Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

9605. ade2e414b4 (válaszként erre: 9604. - Orhidea89)
2016. dec. 3. 11:00
Egy kiwi gyümölcscukor tartalma (fruktóz+glükóz) átlag 9g. Ha cukor és gyümölcsmentes diétát akarsz tartani, akkor nem.
9604. Orhidea89
2016. dec. 3. 10:47

Sziasztok!

Azt szeretnem kerdezni kiwit szabad neha enni? Koszonom valaszotokat

4 uveggel ittam es 10 kg lement.

9603. Kör0 (válaszként erre: 9600. - Pintyo577)
2016. dec. 3. 04:47
Sziamia! Ne keseredj el :) Nekem 10 hónap után, 2 hónapja nem mozdult a mérleg - most egy kis nátha kontra bélhurut megmozdította a mérleg nyelvét :) Viszont van más átalakulás. Mindenki szervezete más, lehet,hogy dolgozik valamin a regenor, és ezért áll a mérleg. Érdemes cm-vel megmérni magad, mert a mérleg nem mozdul ugyan, de a tested formálódik - nekem a karom, és a csípőm változott most a két hónap alatt, pedig a mérleg nem mozdult - olyan kabátomat tudtam felvenni, amit már el akartam ajándékozni - nem tudtam pulóvert felvenni alá, csak mellényt, mert a kar részén szorított - aztán most megint felpróbáltam, és mindenhol ugyanúgy áll rajtam mint eddig, viszont a kar része lötyög :) Nem csinálsz rosszul semmit :) Türelem :) NE add fel :) Regenoros Szép Napot Neked :)
9602. Lady-78 (válaszként erre: 9600. - Pintyo577)
2016. dec. 3. 03:07

Szia!

Ne legyél elkeseredve,biztosan nálad később fog beindulni jobban a fogyás!

Ez szerintem függ a szervezettől is...van akinél gyorsan hat,de van akinek 3 vagy 6 hónap után indul be rendesen a fogyás!

Ezt a tanácsadóm mondta tegnap nekem,hogy akinek pajzsmirigye van annak hónapok után indul be csak,de azt is lehet kezelni úgy

tudom!

7 hét alatt tényleg kevés a 3 kg:(

Ha betartod szigorúan az étrendet,meg iszod is ahogy kell a Regenort,és még is csak ennyit fogytál,akkor hívd fel Szabó Urat,ő biztosan segít!! :)

Sok sikert kívánok neked és kitartást! :)

9601. ade2e414b4 (válaszként erre: 9600. - Pintyo577)
2016. dec. 3. 00:25
Szia! Tartod az étrendet rendesen? Elvileg másban nem lehetne hiba. Ha az rendben van és mellette mozogsz is mégsem tudsz fogyni, lehet pajzsmirigy probléma is az oka.
9600. pintyo577
2016. dec. 2. 23:04
Nagyon irigy vagyok rátok.! Mindenki fogy, /egy hét alatt 4 kg/, én meg szinte semmit. Nagyon elkeserítő. 7 hét alatt 3 kg, ez szinte semmi.Mit csinálok rosszúl????
9599. West1977
2016. dec. 2. 21:34
Egyik haverommal 27 napja kezdtük a "regenor" kúrát. Hát mindketten Bud Spencerek vagyunk, ő 130 kilóról indult én nem mértem le magam (majd január 1-én :)). Tegnap a mérleg nála 123,5 kg-ot mutattam, nálam is komoly csökkenés lehet, mivel nem szórít a farmerom, be tudom húzni a cipzárt a kabátomon stb. Biztos az elő hetekben ok vízet stb-t vesztünk, de örülök, hogy elkezdtük és nekünk eddig semmi "mellékhatása" nem volt. Hogy ez a Regenornak köszönhető, vagy a szénhidrátok teljes mellőzésének nem tudom, de minket meggyőzőtt. Ami változás, hogy egy hónapja még egy fél lovat is megbírtunk volna enni, addig most abszólút nincs éhségérzetünk, úgy hogy csak a töredékét fogyasszuk betartva az előírtakat. Bízok benne, hogy kitarunk. Sok sikert mindenkinek
2016. dec. 2. 18:53

Jólvan, figyeljetek... :D

Aki úgy gondolja, hogy nem a 0 cukor, 0 péksütemény, 0 alkohol, 0 tejtermék diétától fogy, hanem mert a napi 30ml regenorban van valami rejtett csodaszer még a feltüntetett 0,06g C-vitamin és 0,003g polifenol hatóanyagokon kívül, hát vegye és igya:)

Had dübörögjön a gazdaság! Még Galambos Lajcsi is ezt ajánlja ;)

9597. Lady-78 (válaszként erre: 9596. - Kör0)
2016. dec. 2. 18:48

Köszike! :))

Mindenkinek nagyon sok sikert kívánok a Reg-Enorral való fogyásban!! :)

Szép estét! :))

9596. Kör0 (válaszként erre: 9590. - Lady-78)
2016. dec. 2. 18:14
Hajrá, Hajrá :) !!!
9595. Kör0 (válaszként erre: 9588. - Asparagus)
2016. dec. 2. 18:13
:)
9594. Kör0 (válaszként erre: 9585. - Supernova88)
2016. dec. 2. 18:12
:) Na igen :) Szupermen klaviatúra virtuózok, és gyors olvasók - 1 nap alatt 9500 bejegyzést végigolvasni, ez ám a világrengető, lekörőzik Stephen Hawking-ot is :D Örülök, hogy feltűnt másnak is :) Úgy vagyok vele, hogy kívánok nekik kellemes ünnepeket, és annál nagyobb örömük ne legyen, mint amennyit itt szerezhettek - csak annyit kapjanak vissza, amennyit megérdemelnek :D A bumeráng mindenkihez visszatalál :)
2016. dec. 2. 17:25

Kedveseim!

Szépen megkérek mindenkit, hogy ne generáljuk a feszültséget. Vannak és voltak és lesznek is mindig kétkedők, mi akik alkalmazzuk - tegyük és ne álljunk le vitatkozni senkivel aki mást állít. Szíve joga- szólásszabadság van. Én személy szerint saját bőrömön tapasztalom a sok-sok jót és nekem ez mindennél többet ér. Tegnap eldöntöttem, hogy befejeztem a vitát, ehhez tartottam ma magam. Nem volt egyszerű.....ezt hozzáteszem, de most büszke vagyok magamra, és most megyek és megeszem a zsíros kenyerem!!!! :)

9592. ade2e414b4 (válaszként erre: 9588. - Asparagus)
2016. dec. 2. 16:09

Ezt benéztem, belementem az értelmetlen személyeskedésbe, csak éppen regno adatlapja helyett Supernova88 adatlapjára kattintottam...:)

Átérzem a "Nem érdemes hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal" bölcsességet... ;D

Mondanóm lényege, amire persze nem reagált senki:

"Amúgy meg, mi annyira hihetetlen abban, hogy mindkettőnk szerint az életmódváltás a tartós fogyás titka, és nem a csodaszerek? Vagy mi ebben a trollkodás?

Ez komolyan ennyire hihetetlen dolog?:D

Nekem az megdöbbentő, hogy sokan úgy vásárolnak különböző tápkiegeket, hogy azt sem tudják mi van bennük.

Nagyon jellemző, hogy nem a mondandómba köt bele senki. Ha érvelne valaki az ellen amit írtam, még lehetne is vitázni a témában. De nem, csak a személyeskedés :D

Ki vagyok, mikor regisztráltam, és mégis mit képzelek magamról, hogy nem hiszek a csodaszerekben... :D

Azt veszem észre, hogy ez itt egy regenor fan club :)"

9591. Supernova88 (válaszként erre: 9588. - Asparagus)
2016. dec. 2. 16:02
Köszönöm a megerősítést, kedves asparagus! 😉
9590. Lady-78
2016. dec. 2. 15:48

Sziasztok Reg-Enor-os Csajszik! :)

Hát muszáj leírnom nektek az örömömet!! :))

Én még csak ma 1 hete pont,hogy iszom a regenort!

Ma lemértem magam először ,és egy hét alatt 4kg-al lettem kevesebb!!! :)) Alig hiszem el....annyira örülök!

Én azt hittem,hogy max 1 kg-ot fogok leadni egy héten!!

Amikor 10x is rá álltam a mérlegre,nem hittem a szememnek,és még is igaz!! :)))

Továbbá: ma kezdtem el a Digest-et szedni.....reggeli után bevettem 1db-ot és rá 1 órára mentem is nagy wc-zni!

Szóval hat és nagyon jó! :))

Szóval első 1 hetem és -4 kg!! :))

Nagyon örülök és remélem még 1 hét múlva is igy fog menni majd!! :))

Simább,szebb,selymesebb a bőröm is! :)

Pattanások mennek befelé szépen! :)

Nyugodt vagyok,jó kedvű,fitt.. :)

Arról nem is beszélve,hogy én gyógyszerfüggő voltam!!

Amióta a regenort iszom,az is kevesebb lett jóval,nem érzem szükségét!! :))

Szóval nekem senki ne mondja többé,hogy a regenor nem jó,és nem hat!!!

Itt a bizonyíték!! :))

Mindenkinek további szép napot kívánok!:)

9589. ade2e414b4 (válaszként erre: 9584. - Kajlor)
2016. dec. 2. 15:48

Hülyeségeken ne vitázzunk.

Olvasd el az étrend-kiegészítőkre vonatkozó hatályos jogszabályokat ha érdekel a dolog.

Vitázz velük, ha nem értesz egyet:)

[link]

9588. asparagus (válaszként erre: 9587. - Ade2e414b4)
2016. dec. 2. 15:40

regno adatlapja -

Nem: nő

Regisztráció időpontja: 2016-12-01 11:56

Utoljára ekkor volt itt: 2016-12-02 13:34

LieTilt adatlapja -

Nem: férfi

Regisztráció időpontja: 2016-11-30 20:49

Utoljára ekkor volt itt: 2016-12-02 15:32

no comment..

9587. ade2e414b4 (válaszként erre: 9585. - Supernova88)
2016. dec. 2. 15:32

Regisztráció időpontja: 2016-06-10 14:14

>>> Több mint 150 napja regisztrált, szóval ez eleve egy baromság volt...de meg sem lepődöm..:D

Amúgy meg, mi annyira hihetetlen abban, hogy mindkettőnk szerint az életmódváltás a tartós fogyás titka, és nem a csodaszerek? Vagy mi ebben a trollkodás?

Ez komolyan ennyire hihetetlen dolog?:D

Nekem az megdöbbentő, hogy sokan úgy vásárolnak különböző tápkiegeket, hogy azt sem tudják mi van bennük.

Nagyon jellemző, hogy nem a mondandómba köt bele senki. Ha érvelne valaki az ellen amit írtam, még lehetne is vitázni a témában. De nem, csak a személyeskedés :D

Ki vagyok, mikor regisztráltam, és mégis mit képzelek magamról, hogy nem hiszek a csodaszerekben... :D

Azt veszem észre, hogy ez itt egy regenor fan club :)

9586. Vikinca (válaszként erre: 9585. - Supernova88)
2016. dec. 2. 14:28
:D !!!!ennyi!!!!tényleg szánalmas!nincs jobb dolguk?így van,nem is kell reagálni rá!
2016. dec. 2. 14:12
Sziasztok! Csak nekem érdekes, hogy LeTilt és regno is csak pár napja regisztrált az oldalra, és ekkora egyetértésben vannak? Részemről trollkodhattok itt, ameddig akartok, figyelmen kívül fogom hagyni a véleményeteket. Átlátszó és szánalmas ez a lejárató kampány. Nekem már bizonyított a Reg-enor!
9584. Kajlor (válaszként erre: 9582. - Ade2e414b4)
2016. dec. 2. 14:11
Jujj, lemaradt az adalékanyag, ami tartalmaz vagy 15 összetevőt még benne... De általában csak annyit írnak, adalékanyag. Látod, mégsem kötelező mindent feltűntetni.
9583. asparagus (válaszként erre: 9558. - Ade2e414b4)
2016. dec. 2. 14:01

Lelked rajta.

Én meg úgy döntöttem, nem pancsolok, megveszem készen.

És rajtam kívül még sok tízezer ember. Nagyfiúk, nagylányok..

Tudnak dönteni.

9582. ade2e414b4 (válaszként erre: 9580. - Kajlor)
2016. dec. 2. 13:49

Elég régen vettem kenyeret...:)

de szerencsére itt az internet:

[link]

9581. ade2e414b4 (válaszként erre: 9579. - Regno)
2016. dec. 2. 13:48

"Az emberek többsége lusta, kényelmes"

Így van. A egészséges fogyás meg egy folyamat, egy lassú folyamat, aki lusta annak nem fog menni.

Főleg az elején nehéz. Összeállítani egy étrendet, kiszűrni a káros dolgokat, valamilyen mozgásformát beiktatni a napirendbe.

Ez már önmagában melós dolog. (főleg mert a boltok polcaira nem ilyen szempontok alapján kerülnek a termékek). Ezután kezdődik csak a még nehezebb része, a megvalósítás.

Mert ugye a szervezet hozzászokott a felvett életmódunkhoz, időre lesz szükség, mire reagál a változásokra.

Az emberek szeretnek hinni valamiben, szeretnék hinni, hogy létezik valami csodaszer ami majd segít a fogyásban. És ezt használják ki tökéletes marketinggel. Tulajdonképpen csak eladják amit hallani szeretnénk:D

És nem is hazudnak, hiszen bölcsen leírják a sok oldal marketing duma mellé:

"JOGI NYILATKOZAT

A www.regenor.hu oldalon megjelent, termékkel, kúrával kapcsolatos tapasztalatok, megjegyzések, hozzászólások magánvéleménynek minősülnek.

Az írásokban szereplők, anyagokat beküldők állításai saját tapasztalataikon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik.

A Reg-Enor nem minősül gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot."

Nos, asszem amit akartam leírtam.

Aztán mindenki döntse el belátása szerint, mit kezd a testével és mire költi a pénzét :)

9580. Kajlor (válaszként erre: 9577. - Ade2e414b4)
2016. dec. 2. 13:38
A kenyér miből van? Már, ha kötelesek feltüntetni?
9579. regno
2016. dec. 2. 13:34
Fontos odafigyelni a táplálkozásra és a mozgásra. Csak az emberek többsége lusta, kényelmes, és nem szeret mozogni. Én kezeletlen pajzsmirigy alulműködéssel fogytam le 16 kg-ot, kemény fizikai munkával, és a bevitt táplálék csökkentésével. Nem kell mindent a hormonokra fogni. Tennünk kell önmagunkért saját egészségünk érdekében, és nem másoktól vagy bizonyos szerektől várni a csodát.
9578. regno (válaszként erre: 9577. - Ade2e414b4)
2016. dec. 2. 13:28
Teljes mértékben egyetértek veled, így igaz, ahogy írod: életmódváltáson van a lényeg.
9577. ade2e414b4 (válaszként erre: 9576. - Kajlor)
2016. dec. 2. 13:19

:):):)

Az összetevőket kötelező feltüntetni...ilyen nincs, hogy nem kötik az orrunkra :D

Pontosan az van benne, amit ráírtak.

Ott van az is, hogy "hatóanyag tartalom":

C-vitamin, Grapefruitmag kivonat.

Vagy azt állítod, hogy hazudnak?:)

"A kúra ideje alatt NE fogyasszunk:

süteményt, péksüteményeket;

alkoholt;

cukrot, cukorféléket, mézet;

ecetes, vagy erjesztett savanyúságokat;

tejet, tejterméket (kefir, joghurt, sajt, vaj, tejföl, stb.);

gyümölcsöt, gyümölcsleveket, üdítőket (kivétel a fent említettek);

olajat, margarint!"

Na most...100 emberből 80 tuti fogyni fog, ha a cukros kajákat, péksütiket, gyümölcsleveket (szintén tiszta cukor) alkoholt stb. elhagyja 4-5 hétre (regenor kúra időtartama) és megtörténik a csoda = fogyás.

Megvan az új csodaszer :) Persze,

Életmódváltás. Ez lenne a lényeg. Tudatos táplálkozás, megfelelő folyadékbevitel, elegendő pihenés és mozgás.

Nem kúraszerűen, hogy aztán pár hónap után megint zabáljuk a sok sz*rt, mert akkor mindig ugyanoda jutunk.

A szervezet mindig reagálni fog a változásra, csak idő kérdése. A mértéke az ami minden embernél eltérő lehet.

9576. Kajlor (válaszként erre: 9575. - Ade2e414b4)
2016. dec. 2. 12:48
Nem gondolod, hogy azt nem kötik az orrunkra, miből készül, nehogy mi is elkezdjük gyártani holnap? Hát, én megvettem. Rajtam 10 kiló felesleg van. Nekem ebből 4 kiló lement. Ha te nem vetted meg, hogy tudsz véleményt mondani valamiről? Hidd el, nemcsak c-vitamin, meg grapefruit kivonat van benne. Nyugodtan próbáld ki, nem méreg! ;)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook