Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok!
Azt szeretnem kerdezni kiwit szabad neha enni? Koszonom valaszotokat
4 uveggel ittam es 10 kg lement.
Szia!
Ne legyél elkeseredve,biztosan nálad később fog beindulni jobban a fogyás!
Ez szerintem függ a szervezettől is...van akinél gyorsan hat,de van akinek 3 vagy 6 hónap után indul be rendesen a fogyás!
Ezt a tanácsadóm mondta tegnap nekem,hogy akinek pajzsmirigye van annak hónapok után indul be csak,de azt is lehet kezelni úgy
tudom!
7 hét alatt tényleg kevés a 3 kg:(
Ha betartod szigorúan az étrendet,meg iszod is ahogy kell a Regenort,és még is csak ennyit fogytál,akkor hívd fel Szabó Urat,ő biztosan segít!! :)
Sok sikert kívánok neked és kitartást! :)
Jólvan, figyeljetek... :D
Aki úgy gondolja, hogy nem a 0 cukor, 0 péksütemény, 0 alkohol, 0 tejtermék diétától fogy, hanem mert a napi 30ml regenorban van valami rejtett csodaszer még a feltüntetett 0,06g C-vitamin és 0,003g polifenol hatóanyagokon kívül, hát vegye és igya:)
Had dübörögjön a gazdaság! Még Galambos Lajcsi is ezt ajánlja ;)
Köszike! :))
Mindenkinek nagyon sok sikert kívánok a Reg-Enorral való fogyásban!! :)
Szép estét! :))
Kedveseim!
Szépen megkérek mindenkit, hogy ne generáljuk a feszültséget. Vannak és voltak és lesznek is mindig kétkedők, mi akik alkalmazzuk - tegyük és ne álljunk le vitatkozni senkivel aki mást állít. Szíve joga- szólásszabadság van. Én személy szerint saját bőrömön tapasztalom a sok-sok jót és nekem ez mindennél többet ér. Tegnap eldöntöttem, hogy befejeztem a vitát, ehhez tartottam ma magam. Nem volt egyszerű.....ezt hozzáteszem, de most büszke vagyok magamra, és most megyek és megeszem a zsíros kenyerem!!!! :)
Ezt benéztem, belementem az értelmetlen személyeskedésbe, csak éppen regno adatlapja helyett Supernova88 adatlapjára kattintottam...:)
Átérzem a "Nem érdemes hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal" bölcsességet... ;D
Mondanóm lényege, amire persze nem reagált senki:
"Amúgy meg, mi annyira hihetetlen abban, hogy mindkettőnk szerint az életmódváltás a tartós fogyás titka, és nem a csodaszerek? Vagy mi ebben a trollkodás?
Ez komolyan ennyire hihetetlen dolog?:D
Nekem az megdöbbentő, hogy sokan úgy vásárolnak különböző tápkiegeket, hogy azt sem tudják mi van bennük.
Nagyon jellemző, hogy nem a mondandómba köt bele senki. Ha érvelne valaki az ellen amit írtam, még lehetne is vitázni a témában. De nem, csak a személyeskedés :D
Ki vagyok, mikor regisztráltam, és mégis mit képzelek magamról, hogy nem hiszek a csodaszerekben... :D
Azt veszem észre, hogy ez itt egy regenor fan club :)"
Sziasztok Reg-Enor-os Csajszik! :)
Hát muszáj leírnom nektek az örömömet!! :))
Én még csak ma 1 hete pont,hogy iszom a regenort!
Ma lemértem magam először ,és egy hét alatt 4kg-al lettem kevesebb!!! :)) Alig hiszem el....annyira örülök!
Én azt hittem,hogy max 1 kg-ot fogok leadni egy héten!!
Amikor 10x is rá álltam a mérlegre,nem hittem a szememnek,és még is igaz!! :)))
Továbbá: ma kezdtem el a Digest-et szedni.....reggeli után bevettem 1db-ot és rá 1 órára mentem is nagy wc-zni!
Szóval hat és nagyon jó! :))
Szóval első 1 hetem és -4 kg!! :))
Nagyon örülök és remélem még 1 hét múlva is igy fog menni majd!! :))
Simább,szebb,selymesebb a bőröm is! :)
Pattanások mennek befelé szépen! :)
Nyugodt vagyok,jó kedvű,fitt.. :)
Arról nem is beszélve,hogy én gyógyszerfüggő voltam!!
Amióta a regenort iszom,az is kevesebb lett jóval,nem érzem szükségét!! :))
Szóval nekem senki ne mondja többé,hogy a regenor nem jó,és nem hat!!!
Itt a bizonyíték!! :))
Mindenkinek további szép napot kívánok!:)
Hülyeségeken ne vitázzunk.
Olvasd el az étrend-kiegészítőkre vonatkozó hatályos jogszabályokat ha érdekel a dolog.
Vitázz velük, ha nem értesz egyet:)
regno adatlapja -
Nem: nő
Regisztráció időpontja: 2016-12-01 11:56
Utoljára ekkor volt itt: 2016-12-02 13:34
LieTilt adatlapja -
Nem: férfi
Regisztráció időpontja: 2016-11-30 20:49
Utoljára ekkor volt itt: 2016-12-02 15:32
no comment..
Regisztráció időpontja: 2016-06-10 14:14
>>> Több mint 150 napja regisztrált, szóval ez eleve egy baromság volt...de meg sem lepődöm..:D
Amúgy meg, mi annyira hihetetlen abban, hogy mindkettőnk szerint az életmódváltás a tartós fogyás titka, és nem a csodaszerek? Vagy mi ebben a trollkodás?
Ez komolyan ennyire hihetetlen dolog?:D
Nekem az megdöbbentő, hogy sokan úgy vásárolnak különböző tápkiegeket, hogy azt sem tudják mi van bennük.
Nagyon jellemző, hogy nem a mondandómba köt bele senki. Ha érvelne valaki az ellen amit írtam, még lehetne is vitázni a témában. De nem, csak a személyeskedés :D
Ki vagyok, mikor regisztráltam, és mégis mit képzelek magamról, hogy nem hiszek a csodaszerekben... :D
Azt veszem észre, hogy ez itt egy regenor fan club :)
Lelked rajta.
Én meg úgy döntöttem, nem pancsolok, megveszem készen.
És rajtam kívül még sok tízezer ember. Nagyfiúk, nagylányok..
Tudnak dönteni.
"Az emberek többsége lusta, kényelmes"
Így van. A egészséges fogyás meg egy folyamat, egy lassú folyamat, aki lusta annak nem fog menni.
Főleg az elején nehéz. Összeállítani egy étrendet, kiszűrni a káros dolgokat, valamilyen mozgásformát beiktatni a napirendbe.
Ez már önmagában melós dolog. (főleg mert a boltok polcaira nem ilyen szempontok alapján kerülnek a termékek). Ezután kezdődik csak a még nehezebb része, a megvalósítás.
Mert ugye a szervezet hozzászokott a felvett életmódunkhoz, időre lesz szükség, mire reagál a változásokra.
Az emberek szeretnek hinni valamiben, szeretnék hinni, hogy létezik valami csodaszer ami majd segít a fogyásban. És ezt használják ki tökéletes marketinggel. Tulajdonképpen csak eladják amit hallani szeretnénk:D
És nem is hazudnak, hiszen bölcsen leírják a sok oldal marketing duma mellé:
"JOGI NYILATKOZAT
A www.regenor.hu oldalon megjelent, termékkel, kúrával kapcsolatos tapasztalatok, megjegyzések, hozzászólások magánvéleménynek minősülnek.
Az írásokban szereplők, anyagokat beküldők állításai saját tapasztalataikon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik.
A Reg-Enor nem minősül gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot."
Nos, asszem amit akartam leírtam.
Aztán mindenki döntse el belátása szerint, mit kezd a testével és mire költi a pénzét :)
:):):)
Az összetevőket kötelező feltüntetni...ilyen nincs, hogy nem kötik az orrunkra :D
Pontosan az van benne, amit ráírtak.
Ott van az is, hogy "hatóanyag tartalom":
C-vitamin, Grapefruitmag kivonat.
Vagy azt állítod, hogy hazudnak?:)
"A kúra ideje alatt NE fogyasszunk:
süteményt, péksüteményeket;
alkoholt;
cukrot, cukorféléket, mézet;
ecetes, vagy erjesztett savanyúságokat;
tejet, tejterméket (kefir, joghurt, sajt, vaj, tejföl, stb.);
gyümölcsöt, gyümölcsleveket, üdítőket (kivétel a fent említettek);
olajat, margarint!"
Na most...100 emberből 80 tuti fogyni fog, ha a cukros kajákat, péksütiket, gyümölcsleveket (szintén tiszta cukor) alkoholt stb. elhagyja 4-5 hétre (regenor kúra időtartama) és megtörténik a csoda = fogyás.
Megvan az új csodaszer :) Persze,
Életmódváltás. Ez lenne a lényeg. Tudatos táplálkozás, megfelelő folyadékbevitel, elegendő pihenés és mozgás.
Nem kúraszerűen, hogy aztán pár hónap után megint zabáljuk a sok sz*rt, mert akkor mindig ugyanoda jutunk.
A szervezet mindig reagálni fog a változásra, csak idő kérdése. A mértéke az ami minden embernél eltérő lehet.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása