Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

9245. Sweet Harmony (válaszként erre: 9244. - Orchidea02)
2016. nov. 6. 22:11

Szia!Köszönöm!

75mg letroxot szedek, a dokinak mondtam,hogy szedek szelént a pajzsmirigy slimet megkérdezte hány mg-os azt mondta szedhetem csak ne legyen benne jód,az algát azt nem mondtam nem gondoltam ,hogy nem lehet!Ma fogyott el az immun supreme de már közben elkezdtem szedni a spurulina algát reggel este 1-1szemet.Most akkor ne szedjem?Már javult az értékem de az orvos azt mondta hogy várjunk a babaprojekttel a decemberi kontrollig.Szedem a DHEAt az is remélem besegít a pajzsmirigynek!

9244. orchidea02 (válaszként erre: 9239. - Sweet Harmony)
2016. nov. 6. 19:54

Szia!

A hormonszintet borítja az orvos által előírt gyógyszer mennyiség mellett. Nekem a doki úgy állítja be a letroxot, hogy semmi étrend kiegészítőt ne szedjek mellé, Ő nem szereti, mert így nem tiszta képet lát rólam. De mivel annyi más jó hatása van, ezért szedem módjával mégiscsak :)

D3K2 vitaminból étkezések után 3x1 elszopogatni és rendben lesz a csontrendszer is és hajhullásra is nagyon jó :)

9243. A.tuni (válaszként erre: 9187. - Gyongyszem0)
2016. nov. 6. 18:33

Szia a párom magas vernyomasos eddig 5 -6 hét alatt -12 kg ot fogyott s a venyomasa is rendben van. A tejet rizs tejjet lehet használni . Én mar csináltam belőle madártejet s nagyon finom volt. A cukrot eritrittel váltottam ki

Érdemes megvenni mert nem csak fogysz hanem méregtelenítést is végzel!!

9242. A.tuni (válaszként erre: 9241. - Amygdala)
2016. nov. 6. 17:08
Persze írj segitek mindenben
9241. Amygdala (válaszként erre: 9211. - A.tuni)
2016. nov. 6. 16:57

ha megvan még, engem érdekelne.

ha nincs, kérhetek regisztrációhoz segítséget?

köszi!

9240. A.tuni (válaszként erre: 9239. - Sweet Harmony)
2016. nov. 6. 16:38
D vitamint napi 1-2 tabletta evés közben
9239. Sweet Harmony (válaszként erre: 9221. - Orchidea02)
2016. nov. 6. 16:04

Az immun supremben jód van?Én nem látom a dobozán!

Meg tudnátok mondani,hogy az ökonetes D3K2-ből mennyit kell szedni?

Előre is köszönöm!

9238. Sweet Harmony (válaszként erre: 9228. - Globus)
2016. nov. 6. 15:59
Savanyú káposztát lehet enni jól kimosva és ha nem ecettel erjesztették.
9237. Kör0 (válaszként erre: 9236. - Andibaby22)
2016. nov. 6. 15:48
Sziamia! Azt hiszem teljes mértékben visszatérek a rizstejporra, mert a gyomrom is égett időnként a kókusztejportól. Az igaz sajnos, hogy én naponta több kávét is iszom - tehát lehet, hogy ez a por fogyasztás sok. Majd az elkövetkezendő 1 hétben eldől - remélem nem az lesz az eredmény, hogy a kávét natúr igyam... Szép Napot
2016. nov. 6. 12:07

szia!Én hazilag készitett kókusztejet hasznalok kavéhoz, a neten fent van a recept.sztem nem rossz a kave tőle.pici fahejat szoktam bele tenni.

De igazaból csak most kezdtem ezt az egeszet 3 napja, nekem mondjuk a lábam baromira zsibbad éjjelenként, tudja valaki h ez mitöl lehet?vagy dobjak be magneziumot?Mondjuk most 2,5 kg val könnyebb vagyok, 3 nap alatt, de gondolom ez víz.87, 7-ről indultam.a hasam mondjuk laposabb lett.sziasztok.

9235. Kör0
2016. nov. 6. 08:38

Sziasztok! Van valakinek kókusztejporral tapasztalata? A kúra kezdetén rizstejporral helyettesítettem a kávéhoz a tejet - de áttértem kb. 1,5-2 hónapja a kókusztejporra, mert ezzel nem lesz "trutyi" a kávé alján mint a rizstejportól. Viszont teljesen megállt a fogyásom -eddig 16 kg ment le- már vagy 3 hete be van dagadva megint a lábam, bevizesedett, és nem akar lemenni még a csalán teától sem. Mindent ugyanúgy csinálok mint eddig, egyetlen változtatás a kókusztej. Mivel magas a folsav tartalma, már elkezdtem szerves vasat is szedni, mert húst-hússal ettem volna legszívesebben. Most néztem, hogy kazeint tartalmaz - ez megtalálható a tejben, illetve sajtokban. Kínomban már vettem Digest Complexet is, tegnap kezdtem el szedni.Szerintem azonnal visszatérek a rizstejporra, még ha oly gusztustalan is a kávé tőle - na annyira nem, hogy leszokjak róla :)

Regenoros Szép Napokat

9234. orchidea02 (válaszként erre: 9233. - Zsofinyec)
2016. nov. 5. 11:59

Szia!

Ha nehezen indul a fogyás akkor szerezz be digest complexet, szedd minden étkezés előtt fél órával és csökkentsd a szénhidrát mennyiséget :)

9233. Zsofinyec
2016. nov. 5. 11:15

Sziasztok!

Segítséget kérnék . Tavaly 2x3 hónapig csináltam a kúrát nagyon túlsúlyos fiammal. Én 8 kg-ot ő viszont 34 kg-ot fogyott. A nyári szünet után újra kezdtük. Szerencsére a nyári "lazítás " után csak 4,5 illetve 6 kiló jött vissza. Most már 2 hónapja újra Reg- enorozunk, igazán mindent betartva ugyanúgy , mint az elmúlt évben. Fiam lassan, de biztosan fogy ( eddig 5 kiló ment le) de én szinte semmit. Mit kellene tennem, hogy elinduljon a fogyás? Szeretnék legalább 8-10 kg-ot fogyni. Köszönöm.

9232. Hamyleen
2016. nov. 5. 00:33

Sziasztok.A tapasztalataimat szeretnem megosztani veletek.

En 18 napja kezdtem a kurat,igazabol foleg meregtelenites celjabol,de a fogyast is egy kellemes mellekhataskent elem meg.Gyomorbantalmak,puffadas,aranyer,candida,mehszajseb,vesehomok mind a kis listamon van,amitol varom a szabadulast,vagy enyhulest.Olvasgatom a forumot folyamatosan es kb a mellekhatasok nagy reszet maris tapasztaltam.Kezdetben sokat fajt a fejem,habar egyaltalan nem vagyok fejfajos,de szerencsere elmult.Volt izuleti fajdalmam a terdemben es csuklomban.Olvastam h volt valakinel koztes verzes,na az nalam is jelentkezett (kicsit meg is ijedtem).Mult heten szinte elviselhetetlen voltam (nem csak a visszajelzesekbol tudom,magam is ereztem :) ).Olyan feszultseg volt bennem,h a reggeli buszon munkaba menet barkit le tudtam utni gond nelkul..khm.Ez elmult :) szerencsere..

Maximalisan betartom a szabalyokat es habar a munkahelyemen folyton van kisertes sutik formajaban,elmegyek mellettuk.Azt az elvet vallom,h vagy csinalom rendesen,vagy sehogy.

Sajnos az utobbi napokban eleg eros hanyinger es hasmenes gyotor.Kicsit az etvagyam is alabb hagyott,nem esik annyira jol az eves,de olvastam h IBS eseten ez hasmenes dolog normalisnak mondhato..es csak remenykedni tudok,h ez tenyleg jot jelent,m eleg kellemetlen tud lenni a dolog ha elhagyom a hazat..csak varom h elmulik majd,ahogy a tobbi kellemetlenseg is.

A kellemes oldalat is emlitve,eddig 4 kilotol szabadultam meg,de nem is ez a lenyeg,hanem h lotyognek a nadragjaim es meg nem mertem,de a hasam kb a felere csokkent.

Csak remelni tudom,h a belso atalakulasom is kb ilyen utemben halad :)

Mindenkinek gratulalok aki csinalja a kurat es azoknak is akik mar tul vannak rajta! :)

9231. Szuszy (válaszként erre: 9230. - Orchidea02)
2016. nov. 4. 22:29
naná hogy édeskáposztábol a töltött káposztát. másképp nem is eszem hiszen szabolcsi lennék :) ma épp azt vacsiztam jó sok sajátkészítésű cukormentes paradicsomlével :)
9230. orchidea02 (válaszként erre: 9228. - Globus)
2016. nov. 4. 18:33
Savanyú káposztát nem ehetünk, mert erjesztéssel készül és benne vannak az élesztőgombák, amik a candida gombáink kedvencei. Sima káposztát vegyél és azzal készítsd az ételt. Én már töltött kápit is készítettem sima káposztával semmi változást nem vettem észre :)
9229. orchidea02 (válaszként erre: 9225. - Andibaby22)
2016. nov. 4. 18:32

Szia!

A tej tiltólistás, de egyébként az összetevőket kellene látnom ahhoz, hogy meg tudjam Neked mondani, hogy szabad-e. A bolti termékek általában mindig vmiféle hozzáadott cukrot tartalmaznak.

9228. globus (válaszként erre: 9226. - Jgaabor)
2016. nov. 4. 18:30
Savanyú káposztát?
9227. orchidea02 (válaszként erre: 9224. - Rozsaszinkonti)
2016. nov. 4. 18:29
Hát ez egy csudajó beszámoló, nagyon örülök a sikerednek, nagyon szép eredményt értél el. Ügyes vagy, és, hogy egészséges talán a legnagyobb kincs a kezedben :)
9226. jgaabor (válaszként erre: 9225. - Andibaby22)
2016. nov. 4. 17:52
Szia, ha erjesztéssel készült, szinte biztos, hogy nem lehet.
2016. nov. 4. 14:49

Sziasztok, nem tudja valaki, hogy a boltban kapható üveges céklalevelt lehet fogyasztani vajon?másolt szöveg :Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó cékla alkotja ezt a sokak által kedvelt és keresett finom italt. L(+) tejsavas erjesztéssel készül.

Az L(+) tejsav segít az italban található tápanyagok jobb hasznosulásában. A levek egymással is kombinálhatók, pl.: céklalé és répalé. A terméket pasztőrözik, mely alacsony hőmérsékleten való hőkezelést jelent. Mindez lehetővé teszi, hogy az élettanilag értékes komponensek (pl.: természetes vitaminok) megmaradjanak a termékben. másoltam ezt a szöveget.köszönöm

2016. nov. 4. 13:44

Orchidea02 köszönöm szépen a válaszodat!

Az előzőekre reagálva egyébként én is egy "hús-vér" ember vagyok, aki sikeres és boldog használója a Reg-enornak.

Szeptember 5-én kezdtem a kúrát, a fogyás volt elsődlegesen a célom. 73,5 kg-mal indultam, a múlt héten pedig már 66 kg-ot mutatott a mérleg. A centiket szeptember óta nem mértem, (mivel ismerem magam és tudom, hogy képes lennék naponta megtenni :)) majd a legvégén tervezem.

Nem volt korábban egészségügyi problémám (lekopogom), de azt észrevettem, hogy sokkal energikusabb vagyok, mentálisan jobban tudok koncentrálni. És ami számomra mindig is kihívás volt, az ma már nem az: magamtól ébredek fel frissen és fitten reggel 6-7 között, és nem úgy kell kikönyörögnöm magam az ágyból, hogy beinduljon a nap. A fejbőrömön pedig az ekcémaszerű foltok majdnem teljesen visszahúzódtak, aminek nagyon örülök.

Összefoglalva: mindenkinek csak ajánlani tudom a terméket, akik pedig most kezdik, azoknak sok sikert kívánok hozzá! :)

9223. orchidea02 (válaszként erre: 9215. - Szaloncukor11)
2016. nov. 4. 08:36

Szia Szaloncukor! :) - teszik a név!!

Akkor összeszedem a gondolataim :) azért módjával szedem az immunt, mert pajzsmirigy gondom van. Nem az A vércsoport miatt :) Nagyon ügyes vagy, sőt én úgy gondolom aki belevág ebbe a kúrába és bűnözés nélkül végigviszi akár egy évig is (én is ennyit terveztem) nyugodtan vállon veregetheti magát. Büszke vagyok magunkra. Nagyon sok emberrel találkozom én is aki megkérdezi?-na ugyan már, hogy fogytál le ennyire????-és én elmesélem a fogyásom történetét...na ne máááár, nekem ehhez nem lenne elég kitartásom-na barátom akkor Neked még nem fáj eléggé. Hihetetlenek vagyunk, szkeptikusak, rosszindulatúak....komolyan én is azt látom, mintha azon szurkolnának, nehogymár sikerüljön!!!Meg úgyis visszahízod-hát NEM! Mindenképpen ha csak itt a neten és virtuálisan, de segítek és nagyon szurkolok Neked és mindannyiunknak, hogy sikeresek legyünk!!!!

9222. orchidea02 (válaszként erre: 9218. - Pintyo577)
2016. nov. 4. 08:26

Szia!

Ha regenoroztok szójatejet nem szabad használni a szója tiltólistás. Rizs és kókusztej amit szabad fogyasztani de azt is inkább csak házit.

9221. orchidea02 (válaszként erre: 9209. - Rozsaszinkonti)
2016. nov. 4. 08:25

Szia!

Igen alulműködik a pajzsmirigyem. Szakorvosom nem ajánl jódtartalmú termékek fogyasztását, mert csak úgy tudja jól beállítani a hormonszintem. Mert ugye az immun supreme a jódtartalom miatt bezavar. Az a kérdés, h az ismerősöd szed-e gyógyszert a pajzsmirigyére és mit? De szedem max napi 2 szemet az ajánlott 4-5 szemmel ellentétben, mert egyébként egy csoda termék nagyon sok jó élettani hatása van, amit szintén megtapasztaltam. Letroxot szedek a pajzsmirigyre. Nekünk sokkal nehezebb a fogyás, de nem lehetetlen. Digestet szedek A vércsoportúaknak kötelező, immun supremet, natu-laxot és candida kúrát csináltam a kúra elején. A hónapban tervezek még egy májtisztító kúrát, mert a májam is rosszul működik. Ha bármi kérdésed felmerül bármivel kapcsolatban keress nyugodtan :)

9220. orchidea02 (válaszként erre: 9210. - Globus)
2016. nov. 4. 08:13

Szia!

Igen tudok Neked ebben segíteni ha érdekel, akkor írj rám privátban :)

9219. Mielo (válaszként erre: 9201. - Jonatán)
2016. nov. 4. 07:47
Reggel, mikor felébredsz, még az ágyban, igyál meg egy pohár hideg vizet. Maradj még vagy 5 percet az ágyban, aztán menj abba a kis helyiségbe. :-) Ezt intim tornán tanultam, hogy hogyan neveljük magunkat a reggeli nagymunkára. Nekem bevált.
9218. pintyo577 (válaszként erre: 9216. - Szaloncukor11)
2016. nov. 3. 20:55
Én rizslisztet és kukoricalisztet használok,a párom a kávét nem tudja tej nélkül meginni, csinálok nekik kókusztejet, de ma vettem, rizstejet és szójatejet.Köretnek hántolt kölest,bulgurt használok.Sok nyers zöldséget eszünk.
9217. anitaa1
2016. nov. 3. 18:47
Sziasztok.en 7hete kezdtem a kurat.eddig 5kg ment le.viszont kb egy hete egy dkg se...lehet azert mert egy ketster belekostoltam ebbe abba?van itt vki aki bem 100%van tartotta es megis figyott?engem nem erdekel a meregtelenites csak a fogyas.
9216. Szaloncukor11 (válaszként erre: 9206. - Pintyo577)
2016. nov. 3. 18:41
Szép, jó estét neked is! Köszönöm, hogy te is segíted nagyszabású vállalásom és ezzel monden fórum olvasót, érdekelne, hogy ti és a környezetedben regenorozók milyen biocom, vagy más készítményekkel pótolják a tiltólistás élelmiszereket, illetve segítik a REG-ENOR működését? Kösznöm válaszod!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook