Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
A kúra 4-6 hónap ,a digest complex szedése a kérdéses.
Szerintem elég jól fogysz,de ez csak az én véleményem.Tudod ott vagyunk megtévesztve,hogy halljuk ezeket a nagy fogyásokat,biztos van olyan akire így hat.A 12.üveget fogom kezdeni.Kitartás Neked is!:)
Azt mondta a szponzorom,hogy mivel elszedtem 4 dobozzal most már hagyjam ,hogy magától dolgozzon a szetvezetem.Nem lehet hozzászokni,lehet a kúra végéig is szedni belátás szerint.Okosabb nem lettem ezt én is tudtam.
Viszont csak rendelek ,mert fáj a gyomrom nélküle,de jelenleg nem rendelhető feltöltés alatt van.:(
Sziasztok!A 10 napos tisztito kura használt valakinek?Ès a candida cleanse?Mi a tapasztalatok ez a kèt termèkről?Èrdekelne.Köszi!
Nekem 3,5-4 kg ment le 8 hét alatt. Nem mondhatnám, hogy úgy olvadnak a kilók. És még sportolok is.
Megvettem még három üveg regenort, úgyhogy az még 2 hónap, addig mindenképpen használom. Utána szerintem csak a kicsit könnyített diétát fogom folytatni. (kevesebb zsír mint most, néha kis tejtermék, gyümölcsök). Amúgy én úgy emlékszem, hogy legalább 4 hónapot ajánlanak.
Sziasztok! Egy hete szedem a digestet, 3x1-et naponta. Az emésztésem felturbózta, az tuti. Van, hogy naponta többször is nagy dolgom akad. Mielőtt elkezdtem szedni, akár 2-3 napig nem produkáltam semmit. Azt sajna még nem tudom, hogy kilóban hogy állok azóta, mert lemerült az elem a mérlegben, de hamarosan arról is beszámolok. 😊
Sziasztok 😊 Igen a hétvégén másfél kiló tűnt el ugyhogy semmit másként nem csinaltam 😊 Úgyhogy kitartást kívánok mindenkinek nálam igaz hogy 5.hét után indult be.Reg-enoros szép napot mindenkinek 😉
A videóban 2 hónapot mond a feltaláló,de én is megkérdeztem ha megkapom a választ megmondom.
Szép napot kívánok!
Azt szeretném tudni hogy gerslit ehetünk e?
A türelem rózsát terem 😊Lassan de biztosan mennek a kilók már mérhetően is😃 Reg-enoros szép napot mindenkinek 😊
Szép jó reggelt Mindenkinek! Egy kérdésem lenne, hogy az egyszeri zsír adag, mennyi töpörtyű? Köszönöm :)
Szép napot Mindenkinek!
A Digest ugyanolyan emésztő enzimeket tartalmaz, mint a Dipankrin. pl. fehérjebontó enzimek, a sok hús és zsír bontásához.
Én is szedem a Digestet, de az ára miatt rásegítek Dipankrinnal.
Nézzétek meg az összetételét lipáz, amiláz, proteáz, ... bár kétségtelen hogy a Digestben még egyebek is vannak.
Szia, nagyon koszonom a valaszod, nem mindig volt 1 ora a regenor es a tea kozott de ezentul en is figyelni fogok ra. Szep vasarnapot 😊
Meddig kell szedni? Mert én nagyon rossz gyógyszerszedő vagyok / Hála istennek nem kell szednem semmit, de ha néha igen, azt max.2 napig, utána elfelejtem/ Már szenvedek a béltisztító miatt is , pedig ez csak 10 nap. Csodálom, hogy a regenor nem felejtem el beszedni.
Tegnap szülinapi bulin voltunk, ki volt rakva az a rengeteg, finomabbnál-finomabb sütik, torták, italok,de egy falatot sem ettem, szódával koccintottam az ünnepelttel.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a lelkesítő, kedves szavakat. Végigcsinálom, talán most már nagyobb türelemmel. Megoldódott a problémám, azért pánikoltam, mert áprilisig kellett volna leadnom a feleslegemet, de ez hál istennek megoldódott. Úgy hogy ráérek, nem kell idegeskednek, türelemmel tudom csinálni. Én is megtanúltam kanállal enni a zsírt, ha nncs elegendő a kajában. Ami nekem a legnehezebben ment az az ivás, szinte semmi folyadékot nem ittam, de már a 2 l-nél tartok.
Sziasztok! Én az első naptól kezdve alga kapszulát ettem, reggel amikor bevettem a regenort egy citrom levet vízzel megittam ! Nekem sokat segített .
Kedves Harmony😊 Hát akkor ez Nekem most felejtős.Iszom tovabb a reggeli 1citrom levet,2000C vitamint D vitamint pajzsra szelentno meg a regi pont eleg igy karácsony előtt 😃 Köszönöm az infot,reg-enoros szép vasárnapot mindenkinek 😉
6020Ft a tagi ára,60 szemes.Van fent a youtubon Szigfridnek egy videója amiben azt ajánlja,hogy napi 5 szemessével szedjük.reggel este 2 délben 1,étkezés előtt vagy közvetlen utána.Vagyis 12 napi adag a 60 szem,nagyon drága a havi adag szedni ezt azt:( Vettem d3k2 vitamint is az is hasznos, kell a zsíranyagcseréhez,remélem jól mondom.A DHEA.t meg szedem a pajzsmirigyhez abból is csak 2napi adagom van..:(
Úgy látom nekem is szükségem lesz digestre😞 Mennyibe kerül?
Szia!
Én csak annyival tudlak lelkesíteni,hogy nekem se ment.Nálam akkor indulhatott be ,amikor elkezdtem szedni a digest complexet.
Először rendbe teszi a problémákat nem tudjuk mi van bennünk ,de a szer dolgozik.Nálam vérnyomás ,lábdagadás, pajzsmirigy amiről tudok,kezdődő inzulinrezisztencia.Annyit tudok mondani,hogy minden javul.
Sokfelé olvasgatok ennyi-
annyi fogyás,de akik nekem tényleg hitelesek azok azok,akik azt mondják 6hónap -14kg 1 év -16kg, 1év 26kg stb.stb.úgy gondolom ezek reálisak.Elkeseredett én is sokszor vagyok meg türelmetlen mert ha 3 hónap alatt feljön 30kiló miért nem megy ilyen hamar el is?mert nem így működünk mert az agyunk máshogy van kódolva.Én személy szerint nem cingár akarok lenni csak "normál"95kgos nő.nekem az a normál súlyom ,abban jól érzem magam akkor csini vagyok, van rám konfekció ruha ,nem néznek rám úgy hogy "istenem jó nagydarab"
Tartsál ki,van olyan paleos ismerősöm akit már a szél elfú olyan gethes lett,de évek óta nem eszik sütit,kenyeret ,cukrot vagyis tiltós dolgokat,de hol vagyunk m€g az 1 évhez is?!
Kör0 előtt le a kalappal a kitartásáért!és ha belegondolunk 10 hónap alatt 19kg- tól megszabadulni úgy,hogy nincs koplalás azért az valami!
Apukám csak nevet...eszek egy kanál zsírt ,egy tepertő...azt mondta pont du,hogy minden s.art megeszel,neked már mindegy:)
Nem tudok semmi olyat mondani amiért lemondtam volna pl a joghurtról és tessék...mégis megvagyok.
Fog az menni Nálad is!!!
Szia!☺Azt a betyárját...várom a fejlem€nyeket!
Nekem elfogyott a digestem még nem rendeltem ,sokba van:( Meglátom mit működök nélküle,ha nem megy csak muszáj leszek venni.
Ne keseredj el Pintyo Nekem 1deka nem sok annyi sem ment le,a férjemnek már a 10.kiló 5het alatt.En egyedül ott hibazok,hogy este csak 8-9korul tudok vacsizni -persze a férjemmel együtt 😳 Türelmes vagyok mert eleg sok a kemikália ami körülvesz igy biztosan sok dolga van a Reg-enornak mivul-belül 😊
Eszek még béltisztítót meg vitaminokat.
Szia csak a regenort eszed?
Sziasztok! Akkor lehet hogy nem bennem van a hiba? Azon gondolkoztam, hogy mit csinálok rosszúl, 6 hét alatt 2,5 kg. Nagyon nem akar menni, pedig nagyon szigorúan betartok mindent. Mondjatok már valami lelkesítőt, mert nagyon elvagyok keseredve. Még arra is képes vagyok, ha nincs elegendő zsír a kajában, megeszek 1-2 kanállal, sosem hittem, hogy erre képes leszek, de a cél érdekében bármit.
Sziamia :) Ezt a bio dolgot úgy védem ki, hogy a citromot felhasználás előtt kb. 1-1,5 órára héjastól ezüskolloidos hideg vízben áztatom. Ilyenkor télen a paradicsomot is így szoktam.A tálba amikor beleteszem a citromot, egy kistányérral lefedem, hogy a víz alatt maradjanak a citromok, és felengedem annyi vízzel, hogy ellepje - a vízbe, literenként 1 evőkanál ezüskolloid. Áztatás után szárazra törölgetem, és így már nyugodtabban felhasználom a héját is. Régebben egy bios ismerősöm ajánlotta, hogy ezzel csökkenteni lehet a külső vegyszereket - és a gyümölcs, mivel élő, ezért a pórusain a víz hatására cserefolyamat indul meg. Lehet, hogy nem igaz, de nekem ez így évek óta megnyugtatóbb a sok vegyszer ellen :) Nem merek hinni a sok "bio" zöldség jelölésnek... Regenoros Szép Napot Neked
További ajánlott fórumok: