Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

9005. Dusi82 (válaszként erre: 9004. - Sweet Harmony)
2016. okt. 7. 23:50
Nekem dettó de nekem felmegy 150/60 a vérnyomás ami 135 fölé nem szokott menni.Pulzus meg alacsony..Tiszta depi v.ok.Nem bírok aludni és fura fájdalom van a bal karomban...Én azt hiszem feladom :( Így is hipochonder v.ok..
2016. okt. 7. 22:52

Sziasztok.A 7.üvegnél járok borzalmas a közérzetem ez az állandó fejfájás kikészit életemben nem szedtem be ennyi fájdalomcsillapitót:( A vérnyomásom 123/100 vagy 104 ,pulzus most 93 volt~irom a vérnyomásnaplót.Ezenkívül tegnap ,ma éjszaka állandóan pisilni jártam már nem mertem inni pedig majd meg gebedtem szomjan de ez se segitett rengeteget pisilek nappal is de ez éjszakai nem alvás taccsra vág még várandósan se jártam ennyit.Ramatyul vagyok a feszültség idegesség nálam is jelen van.Súlyom 140 gondolom megy a víz.De én sehogy nem formálódom annyi hogy a gyomortájékon hájasabb a hasam és eddig ott nem volt most honnét került oda nem tudom:(

Összeszámoltam 82000Ft-nál járok.Azon az ominózus tortaevésen kívül mindent betartok piritóst se eszek se tészta se rizs.

Csak olvasgatok erre arra sokaknál elég soká kezd hatni vagy látszódni valami.Nem vagyunk egyformák nem működünk egyformán.A férjem meg a nővérem isszák a kovaföldet jól érzik magukat tőle én abbahagytam mert nekem csupán a hajam nőtt szépen tőle egyebet nem tapasztaltam.ja..meg kötötte a vizet.

9003. Dusi82
2016. okt. 7. 21:41
Azt szeretném kérdezni, hogy akinek van vérnyomás problémája és gyógyszert szed annak volt akinek rontott a Reg-enor? Ez a 6. hetem és teljesen felborult a vérnyomásom. Gyógyszer mellett jó volt. A felső érték magas az alsó és a pulzus pedig alacsony...Feszült és ideges v.ok...Az első 4 hét olyan jó volt :(
9002. Szuszy (válaszként erre: 9000. - B.icu)
2016. okt. 7. 21:06
nem 6 hetet írt. -6. üveg. az kb 3 hónap.
9001. kajcsoka
2016. okt. 7. 16:55
Sziasztok, Arra lennek kivancsi, hogy a reg enor valakinel valamilen mellekhatast valtott e ki?koszi.
9000. b.icu (válaszként erre: 8999. - Mogyika02)
2016. okt. 7. 11:33
Ne keseredj el, azt mondják van akiknél 5, 6 hét után indul be a fogyás.Engem érdekel hogy nálad miért nem jött el a várva várt hatás. Írnál egy kicsit többet erről a hat hétről?Köszi.
8999. mogyika02
2016. okt. 7. 11:05

Sziasztok újra.

Én is adtam magamnak egy esélyt, de feladom. Ahogy elfogy a 6.üveg, már nem rendelek többet. Se nem fogytam, se egészségileg nem lettem jobban, még megkönnyebbülést se érzek. Persze ez nem a Regenor hibája, én vagyok túl mélyen a bajban. De anyagilag nem fogom győzni sajnos, mert e mellé rengeteg étrendkiegészítő is kell.

Ezt nem mindenki tudja megtenni. :(

További sok sikereket kívánok nektek.

Mogyika

8998. orchidea02 (válaszként erre: 8996. - Biassze)
2016. okt. 7. 08:08

Szia!

Hát ahogy olvasom a tiltólistáidat, ez pont a regibe beilleszthető. Antibiotikumot mi sem szedünk, ha csak nagyon-nagyon indokolt a betegség. Csomó jó szere van a cégnek mindenféle nyavalyára. Én csak javasolni tudom. Az ismerősöm is nagyon félt a sok zsírtól, mert a hasmenés miatt az összes orvos tiltotta a zsírt neki hosszú éveken keresztül, de egy hét alatt megszűnt a hasmenése és gyógyul azóta is :)

8997. ibolyafr (válaszként erre: 8992. - Sweet Harmony)
2016. okt. 6. 18:23
Köszönöm! Igy már tudom melyik kétszersült jó :D A többit megoldom.
8996. Biassze (válaszként erre: 8995. - Orchidea02)
2016. okt. 6. 12:03

Szia! Köszönöm a gyors választ.

Hát az antibiotikumot tiltják...és sok étel/élelmiszer is tiltólistán van, mint pl.: a tejtermékek, erősen fűszeres ételek...puffasztó és hüvelyes ételek mint káposzta, bab, borsó. Apró magvak.És persze egyéntől függ minden. Én a kukoricát, borsót egyáltalán nem bírom. Tejet is max a wc ihatok :/ Alkohol, csoki is kihozza. Szóval elég sok mindent kitapasztaltam már, és a zsírosabb, olajosabb ételek is, hasmenést okoznak, ezért is "félek" a Reg-enortól...

8995. orchidea02 (válaszként erre: 8994. - Biassze)
2016. okt. 6. 11:04

Szia!

Nekem is van egy olyan szponzoráltam aki állandó hasmenéssel küzdött a regenor előtt. Mióta szedi teljesen megszünt a hasmenése, inkább az a jellemző, hogy a regi székrekedést okoz. Mindenképp vágj bele, hisz mindent gyógyít és méregtelenít az itóka :) Mondjuk nem tudom, hogy mit zár ki a betegséged? Ételeket amit nem ehetsz?

8994. Biassze
2016. okt. 6. 10:54

Sziasztok!

Elsősorban gratula mindenkinek :)

Az elejétől elolvastam a hozzászólásokat, de lehet figyelmetlen voltam, elég sok oldal van...hál 'isten. De lenne pár kérdésem.

Az én storim:

3 éve 73 kg voltam, diagnosztizálták a colitis ulcererozát nálam(teljes vastagbél gyulladás) szteroidot kellett szednem, sokat. 3-4 hónap alatt 110 kg lettem :( Igen 37 kg jött fel és pluszban tönkrementek az ízületeim, és vizesedek. Azóta 125 kg vagyok...elsősorban az ízületek és a méregtelenítés miatt kezdeném, de egy kis fogyástól sem duzzognék.

Olvastam több helyen a székletet...nekem ugye napi szinten hasmenésem van, ajánlott így is elkezdni? Ez a betegség elég sok mindent kizár, ezért is kell körültekintőbbnek lennem.

Köszönöm a válaszokat, és bocsánat, ha hosszúra sikerült. Kitartást és szép napot mindenkinek :)

8993. Supernova88 (válaszként erre: 8991. - Sweet Harmony)
2016. okt. 5. 22:49
Köszi a választ! 😊 Már rendelem is. Én is "A" vércsoportú vagyok, hátha ettől jobban megindul a folyamat. Eddig 10 kg-t dobtam le 4 hónap alatt.
8992. Sweet Harmony (válaszként erre: 8980. - Ibolyafr)
2016. okt. 5. 11:50
Vigyél magaddal liba kacsazsirt- szárazkolbászt szalonnát meg olvastam a lányok irták az aranymozsaras kétszersültet.készits tepertőt is.valameddig friss a műanyagdobozban.
8991. Sweet Harmony (válaszként erre: 8988. - Supernova88)
2016. okt. 5. 11:45
Szia.a biocom oldalán keresd.onnan rendeltem a dhea.t is.napi 5 szemet kell szedni úgy rendeld hogy 60 szemes.12napra elég.ezeket külföldről hozzák be vámkezelik és úgy küldik.nekem ez tuti kell a szervezetemnek.bocsi hogy nem ügyelek a vesszőkre nagybetükre.a telefonon macerásabb írni.
8990. Vikinca (válaszként erre: 8980. - Ibolyafr)
2016. okt. 5. 09:22
Szia,én a pirítóst kétszersülttel,szoktam kiváltani,ha nem tudom máshogy megoldani (próbálj olyat választani ami nem ír cukrot...sajnos sokban van).
8989. matyi78
2016. okt. 5. 06:08
Sziasztok,tegnap már írtam...viszont amit elfelejtettem: van valakinek gondja a kúra,alatt a székletével?! Már bocsi a naturalitásért, de nekem ez ami fura...merthogy alig van. Kéne szednem még valamit...? Mindemellett van a 8 kilónyi mínuszom .
2016. okt. 4. 20:58
Sziasztok! Honnan rendelitek a digest komplexet? Ökonet oldalán nincs. Előre is köszi a válaszokat!
8987. b.icu
2016. okt. 4. 19:39
Megmondaná valaki hogy 3hét után miért marad abba a fogyás a regenor kúrában akkor amikor minden szigorúan be van tartva!
2016. okt. 4. 19:09

Hát mit mondjak...nem fogom magam felkötni amiért ettem tiltott dolgokat.Majd a jövő héten kiderül hogy valóban a digest felelős e hogy beindult a fogyás és a 4-5 napos szünet következménye a hízás vagy csupán megint kötöm a vizet.

Anyukám velem együtt csinálja vagy 2 hete az étrendet de nem szedi a regenort -2kgnál jár.

8985. jgaabor (válaszként erre: 8982. - AnettSimon)
2016. okt. 4. 18:12

Havi 10e Ft a Regenor. Talán még egyszer ennyi az alga, ha azt is szedsz hozzá.

Nem olcsó, valóban.

Te látod, hogy ez Neked mekkora érvágás. Ha pl. dohányzol, akkor nosza, most kell abbahagyni - két legyet egy csapásra (mármint egészségileg).

Egyszer élsz, de ez az élet a Tiéd - tehát eldöntened is Neked kell.

Szerintem 10 emberből 9-nél működik, én nagyon örülök, hogy elém dobta a sors. Egyébként ha nekem nem működött volna, én jobban bosszankodtam volna a felesleges önmegtartóztatás kényelmetlenségén, mint a kidobott pénzen. Ki akartam próbálni, azt meg csak így lehetett, hogy fizetek érte.

8984. jgaabor (válaszként erre: 8983. - Jgaabor)
2016. okt. 4. 18:05

A "kis" bűnözést elfelejtettem idézőjelbe tenni. Kis bűnözés egy szelet tatárbeefsteak lett volna icipici mustár/worchester/ketchup arányával.

Ez nem kicsi volt. :(

8983. jgaabor (válaszként erre: 8981. - Sweet Harmony)
2016. okt. 4. 18:01

Szerintem 2 szelet torta, meg egy pohár cukros üdítő bőven elég ok. Én túl vagyok a kúrán, nem akarok már fogyni egy dekát se (hásajodni se nagyon, esetleg izmot felszedni, az nem annyira baj :)), de ezzel együtt nem ennék/innék ilyesmit.

Egy-két falat/korty, ha nagyon kíváncsi vagyok az ízére, vagy ellenállhatatlanul néz ki, nem mondom - de kúra alatt azt se, nyilván!

Olyan ez sajnos, mint az ittas vezetés. Ha ittál akár egy pohár bort, lehetett akármennyire hibás a másik sofőr, úgyis rádhúzzák a dolgot.

Ugyanígy: ki mondana itt mást, mint hogy ettől a kis bűnözéstől híztál nyilván.

Az étrend állítólag még a regenor ivása nélkül is okozhat hízást (maga a zsír rengeteg kalória), pláne ha még cukrot is nyomsz rá...

2016. okt. 4. 17:41

Sziasztok! Szeretnék tőletek tanácsot kérni! Nagyon gondolkodom azon, hogy elkezdem a regenor kúrát, de nagyon félek attól, hogy nem fog működni a dolog, félek az újabb kudarctól! Olyan sok mindent kipróbáltam már és mindig csalódtam.

Kicsi korom óta túlsúllyal küzdők, masszív erős csontozatú vagyok, szóval nem tudom mi legyen, mivel nem olcsó. Olvasom a véleményeket, látom sokatoknak segít valakinek meg csak éppen hogy beindult. Szóval egy kis pozitív megerősítést szeretnék tőletek kérni, hogy mi tévő legyek 😊

8981. Sweet Harmony (válaszként erre: 8976. - Jgaabor)
2016. okt. 4. 16:07

Nah...most mit tagadjam ..:)

azért írtam mert nehogy itt. ne aalap nélkül sírdogáljak.A lényeg az az egészben hogy betarom az étrendet, már lemondtam a piritósról is akkor hogy van az hogy a múlt szerdán 137.6. voltam most meg 5nap múlva 4 kilóval több?Holnap kezdem a 7.üveggel.olyan 12 napig elég egy üveggel.Vagy arra is gondoltam.hogy nem amiatt ugrott meg a súlyom hogy nem volt digestem?Elvileg akkor indult meg lefelé amikor azt elkezdtem szedni napi 5 szemessével.

Most ne kövezzetek meg..zéró tolerancia így meg úgy hanem tapasztalatmegosztó helyen vagyunk és próbáljuk meg kiokoskodni mi lehet az ok...

Ma voltam vérvételen meglátjuk a jövő héten javul e a pajzsmirigyem.

8980. ibolyafr
2016. okt. 4. 16:01
Segitségeteket szeretném kérni! Nov.-ben 2 hétig kórházban leszek. Hogyan oldanátok meg a regit a helyemben? Ok, zsirt viszek a levesbe beletudom varázsolni, de a kenyér piritást??? Nem akarom abba hagyni! Légyszi segitsetek! Ja, nagyon messze leszek az otthonomtól, tehát a család ( aki eddig támogatott :D ) nem tud segiteni. Minden ötletet örömmel fogadok!
8979. vvcsilla (válaszként erre: 8978. - Matyi78)
2016. okt. 4. 14:43
Így van, a kúra alatt zéró tolerancia van! Aki ezt nem veszi figyelembe, annak nem is érdemes ezt csinálni. Világosan megmondták, hogy 1 napi "bűnözés" mínusz 2 heti eredmény! Én sem fogytam kb. 2 héten keresztül, míg észre se vettem, hogy megint lement 1 kiló. De ha nem menne le, akkor sincs parázás, hiszen mindenki máshogy van összerakva. Olyan ember is van, akinek első két hónapban elég sok, aztán meg semmi, majd a negyedik hónapban indult meg újra. Mindenképpen legyetek türelemmel és nem kell minden nap a mérlegre állni. Elég azt egy héten egyszer...
8978. matyi78
2016. okt. 4. 14:28
Sziasztok! Csendes megfigyelő vagyok akit most éppen a sült kalács illata leng körbe...de ellenállok a mákos diós illatnak. Naszóval 5 hete iszom a Regenort, és étkezem az előírtak szerint. Ami nekem kicsit zavaró, hogy a gyomrom néha fáj..eddig ez nem volt. Nem tudom, hogy összefüggésbe hozható e a regivel, mindenesetre fogytam már 8 kilót! :) Nagyon büszke vagyok magamra, hogy képes vagyok kitartani, és a kísértéseknek ellenállni...mert emlékszem még hogy hol buktat el az előző próbálkozásaim. Ez nekem most elvi kérdés...ha megennék egy sütit, mert jujj belefér...akkor biztos lehetek benne, hogy ezt követően egyén esetben is hasonlóan engedékeny leszek magammal. Sőt, egyre engedékenyebb, úgyhogy zéró tolerancia van :) A kúrát 4-6 hónaposra tervezem annak függvényében hogy hogyan haladok, annyit pedig fél lábon is ki kell bírni az eredményért...ráadásul ez a "kúra" nem szenvedés. Nagyon szeretek zsírral főzni!
8977. zityi2 (válaszként erre: 8967. - Anikóka71)
2016. okt. 4. 10:06

Szia! Én az ÖKONET Bp-en a XIII. ker. Dunyov István u.2. sz. alatti üzletében veszem. De előtte a szponzoromon keresztül rendeltem, ill. rendeléssel egyidőben regisztráltam. Ha már van regisztrációs számod, akkor tudsz személyesen vásárolni. Nekem így kényelmesebb, mint ha lesném, mikor hozzák házhoz.

[link]

8976. jgaabor (válaszként erre: 8973. - Sweet Harmony)
2016. okt. 4. 09:30

Ez most csak vicc, nem? Csak két szelet tortát??

:DDD

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook