkezdtem én és a férjem is, a környezetünkben sokan eredményesen használták. A menyem 5 hónapja csinálja, nem tudom hány kilót fogyott, mert nem mérte magát, nem is érdekli a kiló, az érdekli hogy jól érzi magét a bőrében. Megszünt az állandó gyomorproblémája, gyönyör a bőre és 20-25 cm ment le rőla derékban, csipőben. Tehát eredményes.
9205. orchidea02 (válaszként erre: 9203. - Szaloncukor11)
2016. nov. 3. 13:55

Szia!

Itt egy másik :) hús-vér ember aki 5 hónapja alkalmazza a kúrát. Semmi gondot nem okoz, pajzsmirigy alulműködéssel és A vércsoporttal csinálom a diétát. Igen sok kikötés van A vércsoportúaknak, hogy mit lehet enni és mit nem. Ezek betartása sem jár nagyobb erőfeszítéssel. -11 kg tartok idáig. De mivel van szervi bajom még jó ideig együtt leszünk a regi meg én :). Candida kúrát csináltam az elején, szedem az immun suprémet de csak módjával a pajzsmirigy miatt, digest comlexet szedek rendszeresen, és D3-K2 vitamint a pótlásra. Tervezek egy májtisztító kúrát is megcsinálni a közeljövőben :) remélem tudtam segíteni, üdvözöllek :)

9204. Supernova88 (válaszként erre: 9203. - Szaloncukor11)
2016. nov. 3. 01:17
Szia! Lassan fél éve csinálom a kúrát, május 19-én kezdtem. Eleinte csak a Regenort fogyasztottam, semmi kiegészítő vitamint nem szedtem. Akkor is mentek lefelé a kilók, de elég lassan. Később a fórumozók ajánlására rendeltem Immun Supreme algát, amit szorgosan szedtem is, de nem hozta a várt hatást. Most váltottam nemrég a Biotech Spirulina algára, úgy tűnik nekem ez válik be. Mellette szedek még D3K2-calcium tablettát is. Lassan mennek ugyan lefelé a kilók, de jól érzem magam a bőrömben, nem úgy mint más kúrák során. A 90 napost többször is megcsináltam, de csak először volt igazán hatásos, akkor több mint 20 kg-t fogytam a 3 hónap alatt, voszont gyorsan vissza is szedtem mindet. A regenor hatására eltűntek az allergiás kiütések a karomról, energikusabb vagyok, nem puffadok és gyönyörű a hajam (most nekem is hullik, mint ahogy sokan írták itt is, de nekem minden ősszel hullik, szóval nem okolom ezért a regenort). A bőröm nem lóg a fogyástól, a lassú tempónak köszönhetően van ideje visszahúzódni, de azért kecsketejes testápolót is használok a biztonság kedvéért. Kenyeret eszem, de általában csak reggelire (vékony toast kenyérből két szelet). Folyamatos 3 műszakban dolgozom, így ha nincs időm/energiám főzni, a Frissfood-tól rendelek Regenor menüt. Egész jó adagok, vacsorára is jutni szokott belőle. Remélem tudtam segíteni. Ha bármire kíváncsi vagy, vagy valamit kihagytam, kérdezz bátran! Szívesen segítek 😊
9203. Szaloncukor11 (válaszként erre: 9202. - Supernova88)
2016. nov. 2. 22:46
Megosztanád ehhez a 15 kg fogyáshoz vezető sikeres napok titkát? 3 hete kezdtem regenorozni, én is legalább 30 kg súlyfeleslegtől szeretnék megszabadulni, sajnos már átszédült a mérlegem 100-on túlra, ebből 20 a füstmentesség elmúlt 4 évének a sikerét követte, hogy ne maradjunk kihívások nélkül. Volt már sokféle kísérletem (90 napos, paleo, Gastroyal menűk, detetikus, személyi edző, stb.) és mielőtt eljutottam volna a ráolvasásig, vagy valami kuruzsló-varázslóig, a neten olvastam a Rég-enor készítményről, illetve a hozzá tartozó érkezési elvekről. Vállalhatónak gondoltam, de sajnos egyetlen hiteles, hús-vér embert sem ismerek személyesen, aki ezt a módszert eredményesen alkalmazta, a közreadott sikersztorikat pedig nem tudom némi fenntartás nélkül olvasni. Érdekelne még az is, hogy szerez-e valamilyen más készítményeket is, pl. a vitaminok, ásványi anyagok pótlására a tiltólistán lévő élelmiszerek miatt? Köszönöm válaszod!
9202. Supernova88 (válaszként erre: 9198. - Nikil)
2016. nov. 2. 20:58
Köszi a választ! Szerintem maradok a 15 ml- nél. Eddig 15 kg-t fogytam, és még ennyi a cél.
9201. jonatán
2016. nov. 2. 18:54
Sziasztok! Én négy hete kezdtem a kúrát, négy és fél kiló ment le eddig. Az izületeimen már a második héten éreztem a pozitív változást. A problémám az állandó székrekedés. Kitartás mindenkinek!
9200. Mielo (válaszként erre: 9181. - T1973)
2016. nov. 2. 16:05
Én negyedik hétnél tartok és -2,5 kg fogyásnál. Lassan indult be nálam, ahhoz képest, hogy olvasom, hogy mások 6-8 kg-t fogynak 1 hónap alatt. Igaz, nem vagyok kimondottan kövér. A 10 kg felesleg has- és deréktájékon van. Volt :-) Remélem.
9199. nikil (válaszként erre: 9181. - T1973)
2016. nov. 2. 14:12
Szia.Nekem rogton az elejen megindult.az elso heten ket kilot fogytam.8hete csinalom es a 8het alatt 5kg fogytam.az elso het utan lelassult sajnos.ferjem nem tartja tul szigoruan,borocska,sutike itt-ott lecsuszik es megis egy honap alatt 5kg fogyott.en meg ha nagyobb adagot eszem akkor mar leall a fogyasom.
9198. nikil (válaszként erre: 9197. - Supernova88)
2016. nov. 2. 13:59
Szia.En 83kg vagyok es most azt a tanacsot kaptam,h aki tobb mint 20kilotol akar megszabadulni annak a 15ml az ajanlott.Igy en vissza alltam 15ml-re.
2016. nov. 2. 09:27
Sziasztok! Végre eljutottam a 85 kg-s súlyhoz. Szerintetek így már csökkenthetem a regenort 10 ml-re, vagy még várjak amíg leadok 2-3 kg-t?
2016. nov. 1. 20:31

Üdvözlök mindenkit!

Nemrég találtam erre a kúrára, szeretném elkezdeni és minden pozitív hatását élvezni. Olvasgatlak benneteket is és más oldalakat is és jönnek a kérdések.

Úgy tudom ez a kúra kerüli az élesztő. A saját oldalán viszont van egy kenyér recept, ahol szerepel benne. Akkor most mi van?

Én kicsit régebben paleóztam, amit nagyon szerettem. Be lehet tartani... Fogytam is vele. A reg-enoros kúra sok mindenben hasonlít, de mégsem ugyanaz. Hol találok részletes alapanyaglistát? Mert van amiről fogalmam sincs, hogy ehetem e.

A kenyérre visszatérve...Ti milyen kenyeret esztek?

2016. nov. 1. 20:17
Sziasztok.. Én most kezdtem el a harmadik hónapot..eddig 12 kg-ot fogytam..diétás cukorbeteg vagyok kettő éve, és amióta iszom azóta 5-6 között van..eltudtam hagyni a savkekötőt..
9194. A.tuni (válaszként erre: 9187. - Gyongyszem0)
2016. nov. 1. 17:53
Szia a párom is magas vérnyomásos és cukor beteg is. Egy hónapja csinálja s 10 kg ot fogyott. Eleinte a feje fajt de szerintem a kevés fogadnék ívasa miatt.
9193. maridecember (válaszként erre: 9145. - Eindhovenaar)
2016. nov. 1. 17:40
mondjuk én is fogytam, pedig nem is hittem benne
2016. nov. 1. 17:07
Ha fogyni szeretnél akkor a szénhidrátot minimálisra kell venned!Napi 2 kis szelet kenyeret ír ami a tenyeredbe elfér szelet és szelet között különbségek vannak Én 1 éve csináltam de ezek a dolgok elkerülték a figyelmem!3 hónap alatt csak 2 kg- ot fogytam!Aki mellőzte a szénhidrátot és odafigyelt az adagokra max '10 cm-es kolbász maréknyi köret!Ami a markodba elférne!Annak sikerült 8-10 kg-ot is ledobnia!Én azóta nem is kívánom a tejtermékeket!Sok sikert mindenkinek!
9191. Sweet Harmony (válaszként erre: 9187. - Gyongyszem0)
2016. nov. 1. 14:07

Szia!

Próbáld meg nem vesztesz semmit vele.Cukor helyett eritrit stevia.Tej helyett házi készitésű rizstej.

Olvasgass még mielőtt belevágsz a facen sok hasznos csoport van sok sikerélmény.Kezdetnek csinálj egy hetet meg regenorosan,nézd meg hogy fogod e tudni csinálni.Sok sikert!

9190. Sweet Harmony (válaszként erre: 9186. - Pintyo577)
2016. nov. 1. 14:03
Étkezésenként 3-5 dkg zsírt kell bevinni bármilyen formában,zsírszalonna,tepertő stb.Ez a zsírmennyiség 3 evőkanál olvasztott zsírnak felel meg.Egy kanál fagyos disznózsír felolvasztva 3 kanál kb. Kimértem amikor kezdtem a kúrát.
9189. Sweet Harmony (válaszként erre: 9185. - RIENN007)
2016. nov. 1. 13:56
A piritós zsíros volt,ügyelek a zsírbevitelre.Ha az ételben gondolom nincsen meg mellé eszem a zsírt kanállal ,olvasztott kacsazsírt.
9188. RIENN007 (válaszként erre: 9186. - Pintyo577)
2016. nov. 1. 13:45

En kimertem.3 evökanal folyekony zsir nekem 35g.

Sok videot megneztem. 3-5deka zsir etkezesenkent javasolt.SÖt Kötöelezö!!!

En is csinalom a kurat. Es nekem müködik.

Es ink több legyen a zsir kicsit mind kevesebb.

En is csinalom.

2016. nov. 1. 12:57

Sziasutok!

Szeretnék reg enort vàsàrolni. 7-8 kg szeretnék leadni . Magas a vérnyomàsom de gyogyszert szedek rà.

Mi a tapasztalótok? Érdmes megvàsàrolni. Olvastam sokmindent de ti akik hasznàljàtok több infót tudtok. Tejet mivel lehet helyetesíteni? Vagy hülyeséget kérdezek? Cukor helyett mit hasznàltok ? Vàlaszotokat előre is köszönöm.

9186. pintyo577 (válaszként erre: 9185. - RIENN007)
2016. nov. 1. 12:38
Étkezésenként 1-1 evőkanállal kell enni, legalább is én azt olvastam./30gr/

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook