Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

9485. Kör0 (válaszként erre: 9477. - Vikinca)
2016. nov. 26. 08:02
Szia :) Szegény pasik :) hagyjuk nekik legalább ezt a sikerélményt(is):) A férjem is gondolkodik, hogy regenorozzon - pedig, csupán egy kis "tekintélye" van a korához (50 éves) ami pont úgy jó, ahogy van - szerintem :)... A kúra elején még azt mondta, hogy neki külön főzzek, mert biztos, hogy ő hízni fog a zsírral való főzéstől - aztán mégsem :) Sőt, ő a zsírra való áttéréskor 3-4 kg le is adott, és nem szedett regenort. Azóta stagnál - pedig este kekszezik, nápolyi, és még egy kis gesztenyepüré nasika (mind három féléből csemegézik, nem úgy csinálja, hogy egyet, egyet :) és mégsem hízik. Én meg alapjáraton nem vagyok édesszájú, nem is ettem túl sokat soha, és mégis én lettem "bálna" :) illetve, most már csak "karcsúsodó bálnácska" :P Regenoros Szép Napot Neked :)
9484. Kör0 (válaszként erre: 9463. - Era2016)
2016. nov. 26. 07:51
Szia - a kúra eleje óta iszom rendszeresen gyógyteákat (10 hónapja) egyedül a fekete teát mellőzöm, mert engem "megfog". Arra figyeltem, hogy a regenor bevételei és a gyógytea között legalább 1 óra legyen... Regenoros Szép Napokat Neked :)
9483. Kör0 (válaszként erre: 9460. - Orchidea02)
2016. nov. 26. 07:48
Köszi a receptet - ezt ma meg is csinálom - lehet, megtuningolom egy kis rózsavízzel is (én imádom :) Regenoros Szép Napokat :)
9482. Kör0 (válaszként erre: 9440. - Melindarenata)
2016. nov. 26. 07:38
Szia - lassan a 10-ik hónapnál járok :) - 19 kg. Egy hölgy 33 hónapig csinálta, és 60 kg fogyott, ötven akárhány évesen :) Szóval, szerintem itt most csak a pénztárca inflációja szabhat határt az ünnepekre való tekintettel :) hogy sok, vagy kevés :) Szerintem, ha szükségét érzed, tüneteket továbbra is tapasztalod, akkor érdemes komolyan elgondolkodnod, hogy huzamosabb ideig szedd a regenort - és lehet, folyamatosan szedni, nem kell szünetet tartani. Regenoros Szép Napot Neked :)
9481. Kör0
2016. nov. 26. 07:26

Sziasztok Regenoros Lányok :) Belecsapok a lecsóba :) mert beszéltük itt Sweet Harmony, orchidea02 lányokkal, hogy kiegészítő kellene a regenor mellé, mert megállt kb. 2 hónapja a fogyásom (-19 kg eddig), de szilveszterig akkor is szeretnék még leadni jó pár kilót (a gardróbban van a ruha már, amit igen is fel akarok venni az újévre, már csak azért is a WooooW-ért :) Szóval, utána érdeklődtem ennek az intensinál kúrának, és dobtam egy hátast. Ugyanis, aki tart cicát, kutyát, hiába kapnak a kis kedvencek féregirtót, a férgek asszimilálódnak, és átterjedhetnek a gazdikra is - és, nagyon jó egyetértésben megvannak a candidával, egymást támogatva. Így viszont, nem csak az állatkáknak kellene a gyógyszert adni, hanem a gazdiknak is évente legalább egyszer ezt az intensinált meg kellene csinálni. Megrendeltem, remélem hétfőn már itt lesz, és elkezdhetem, mert ettől a parazita ténytől kirázott a hideg - bár ezért nem szeretem kevésbé a kutyusomat (a "dög" kedvenc :) A candida clinst is megrendeltem - az intensinált párhuzamosan kell szedni a candidával 10 napig, majd 10 nap szünet, és a szünet után candida+natulax párosításban folytatni amíg a dobozzal el nem fogy. Aki ezt ajánlotta szintén megcsinálta, és neki a 10 napos intensinál kúra alatt 6-8 kg ment le +-2,5 kg vízzel.A natulax akkor kell, ha esetleg nem sikerül wc-re menni :) elhagyható, de érdemes, ha kéznél van. Állítólag olyan dolgokat hajt ki, hogy az ember nem gondolná (látható petéket, stb....brrrr) Viszont utána "fénysebességgel" szívódik fel a regenor, mert nagyon felszabadul a vékonybéltől kezdve a vastagbélig minden járat :P Hát, remélem ez most "atom-bomba" lesz majd a parazita-candida clánnak nálam :)

tmariann - mióta szeded a regenort ? Nekem az elején volt ilyen, de még a nyelőcsövem is égett sokszor - szerintem akkor dolgozott a regenor "böcsületesen" rajtam - elmúlik. De, ha túlzottan kellemetlen, akkor a reggeli regenorodat ne éhgyomorra vedd be, hanem reggeli után 1,5 órával - amikor elmúlik a gyomor égés, akkor vissza lehet térni az éhgyomros bevételre - refluxosoknak, nyombélfekélyeseknek, vagy bélszindrómásoknak így ajánlják (így hallottam)...

Intensinálról majd referálok, ha akarjátok ....

Regenoros Szép Napokat Nektek :)

9480. orchidea02 (válaszként erre: 9479. - Mantis)
2016. nov. 25. 18:21

Szia!

Én sem tenném bele, jó a bolti citrom is nem vagyok teljesen meggyőződve arról sem, hogy a bio citrom annyival jobb lenne. Én a hétvégén citromkrémet szándékozom elkészíteni :)

9479. Mantis
2016. nov. 25. 17:03
Szia Orchidea! A citrom lekvàrt szeretnem megcsinàlni, A citrom héjat viszont nem szeretném beletenni. Tudom,hogy bio citrom az igazi, de én nem azt vettem.Szerinted úgy is jó lesz? Köszönöm szèpen:)
9478. Sweet Harmony (válaszként erre: 9477. - Vikinca)
2016. nov. 25. 16:36

Tudod.... az igazság odaát van!:)

A pasiknak más a felépítésük,más az anyagcsere.Engem is esz a fene mikor látom a férjem bármennyit eszik nem hízik,eszi a tábla csokit 64-65kg..ilyen fajta.Mi másra vagyunk teremtve...a spájzolásra..((

Kitartás!Ne keseredj el!

Azzal a plusz 3 kilóval amit az elején felszedtem szóval ha azt hozzászámolom a súlyomhoz akkor most -13 kilónál tartok,megy az csak lassan.Jövő szerdán megyek a laboreredményemért és bízom ;hogy megint javult a pajzsmirigyem!

Én annyit iszom,úgy kell magam visszafogni,hogy ne kelljen annyit pisilnem...ez engem kikészít:(

9477. Vikinca
2016. nov. 25. 14:29

Sziasztok!megint egy észrevétellel jövök pasik kontra csajok,a pasik nagyon fogynak!!!!!egyik ismerősöm aki szeptember óta regenorozik -12kg-nál tart,és heti 4-5l zéro kólát iszik!

Van igazság?????én tényleg mindent betartok,kóla????csak víz!!!!max citromos víz!(csaj vagyok) és alig kúsznak a kilók.Egy hete szedem a Digestet meg a Candida Cleanset,de eddig nem érzek semmi változást....0+ vagyok.

Akkor is kitartok!

9476. A.tuni
2016. nov. 25. 10:06
Sziasztok lenne Regenor eladó 5000ft /üveg áron!
9475. pintyo577 (válaszként erre: 9468. - Mielo)
2016. nov. 24. 21:04
Sziasztok! Látom nem vagyok egyedűl, nekem is nagyon nehezen mennek a kilók, 5 hét alatt csak 2,3 kg ment le. Pedig mindent nagyon szigorúan betartok, soha , semmi megingás, még inni is iszok,nekem az megy a legnehezebben.Nagyon jól bírom édesség nélkűl, eszembe sem jut.Remélem lassan beindúl. Elkezdtem a béltisztítót is enni, hátha segít.
9474. orchidea02 (válaszként erre: 9473. - Agica81)
2016. nov. 24. 15:03
A kúra szempontjából a legmacerásabb vércsoport az A. Nekünk kevés a zsírbontó enzim a szervezetünkben és ez egy fokozott zsírbevitellel járó diéta, ezért az A vércsoportnak kötelező a digest complex használata és a vércsoport szerinti étkezés betartása. De persze itt is vannak kivételek. Most egy pár hete ezt veséztük ki itt az oldalon :)
9473. agica81
2016. nov. 24. 14:42

Kösz csajok a válaszokat!

Némi bűnözéssel 10 nap alatt 2 kg ment le és 1-2 cm innen,onnan.

Én nem tudom kanállal enni a zsírt,de van itthon finom házi kolbász,abból török 1-2 db-ot és azt rágcsálom kenyér nélkül.

Ma isteni finom párolt káposztát készítettem,édesítővel és citromlével hurka-kolbásszal :-)

Miért írja mindenki,hogy A+ a vércsoportja? Rájuk vonatkozik valami más?.....énis az vagyok.

Kitartást mindenkinek :-)

9472. orchidea02 (válaszként erre: 9471. - Mantis)
2016. nov. 24. 14:21
Egyébként én nem szoktam a kókusz tejjel bíbelődni otthon mert elég macerás, sima vízben főzöm meg a kölest és úgy készítem a többi hozzávalóval, most citromkrémmel fogom kipróbálni a hétvégén :)
9471. Mantis
2016. nov. 24. 14:02
Halihò! Elnézest javítanàm az elöző levelemet. Termeszetesen a csokolàdé hiànyzik, amit nagyon szeretek, de gondolom nem vagyok egyedűl ezzel az érzèssel.
9470. Mantis
2016. nov. 24. 11:41

Szia! Köszönöm.szépen, megnézem a kókusz tejet a neten. És persze csinalok ilyen sütit, mert ugye az édesség azért hianyzik màr lassan két hónapja:(

De nem tud elcsàbítani,mert elköszöntem szeptember 24-en.

9469. orchidea02 (válaszként erre: 9467. - Mantis)
2016. nov. 24. 11:19

Szia!!

Köszönöm a dícséretet. Kókusz tejet házilag készítjük, semmi bolti tej nem ajánlott megállíthatja a fogyást, nem szabad kockáztatni. Kókusz tej készítését neten megtalálod. Igen a negyedik hónap után szabad enni sütit, de ha ezt elkészíted és 2-3 golyót megeszel belőle semmi baj nem lesz és az édesség utáni vágyad is csillapodni fog. Én is ettem az első négy hónapban is sütit de csak nagyon minimális mennyiséget.

9468. Mielo (válaszként erre: 9453. - Szmiku)
2016. nov. 24. 10:13

Bocsi, elnéztem ! :-) A rizst néz zsírnak. Úgy látszik már mindenhol zsírt látok, ott is ahol nem kellene. :-)

Én a 7. héten tartok és rólam sem olvadnak őrületesen a kilók. Talán 3 kg lement, de ez is olyan változó. Pedig tényleg mindent betartok. Én 4 hónapra tervezek.

9467. Mantis
2016. nov. 24. 07:45
Jó reggelt Mindenkinek! Kedves Orchidea!Aki nagyon sokat segít nekem:) Es köszönöm szépen! És persze a Többiek bejegyzéseiből is sokat tanulok:) A kókusz tejet Te készíted, vagy vàsàrolod? Ha veszed akkor hol? és melyiket?.Én lassan két hónapja csinalom a kúràt , es úgytudom, hogy a sütizes csak a negyedok hónap utan megengedett. Nagyon finomnak tűnik ez a sütike:),ha lehet mindenkeppen megcsinalom! Mindenkinek nagyon szép Napot kívànok!
9466. Szmiku
2016. nov. 23. 22:07
Lenne egy kérdésem:pattogatott kukoricát szabad-e fogyasztani?
9465. Szmiku (válaszként erre: 9460. - Orchidea02)
2016. nov. 23. 21:34
Jaj de jól"hangzik"holnap elkészítem és referalok😋 köszönet kedves Orchidea.
9464. A.tuni (válaszként erre: 9461. - Beacska2)
2016. nov. 23. 20:34
Én a digestbol étkezés előtt 2 vettem be, de mivel nálam nagy volt a gond ezért esténként 5-6 kapszulát ettem. Először használt de utánna nem. Igen az öconetes zöld kávét eszek délben éves előtt 2 kapszulát. Tanács kent: az ökonetes D és c vitamint vedd mert az erősebb !
9463. era2016
2016. nov. 23. 19:31

Sziasztok,

Barmennyi gyogynoveny teat lehet inni?

Mert en nagyon fazos vagyok es az utobbi hetekben a hideg miatt inkabb teazom napkozben, a viz tul hideg. Reggel megiszom egy bogre meleg vizet citrommal de utana szinte csak teat. kb 1.5 -2l (csalan, menta, citromfu, gyomber) + 1 fekete tea/kave. Szerintetek folytathatom?

9462. Beacska2 (válaszként erre: 9449. - Anidecs)
2016. nov. 23. 19:24
Én szerencsés voltam, mert a 2.hét végére már -2 kg-mal voltam kevesebb. Viszont olyan is volt, hogy lement 1 kg és 2 nap múlva újra feljött.:( Zsírból mindent eszek. Kacsa és liba jobban ízlik, de sajna most csak sertészsír van itthon.
9461. Beacska2 (válaszként erre: 9448. - A.tuni)
2016. nov. 23. 19:18

Köszi szépen! Egyre több a gratulációm, így tuti van mozgás rajtam. :) C, d vitamint nyomatni fogom. A gyógyszertáti C-t eddig is eszegettem. D-t is beszerzek, hisz már a napocskának nincs annyi ereje.

Az ökonetes zöld kávé kapszulát eszed? Milyen adagolásban?

És a digestet aki szedi abból mennyit vesz be. Mindenhol mást látok leírva. 1-2 étkezés előtt elegendő?

9460. orchidea02 (válaszként erre: 9458. - Szmiku)
2016. nov. 23. 18:36

Tessék a sütőtök helyett itt egy másik sokkal jobb süti, kipróbált tuti finom!!

Kölesfelfújt!!!

Tálalhatod vaniliás vagy fahéjas eritrittel, de grapefuit, cukkini vagy citromlekvárral is...sőt egy tojásos vaniliás mártással lehet, hogy még finomabb

"Fél bögre kölest megmostam, megpirítottam kevés zsíron. Felöntöttem fél bögre kókusz tejjel , egy bögre vízzel.

Lassú tűzön főztem.(nem kell, hogy teljesen elfője a vizes tejet, maradjon tejbe papi àllagú).

Közben 3 tojást szétválasztottam a sárgákat kevés Eritrittel habosra vertem, citromhéjat reszeltem bele.

A fehérjèket csipet sóval kemèny habbà vertem.

A kihűlt köleshez kevertem egy mokkáskanàl szódabikarbónát, a felvert tojássárgákat és a felvert tojàsfehérjéket.

Kizsírozott tepsibe öntöttem a masszàt, 200-220 fokon készre sütöttem

9459. Sweet Harmony (válaszként erre: 9453. - Szmiku)
2016. nov. 23. 18:30
Tudom,hogy nem nekem szólt a hsz.od ,de én az elején 3kgot híztam az étrenddel.
9458. Szmiku (válaszként erre: 9457. - Orchidea02)
2016. nov. 23. 17:20
Köszönöm 😊
9457. orchidea02 (válaszként erre: 9456. - Szmiku)
2016. nov. 23. 15:23
Sütőtököt nem használhatunk sok felszívódó cukor van benne ami szénhidráttá alakul :)
9456. Szmiku
2016. nov. 23. 14:25
Ha lehet hálás köszönet már este sütöm is😉

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook