Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Nem mindenkinek raktározza el, csak az A vércsoportúaknak kell odafigyelni, mert nekik kevés a szervezetükben a zsírbontó enzim és ugye itt fokozott zsírbevitel van. Ez csak az A vércsoportra vonatkozik
Ha elraktározza a szervezetünk a zsírt,akkor nem csinálunk nagyobb bajt vele,hogy ennyi zsírt eszünk?
Szia! Én is A negatívos vagyok, és fél év alatt 15 kg-t dobtam le. Digestet nem szedtem eddig, most rendeltem de még nem érkezett meg. Kacsa és sertészsírt vegyesen eszek, húsok közül leginkább sertést, csirkét és halat csak ritkán. Lassan de biztosan mégis apadnak a kilók.
Igen pontosan így értem nekünk mellőzni kell a sertést, csak szárnyas és hal és a zsír is kacsa v liba zsír. Én első perctől kezdve így eszem. A digest jó lesz. Elraktározza a szervezeted a zsírt, mert nem tudja lebontani ezért nem fogysz :) Mindenképp próbáld ki, megéri és kérek majd eredményeket!! :)
Szia! Igen s elég sokat mert nem igazán kedvence a zöldség !😉 Nem faj s nem dagadnak a lábai, este pedig mindig eszi a grafefruitot !
Szia! Ezt úgy érted, hogy a zsír, töpörtyű, hús is szárnyasé legyen, a sertését teljesen mellőzzem? (volt már hasonló probálkozásom a vércsoport diéta során) Digestet 3x2-t szedek, vagyis minden étkezés előtt 2 db-ot, azt hogy érted, hogy a zsírral lehet gondom? Köszi, hogy törődsz velem!
Szia! Én is erre a következtetésre jutottam, akkor pedig ugye nem szervi oldalon van elrejtve a titok, ne nevess ki, már próbálom másik irányból is megközelíteni a problémát, de az sem megy egyik napról a másikra, ott is nagyon mélyre kell ásni és hosszadalmas a folyamat. Már úgy érzem néha megszállottként rá vagyok kattanva erre a testsúly kérdésre, nem tudok beletörődni, hogy volt egy ideális állapot, ami megváltozott és most nem sikerül az eredeti állapotot visszaállítani, hát ennyi, legfeljebb lesz a végén egy ideális alkatú, de zakkant könyvelő belőlem, igaz, ezt kisebb anyagi ráfordítással is elérhetném. Azért kitartást és sikert kívánok Neked és Mindnyájunknak!
Csak egy jótanács: én is A vércsoport vagyok, csak kizárólag szárnyast ehetünk és szárnyas zsírt hozzá. Mert nekünk nincs zsírbontó enzim a szervezetünkben és digestet szedjél 3x1 étkezés előtt fél órával. Nekem pajzsmirigy alulműködés mellett 5 hónap alatt ment le 11 kg. Én is betartok mindent szigorúan, sztem a zsírral lehet gondod. Minden jót, a regenor legyen velünk :)
Szia! "A" negatív vagyok, annyira nem élek egészségtelenül, négy éve letettem a cigit, azután jött + 20 kg a meglévő + 10 kg-hoz, persze kevés a mozgás, mert könyvelő vagyok és elmúltam 50. Tavaly ilyenkor elkezdtem kondiba is járni, fél év alatt 6 kg-ot gyúrtam le magamról, ami mostanra mind "visszakéretőzött", vacsira húst eszem zöldséggel, pirítóssal, töpörtyűt, kolbászt, esetleg tojást, szerintem a piacon a hentesek már jutalékot fognak leosztani, mert azt gondolják, hogy terítem az árujukat. Mostanában előfordul az is, hogy csak 2x eszem egy nap, olyankor a regenort se veszem be 3x, de alkalmanként 15 ml-t iszok. A kenyerem kizárólag rozskenyér és igyekszem az élelmiszer alapanyagokat közvetlenül a termelőktől beszerezni, lehetőség szerint kerülni az áruházláncokat, van saját kertem is, persze mostanra már minden kifogyott belőle. Folyadékbevitellel soha nem volt gondom, kizárólag csapvizet, ásványvizet iszom, már megfordult a fejemben az is, hogy esetleg manipulálják a vizeket is, de nincs forrás a közelünkben, persze ez már túlzás...azért köszönöm, hogy válaszoltál. Kitartó türelmet, sikert mindenkinek!!!
Barátnőm - tőle hallottam először a regernorról - 12 kg-t fogyott 4 hónap alatt úgy, hogy tényleg "bűnözget". Néha egy kis unikum, néha egy kis éttermi vacsi, diétás kóla. Igaz, nem veszi szívére a dolgot -mint más sem :-) - csak úgy vidáman fogyogat. Tudom, erre is van válasz, nem vagyunk egyformák, kinek így működik, kinek úgy a tiltott dolog.
Én mindenképpen kitartok, mert most rendeltem meg a második három üvegemet. Utána meglátom. Az étrendemen mindenképpen változtatni fogok az rengenor előttihez képest, és már most is többet mozgok. Max. nem fogok ennyi zsírt enni.
Szia!
Engem nem keserítettél el jobban mint ahogy most érzem magam. Értelmetlenül állok a dolog előtt,hogy vannak akikről olvadnak a kilók és van pár "szerencsétlen" közöttük magam is akik mindent úgy csinálnak ahogy a nagy könyvben le van írva és semmi eredmény.Sőt többen bűnöznek is és úgy is többet fogynak mint mi.
Szia. Köszönöm a választ, még az lenne a kérdésem, hogy húst eszik-e a férjed?
Szia!
Milyen vércsoportod van?
Szia!
Első és legfontosabb kérdésem: milyen vércsoporttú vagy? Ne keseredjetek el muszáj kitartónak lenni, igen igaz biztos, hogy sok pénz megy el rá havonta. De abba is gondoljunk bele, hogy hány évig éltünk egészségtelenül? A rengeteg sok-sok méreganyagot felhalmozva magunkban, és ki tudja kinek milyen szervi baja van? -amin épp dolgozik a regi?? Amíg nincs kitakarítva a méreganyag és nem tud az emésztő rendszer normálisan működni nem indul meg a fogyás. Nem szabad a többieket példának tekinteni magatok előtt, mert mindenki más! Most én is írhatnám, hogy nálam, hogy hatott, de én megint egy vagyok a több ezer közül, nagyon lassan fogyok, de én betegség miatt fogtam hozzá és tudom, hogy gyógyulok. :) Nem szabad feladni!! Még egy kérdés: mit vacsizol általában?
Sziasztok! Nem szóltam hozzá néhány napja, mert hozzá szólni se tudok, csak olvasom az általam is tapasztaltakat, mert hát ugye az 5. hét végére sikerült is 2 kg-ot "letornászni" a súlyomból, pedig aztán lenne miből...Teljesen elkeserített Leonka 9338. sz. alatt írt hozzászólása! Burgonyát én sem eszem több mint egy éve, rizst, tésztát is csak ritkán, kenyeret pirítva eszem, de valamivel enni kell a reggelit, az ebédhez jó a zöldség is és tulajdonképpen, ha szénhidrátmentesen, illetve csökkentett szénhidrátbevitellel étkezünk, akkor minek is a REG-ENOR? Akkor a hozzátartozó étrend a fogyás kulcsa, ami éppen a 19. variáció az étrendek sorában, amit kipróbálok, csak most havonta több tízezer Ft költséget is hozzárendelek. Természetesen 2x10 napig méregtelenítettem előtte, most folyamatosan szedem a vitaminokat, emésztő enzimeket, nem állítom, hogy csekély változást nem tapasztalok a ruháim bőségén, talán a közérzetemen is, de az a nagy, átütő siker még várat magára. Kicsit elkeseredtem, mert már hallani vélem a "naugyemegmondtam"-okat és megint erős lesz a kétkedésem, hogy azok a közreadott sikersztorik megtörténtek-e, vagy csak ugyanolyan olcsó reklámfogások, mint bármelyik mosóporreklám? Persze még kitartok, de a lelkesedésem messze elmarad a kezdetektől. Bocs, ha Bennetek is elkeserítettelek, de ez a valóság. Szebb napokat Nektek!
Én is csak reggelire fogyasztok 2db.slimn kenyeret azt rendesen megzsirozva.
Köszönöm a biztató szavakat Miele,Nekem is megfordult a fejemben,hogy mi van ha tényleg a zsírt raktározza a szervezetem😨
Szia a férjem is köszvényes o mar fogyott 12 kg ot semmi gond nincs neki
Üdv a táborban! :-) Erre mondják (akik szépen fogynak), hogy kitartás, majd megindul. Előbb méregtelenítés, gyógyulás.
Nem tehetünk mást, mit kitartunk ! Ha mindenkinek működik, nálunk is kell.
Én burgonyát és rizst most sem eszek. Napi egy kicsi szelet pirítóst reggel. De annyi kell is a szervezetnek. Most pl. bulgurt eszek (csirkemellel), de hát abban is van szénhidrát.
Hát nem tudom. Erre szokott lenni a válasz, hogy előbb a gyógyulás, méregtelenítés. A sok zsírt vontuk be, ami mások szerint hízlal, de annak meg ki kellene pucolódnia az epefolyadékkal. Ha jól értem. Remélem, nem az rakódik le.
Sziasztok 😊 régóta tervezem a regenor kúrát és 4.hete el is kezdtük a férjemmel.A jelenlegi helyzet az,hogy a ferjemrol olvadnak a kilók viszont én egy dekát sem vesztettem.Én főzök,krumpli,rizst nem fogyasztok szigorúan betartom az előírtakat,eritet kizárólag kávéhoz teszek.Mi lehet a baj?
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy aki köszvényes, az belekezdjen-e a regenor diétába a hús fogyasztása miatt. Sok jót olvastam a diétáról, szeretnék belekezdeni, csak nem tudom, hogy a hús miatt köszvényroham előjön-e újból? Köszönöm
sziasztok, itt azt olvastam, hogy éhgyomorra igyam a cuccot, a dobozon meg az áll, hogy étkezés után egy órával. most akkor melyik az igaz?
köszi!
Én is főleg egészségügyi ok miatt kezdtem el mert hallottam,hogy van akinek a miómája is visszahúzódott.Nekem is van sajnos kettő kíváncsi leszek csökken-e a méretük? Egyébként én még burgonyát sem eszem és ritkán rizst.Egyedül a pirítós mindennapos de ha még azt sem ehetem akkor biztos elájulok napközben,mert a így is érzem a szénhidrát hiányát.
Szedem még igen, mert ha a fogyást nem is indította el, de az ízületi fájdalmaim megszűntek és a nőgyógyászati problémáim is elmúltak. Csak azért nem hagytam még abba mert félek, hogy a tüneteim visszatérnek.
És még szeded a regenort?
Öt hónap alatt egy dekát sem fogytam pedig mindent betartottam. Egy hónapja elkezdtem megvonni magamtól a burgonyát, rizst és a kenyeret így indult meg a fogyás. De ha belegondolunk tulajdonképpen ebben a formában regenor nélkül is lefogynánk. Nekem ez a véleményem az egészről.
Egyenlőre én sem hagyom abba csak furcsa,hogy alig eszem szénhidrátot (csak a pirítóst)és nem csökken a zsír a testemen.Pedig úgy olvastam,hogy a zsírtartalékokat használja el a szervezet a szénhidrát megvonásakor. Eddig(5héttelezelőttig)ettem igaz nem sokat de szinte mindent.Ahhoz képest most úgy érzem kevesebbet és mást.Megvontam magamtól mindent ami mások szerint hizlal.De akkor sem voltam kövérebb akkor most mi van?
Én is sokat agyaltam ezen (és agyalok is). De tényleg sokkal jobb az emésztésem és a közérzetem. Mérlegre nem állok inkább, magamon meg azért csak látok kis változást. A ruhák is másképp állnak rajtam. Megvárom a 4 hónapot, addig nem szedek mást a vitaminokon kívül. Biztos nincs bennünk annyi víz, ami kiment volna az elején. Vagy mit tudom én. :-) De ha mindenki fogy 10-20-30 kilókat akkor nekünk is be kell, hogy induljon ! Kitartás ! :-)
További ajánlott fórumok: