Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

9545. Kör0 (válaszként erre: 9544. - Ade2e414b4)
2016. dec. 1. 18:41
A REG-ENOR NEM FOGYASZTÓSZER!!! MÉREGTELENÍTŐ TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐ!!!! MENJ EL SZABÓ ÚRHOZ, NÉZD MEG MILYEN SZÍVVEL-LÉLEKKEL GYÓGYÍT POTOM ÖSSZEGÉRT ÉVEK ÓTA - EREDMÉNYESEN! Ha már valakit kritikával illetsz, ismerd meg rendesen! Nagyon etikátlan amit csinálsz!
9544. ade2e414b4 (válaszként erre: 9542. - Kör0)
2016. dec. 1. 17:40

Nem érted a mondandóm lényegét.

Szerinted etikus dolog valamit 5 000 Ft+ -ért csodaszerként árulni, aminek az összetevői 100 Ft-ból megvásárolhatók?

Etikus dolog kihasználni, hogy sokan bármit megtennék a fogyásért, és az ebből fakadó hiszékenységükre építeni?

Etikus dolog egy terméket úgy reklámozni, hogy írnak róla rengeteg marketing szöveget, csak éppen a pontos összetevőket és a tápértékét felejtik el feltüntetni az oldalukon?

Én nem reklámozok semmit.

Az összes ehhez hasonló "csodaszer" ellen vagyok. Most itt épp a Regenor a téma, de van számtalan hasonló a piacon.

Ha a kedves "feltaláló" azt mondaná, hogy kérem szépen fogyasszanak C-vitaminban gazdag táplálékokat, polifenolban gazdag magvakat vagy gyümölcsöket, kerüljék a cukros ételeket stb. az korrekt lenne.

De első ránézésre lerí, hogy nem erről van szó. A hatalmas profit a lényeg :)

Persze aki tisztában van ezekkel, és úgy dönt, hogy megvásárolja, az teljesen rendben van, ő dolga. De lefogadom, hogy a vevők nagy többsége tájékozatlan a témában.

Most én vagyok itt a csúnya gonosz, mert ezt leírom, biztos csak átverni akarok mindenkit:)

9543. Kör0 (válaszként erre: 9529. - Orchidea02)
2016. dec. 1. 17:12
:) Ezért kapta meg a "hazugság ponyva díszdoktorit" - aztán futhatja tőlem a köröket ahogy akarja - hiteltelen gizda szájkaratés :)
9542. Kör0 (válaszként erre: 9538. - Ade2e414b4)
2016. dec. 1. 17:02
Ha esetleg levezetted volna, biokémiailag mi, és hogyan hat az emberi szervezetre, jeles díszdoktorit kaphattál volna - de így csak simán viheted a díszdoktoridat, és ennyi. Nem éppen etikus más marketingjébe belerondítani csak azért, hogy a sajátod fényesebb legyen. Szép egy jellem lehetsz - pörgesd a saját facsigádat, mi pedig regenorozunk tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak azért is!!!!!!!!
9541. Lady-78 (válaszként erre: 9528. - Orchidea02)
2016. dec. 1. 11:25

Szia!

Köszönöm szépen a válaszodat! :)

Igen,értem miről beszélsz,de nem szeretnék hashajtót szedni!Előbb inkább kipróbálnám a Digest-et így a Reg-Enor mellett...gondolom az is segítene a wc-zésben?!

Aztán,ha azzal sem lesz nagy wc-zés,akkor kipróbálom ezt a hashajtót amit írtál! :))

Még 1x köszönöm a választ!:)

Szép napot neked!

9540. Lady-78 (válaszként erre: 9525. - Kör0)
2016. dec. 1. 11:13

Szia! :)

Köszönöm szépen a válaszodat,segítségedet!

Igen,én még nagyon az elején vagyok,de viszont tudom ,hogy problémáim lesznek a wc-zéssel,mivel írtam,hogy nálam gyerekkortól ez van,sajnos! :(

+ rátett a 2 műtétem is! :(

Én hashajtót nem szeretnék szedni,akkor inkább ragaszkodom a Digesthez!

A tanácsadómmal nem sokára beszélek,ha elérem...mert jár előadásokat tartani,ma is Miskolcon lesz,mert ott fog előadást tartani Szigfrid! :)

Néztem a neten a Digest,az ár nem érdekel,csak hasson....jó legyen!Már annak is örülnék ,ha naponta 1x sikerülne nagy wc-znem!

Még 1x köszi a választ!

Szép napot! :)

9539. ade2e414b4 (válaszként erre: 9536. - Orchidea02)
2016. dec. 1. 10:12

Sorry a hangnem miatt...Nem ellened irányult.

Kiakaszt, mikor látom milyen módon lehúzzák az embereket a filléres összetevőkből álló csodaszerekkel.

9538. ade2e414b4 (válaszként erre: 9534. - Lepkécske11)
2016. dec. 1. 10:11

Tápkiegekekl foglalkozom és emellett marketinggel is.

Sajnos nagyon jól tudom, hogy zajlanak a dolgok.

Ami lényeges: Az összetevőket minden esetben mennyiség szerint csökkenő sorrendben kell feltüntetni a címkén.

Ez lenne az alap, hogy mindenki elolvassa miből mennyit tartalmaz a készítmény, amit bevesz :)

9537. Lepkécske11 (válaszként erre: 9533. - Orchidea02)
2016. dec. 1. 10:08
Koszi szépen :)
9536. orchidea02 (válaszként erre: 9530. - Ade2e414b4)
2016. dec. 1. 10:08
Csak tudod az előző hangnemed olvastán mindenkinek kinyílik a bicska a zsebében. Örülj neki h soha nem voltál kövér! Ügyes vagy. Másnak ez nem megy, és nagyon sok, több ezer embernek segít a fogyásban és a lényeg Te magad írtad - egészséges táplálék kiegészítő!! és valóban csodaszer, mert gyógyulsz is tőle. De Te ha nem akarsz ne higyj benne, de mástól ne vedd el az örömét.
9535. ade2e414b4 (válaszként erre: 9532. - Lepkécske11)
2016. dec. 1. 10:03

Talán nem tartottad mellé a diétát... Épp ez a lényeg :)

Vagy te mire gondolsz, vannak benne rejtett csodaszerek?:)

Az a helyzet, hogy az összetevőket kötelezően rá kell írni a gyártónak a dobozra, és abból kiderül minden. A többi, marketing duma.

Ez van benne, semmi több:

[link]

9534. Lepkécske11 (válaszként erre: 9530. - Ade2e414b4)
2016. dec. 1. 10:02

Egyébként laboratóriumban dolgozol és megvizsgáltad?

Nem ironikusan kérdezem, tényleg érdekel....

9533. orchidea02 (válaszként erre: 9531. - Lepkécske11)
2016. dec. 1. 10:01

Szia!

Nem butaság, ez fontos lehet, mert ha ugyanúgy szeded a regit és eszel olyan ételt ami tiltólistás akkor rosszul leszel. Ha fel akarod függeszteni akkor inkább ne vegyél be semmit, egyél és utána fokozatosan állj vissza a regis étrendre. Egy jó tanács digestet vigyél magaddal és minden étkezés után vegyél be 2 szemet belőle.

9532. Lepkécske11 (válaszként erre: 9530. - Ade2e414b4)
2016. dec. 1. 10:00
Évek óta szedek C vitamint porban, és grep. magolajat, nem volt olyan hatása mint a regenornak....
2016. dec. 1. 09:58

Sziasztok.

Olyan kérdésem lenne (lehet, butaság), hogy ha abba hagyom a diétát(pont 23.-án jár le a 4 hónap), és karácsonykor ennék valahol máshol, szilveszterkor pl. Olaszországban(pizza, tészta), akkor segít-e, ha iszom a regenort és beviszem a zsírt, abban, hogy ne szedjek fel plusz kg-t?

2016. dec. 1. 09:54

Nem fikázás volt. Tényeket írok.:

Reg-enor hatóanyagok 500ml-ben:

1g C-vitamin,

Ennek az ára 2,5 Ft (250g kiszerelés: 625 Ft)

0,15g grapefruitmag kivonat,

Ára: kb. 15 Ft

Mit gondoltok, ezek csodaszerek?:)

Egyáltalán nem. Hétköznapi, egészséges tápkiegek.

Ha a diéta működik, az a táplálkozásnak köszönhető. Az meg a biznisz része, hogy mellé Sok ezer Ft-ért megvesztek filléres összetevőket tartalmazó regenort.

Nekem semmi szükségem ezekre, sportolok - egészségesen táplálkozom tiszta alapanyagokból, igen, szedek napi 500mg C-vitamint.

Soha nem voltam elhízva, de elképedek, hogy mi mindent ellehet adni csodaszerként, fogyni vágyó embereknek.

9529. orchidea02 (válaszként erre: 9526. - Kör0)
2016. dec. 1. 08:46
Annyira csak mosolyogni tudok az ilyen időről-időre előforduló fikázó és majd én jól megaszondom nekik, majmokon :). Nem tudják amit mi már hónapok óta átélünk és tapasztalunk a regivel kapcsolatban. Még az a jó, hogy senkit nem tudnak eltántorítani, attól, hogy gyógyuljon a saját maga érdekében :) - ezek az irigy emberek :) Hajrá mindenki!!!!
9528. orchidea02 (válaszként erre: 9524. - Lady-78)
2016. dec. 1. 08:44
A digest zsírbontó enzim, segít a fogyásban, a hashajtó (ami nem az) de így érted jobban, hogy mit akarok mondani a natu-lax nagyon jó egy szem este és reggel minden megy a maga útján. Én is ezt szedem a kúra kezdetétől fogva. Szigfrid javasolja,mert a bélből a méreganyagokat ki kell takarítani nem lappangjanak ott, mert nem jó. Nyugodtan rendeld meg segíteni fog.
9527. orchidea02 (válaszként erre: 9522. - Ade2e414b4)
2016. dec. 1. 08:40
Akkor drágám a "fikázás" helyett kezdd el szedni a c vitamint és a grafruit kivonatot és majd meglátod, hogy mi fog történni Veled. A regi tagi áron 5500 ft, és ne szólj le másokat, mert jobban vannak tőle és sokat javult az egészségük. Ez mindenkinek a saját döntése alapján működik, senki fejéhez nincs pisztoly tartva, hogy regenort rendeljen. azért szedi mert klasszisokkal jobban van tőle!!!!
9526. Kör0 (válaszként erre: 9522. - Ade2e414b4)
2016. dec. 1. 03:06
Ha már okos és tapasztalt nem lehetsz, akkor inkább maradj csendben! Nem hiszem, hogy kérdeztünk, vagy épp a segítségedet kértük volna. Kéretlen hülyékkel tele a padlás!! De, úgy látszik a létrát ott felejtették....
9525. Kör0 (válaszként erre: 9524. - Lady-78)
2016. dec. 1. 03:02
Szia! Bár még az elején vagy, nem biztos, hogy végig székrekedéssel fogsz küszködni. Az elején lehet, hogy "megfog" egy kicsit, de aztán hajtja kifelé a dolgokat a regenor. Nekem eddig nem volt ugyan szükségem rá, de érdemes Natulaxot, vagy Digest-et szedni - a Natulax tudomásom szerint hashajtó jellegű, míg a Digest komplex emésztő enzimekkel amik segítik a fehérje lebontását. Vagy, ha jól tudom, utifűmaghéjat is lehet szedni. A tagi árat tudom, mert beléptem a nagy regenorozás közben, mindkét termék olyan 6e ft körül van, és 60 kapszulás. Nekem mályvatea volt készenlétben, de a 10 hónap alatt egyszer kellett csak innom. Legalább 4 hónapot számíts a kúrának - persze ez annak függvényében, hogy hány kilót szeretnél leadni. Mérlegelve a kúra idejét, lehet, hogy érdemes lenne elgondolkodnod a regisztráción - mert így házhoz szállítják, vagy a hozzád közel lévő biopont-ba ahol átveszik neked, és csak érte kell menned. Szerintem a részletekben a tanácsadód tud segíteni, nem tudom, hogy szabad e üzleti dolgokat is írni - szerintem hosszú távon anyagilag jobban járnál így :) Regenoros Szép Napot Neked
9524. Lady-78
2016. dec. 1. 01:24

Sziasztok!

Olvasgattam itt a Regenorral kapcsolatos tapasztalaitokat!! Látom nem csak nekem nem megy a nagy wc-zés,amiért el is keseredtem!!

Igaz,még csak ma lesz a 6.-ik napja,hogy iszom!

De kíváncsi voltam ,hogy csak én nem tudok nagy wc-zni ,vagy mások sem?!

Én gyerekkorom óta székrekedéssel küzdök,és még 2 nőgyógyászati műtét is rátett erre!

Betartok mindent,étkezést,szedést, mindent!

Első 2 napban mind 2 alkalommal reggel tudtam nagy wc-zni,aminek örültem is!

De a 3-ik naptól már sajnos egyáltalán nem,semmit!! :(( Csak rengeteget pisilek!!

Ami nem baj,sőt azt mondta a tanácsadóm,hogy ez jó!

De én viszont nem vagyok megelégedve,mert ugye bár amit eszek,annak ki is kellene jönnie!!

Ezért gondoltam utána olvasok a neten,és ide találtam!

Örömmel olvasom,hogy van ami segít ebben,hogy széklet is legyen,még pedig ahogy látom sokan szeditek a Digest-et!!

Még mielőtt belefognék,szeretném megkérdezni tőletek,hogy ti hol szerzitek ezt be és mennyibe kerül???Segít -e???Meddig kell szedni??

Előre is köszönöm a válaszokat!! :)

9523. Aranyosi Klari (válaszként erre: 9517. - Mantis)
2016. nov. 30. 22:55
Köszi!😀😀😀
2016. nov. 30. 21:25

Ne...Ez most komoly? Tényleg? Hogy lehettek ilyen ostobák?:D Olvastátok már valaha, hogy mi van a reg-enorban, vagy csak veszitek?

500ml - 7500 Ft

Ebben van: 1g C-vitamin! és 0,15g grapefruitmag kivonat!

Na most, ezek 50 Ft-ért megvásárolhatóak. Gyönyörű példája, hogyan használják ki emberi tudatlanságot, és adják el a sz*rt is jó marketing dumával, 100x-os áron.

9521. pintyo577 (válaszként erre: 9513. - Sweet Harmony)
2016. nov. 30. 19:55

Köszönöm!

Még gondolkodom rajta, mert a 10 napos béltisztító sem úgy hatott rám mint másokra. Délutánig ki sem tudtam mozdulni a lakásból, olyan iszonyú, görcsös hasmenést csinált, de egy dekával nem lettem könnyebb.

9520. Kör0 (válaszként erre: 9517. - Mantis)
2016. nov. 30. 18:36
Szia! Pont jó, hogy említetted ezt a 10 napost - ma vagyok túl a 2-ik napon - a regenor szedése óta nem fájtak ennyire az ízületeim mint ahogy ma délelőtt beindultak. A gerinc sérvemtől kezdve, még a lábujjam körméig fájok - legszívesebben csúsznék másznék, ha mozdulni kell. Aki közvetlenül ajánlotta nem érem el pont telefonon, de nagyon remélem, hogy nem fog még jobban fokozódni - mert akkkkkkkor is végig csinálom :) Regenoros Szép Napot Neked
2016. nov. 30. 12:14

Sziasztok!

Szeretném elkezdeni a regenor kúrát, de van 1-2 db 3cm.-es epekövem. Ha valaki epekő mellett is szedte, megköszönném, ha megosztaná velem tapasztalatait. Köszi!

9518. Mielo (válaszként erre: 9515. - Sweet Harmony)
2016. nov. 30. 12:01

Köszönöm! :-)

Igen, utána láttam, hogy mi is a kérdés, bocs!

A nagy fogyások biztosan igazak, mert miért is mondanák? Nekem összesen 10 kiló minusz lenne a célkitűzés. Talán ez nehezebben megy mint aki 30-40 kilót akar leadni.

9517. Mantis (válaszként erre: 9512. - Aranyosi Klari)
2016. nov. 30. 10:45
Szia! A régebbi íràsomban leírtam a tapasztalatomat,a 10 napos, nekem nagyon pozitív hatàssal volt a szervezetemre.nekem a 10 nap alatt 2,3 kg ment le, valószínű televoltam mindenféle oda nem való dologgal:(én biztos megfogom csinàlni a negyedi hónap utan is.
9516. Sweet Harmony (válaszként erre: 9510. - Supernova88)
2016. nov. 30. 08:22
Szia!Tessék menni elemet venni!:)))))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook