Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Nem érted a mondandóm lényegét.
Szerinted etikus dolog valamit 5 000 Ft+ -ért csodaszerként árulni, aminek az összetevői 100 Ft-ból megvásárolhatók?
Etikus dolog kihasználni, hogy sokan bármit megtennék a fogyásért, és az ebből fakadó hiszékenységükre építeni?
Etikus dolog egy terméket úgy reklámozni, hogy írnak róla rengeteg marketing szöveget, csak éppen a pontos összetevőket és a tápértékét felejtik el feltüntetni az oldalukon?
Én nem reklámozok semmit.
Az összes ehhez hasonló "csodaszer" ellen vagyok. Most itt épp a Regenor a téma, de van számtalan hasonló a piacon.
Ha a kedves "feltaláló" azt mondaná, hogy kérem szépen fogyasszanak C-vitaminban gazdag táplálékokat, polifenolban gazdag magvakat vagy gyümölcsöket, kerüljék a cukros ételeket stb. az korrekt lenne.
De első ránézésre lerí, hogy nem erről van szó. A hatalmas profit a lényeg :)
Persze aki tisztában van ezekkel, és úgy dönt, hogy megvásárolja, az teljesen rendben van, ő dolga. De lefogadom, hogy a vevők nagy többsége tájékozatlan a témában.
Most én vagyok itt a csúnya gonosz, mert ezt leírom, biztos csak átverni akarok mindenkit:)
Szia!
Köszönöm szépen a válaszodat! :)
Igen,értem miről beszélsz,de nem szeretnék hashajtót szedni!Előbb inkább kipróbálnám a Digest-et így a Reg-Enor mellett...gondolom az is segítene a wc-zésben?!
Aztán,ha azzal sem lesz nagy wc-zés,akkor kipróbálom ezt a hashajtót amit írtál! :))
Még 1x köszönöm a választ!:)
Szép napot neked!
Szia! :)
Köszönöm szépen a válaszodat,segítségedet!
Igen,én még nagyon az elején vagyok,de viszont tudom ,hogy problémáim lesznek a wc-zéssel,mivel írtam,hogy nálam gyerekkortól ez van,sajnos! :(
+ rátett a 2 műtétem is! :(
Én hashajtót nem szeretnék szedni,akkor inkább ragaszkodom a Digesthez!
A tanácsadómmal nem sokára beszélek,ha elérem...mert jár előadásokat tartani,ma is Miskolcon lesz,mert ott fog előadást tartani Szigfrid! :)
Néztem a neten a Digest,az ár nem érdekel,csak hasson....jó legyen!Már annak is örülnék ,ha naponta 1x sikerülne nagy wc-znem!
Még 1x köszi a választ!
Szép napot! :)
Sorry a hangnem miatt...Nem ellened irányult.
Kiakaszt, mikor látom milyen módon lehúzzák az embereket a filléres összetevőkből álló csodaszerekkel.
Tápkiegekekl foglalkozom és emellett marketinggel is.
Sajnos nagyon jól tudom, hogy zajlanak a dolgok.
Ami lényeges: Az összetevőket minden esetben mennyiség szerint csökkenő sorrendben kell feltüntetni a címkén.
Ez lenne az alap, hogy mindenki elolvassa miből mennyit tartalmaz a készítmény, amit bevesz :)
Talán nem tartottad mellé a diétát... Épp ez a lényeg :)
Vagy te mire gondolsz, vannak benne rejtett csodaszerek?:)
Az a helyzet, hogy az összetevőket kötelezően rá kell írni a gyártónak a dobozra, és abból kiderül minden. A többi, marketing duma.
Ez van benne, semmi több:
Egyébként laboratóriumban dolgozol és megvizsgáltad?
Nem ironikusan kérdezem, tényleg érdekel....
Szia!
Nem butaság, ez fontos lehet, mert ha ugyanúgy szeded a regit és eszel olyan ételt ami tiltólistás akkor rosszul leszel. Ha fel akarod függeszteni akkor inkább ne vegyél be semmit, egyél és utána fokozatosan állj vissza a regis étrendre. Egy jó tanács digestet vigyél magaddal és minden étkezés után vegyél be 2 szemet belőle.
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne (lehet, butaság), hogy ha abba hagyom a diétát(pont 23.-án jár le a 4 hónap), és karácsonykor ennék valahol máshol, szilveszterkor pl. Olaszországban(pizza, tészta), akkor segít-e, ha iszom a regenort és beviszem a zsírt, abban, hogy ne szedjek fel plusz kg-t?
Nem fikázás volt. Tényeket írok.:
Reg-enor hatóanyagok 500ml-ben:
1g C-vitamin,
Ennek az ára 2,5 Ft (250g kiszerelés: 625 Ft)
0,15g grapefruitmag kivonat,
Ára: kb. 15 Ft
Mit gondoltok, ezek csodaszerek?:)
Egyáltalán nem. Hétköznapi, egészséges tápkiegek.
Ha a diéta működik, az a táplálkozásnak köszönhető. Az meg a biznisz része, hogy mellé Sok ezer Ft-ért megvesztek filléres összetevőket tartalmazó regenort.
Nekem semmi szükségem ezekre, sportolok - egészségesen táplálkozom tiszta alapanyagokból, igen, szedek napi 500mg C-vitamint.
Soha nem voltam elhízva, de elképedek, hogy mi mindent ellehet adni csodaszerként, fogyni vágyó embereknek.
Sziasztok!
Olvasgattam itt a Regenorral kapcsolatos tapasztalaitokat!! Látom nem csak nekem nem megy a nagy wc-zés,amiért el is keseredtem!!
Igaz,még csak ma lesz a 6.-ik napja,hogy iszom!
De kíváncsi voltam ,hogy csak én nem tudok nagy wc-zni ,vagy mások sem?!
Én gyerekkorom óta székrekedéssel küzdök,és még 2 nőgyógyászati műtét is rátett erre!
Betartok mindent,étkezést,szedést, mindent!
Első 2 napban mind 2 alkalommal reggel tudtam nagy wc-zni,aminek örültem is!
De a 3-ik naptól már sajnos egyáltalán nem,semmit!! :(( Csak rengeteget pisilek!!
Ami nem baj,sőt azt mondta a tanácsadóm,hogy ez jó!
De én viszont nem vagyok megelégedve,mert ugye bár amit eszek,annak ki is kellene jönnie!!
Ezért gondoltam utána olvasok a neten,és ide találtam!
Örömmel olvasom,hogy van ami segít ebben,hogy széklet is legyen,még pedig ahogy látom sokan szeditek a Digest-et!!
Még mielőtt belefognék,szeretném megkérdezni tőletek,hogy ti hol szerzitek ezt be és mennyibe kerül???Segít -e???Meddig kell szedni??
Előre is köszönöm a válaszokat!! :)
Ne...Ez most komoly? Tényleg? Hogy lehettek ilyen ostobák?:D Olvastátok már valaha, hogy mi van a reg-enorban, vagy csak veszitek?
500ml - 7500 Ft
Ebben van: 1g C-vitamin! és 0,15g grapefruitmag kivonat!
Na most, ezek 50 Ft-ért megvásárolhatóak. Gyönyörű példája, hogyan használják ki emberi tudatlanságot, és adják el a sz*rt is jó marketing dumával, 100x-os áron.
Köszönöm!
Még gondolkodom rajta, mert a 10 napos béltisztító sem úgy hatott rám mint másokra. Délutánig ki sem tudtam mozdulni a lakásból, olyan iszonyú, görcsös hasmenést csinált, de egy dekával nem lettem könnyebb.
Sziasztok!
Szeretném elkezdeni a regenor kúrát, de van 1-2 db 3cm.-es epekövem. Ha valaki epekő mellett is szedte, megköszönném, ha megosztaná velem tapasztalatait. Köszi!
Köszönöm! :-)
Igen, utána láttam, hogy mi is a kérdés, bocs!
A nagy fogyások biztosan igazak, mert miért is mondanák? Nekem összesen 10 kiló minusz lenne a célkitűzés. Talán ez nehezebben megy mint aki 30-40 kilót akar leadni.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása