Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

9185. RIENN007 (válaszként erre: 9184. - Sweet Harmony)
2016. nov. 1. 10:10

Eleg zsirt fogyaszt?

Etkezesenkent legyen meg a 3 evökanal.

Ahogy olvastam amir irt ott nem szerepelt sehol sem az ällati zsir.

2016. nov. 1. 08:39

Sziasztok!

Ma megint 2kilóval vagyok több,mint voltam 3napja:(

Az elmúlt napokban megugrott a vérnyomásom megin 140-150-et mérek.Tegnap előtt kihagytam étkezést meg alig ittam mert úton voltunk egész nap.Tegnap este meg iszonyatos ehetnékem volt nem voltam éhes de csak azt ketestem mit ehetnék úgyhogy kevertem 2 tojás sárgáját egy kis steviával kakaóval meg kókusszal utána meg iszonyatos hányingerem volt rá egy órával meg szabályosan korgott a gyomrom olyan éhes voltam Nem értem én ezt:( Meg ettem tegnap délután 2 szelet piritóst is az volt az ebéd,lábam nincs bedagadva..szetintetek kötöm a vizet?

9183. pintyo577 (válaszként erre: 9176. - Beuska88)
2016. okt. 31. 17:47
Az én kenyerem /megmértem/ 3, 2 dkg, tehát a két szelet kenyér nincs 7 dkg.
9182. pintyo577 (válaszként erre: 9181. - T1973)
2016. okt. 31. 14:20
Ez engem is nagyon érdekel, inkább a férjem miatt, mert ketten csináljuk és ő türelmetlenebb egy kicsit.
9181. T1973
2016. okt. 31. 12:05
Sziasztok!azutàn szeretnék èrdeklödni hogy kinek mikor indult meg a fogyàsa!?Èn kèt hete iszom de semmi!😐
9180. A.tuni
2016. okt. 31. 10:37
Sziasztok esetleg valakit érdekel e két üveg Regenor 5500 Ft ért?
9179. beuska88 (válaszként erre: 9178. - Kingi7)
2016. okt. 31. 06:38

Szia. Hát igen, gyerek mellett nem lehet könnyű, őt nem állíthatod diétára, de azért a kóstolgatással csak óvatosan. Itt a fórumon írták, hogy egy bűnözés két hetet visszavesz a diétából.

A candidával kapcsolatban csak annyit, hogy lehet kellene szedj még ellene készítményt (nem vagyok forgalmazó, még mielőtt félreértenél), én nem szedtem semmit, regenor mellett eltűnt minden tünet, szépen abbahagytam a diétát, jött két születésnap tortával együtt, nem tartóztattam meg magam és a gombás tünetek megint itt vannak (azért nem olyan mértékben, mint diéta előtt, de van)

9178. kingi7 (válaszként erre: 9177. - Beuska88)
2016. okt. 30. 21:18
Igen, elég nehéz kikerülni... pl melyik az a bacon, ami nem tartalmaz cukrot? a legnagyobb gond, hogy IR es vagyok és össze vissza élek.. volt, hogy kiszámíthatatlan volt a hazaérésem, terveztem, hogy jövök és csúsztam... nagyon éhes voltam, már remegtem... a becsúszás, meg az amikor olyan helyzetbe kerülsz... vagy pl, a gyereknek csinálok valamit és csak megkóstolom (de nem eszek) erről nem szól a fáma... 3 hete csinálom, volt ilyen sajnos, jelenleg 3 kilót fogytam, a candidám múlik, az ízületi fájdalmaim eltűntek... szóval működik tovább vagy ilyenkor lelassul, vagy mi van?
9177. beuska88 (válaszként erre: 9175. - Kingi7)
2016. okt. 30. 21:07
Szia. Nekem a 4 hónap alatt nem volt bűnözés, nagyon figyeltem rá, mindent én főztem, vagy ha nem itthon ettem, meghívtak valahová akkor előre szóltam, hogy mi alapján készítsenek ételt. Nagyon sokszor volt, hogy nem ettem épp ezért főtt ételt, olyan eset is volt, hogy vittem magammal a zsírt vendégségbe. Hát jó nagy szemekkel néztek miatta. Azért van ahova fejlődjenek az emberek megértésben és elfogadásban. Nagyon sokat kellett magyarázkodnom, de úgy voltam vele, hogy az én egészségem és az én pénzem, ha már ennyit fizetek érte, akkor nem bűnözök. Azért is hagytam abba mert jönnek a mindenféle ünnepek, majd januárban kezdem megint. Amúgy ha bármiféle készételt eszel, biztosan van benne olyan ami tiltott.
9176. beuska88 (válaszként erre: 9172. - Pintyo577)
2016. okt. 30. 20:49
Reggelihez nem sok a két szelet, azt a kalóriamennyiséget biztosan ledolgozod. Bocsi, arra nem figyeltem, hogy kis szeletekről van szó. Inkább azzal van a baj, amikor valaki panaszkodik, hogy nem fogy, de étkezésenként megeszik két nagy szelet kenyeret, amit ha összeszámolsz, majdnem fél kenyér. Én méregtelenítésként regenoroztam, nem is vontam meg magamtól a kenyeret, 4 hónap alatt 8 kiló ment le. Január elején újra el akarom kezdeni, akkor majd a kenyérmennyiségre is figyelni fogok. Sok sikert, még nagyon az elején vagy.
9175. kingi7
2016. okt. 30. 20:47

Sziasztok!

Rutinosoktól kérdezem, hogy mi van ha vétkezik az ember? sehol nem találtam rá infót... gyakorlatilag, szerintem aki csinálja, biztos bele fut valami nem teljesen "kóser" ételbe....

Volt valakinek konkrét ilyen? Mi történt?

9174. beuska88
2016. okt. 30. 20:41
Na jó, az ember lánya mindig tanul újat. Én még soha nem hallottam, hogy tejet tesznek bele, de amit én szoktam vásárolni, annak a dobozán nem írja a tejet, remélem nincs is benne (bár nem mindig hiszek a dobozon írt szövegnek). Nekem is leginkább házi zsírom volt, boltit csak főzni használtam, de az elkészítését nem vállaltam volna be én sem, mert még a felforrósodott zsírszagot is utálom. Szerencsére nekem anyum nagyon segítőkész volt, még ő ajánlotta fel, hogy megveszi a szalonnát és kisüti. És a házi tepertő sokkal jobb mint a bolti.
9173. pintyo577 (válaszként erre: 9171. - Era2016)
2016. okt. 30. 20:27
Én is gondoltam arra, hogy én süssem ki a zsírszalonnát, de napokig olyan büdös zsírszag lesz a lakásba.
9172. pintyo577 (válaszként erre: 9169. - Beuska88)
2016. okt. 30. 20:24
A zsírszalonnát amikor kisütik, tesznek bele tejet, mert finomabb lesz a zsír, a tepertő pirosabb és ropogósabb lesz. A reggelhez szoktam enni piritóst, ami kb 1,5 dkg , mert pld. a tepertőt nem lehet megenni kenyér nélkűl.
9171. era2016 (válaszként erre: 9168. - Pintyo577)
2016. okt. 30. 20:22
Szia, en libazsirt hasznalok, ebben tuti nincs tej. Ha nem talalsz tiszta zsirt de talalsz zsirszalonnat keszithetsz magadnak friss zsirt es meg finom tepertod is lesz. Nekem is ez most a tervem. Amugy szerintem nem sok 2 szelet egy kajalasra.
9170. era2016
2016. okt. 30. 20:07

Sziasztok, most fogyott el az elso uveg regenorom, 1kg ment le. Altalaban 6 kis szelet tonkolybuza kenyeret eszem naponta ( kb fel eve eszem ezt a kenyeret es nagyon izlik) eleszto nincs benne de csak most vettem eszre hogy van benne aludttej.

Szerintetek folytathatom?

9169. beuska88 (válaszként erre: 9168. - Pintyo577)
2016. okt. 30. 20:03

Szia. Az jó, ha szedsz vitaminokat, a kenyérrel kapcsolatban: ha fogyni akarsz, akkor szerintem legtöbbször csak egy szeletet egyél, csak néha kettőt. Amúgy is a főtt ételeket sokszor kenyér nélkül is meg lehet enni. Én úgy csináltam, hogy az ételt megettem kenyér nélkül, utána meg csak hogy biztosan meglegyen a zsírbevitel, megettem egy szelet zsíros pirítóst.

A zsírral kapcsolatos kérdésben nem írtál el valamit? Én nem értem, hogy mit szeretnél vásárolni, mert a zsírban nincs tej.

9168. pintyo577
2016. okt. 30. 19:54

Sziasztok!

10 napja iszom a Regenort, ivel sokat olvastam a hajhullásról, elkezdtem enni a hajregeneráló vitaminokat, a centrumot, d vitamint, alkalmanként a c-vitamint is. gondolom ez elég. Azt kérdeztem már korábban, de nem kaptam választ, 2-2 szelet szendvicskenyér megpiritva nem sok egy-egy kajálásra? Ha nem kapok olyan zsírt amiben nincs tej, az gond? Mert sehol sem kapok.Mennyi időn bell várható a fogyás? Köszönöm előre is.

9167. Kör0 (válaszként erre: 9145. - Eindhovenaar)
2016. okt. 30. 09:38
Kedves eindhovenaar! Ha az elejétől végig olvastad volna a fórum beírásait, valamint a dátumozást is figyelembe vetted volna, akkor írásod előtt rájöhettél volna, hogy ne itt keress sikerélményt magadnak azzal, hogy felpiszkálod a társaságot. Fel kell homályosítsalak, én is azok közé tartozom akik sokat fogytak, és még fognak is fogyni, és az ismeretségi körömben is többen elkezdték a regenort fogyasztani, és sikeresen méregtelenítenek, fogynak. Melyik szekta követője vagy ? Talán az update? Vagy valamilyen fitnes őrült? Ha véleményed van, akkor támaszd alá orvosi diagnózisokkal, tényekkel, ne csak dobálózz a nagy szavakkal, keress máshol sikerélményt magadnak, egyébként meg közöd nincs hozzá az egészhez, csak irigyled, hogy más becsületesen, őszintén, nyíltan tapasztalatokat megoszt, és esetleg ezzel még pénzt is kereshet - ha tudod, akkor csináld utána, ne a szád járjon. Asparagus előzőekben pedig szólt, hogy ritkábban fog tudni bejelentkezni, mert több dolga is lesz az elkövetkezendő időszakban. Te egy fogadatlan prókátor vagy, és bocsi, de nem kérünk belőled mert már nagykorúak vagyunk....
9166. RIENN007
2016. okt. 29. 18:56

Olyan kerdesem lenne hogy kutyak fogyaszthatjak-e?

Es azt h Szekszardon vki foglalkozik-e regenorral?

Szeretnek venni es jo lenne ha vki lenne a közelben.Elöre is köszönöm a välaszt!

9165. Nitta75 (válaszként erre: 9162. - Leonka)
2016. okt. 29. 18:51

Kedves Leonka!

Nagyon koszonom a valaszod, feltétlenül kiprobalom!

9164. Sweet Harmony (válaszként erre: 9145. - Eindhovenaar)
2016. okt. 29. 13:24

Üdvözöllek!

Ha picit visszapörgetsz a fórum elejére olyan háromszáz valamennyi oldalnyi hozzászólást találsz,ha egy picit elgondolkodnál azon miért is él évek óta a fórum?...talán nem véletlen...talán segít az embereknek ...és talán mindez nem azért van,mert ezt az italt most találta fel valaki.Évtizedes eredmények szolgálnak alapul.Szerintem itt nagykorú ,felnőtt emberek döntenek / nem szerencsétlenek/ saját elhatározásukból arról,hogy valamit megvesznek -e vagy sem.Nemigen kellett megfenyegetni senkit sem,hogy márpedig ezt meg kell venni!Ez a fórum nem a kényszerítésről szól!Tapasztalatok megosztásáról!!Én ,mint gyomorgyűrűs tarthatnék kiselőadást a vitaminhiányos állapotról,milyen az mikor 3 napig víz nélkül van az ember. mert még a nyálad se megy le!Nincs orvos aki engedne a gyűrűn,mert nincs betegfogadás,de azonnal infúzióra kötnek mert ki vagy száradva...de ez is mi?Saját döntés!

A hülye is tudja , hogy ha elhagy valamit az ember gyermeke azt pótolni kell!Ha nem boicomos terméket vesz, vesz másmilyet ,mindegy ,mert ezért is azért is fizetni kell!Szerintem felesleges az anyagiakat bolygatni!!!

Ez a fórum nem a mese habbal kategória!

9163. Sweet Harmony (válaszként erre: 9137. - RIENN007)
2016. okt. 29. 12:20
Cukormenteset igen!
9162. Leonka (válaszként erre: 9144. - Nitta75)
2016. okt. 29. 11:32
Szia Nitta! Nekem is hasonló problémáim voltak, én már a hetedik havi adagot iszom egyébként és időnként kínzott a puffadás, aztán elkezdtem szedni a B komplex vitamint, ugyanis mivel tejterméket nem lehet enni ezért kialakulhat B vitamin hiány. A puffadás elmúlik tőle mert kedvező hatással van az emésztésre és nekem a hajhullást is megállította. Próbáld ki, szerintem nem veszítesz vele semmit. A komplexben az összes B vitamin benne van. Sok sikert.
9161. gaboka1
2016. okt. 29. 09:57
Lehet igazatok van de tincsekben hullik a hajam. 5 honap utan. Lehet sot tuti gyulladas van a szervezetemben . Varom az eredmenyem. Imadom a regenort de a fogyas sem volt az igazi sot hiztam 2.5 kilot . Sajnos nekem ez sem mukodik .egyenlore. amugy szedtem az immunt es a candidat is ..viszont a kozerzetem kituno volt. Csak most megvagyok kattanva kicsit.
9160. Nitta75 (válaszként erre: 9159. - Baloghnevali)
2016. okt. 29. 07:36
Koszonom.
9159. baloghnevali (válaszként erre: 9144. - Nitta75)
2016. okt. 28. 22:43
Szia.. Olvastam.. Én digest complexet vettem segít a puffadás megszűnésében,és segít pocakból fogyni
2016. okt. 28. 22:41
Szia mi volt a kérdés?
9157. Nitta75
2016. okt. 28. 21:02
Esetleg lenne itt valaki, aki tudna nekem válaszolni?
9156. Supernova88 (válaszként erre: 9154. - Orhidea89)
2016. okt. 28. 20:35
Szia! Natúr zöld teát igen, a gyümölccsel ízesítetteket sajna nem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook