Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziamia - Örülök, hogy még itt vagy :) Úgy gondolom Neked jár egy Nagy Nagy Gratula :) Könnyű úgy kitartani, hogy mennek le a kilók, minden elismerésem, hogy nem adtad fel :) !!!! A múltkor lemaradt a híremből, hogy a lányom sajna annó áprilisban feladta 2 hónap után, mert nem mozdult meg neki, csak felszedett 1,5 kg. Már sajnálja, de nem mondja (látom rajta, hogy kezdi zavarni, hogy anya kezd csinosabb lenni mint a lánya - múlt hétvégén pont "kicsípve" összefutottam vele, leesett az álla :P :D hátha ez miatt újra kezdi, lehet, még jobban kellene ez miatt hergelni...) - úgyhogy tudom mit állhattál ki azért, hogy kitarts - nagyszerű, hogy megindult!!!! Mennyit szeretnél még leadni ? Nekem már most ez is diadal, hogy 42-es nadrág helyett a 38-as is kezd lötyögni - ja... egy trükk hasizom rásegítésnek (mert még mindig próbálkozom a hullahoppommal amikor van időm) van egy "bugyingó" nem tudom a nevét, én csak "kompressziós bugyingónak" hívom :P Olyan mint amit a visszeres lábakra szoktak húzni, csak ezt egész fel a derékra, hasra, egész a mellig lehet felhúzni, majdnem olyan, mintha fűzőt hordana az ember - kellemesen leszorítja a csípő, has, gyomor részeket, nem kényelmetlen a viselése, bár elég rendesen gumírozott - ezt kezdtem el hordani kb. 1-1,5 hónapja, és azt vettem észre, hogy rásegít a "formálódásra" :) Csak kicsit vágyom arra, hogy .... lánykori súlyom 170 cm-hez 62kg - de szerintem ez nem lenne egészséges már 47 évesen - már egy 75-80 kg-val is kiegyezek - addig viszont van még 19-24 kg, úgyhogy szerintem még legalább fél évig csinálom a kúrát, vagy ameddig jól érzem magam tőle - és amíg ellent tudok állni a gyümölcsöknek :) Ízületeid, hogy bírják, hogy bejött a hideg ? Nekem minimális fájdalom volt, van időnként - már ez is egy haladás, hogy nem folyamatosan októbertől-februárig fájok. Szóval, csak hajrá Nekünk, és minden Regenoros Lányzónak, fiúnak :) Csodákban Gazdag Szép Napokat :)
szia. gratulálok nagyon megy ez neked :) még én is itt vagyok :) lassan 7 hónap és -10 kiló ! nekem szerintem a spirulina segített. vettem immun supremet de semmi változás nem volt állt a súlyom 3 hónapig a 7-8 kilónál. most indult meg ujra :)
szia. nekem soknak tűnik de attól függ hány kilóról indultál.
Sziasztok. 5 hét alatt 7 kg-ot fogytam a regenorral. Az nem túl sok?
Hali - később már észre sem veszed majd :) Én reggel kb. 8-9 körül eszem meg 1 kis szelet pirítóst a zsíradaggal - és kb. 11 órakor éhes vagyok, de szó szerint korog a gyomrom...:) Regenor előtt én nem reggeliztem - az első étkezésem kb. délután 1-2 óra körül volt - most ezt elképzelni sem tudom, hogy bírnám ki - igaz mindez lassan a 8-ik hónap után....
Sziasztok Regenoros Lányok :) Most tartok annál a résznél, hogy egy fél ökröt, disznóval, kacsával, vagy bármi mást húst-hússal felennék - soha nem voltam hús imádó, de a napokban húst-hússal ennék, mint a fél őrült. Február óta regenorozom, -18 - testszerkezetileg meg még többnek látszik. Most adtam a vashiánynak : malac császár hasa alja - ez főtt 25 percet a kuktában sóval,borssal, fokhagymával, babérlevéllel - reszeltem uborkát fokhagymával, jégcsapretket, kockáztam lila hagymát - fejes salátát, spenótot megmostam miközben főtt a malac - a zöldségeket mind só nélkül hagytam, és nem kevertem össze - a főtt malackát vékony csíkokra vágtam miután megfőttek, és zsíron megpirongattam nagyon minimális sóval fokhagymával, hogy a zsírnak is íze legyen. Evészete :) végy egy formás salátalevelet a tenyeredbe :) erre mehet a husika, majd a tetszőleges reszelt zöldségek parajjal megtámogatva - még meg lehet bolondítani paprikakrémmel a halmazt, majd a húsi sült zsírjával tetszőlegesen locsolható. Szépen be kell csomagolni, és lehet enni :) minden nélkül,se pirítós, se rizs, se semmi - nem tocsog a zsírtól, és mire a saláta végére érnél nem szilárd halmazállapotú a zsír :) Természetesen a saját száj-méretezés ismerete szükségeltetik :D Holnap meg azt hiszem veszek vas-ladyt a patikában :) Regenoros Szép Napokat Nektek :D
Akkor napi 2-3 szelet (nem túl nagy) pirítós még normális adag?
Én este vagyok bajban a zsírral. Addigra telítődöm. Igaz, még csak az első héten tartok.
Köszönöm szépen kedves vagy!:)
Szia ! leírom a tapasztalatomat neked! Én augusztus elején szántam rá magam,101 kg voltam.Nem rögtön a Regenorra kezdtem ,hanem megcsináltam előtte egy tíznapos béltisztítást az Intrestinal -cleaninggel,és a Para-cleansel ,nagyon kíméletes kúra volt! Neked is ajánlani tudom! a kúra közben is ellehet kezdeni! Hátha segít! A tisztítás 5 -ik napján kezdtem a Regenort is használni. szedek még D vitamint ,Candida Cleanst,Immun supremet.A Diges complexet csak pár napja szedem.Étkezésre nagyon ügyelek, a sok folyadékra is! Főleg a tisztító kúra alatt ,ha bele vágsz,óránként egy pohár víz ,reggeltől estig.Vissza olvastam a fórum hozzászólásaidat, rengeteg sok egészségügyi problémád van, érthető ha nehezen indul el a folyamat! Volt olyan látom ,hogy az étkezésben is elcsábulál! Ezt azért nem szabad ,mert gyomor panaszokat és hányingert okoz,vissza veti az eredményes méregtelenítést akár két hétre is.Voltam egy Szigfrides előadáson nemrég, ott ő mondta ,ha akár egy borsónyi tiltott ételt elfogyasztunk ,két hetet vissza vet minket! Zéró tolerancia! :)biztos nagyon nehéz lehet neked, de tarts ki! hosszú lesz biztos ,én szorítok neked! :) baba projektnek sikerülnie kell! Ja én még citromos vizet is iszom gyakran éhgyomorra, ez segít a nyirok keringés beindulásában! Ennyit tudtam kútfőből..szia!
Szia.13napig elég egy üveggel. 7X13nap 91 nap. egy teli kupakkal iszom mivel nagy a súlyom.Nem kezdtem kevesebbel sem mint a 15ml. Ami még az üvegben van nem 2napi adag.Ezt a sok fejfájást betudom a méregtelenitésnek meg a rendszertelen életemnek,összetett a dolog kisgyerek ,munka stb...mindemellett regenor..Ma egész jól vagyok...csak stresszes.Szponzor nincs találkoztam Vele mondtam elmennék egy regenor estre de idáig nem jelezte hogy lenne,meg szerintem nem nagyon van tisztában mit kellene ajánlania.Mikor mondtam miket szedek nemigen volt képben.Csak az ajánlókód miatt kerestem meg most már mást választanék.
Digest complex, coral calcium ,DHEA,1000esC vitamin amiket naponta szedek meg a pajzsmirigyre szelént és a letrox-ot.
Köszönöm hogy írtál!☺
Nem lehet ,hogy túl sok Reg-enort viszel be? mennyi ml-rel fogyasztod? Csak azért kérdem ,mert nekem egy palack kb 16 napig elég. Most kezdtem meg az 5 -ig palackot 65 napnál tartok.Eddig 10 ml-rel ittam napi 3x ,mostanában emeltem 15 ml-re.Ha az 5 palack elfogy akkor járok majd a 81 napnál, majdnem mint Te! Kb 5 és fél palacknál,érted ugye , miért találom soknak a majdnem 7 palack Reg-enorodat? Remélem rendeződik nálad ! Van szponzorod ? segítőd? Vannak nagyon jó zárt facebook csoportok, csatlakozz és ott is szuper tanácsokat kaphatsz! kitartást! :)
89.napnál tartok a 7.üveg olyan negyedig van .Legközelebb a 8 nál mérlegelek.
Szia.Jó Neked!Én tegnap is majd megbolondultam annyira fájt a fejem ,előtte meg nagy ritkán.:(
Szép eredmény!
Én már nem is tudom hanyadik hete olyan 13 -14 lehet...kicsit irigy vagyok ,hogy másnak milyen könnyen megy nekem meg kinlódni kell ezzel is.
Na mindegy....bocs hogy a Te hsz.hoz csatolom.
Voltam a belgyógyon javult a ths-em.a referencia tartományon belül van ,4 valamennyi.de a teherbeeséshez 1-2 közé kell levinni azt mondta a doki hogy igyekezzek ne teherbeesni még 2 hónapig..hát ezzel a súllyal nem is akarok.:( viszont 3.napja 137.6 vagyok stabilan!:) :):) Csinik a lábaim nem vizes és estére se nagyon dagad be.Mit mondja jó sok vizet meg tudok kötni :( Akartam rendelni digestet mert nem elég a jövő hétig de nem tudok mert feltöltés alatt áll.
Nekem miért nem látszik még semmi ha már a súlyomon nem is de az alakomon már kéne látszódni valaminek nem?Nálam nem távozik a méreganyag?Vizet iszok annyit hogy csak na.zsírra is ügyelek.hol a hiba?
Sziasztok!
A kenyér kérdése elég érdekes. Én már korábban írtam itt, hogy a zsírt leginkább úgy tudom csak bevinni a szervezetembe, ha pirítós kenyérre kenem. Van úgy, hogy főzelékek , levesek mellett is. 9 hete folytatom a kúrát, 9,6 kg fogytam és 2 hónapja nem fáj a fejem. /Előtte a frontokra nagyon érzékeny voltam/.
Sziasztok! Múlt héten a G-napokon engem is elkapott a vásárlási láz, sikerült is két farmert vásárolnom. Szűkösen jött rám mindkettő, de gondoltam nemsokára pont jó lesz. Ma este viszem anyukámhoz a nadrágokat, hogy vágjon el a hosszukból és gondoltam azért beleugrok mindkettőbe gyorsan. És tádámmm! Nem szorít egyik sem, pedig a mérleg 20 dkg-val mutat csak kevesebbet azóta. Kis történetemmel csak azt szerettem volna bemutatni, hogy nem szabad csak a mérlegre támaszkodni. Eddig engem is elkeserített, ha a kilók száma nem úgy csökkent, ahogy vártam, de ezek után tojok rá, mit mutat a mérleg. Kihízott ruhákat fogok újra felpróbálgatni. 😀 Kitartás mindenkinek!
Sziasztok ! Pár napja csinálom a kúrát, elhagytam mindent ami tilos, és eszem lelkesen amit szabad :-)
Közben összevissza olvasgatok. Most ezt láttam, ami elbizonytalanított:"Más étrend kiegészítőket, vitaminokat, ásványi anyagokat, egyéb szereket (hacsak nem kötelezően orvos által felírt gyógyszerek), teákat stb. ne fogyassz a Reg-enorral együtt, mert csökkentheti a hatását!" ( [link]
Máshol meg azt olvasom, hogy fontos a D3, K2, C vitamin bevitele.
Most akkor kinek higgyek ?
Sziasztok!Ma másodszori nekifutásra elkezdtem a kúrát. Számomra a legnagyobb kihívás a tejtermékek elhagyása.Kávéba egy kis kókusztejet teszek. Megengedett dolog ez? Vagy inkább rizstej legyen?
Kenyér témához adalék:
Én vígan ettem napi 1 szelet pirítóst a kúra alatt a reggelihez (azóta is ennyi a napi kenyéradagom) és fogytam heti 1 kg-ot, ahogy az elő van írva. Fehér lisztből készült, de otthoni sütés, finom, minőségi.
Most hétvégén volt egy kis vendégség nálunk ("add meg ennek a kenyérnek a receptjét", stb.), aminek én is tanúja voltam és bizony ott derült ki a dolog, hogy kevés margarin van a kenyérben. (Kevés cukorról nem is beszélve, ami kell ahhoz, hogy az élesztő működésbe lépjen.)
Megnézve a neten fellelhető recepteket, bizony mindegyik ír valamennyi olvaolajat, vagy egyéb ilyesmit. Egyet találtam, ami megenegedi, hogy lehet kis zsír is akár - mármint a mrgrn helyett.
Na mindegy, tanulság nincs, de ha valaki érzékenyebb ilyesmire akkor amiatt is fékezheti a folyamatot a kenyér, mert ugye van benne tiktólistás összetevő - és nem a liszt, meg az abból fakadó kalória a gond.
De mondom, nekem nem zavart be a dologba.
Sziasztok! Főzelékekhez lehet liszt helyett keményítőt használni? Előre is köszi a válaszokat!
Szia!
Grapefruit citrom lime és ritkán egy fél gránátalma a megengedett.
Szia enis a 4 honapos kuran tul vagyok Most picit felek hogyan tovab Nehogy a leadot kg visza jojenek Cukrot ensem eszek De zsirt sem fogok sokat enni csak epen anyit amenyit fozeshez hasznalol De viszont aszt hallotam hogy a kokusz zsir nagyon jo zsir egeto 2 kanalal egy nap Hmm hat lehet kiprobalom
Sziasztok! Pomelo fogyasztható Regenor kúra idején?
Sziasztok. Egy üveg Ökonetnél vásárolt (számlával igazolva) Regenor eladó 5000 forintért (2016.12.08ig felhasználható). Átvehető hétköznap 9-18ig az Árpádhídnál.
Sziasztok! Babfőzelék mehet?!
Abonett kenyérrel helyettesítheted. Én is megundorodtam a töpörtyűtől még az elején, ezért készítek belőle töpörtyűkrémet és abonett kenyérre kenem, de csak ha nagyon muszáj akkor eszem csak abonettet. Megpróbálok olyasmiket főzni amikhez nem kell kenyér. Sok főzeléket készítek hússal, tükörtojással. Ezekhez nem kell kenyér. Egyébként a szalonnát vagy sonkát belecsomagolhatod a salátába és úgy is lehet enni, én úgy szoktam ha nem főtt ételt eszek. A főtt kajákhoz nem eszem semmit csak a húst és keverek hozzá egy kis kacsazsírt.
szabad kérdezni, hogy hogyan oldod meg a zsírbevitelt kenyér nélkül? A főtt ételeknél egyértelmű, meg rántotta, ..de én néha ha sietek és nincs más akkor folyamodok pirítós+zsír ( a töpörtyűtől úgy megundorodtam, hogy azt már nem bírom megenni ( legutóbb 1 fej salátával próbáltam megenni, mert közben úton voltam..)
Sziasztok. Hatodik hónapot kezdtem el a regenorral. Kb. három héttel ezelőtt kezdett el megindulni a fogyásom úgy, hogy elhagytam a kenyeret teljesen. Véleményem szerint a kenyér leblokkolja a fogyást. Az elmúlt öt hónapban többször voltam azon a pontot, hogy kiöntöm a mosogatóba az egészet mert nem fogytam egy dekát sem és végül úgy döntöttem, hogy lemondok a kenyérről. Burgonyát, rizst is nagyon minimálisat eszem, és így indult el a folyamat. Kicsit nehéz a zsírbevitel kenyér nélkül, de nem lehetetlen. Most így utólag örülök, hogy nem adtam fel. Kitartást kívánok mindenkinek aki hasonló cipőben jár.
Elvileg és itt nagyon sokaknál rendezte a vérnyomást.Én sokat szédelgek is.Azért jártatom itt a számat hogy osszam a tapasztalatomat viszont én hiszek benne.Bár még a fórum 236.oldalán járok a visszaolvasásnál sok érdekességet hasznosat olvasok folyamatosan.Olvastad a fórumot elejétől?Ha teheted csatlakozz a facen csopotokhoz ott ugyancsak vannak hasznos infok.
Egyébként ilyen 20 kilós fogyásoknál oda van írva egy év regenorozás után ilyen volt ...ilyen lett.A közbenső dolgokról meg szó sincs ki mit szedett esetleg mellé csak az eredmény.Na a közbenső időre valók a fórumok.
Tarts ki ha anyagilag megteheted.Bár olvastam itt is hogy 4-5 hónap és semmi...Ez a Te döntésed.
Sziasztok. 4 hónap után abbahagytam a diétát, már 1 hete. Szomorúan olvasom, hogy sokaknak nincs sikerélményük, nekem volt. Most olyanoktól szeretnék kérdezni, akik már abbahagyták: szerintetek lenne-e értelme annak, ha néha több zsírbevitel után is innám a reg enort? Zsírral főzök, cukrot nem eszek (csak néha, most vannak soron a szülinapok), viszont amióta abbahagytam a diétát, napi egy-két almát megeszek, és hamarosan a kaukázusi kefirt is kezdem bevezetni az étkezésekbe. Így lenne értelme zsíros étel után inni egy kicsit?
Sziasztok, megpróbálok visszaolvasni.
Amit most mindenekelőtt feltétlen le kell írnom:
ha a fogyás értékelhető mértékben (heti 1 kiló) nem indul meg pár héten belül, akkor a háttérben olyan probléma áll, amit ki kell vizsgáltatni. Nincs értelme szakember segítsége nélkül folytatni, mert csak a pénzt viszi!
Mindenkinek van szponzora, forduljon hozzá, tudunk ajánlani szakembereket, akik ismerik a REG-ENORt és tudnak mellé ajánlani terápiát.
Nincs mindenkire alkalmazható egyenterápia, azt személyre kell szabni.
Így csak a méreg és a keserűség nő és a pénz fogy.
További ajánlott fórumok: