Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Én konkrtétan így hallottam Szigfrid szájából az egyik esten: a Regenor-t naponta 3x kell bevenni, étkezés után 1-21,5 órával. A reggeli adagot lehet étkezés előtt - vagyis éhgyomorra. (Az már ritkébban hangzik el, hogy legjobb étkezés előtt 25-30 perccel. Tapasztalatom (és szponzori információ) szerint ha 15-60 perccel étkezés előtt sikerül, úgy is jó.
Vagyis ez egy lehetőség. Én így szoktam bevenni reggel, mert így nem kell észbentartani.
Jó reggelt Mindenkinek!
Megvan minden boldogságom...141.7 a mai mérlegelésem.Ettem 2 szelet tortát a kicsi szülinapi tortájából vasárnap és tegnap más tiltós dolgot nem ettem ja..meg ittam egy pohár málnás üditőt.Már megint nem értem én ezt...most hogy híztam ennyit ?:(
Tegnap megjött a 2.adag digestem és ma elkezdtem szedni a dhea.t.
A digest coplexem elfogyott a múlt héten nagyon kevés ideig elég 1 doboz.Olvasom,hogy A vércsoportuaknak kötelező szedni...nos én A-s vagyok.
Egy fórumról hozom, rengeteg hasznos infó van benne:"Mi a teendő, ha megáll a fogyás kis időre, mit kellene másképp csinálni, mi lehet az oka!?
1. Tiltólistás étel fogyasztása/ akár tudatosan,akár tudattalanul.. Pontosan informálódjatok ezekről,mert elég annyi,hogy 2 hetente bekaptok 1 szem gyümölcsöt,vagy egy kis mustárt a kolbász mellé,egy harapásnyi ecetes uborkát,egy falat tortát,esetleg fóliázott bacont esztek,ami ugye szőlőcukrot tartalmaz,és abban a hónapban nincs fogyás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Étteremben se egyetek,mert olajjal főznek!! És ne fejtsétek..a 100%-os bolti gyümölcslé az nem azt jelenti,hogy 1 liter tiszta,frissen facsart Grapefruitlevet vásároltatok..abban bizony az almalétől kezdve az édesítőig minden megtalálható.. szóval azt sem isszuk a kúra alatt! Az oldalon jobboldalt fenn a borítókép alatti keresőbe írjátok be,hogy "TILTÓLISTA",és "EHETŐ ÉTELEK LISTÁJA"! Minden információt kiad az oldalamról!!!
2. Rejtett ételallergia van a háttérben,amit vizsgálattal ki kell deríteni! Ha 1-2 hónapra leáll a fogyás,esetleg hízni kezdtek,puffad a hasatok,derítsétek ki,nem gluténérzékenység,esetleg tojásfehérje allergia,stb. van-e a háttérben?! Vagyis érdemes 2 hétre a diétás étkezéseteket pl.gluténmentesre átállítani!!! Nézzetek utána,pontosan milyen ételek tartalmaznak glutént,és azt kerüljétek ebben az időszakban. Ha elmúlik a puffadás,és beindul a fogyás,akkor rejtett gluténérzékenység van a háttérben! A másik ok lehet,hogy több parazita törzs,gomba-zárvány van a bélrendszerben,amelynek eltávolításához célzott termékhasználat szükséges! Ez Candida cleanse,Para cleans+Natu-lax,és a 10 napos tisztítókúra segítségével történhet! Természetesen Szigfridet is hívhatjátok nyugodtan!
3.Sokkal több kalóriát esztek,mint amire valóban szüksége van a szervezetnek! Sok rostos,lúgosító zöldség,némi hús,napi2-4 l tiszta /vagy C-vitaminos víz,étkezésenként 3x3-5 dkg zsír,kevés szénhidrát+ Regenor,ez a legjobb összeállítás a kúra alatt! Azt se felejtsétek,hogy ha nincs hordozóanyag,/rostos zöldségek,pl,karalábé,sárgarépa,spenót,cékla/amihez kapcsolódva a mérgek kiürülhetnek Belőled,akkor leáll a fogyás!!!!! Ha minimalista stílusban étkeztek,akkor lelassul az anyagcserétek,a szervezet tartalékoló üzemmódra vált,és megáll a méregtelenítés folyamata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Regenor diétában az a legjobb,hogy nem kell kalóriákat számolgatnunk! Szóval,lakjatok jól,de minőségi,adalékmentes,Magatok által készített ételekkel. Napi 3x-i étkezés az előírt,ez szükséges ahhoz,hogy folyamatos legyen az epeürülés. Ha napközben éhségérzetetek lenne/ami nem valószínű,legfeljebb a kúra kezdetén/,akkor zöldségeket ehettek bátran sütve,chipsként,gr9llezve,nyersen,akár egy kis mártogatóssal megspékelve. A zöldségek nyersen lúgosító hatásúak,ezért ezek fogyasztása nagyon fontos a candida kúra során.
4.Kétségeitek vannak a Regenor hatását illetően! Mivel teremtő tudatunk van,nagyon fontos,hogy végtelen hit legyen benneteket a gyógyulással,fogyással kapcsolatban. Ha őrlődtök,óránként depisek lesztek,a betegségeitekre fókuszáltok,nem a gyógyulásra,akkor annak az erejét növelitek,vagyis még betegebbek lesztek.
5.Napi 3x-i étkezés rettentő fontos,ennyi,és nem több,nem kevesebb!!!! Az időpontot nem kell nézni,de 3x egyétek a zsírt,és igyátok meg a Regenort!
6. Ne türelmetlenkedjetek!!!! Ez nem lóverseny! A betegségekre több évtizedet szántatok,most a gyógyulásnak is adjatok időt!!!Ha eddig nem volt sürgős változni,kihasználtátok,szétromboltátok a testetek,most hagyjátok olyan ütemben gyógyulni,ahogy az a legideálisabb!!!
7. Vitamin és ásványi anyagok,nyomelemek hiánya. Ezek nélkül nincs tökéletes egészség. ha bármi hiány van a szervezetben,az életfontosságú szerveitek nem tudják a feladatukat elvégezni. A kúra alatt a méregtelenítés során rekordsebességgel ürülnek ki belőlünk a vitaminok,nyomelemek,ásványi anyagok is,nemcsak a méreganyagok,salakanyagok. Mivel a diéta során nem eszünk pl. gyümölcsöket,magokat,amiből a szervezetünk feltölthetné a tápanyag raktárát,pótolnunk kell valamivel. Az Immun Supréme alga,amely 4000 féle vitális anyagot tartalmaz,az egyik legjobb megoldás erre,a C-vitamin fogyasztásával karöltve!! Mivel a D-vitamin zsírban oldódó vitamin,ha nem esztek elég zsírt,nincs D-vitamin felszívódás. És ha azt érzékeli a szervezetünk,hogy hiánya van D-vitaminból,akkor fogyás STOPpot rendel el!! JAVASOLT,HOGY A REGENOR DIÉTÁT IMMUN SUPRÉME ,D3K2 vitamin,QVital,DHEA szedésével támogassuk meg!!!!!!!
8.NŐknél peteérés idején vizet tart vissza a szervezet,ilyenkor 2-3 kilóval is többet mutathat a mérleg! NO PARA!!!! Pár nap és újra lefelé kúszik majd a súlyunk!
9. Rosszul párosítjuk az elfogyasztott ételeket! Vagyis olyan ételeket fogyasztunk egy étkezés során,amiket különböző enzimek bontanak le. Pl.rántotthús rizzsel,/fehérje +keményítő/,ilyenkor elhúzódik a táplálék felszívódása,feldolgozása a szervezetben,erjedni,rothadni kezd bennünk az étel,puffadhatunk. Ilyenkor csak napok alatt ürül ki belőlünk a salakanyag,vagyis áll a mérleg mutatója.. Ezért figyeljetek oda,mit mivel esztek együtt.
A"vércsoportúként sajnos nehezebb a dolgod a kúra alatt,mert nagyon kevés a ZSÍRBONTÓ ENZIM a szervezetedben. Ez pedig,ugyebár egy zsírdiéta.. Ezért a Digest Complex nevű emésztőenzim komplexszel kell megtámogatni az emésztőrendszert,különben hízás,puffadás,rosszullét lehet az eredmény. Természetesen minden vércsoportnak megvan az erőssége,gyengesége.. mit tud tökéletesen feldolgozni a szervezete,és mit nem.. ezért gyakorlatilag MINDENKINEK ajánlott ez az emésztőenzim kapszula.. hozzáteszem,nagyágyú a nehezen olvadó zsigeri,hasi zsír lebontásában is,amellett,hogy segíti az elfogyasztott táplálék tökéletes lebontását,így felpörgeti az anyagcserét,a méregtelenítést is.
10. Nem megfelelő mennyiségű Regenort isztok! Gyermekeknek 5ml, átlagos súlyú felnőttnek 10 ml, 85 kg-os súly felett 15 ml-t fogyasszatok, napi 3x!!
11.A LEGFONTOSABB:A REGENOR DIÉTA EGY CANDIDA KÚRA!!! A szervezetben zajló folyamatokat harmonizálja,beindítja a test öngyógyító folyamatait.A fogyás csak az egyik jótékony "mellékhatása"!!!! :) Szóval,aki fogyni és gyógyulni akar,az nem depizik, hisz benne, pontosan betartja a diéta szabályait, megeszi a 3x 3-5 dkg zsírt, időben elkortyolja a Regenort, napi 2x2, vagy 3x2 Immun Suprémet, sok zöldséget, rostot, vizet fogyaszt! És csak úgy csusszannak le azok a fránya kilók!!"
Szép jó reggelt!Nekem 8 percenként a csúcs....azt hittem megveszek annyit pisiltem.Azt lehet mondani hogy ittam egy pohár vizet és szinte azonnal mentem wcre.Na de amennyi vizet megiszik az ember ,mert kivánja nem is csoda.Mossaa mérgeket kifelé.Tegnap és ma reggelre kis csinosak a lábaim mondjuk már nincs meleg de olyan szépen látszanak a bokáim!:)
Viszont továbbra is recsep ropig minden porcikám.
Szia!
Nekem is gondom volt ezzel a problémával de szedem a natulax-ot a másik kettő vitamin mellé és így rendben van a dolog :)
Szia!
Hát elég nagy baj, ha nem tudod, hogy mit szabad és mit nem? Az alap a tiltólista amit minden regisnek betéve kell tudnia egyébként semmit nem ér a kúra....vagy mire gondoltál?
Szivesen:)
Székrekedésre ajánlják még az útifűmaghéjat is ,nem próbáltam ,nem tudom milyen lehet.
Te mennyiről indulsz és mi a célod?
Ne csüggedj ,ezt én is átéltem, mindenki fogy csak nálam nem volt eredmény.Vannak a youtubon előadások regenorosok,ha van lehetőséged hallgasd.Amióta hallottam a regenorrol mindenfelé ezt böngészem és tulajdonképpen Szigfrid azt mondja ,hogy a 6.hétnél kezdődik a fogyás ,méregtelenités.Az ne befolyásoljon,hogy másnál hogy hat.Nekünk a pajzsmirigy bezavar.Nem tudom mennyit híztál de nekem legalább megállitotta a folyamatot.A második kisbabánkat szerettük volna az idén,a terhességem alatt felszedett 40 kilómtól próbáltam megszabadulni az elmúlt 2 év folyamán most tartottam volna elvileg 100kiló alatt és akkor kiderül,hogy gyulladásban van a pajzsmirigyem,sorvad, 3 hónap alatt felkaptam ezt a tekintélyes 25kilót. Mire időpontot kaptam ide-oda telik az idő....Csütörtökön lesz 2 éves a fiam és remélem hogy fogok annyit fogyni hogy teherbe eshessek decemberben.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása