Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Szép, jó estét neked is! Köszönöm, hogy megosztottad tapasztalatod és igen, a vércsoport diétát kifelejtettem a korábbi fölsorolásból. A negatívos vagyok, pajzsmirigy problémámról nem tudok, augusztusban vágtam bele elméletben ebbe a gigantikus vállalásba, miközben tekertem a Balaton körül a 40 fokban. Gyakorlati kezdésnek lefuttattam egy tisztító programot: 2 doboz Para Cleanse, 1 doboz Intestinal Cleasing, 1 doboz Turmeric formájában, aztán jött a 4 flakon REG-ENOR, napi 3 x 15 ml-el nyitottam a 100-asok klubbjában október 13-án. Itt olvastam - a fórumozóknak hála -, hogy milyen biocomos termékeket célszerű még fogyasztani, ezért naponta beveszek 1-1 kapszula C-1000-t, DHEA 100-t, Q-Vital-t, 2 szem D3-K2-t, 6-6 kapszula Immun Supreme-t, Digest Complex 500-t, miért kell módjával az immun supreme-t? Nagyon szeretném eredményesen elvinni legalább Húsvétig ezt a programot, de titokban jövő Karácsonyig tervezem, ha bírom erővel, no meg anyagiakkal. Még semmilyen eü.probléma nem nehezíti a mindennapjaimat, habár a második ötvenesemet már fölváltottam, persze a környezetem a zsíros kenyérrel a kezemben úgy néz rám, mintha ufót látna, remélem sikerül cáfolni a "naugyemegmontamhogymegintmarhaságotcsinálsz" önelégültek mosolyát. Köszönöm, hogy te is segítettél ebben.
Köszönöm a sok hasznos választ a kérdésekre! További jó Reg-enerozást kívánok. :-)
Persze! Itt kell regisztrálni: [link]
Kell hozzá egy ajánló kód, amit kérhetsz ismerősödtől, vagy ha nincs ilyen, bárki segít a csoportból. Én is ha gondolod, írj privát üzit.
Sziasztok! 3 hónap eredménye: -10,8 kg, de nem ez számomra a legértékesebb. Hanem az, hogy az áprilisban diagnosztizált 27 mm-es struma göböm a tegnapi kontrollon 16 mm volt! Nekem is pajzsmirigy alulműködésem van, most csökkentenünk kell a gyógyszert, mert valóban úgy néz ki, nagyon nagyon takarítja ki a szervezetemből a kóros elváltozásokat, méreganyagokat. Ne adjátok fel! :)
Sziasztok! Van eladó két üveg Regenor om 5500ft/ db áron😉
Egyre jobbakat olvasok erről a készítményről.
Beszerzési forrást tudnátok adni?
Szia! Olvastam, hogy pajzsmirigy alulműködésed van. Megkérdezhetem, hogy miket szedsz rá, illetve menyire hatásos? Másik kérdésem pedig, hogy miért írtad, hogy az Immun Supremet csak módjával? Úgy tudom, hogy az épp a pajzsmirigyet támogatja, alulműködés esetén harmonizálja. Bocsánat az értetlenkedésért, csak egyik ismerősömnek szeretnék segíteni, ezért a sok kérdés :)
Szia!
Attól függ, hogy mennyit szeretnél még fogyni? Én változatlanul 15 ml iszom a leadni kívánt 20 kg már csak 9 van hátra, de én 15 ml iszom mindvégig :)
Szia!
Erre tökéletes megoldás ha natu-lax-ot rendelsz a cégtől. Este egy szem és reggel minden megy simán- ez tapasztalatból mondom :)
Én még csak 2 hete csinálom, nem tudok eredményekről beszámolni. Ami miatt elkezdtem én és a férjem is, a környezetünkben sokan eredményesen használták. A menyem 5 hónapja csinálja, nem tudom hány kilót fogyott, mert nem mérte magát, nem is érdekli a kiló, az érdekli hogy jól érzi magét a bőrében. Megszünt az állandó gyomorproblémája, gyönyör a bőre és 20-25 cm ment le rőla derékban, csipőben. Tehát eredményes.
Szia!
Itt egy másik :) hús-vér ember aki 5 hónapja alkalmazza a kúrát. Semmi gondot nem okoz, pajzsmirigy alulműködéssel és A vércsoporttal csinálom a diétát. Igen sok kikötés van A vércsoportúaknak, hogy mit lehet enni és mit nem. Ezek betartása sem jár nagyobb erőfeszítéssel. -11 kg tartok idáig. De mivel van szervi bajom még jó ideig együtt leszünk a regi meg én :). Candida kúrát csináltam az elején, szedem az immun suprémet de csak módjával a pajzsmirigy miatt, digest comlexet szedek rendszeresen, és D3-K2 vitamint a pótlásra. Tervezek egy májtisztító kúrát is megcsinálni a közeljövőben :) remélem tudtam segíteni, üdvözöllek :)
Szia! Lassan fél éve csinálom a kúrát, május 19-én kezdtem. Eleinte csak a Regenort fogyasztottam, semmi kiegészítő vitamint nem szedtem. Akkor is mentek lefelé a kilók, de elég lassan. Később a fórumozók ajánlására rendeltem Immun Supreme algát, amit szorgosan szedtem is, de nem hozta a várt hatást. Most váltottam nemrég a Biotech Spirulina algára, úgy tűnik nekem ez válik be. Mellette szedek még D3K2-calcium tablettát is. Lassan mennek ugyan lefelé a kilók, de jól érzem magam a bőrömben, nem úgy mint más kúrák során. A 90 napost többször is megcsináltam, de csak először volt igazán hatásos, akkor több mint 20 kg-t fogytam a 3 hónap alatt, voszont gyorsan vissza is szedtem mindet. A regenor hatására eltűntek az allergiás kiütések a karomról, energikusabb vagyok, nem puffadok és gyönyörű a hajam (most nekem is hullik, mint ahogy sokan írták itt is, de nekem minden ősszel hullik, szóval nem okolom ezért a regenort). A bőröm nem lóg a fogyástól, a lassú tempónak köszönhetően van ideje visszahúzódni, de azért kecsketejes testápolót is használok a biztonság kedvéért. Kenyeret eszem, de általában csak reggelire (vékony toast kenyérből két szelet). Folyamatos 3 műszakban dolgozom, így ha nincs időm/energiám főzni, a Frissfood-tól rendelek Regenor menüt. Egész jó adagok, vacsorára is jutni szokott belőle. Remélem tudtam segíteni. Ha bármire kíváncsi vagy, vagy valamit kihagytam, kérdezz bátran! Szívesen segítek 😊
Megosztanád ehhez a 15 kg fogyáshoz vezető sikeres napok titkát? 3 hete kezdtem regenorozni, én is legalább 30 kg súlyfeleslegtől szeretnék megszabadulni, sajnos már átszédült a mérlegem 100-on túlra, ebből 20 a füstmentesség elmúlt 4 évének a sikerét követte, hogy ne maradjunk kihívások nélkül. Volt már sokféle kísérletem (90 napos, paleo, Gastroyal menűk, detetikus, személyi edző, stb.) és mielőtt eljutottam volna a ráolvasásig, vagy valami kuruzsló-varázslóig, a neten olvastam a Rég-enor készítményről, illetve a hozzá tartozó érkezési elvekről. Vállalhatónak gondoltam, de sajnos egyetlen hiteles, hús-vér embert sem ismerek személyesen, aki ezt a módszert eredményesen alkalmazta, a közreadott sikersztorikat pedig nem tudom némi fenntartás nélkül olvasni. Érdekelne még az is, hogy szerez-e valamilyen más készítményeket is, pl. a vitaminok, ásványi anyagok pótlására a tiltólistán lévő élelmiszerek miatt? Köszönöm válaszod!
Köszi a választ! Szerintem maradok a 15 ml- nél. Eddig 15 kg-t fogytam, és még ennyi a cél.
Sziasztok! Én négy hete kezdtem a kúrát, négy és fél kiló ment le eddig. Az izületeimen már a második héten éreztem a pozitív változást. A problémám az állandó székrekedés. Kitartás mindenkinek!
Én negyedik hétnél tartok és -2,5 kg fogyásnál. Lassan indult be nálam, ahhoz képest, hogy olvasom, hogy mások 6-8 kg-t fogynak 1 hónap alatt. Igaz, nem vagyok kimondottan kövér. A 10 kg felesleg has- és deréktájékon van. Volt :-) Remélem.
Szia.Nekem rogton az elejen megindult.az elso heten ket kilot fogytam.8hete csinalom es a 8het alatt 5kg fogytam.az elso het utan lelassult sajnos.ferjem nem tartja tul szigoruan,borocska,sutike itt-ott lecsuszik es megis egy honap alatt 5kg fogyott.en meg ha nagyobb adagot eszem akkor mar leall a fogyasom.
Szia.En 83kg vagyok es most azt a tanacsot kaptam,h aki tobb mint 20kilotol akar megszabadulni annak a 15ml az ajanlott.Igy en vissza alltam 15ml-re.
Sziasztok! Végre eljutottam a 85 kg-s súlyhoz. Szerintetek így már csökkenthetem a regenort 10 ml-re, vagy még várjak amíg leadok 2-3 kg-t?
Üdvözlök mindenkit!
Nemrég találtam erre a kúrára, szeretném elkezdeni és minden pozitív hatását élvezni. Olvasgatlak benneteket is és más oldalakat is és jönnek a kérdések.
Úgy tudom ez a kúra kerüli az élesztő. A saját oldalán viszont van egy kenyér recept, ahol szerepel benne. Akkor most mi van?
Én kicsit régebben paleóztam, amit nagyon szerettem. Be lehet tartani... Fogytam is vele. A reg-enoros kúra sok mindenben hasonlít, de mégsem ugyanaz. Hol találok részletes alapanyaglistát? Mert van amiről fogalmam sincs, hogy ehetem e.
A kenyérre visszatérve...Ti milyen kenyeret esztek?
Sziasztok.. Én most kezdtem el a harmadik hónapot..eddig 12 kg-ot fogytam..diétás cukorbeteg vagyok kettő éve, és amióta iszom azóta 5-6 között van..eltudtam hagyni a savkekötőt..
Szia a párom is magas vérnyomásos és cukor beteg is. Egy hónapja csinálja s 10 kg ot fogyott. Eleinte a feje fajt de szerintem a kevés fogadnék ívasa miatt.
mondjuk én is fogytam, pedig nem is hittem benne
Ha fogyni szeretnél akkor a szénhidrátot minimálisra kell venned!Napi 2 kis szelet kenyeret ír ami a tenyeredbe elfér szelet és szelet között különbségek vannak Én 1 éve csináltam de ezek a dolgok elkerülték a figyelmem!3 hónap alatt csak 2 kg- ot fogytam!Aki mellőzte a szénhidrátot és odafigyelt az adagokra max '10 cm-es kolbász maréknyi köret!Ami a markodba elférne!Annak sikerült 8-10 kg-ot is ledobnia!Én azóta nem is kívánom a tejtermékeket!Sok sikert mindenkinek!
Szia!
Próbáld meg nem vesztesz semmit vele.Cukor helyett eritrit stevia.Tej helyett házi készitésű rizstej.
Olvasgass még mielőtt belevágsz a facen sok hasznos csoport van sok sikerélmény.Kezdetnek csinálj egy hetet meg regenorosan,nézd meg hogy fogod e tudni csinálni.Sok sikert!
Étkezésenként 3-5 dkg zsírt kell bevinni bármilyen formában,zsírszalonna,tepertő stb.Ez a zsírmennyiség 3 evőkanál olvasztott zsírnak felel meg.Egy kanál fagyos disznózsír felolvasztva 3 kanál kb. Kimértem amikor kezdtem a kúrát.
A piritós zsíros volt,ügyelek a zsírbevitelre.Ha az ételben gondolom nincsen meg mellé eszem a zsírt kanállal ,olvasztott kacsazsírt.
En kimertem.3 evökanal folyekony zsir nekem 35g.
Sok videot megneztem. 3-5deka zsir etkezesenkent javasolt.SÖt Kötöelezö!!!
En is csinalom a kurat. Es nekem müködik.
Es ink több legyen a zsir kicsit mind kevesebb.
En is csinalom.
Sziasutok!
Szeretnék reg enort vàsàrolni. 7-8 kg szeretnék leadni . Magas a vérnyomàsom de gyogyszert szedek rà.
Mi a tapasztalótok? Érdmes megvàsàrolni. Olvastam sokmindent de ti akik hasznàljàtok több infót tudtok. Tejet mivel lehet helyetesíteni? Vagy hülyeséget kérdezek? Cukor helyett mit hasznàltok ? Vàlaszotokat előre is köszönöm.
Étkezésenként 1-1 evőkanállal kell enni, legalább is én azt olvastam./30gr/
További ajánlott fórumok: